Iračanima pun k. Amerikanaca i njihovog ISILa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Iračanima pun k. Amerikanaca i njihovog ISILa
ali naši (iranci, sirijci, rusi) su dobili batina od židova prije par dana.. :/ tako da treba da se povučemo još 50godina i sačekamo bolja vremena
Guest- Guest
ko tamo dobije batina nama ni iz đepa ni u đep...nit je njih tamo bilo briga kad smo mi dobijali batina ili primali
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisi platija ratu za ovaj misec. Ebe taj jednokratni princip rada. Nađi kaj zastalno. :DIamOneofYou wrote:navijam za vas, ja sam jedan od vas :DAlfaOmega wrote:Pa dragi đoda, 2006. smo vam pokazali koliko ste jaki, kaj bi još? Da oslabite do te mjere da vas samo ugazimo? Pa ni to draž igre.
Bolje ovak, uspostavimo koridor, demokratsi osvojimo vlast vlast u Siriji, Iraku, Libanonu, pa onda masovnije krenemo dovlačiti oružije. Vi nam uništite 0,005%, mi vas pustimo da se osjetite jaki, pa vam malo po ušima zadamo koju, pa vi jaučete, i onda opet. :D
Ne bi se ja puno za Irancima zajebava,sankcije ,proxy ratovi po BI, nego bi direkto Iran izrokao,naftna i plinska postrojenja, cijelokupnu industriju, elektroenegretska postrojenja, želježničke i cestovne mostove, zračne i pomorske luke.
Pa kad im BDP padne na 10% dosadašnjeg, njihov utjcaj će okopnit odmah u Siriji,Iraku,Libanonu,Jemenu plus vojna moć će ima pasti trenutno.
Pa neka slobodno kupuju šta god hoće od Rusa ili Kineza,nebi im ništa branio, slobodno, ako imaju s čime:)
Pa kad im BDP padne na 10% dosadašnjeg, njihov utjcaj će okopnit odmah u Siriji,Iraku,Libanonu,Jemenu plus vojna moć će ima pasti trenutno.
Pa neka slobodno kupuju šta god hoće od Rusa ili Kineza,nebi im ništa branio, slobodno, ako imaju s čime:)
Guest- Guest
Ti bi bombardirao Iran da ojača vehabija Saudijska Arabija, da se raširi ISIl, Nusra, da padne Damask, Bejrut, da se pokolju šije, kršćani i ini...ne znam uopće kako bi ovu bolest nazvao?Metuzalem wrote:Ne bi se ja puno za Irancima zajebava,sankcije ,proxy ratovi po BI, nego bi direkto Iran izrokao,naftna i plinska postrojenja, cijelokupnu industriju, elektroenegretska postrojenja, želježničke i cestovne mostove, zračne i pomorske luke.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ti bi bombardirao Iran da ojača vehabija Saudijska Arabija, da se raširi ISIl, Nusra, da padne Damask, Bejrut, da se pokolju šije, kršćani i ini...ne znam uopće kako bi ovu bolest nazvao?Metuzalem wrote:Ne bi se ja puno za Irancima zajebava,sankcije ,proxy ratovi po BI, nego bi direkto Iran izrokao,naftna i plinska postrojenja, cijelokupnu industriju, elektroenegretska postrojenja, želježničke i cestovne mostove, zračne i pomorske luke.
kasnije bi i njih izrokao po istom principu. zato ja znam kako se tvoja bolest zove ovisnost o narkoticima i opijatima.
Guest- Guest
Kako bi ih izrokao kada si svojevremeno podržavao Nusra frontu i ISIl, veselio se klanjima, svakom padu grada, rušenjima kršćanskih bogomolja etc. osim toga pad JCCP-a je zbog kuće Saud i više nego zbog IzraelaMetuzalem wrote:Kermit wrote:Ti bi bombardirao Iran da ojača vehabija Saudijska Arabija, da se raširi ISIl, Nusra, da padne Damask, Bejrut, da se pokolju šije, kršćani i ini...ne znam uopće kako bi ovu bolest nazvao?Metuzalem wrote:Ne bi se ja puno za Irancima zajebava,sankcije ,proxy ratovi po BI, nego bi direkto Iran izrokao,naftna i plinska postrojenja, cijelokupnu industriju, elektroenegretska postrojenja, želježničke i cestovne mostove, zračne i pomorske luke.
kasnije bi i njih izrokao po istom principu. zato ja znam kako se tvoja bolest zove ovisnost o narkoticima i opijatima.
Kermit-
2014-04-17
ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
yoda na aparatimah ;) :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
predoziraj se da oslobodiš forumski prostor zagađenja.Kermit wrote:Kako bi ih izrokao kada si svojevremeno podržavao Nusra frontu i ISIl, veselio se klanjima, svakom padu grada, rušenjima kršćanskih bogomolja etc. osim toga pad JCCP-a je zbog kuće Saud i više nego zbog IzraelaMetuzalem wrote:Kermit wrote:Ti bi bombardirao Iran da ojača vehabija Saudijska Arabija, da se raširi ISIl, Nusra, da padne Damask, Bejrut, da se pokolju šije, kršćani i ini...ne znam uopće kako bi ovu bolest nazvao?Metuzalem wrote:Ne bi se ja puno za Irancima zajebava,sankcije ,proxy ratovi po BI, nego bi direkto Iran izrokao,naftna i plinska postrojenja, cijelokupnu industriju, elektroenegretska postrojenja, želježničke i cestovne mostove, zračne i pomorske luke.
Guest- Guest
Čekaj ti bi pobijo pola Sirije, Libanona, uništio Iran i pobio par milijuna ljudi i ti meni pišeš o ovisnosti heheh ja jedino mogu umrijeti od predoziranja pivomMetuzalem wrote:predoziraj se da oslobodiš forumski prostor zagađenja.Kermit wrote:Kako bi ih izrokao kada si svojevremeno podržavao Nusra frontu i ISIl, veselio se klanjima, svakom padu grada, rušenjima kršćanskih bogomolja etc. osim toga pad JCCP-a je zbog kuće Saud i više nego zbog IzraelaMetuzalem wrote:Kermit wrote:Ti bi bombardirao Iran da ojača vehabija Saudijska Arabija, da se raširi ISIl, Nusra, da padne Damask, Bejrut, da se pokolju šije, kršćani i ini...ne znam uopće kako bi ovu bolest nazvao?Metuzalem wrote:Ne bi se ja puno za Irancima zajebava,sankcije ,proxy ratovi po BI, nego bi direkto Iran izrokao,naftna i plinska postrojenja, cijelokupnu industriju, elektroenegretska postrojenja, želježničke i cestovne mostove, zračne i pomorske luke.
Kermit-
2014-04-17
ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
Guest- Guest
IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
da znamo ti si jedan od nas ;) :D
2015-08-06
Reci ti prastarom Metuzalemu, šta ti je danas barba diler uvalija, vidiš da ti škodi dijete..Kermit wrote:Čekaj ti bi pobijo pola Sirije, Libanona, uništio Iran i pobio par milijuna ljudi i ti meni pišeš o ovisnosti heheh ja jedino mogu umrijeti od predoziranja pivomMetuzalem wrote:predoziraj se da oslobodiš forumski prostor zagađenja.Kermit wrote:Kako bi ih izrokao kada si svojevremeno podržavao Nusra frontu i ISIl, veselio se klanjima, svakom padu grada, rušenjima kršćanskih bogomolja etc. osim toga pad JCCP-a je zbog kuće Saud i više nego zbog IzraelaMetuzalem wrote:Kermit wrote:
Ti bi bombardirao Iran da ojača vehabija Saudijska Arabija, da se raširi ISIl, Nusra, da padne Damask, Bejrut, da se pokolju šije, kršćani i ini...ne znam uopće kako bi ovu bolest nazvao?
Guest- Guest
ne budi uguz..imaj karakter.IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
Guest- Guest
Izašao je iz crne šume i sada je na pravom putu, jedino je ostao met/hekt. iz Mućaepikur37 wrote:IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
da znamo ti si jedan od nas ;) :D
Kermit-
2014-04-17
Gotovo je još par postova i vidimo se za godinu danaMetuzalem wrote:ne budi uguz..imaj karakter.IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
Kermit-
2014-04-17
Metuzalem wrote:ne budi uguz..imaj karakter.IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
Onj se pokajao i obratio na pravu stranu....
Ostao si sam s erom....
tika-taka
2015-08-06
pa nisam nolifer poput tebe.:)Kermit wrote:Gotovo je još par postova i vidimo se za godinu danaMetuzalem wrote:ne budi uguz..imaj karakter.IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
Guest- Guest
Ma samo nema muda napisati što misli, ako ti voliš takve kmetove ,eto vam ih.epikur37 wrote:Metuzalem wrote:ne budi uguz..imaj karakter.IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
Ostao si sam s erom....
tika-taka
Nemoj me s Erom mišat, tu je razlika IQ bar 100 poena između mene i njega.
Guest- Guest
Metuzalem wrote:Ma samo nema muda napisati što misli, ako ti voliš takve kmetove ,eto vam ih.epikur37 wrote:Metuzalem wrote:ne budi uguz..imaj karakter.IamOneofYou wrote:ja navijam za iran.. :/ :Depikur37 wrote:ameri opet spušilik...baš im se zaredalo
Ostao si sam s erom....
tika-taka
Nemoj me s Erom mišat, tu je razlika IQ bar 100 poena između mene i njega.
Još će proći brzi dril europskog nacionalsocijalizma i bit će on ko curica.
a ti da se spremiš...sam ne možeš još dugo.
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima
» ERDOGAN ODBRUSIO IRAČANIMA "Osvajamo Mosul, a vi treba da znate gde vam je mjesto"
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Zašto Vučiću nisu objasnili da je "naš ipak veći od njihovog"? :-)
» Petar Stošić - Francuski prosvjednici su gori od ISILa
» ERDOGAN ODBRUSIO IRAČANIMA "Osvajamo Mosul, a vi treba da znate gde vam je mjesto"
» Erdogan: SAD stoje iza Isila
» Zašto Vučiću nisu objasnili da je "naš ipak veći od njihovog"? :-)
» Petar Stošić - Francuski prosvjednici su gori od ISILa
Page 2 of 3