Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima
Page 1 of 1
Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima
[size=30]Tuča migranata u Banjaluci[/size]
Pripadnici banjalučke Policijske uprave zadržali su četiri migranta zbog sumnje da su učestvovala u tuči više lica u Banjaluci.
Policija Republike SrpskeFoto: nezavisne novine
- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u 2.30 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u Ulici braće Podgornika, uočili su da je u toku tuča više lice koja svojim izgledom ukazuju na to da se radi o migrantima. Policijski službenici su spriječili dalju tuču te su zadržali četiri migranta - navodi se u saopštenju PU Banjaluka.
U saopštenju se dodaje da je po jedan migrant iz Iraka i Sirije, te dva iz Maroka.
- Navedenim licima ukazana je ljekarska pomoć od strane Službe hitne medicinske pomoći. U toku je rad na pronalasku ostalih lica koja su učestvovala u događaju, kao i rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti navedenog događaja - navode iz PU Banjaluka.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Pripadnici banjalučke Policijske uprave zadržali su četiri migranta zbog sumnje da su učestvovala u tuči više lica u Banjaluci.
Policija Republike SrpskeFoto: nezavisne novine
- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u 2.30 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u Ulici braće Podgornika, uočili su da je u toku tuča više lice koja svojim izgledom ukazuju na to da se radi o migrantima. Policijski službenici su spriječili dalju tuču te su zadržali četiri migranta - navodi se u saopštenju PU Banjaluka.
U saopštenju se dodaje da je po jedan migrant iz Iraka i Sirije, te dva iz Maroka.
- Navedenim licima ukazana je ljekarska pomoć od strane Službe hitne medicinske pomoći. U toku je rad na pronalasku ostalih lica koja su učestvovala u događaju, kao i rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti navedenog događaja - navode iz PU Banjaluka.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima
Naoruzat ce se oni sami samo polako.
omni-
2014-04-12
Valjda će se neki ako Bog da , raznit na Stradunu usri turističke sezone a najbolje tamo tjedan dva prije same špice sezone , šta ja znam , ono 4.07 il tako nešto.omni wrote:Naoruzat ce se oni sami samo polako.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
omni wrote:Naoruzat ce se oni sami samo polako.
treba ljudima pomoć, ako će se pobit međusobno
Roknu se mujo i srbo međusobno-2:0 za nasmarcellus wrote:omni wrote:Naoruzat ce se oni sami samo polako.
treba ljudima pomoć, ako će se pobit međusobno
RayMabus wrote:Valjda će se neki ako Bog da , raznit na Stradunu usri turističke sezone a najbolje tamo tjedan dva prije same špice sezone , šta ja znam , ono 4.07 il tako nešto.omni wrote:Naoruzat ce se oni sami samo polako.
Nemoj Ray da ti pokucaju stričeki na vrata...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne brini se , pokucat će. Piše ti sve u Nostradamusu. Demokrati su naumili maknit Erdogana a Merkel lagano ide ća i onda će navalit ovamo a mi nemamo dovoljno sile da zaustavimo tu masu ljudi koji idu na Dalmaciju.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Valjda će se neki ako Bog da , raznit na Stradunu usri turističke sezone a najbolje tamo tjedan dva prije same špice sezone , šta ja znam , ono 4.07 il tako nešto.omni wrote:Naoruzat ce se oni sami samo polako.
Nemoj Ray da ti pokucaju stričeki na vrata...
Imaš crno na bilo di Nostradamus točno to opisuje i baš Dalmaciju spominje.
2014-04-11
Evo baš čitam :
https://www.geopolitika.news/vijesti/anketa-erdogan-bi-izgubio-na-predsjednickim-izborima/
Sad će njega Demokrati skinit tako šta će podržat opoziciju , radit protiv njega i okrenit narod protiv njega.
https://www.geopolitika.news/vijesti/anketa-erdogan-bi-izgubio-na-predsjednickim-izborima/
Sad će njega Demokrati skinit tako šta će podržat opoziciju , radit protiv njega i okrenit narod protiv njega.
2014-04-11
Similar topics
» Iračanima pun k. Amerikanaca i njihovog ISILa
» heh pazi ovo, ameri prijete sirijcima
» ERDOGAN ODBRUSIO IRAČANIMA "Osvajamo Mosul, a vi treba da znate gde vam je mjesto"
» Jesu li se Sirijcima ostvarili snovi u Njemačkoj?
» Banjaluka uvodi policiju na konjima
» heh pazi ovo, ameri prijete sirijcima
» ERDOGAN ODBRUSIO IRAČANIMA "Osvajamo Mosul, a vi treba da znate gde vam je mjesto"
» Jesu li se Sirijcima ostvarili snovi u Njemačkoj?
» Banjaluka uvodi policiju na konjima
Page 1 of 1