ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima

Go down

Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima Empty Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima

Post by Hektorović 16/2/2021, 11:08

[size=30]Tuča migranata u Banjaluci[/size]

Pripadnici banjalučke Policijske uprave zadržali su četiri migranta zbog sumnje da su učestvovala u tuči više lica u Banjaluci.

Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima 136454
Policija Republike SrpskeFoto: nezavisne novine
- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u 2.30 časova, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u Ulici braće Podgornika, uočili su da je u toku tuča više lice koja svojim izgledom ukazuju na to da se radi o migrantima. Policijski službenici su spriječili dalju tuču te su zadržali četiri migranta - navodi se u saopštenju PU Banjaluka.
U saopštenju se dodaje da je po jedan migrant iz Iraka i Sirije, te dva iz Maroka.
- Navedenim licima ukazana je ljekarska pomoć od strane Službe hitne medicinske pomoći. U toku je rad na pronalasku ostalih lica koja su učestvovala u događaju, kao i rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti navedenog događaja - navode iz PU Banjaluka.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima Empty Re: Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima

Post by marcellus 16/2/2021, 13:29

treba ih naoružat

2014-04-16

Back to top Go down

Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima Empty Re: Banjaluka: Marokanci se sukobili sa Iračanima i Sirijcima

Post by omni 16/2/2021, 14:01

Naoruzat ce se oni sami samo polako.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/2/2021, 14:04

omni wrote:Naoruzat ce se oni sami samo polako.
Valjda će se neki ako Bog da , raznit na Stradunu usri turističke sezone a najbolje tamo tjedan dva prije same špice sezone , šta ja znam , ono 4.07 il tako nešto.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus 17/2/2021, 10:49

treba ljudima pomoć, ako će se pobit međusobno

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 17/2/2021, 12:37

marcellus wrote:

treba ljudima pomoć, ako će se pobit međusobno
Roknu se mujo i srbo međusobno-2:0 za nas

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Hektorović 17/2/2021, 16:02

RayMabus wrote:
Valjda će se neki ako Bog da , raznit na Stradunu usri turističke sezone a najbolje tamo tjedan dva prije same špice sezone , šta ja znam , ono 4.07 il tako nešto.

Nemoj Ray da ti pokucaju stričeki na vrata...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2021, 18:14

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:

Nemoj Ray da ti pokucaju stričeki na vrata...
Ne brini se , pokucat će. Piše ti sve u Nostradamusu. Demokrati su naumili maknit Erdogana a Merkel lagano ide ća i onda će navalit ovamo a mi nemamo dovoljno sile da zaustavimo tu masu ljudi koji idu na Dalmaciju.

Imaš crno na bilo di Nostradamus točno to opisuje i baš Dalmaciju spominje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/2/2021, 18:55

Evo baš čitam :

https://www.geopolitika.news/vijesti/anketa-erdogan-bi-izgubio-na-predsjednickim-izborima/

Sad će njega Demokrati skinit tako šta će podržat opoziciju , radit protiv njega i okrenit narod protiv njega.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics