U Kanadi ukinulo mater i ćaću
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Kanadi ukinulo mater i ćaću
nije jugoslaven, nego je hrvatski ljevičar , nacionalist. kako vi želite reći - nacional socijalist.epikur37 wrote:IamOneofYou wrote:da tuđman je ljevičar nije ništa čudno, kao što je HDZ nacional socijalistička(ljevičarska) stranka, to nije ništa čudno.epikur37 wrote:IamOneofYou wrote:njegova familija osobni frendovi Fiedla Castra, njega je Fiedl Castro držao u rukama dok je ovaj bio mala beba, navodno mu je Castro čak i otac, jer liče kao jaje jajetu :Dprckov wrote:Trudeau is not the first Canadian prime minister to heap praise on Communist China and its authoritarian leaders. A previous prime minister swung Canada far to the ideological left. He downplayed the importance of free enterprise and private property rights, and sought to implement his vision of a “just society.” He annihilated the role of Christianity in Canada, and he became famous for initiating the multicultural experiment that seeks to turn Canada into an ethnic representation of the world. By the time this man left office, he had taken a virtually debt-free country to the edge of bankruptcy.
da i tuđman je bio titov general..
msm nije da branim Justina nego ne dam vama da ga se odreknete...vaš je...liberal
:D
Morebitno i jugoslaven da je tuđman kad je već komunjara..jel da :D
Guest- Guest
prckov wrote:lepi, sad sm ti objasnio, ovaj nas sto je protiv gej brakova iako mu je sestra lezba i zaustavio ilegalne imigranteepikur37 wrote:prckov wrote:
to sto ti nazivas liberalima nema veze sa liberalizmom
lepi, nema drugih...ne znam na koje ti aletrnativne liberale misliš?
cak je trzno do tamo vasih leftarda u EU da im objasni kako pa su ga ti tzv. liberali otputili
nije picka na zidu epi
Bio je u nas isto onaj....s naocalima za Sanadera jos iz HSS-a mislim. Sta je dijete dobio umjetnom oplodnjom pa je glasao protiv iste kad je bilo glasanje.
Ne mogu se sjetiti sad kako se lik zove jbg.
Guest- Guest
prckov wrote:jedina cinjenica jeste da klasicni liberali se gube i sve vise popustaju ljevici zbog medijskog pritiska koji odlucuje glasove pa pravi kompromise da totalno ne izgube
svi mediji su ljevicarski i oni stvaraju javno mjenje
a u medijima su generacije hipika i onih koji su odrasli na ljevicarskom obrazovanju
i njihova djeca
Eo opet klasicni liberali......
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epi zabrinjavas meepikur37 wrote:prckov wrote:jedina cinjenica jeste da klasicni liberali se gube i sve vise popustaju ljevici zbog medijskog pritiska koji odlucuje glasove pa pravi kompromise da totalno ne izgube
svi mediji su ljevicarski i oni stvaraju javno mjenje
a u medijima su generacije hipika i onih koji su odrasli na ljevicarskom obrazovanju
i njihova djeca
Eo opet klasicni liberali......
bez zajebancije
de mi reci koja je ljevicarska partija protiv otvorenih granica, protiv gej brakova, protiv feminizma, protiv bijelih privilegiranih, protiv afirmacione akcije, protiv samo bijelog rasizma
ajd
pa u engleskoj su i konzervativci za trpanje, stavicu ti klip ako nadem pa slusaj
pise se i zovu se konzervatiovna partija
isto ko i picka na zidu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne znam za tog, ne znam koji jeMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:lepi, sad sm ti objasnio, ovaj nas sto je protiv gej brakova iako mu je sestra lezba i zaustavio ilegalne imigranteepikur37 wrote:prckov wrote:
cak je trzno do tamo vasih leftarda u EU da im objasni kako pa su ga ti tzv. liberali otputili
nije picka na zidu epi
Bio je u nas isto onaj....s naocalima za Sanadera jos iz HSS-a mislim. Sta je dijete dobio umjetnom oplodnjom pa je glasao protiv iste kad je bilo glasanje.
2014-04-19
ovdje kod mene su liberali zadrzavali gej brakove kolko god su mogli dok su mediji divljali o ljubavi i kako ljubav se ne smije zabranit i onda su pod prijetnjom gubljenja glasova tj izbora pristali na referendum
raja pije jeftin moralizam a mediji to prosipaju
ponavljam ti epi, svi mediji su ljevicarski na zapadu
imas malo i to neznatno konzervativnih na americkom fox-u
2014-04-19
IamOneofYou wrote:nije jugoslaven, nego je hrvatski ljevičar , nacionalist. kako vi želite reći - nacional socijalist.epikur37 wrote:IamOneofYou wrote:da tuđman je ljevičar nije ništa čudno, kao što je HDZ nacional socijalistička(ljevičarska) stranka, to nije ništa čudno.epikur37 wrote:IamOneofYou wrote:
njegova familija osobni frendovi Fiedla Castra, njega je Fiedl Castro držao u rukama dok je ovaj bio mala beba, navodno mu je Castro čak i otac, jer liče kao jaje jajetu :D
da i tuđman je bio titov general..
msm nije da branim Justina nego ne dam vama da ga se odreknete...vaš je...liberal
:D
Morebitno i jugoslaven da je tuđman kad je već komunjara..jel da :D
I taman je dobar.....a za drzavu ste opasni vi jednako kao i jugoslaveni.
2015-08-06
prckov wrote:ovdje kod mene su liberali zadrzavali gej brakove kolko god su mogli dok su mediji divljali o ljubavi i kako ljubav se ne smije zabranit i onda su pod prijetnjom gubljenja glasova tj izbora pristali na referendum
A tebi odgovaraju konzervativni mediji kao liberalu....:D
Pa reci brate nisam liberal vec konzervativac kao svi mi normalni...odrekni ae te pogane liberalne idwologije
2015-08-06
a ne ne, trudeau su klasični liberali, koji se zalažu za slobodu govora, slobodu nošenja oružja, za malu državu, male poreze, i ekonomske slobode.. kako da neprckov wrote:a babo mu je bio faca dzabe je
Shortly after the end of World War ii, Trudeau visited Communist Yugoslavia. He was in the Middle East during the first Arab-Israeli war in 1948. Approximately a year later, as Communist forces swept through Beijing and Tianjin, and just months before the fall of Shanghai, Trudeau gained entrance to China (Chasing the Dragon in Shanghai: Canada’s Early Relations With China, 1858-1952). He would return again in 1960, this time to meet Mao and attend a “victory celebration” (Alan Stang, “How the Communists Took Control,” April 1971). Subsequently, Trudeau co-authored a book that praised Mao’s revolution for realizing that it had to depend on the poor people for success. Meanwhile, Mao had become one of the biggest mass murderers in history. During his revolution, 45 million people died.
In 1952, Trudeau was invited to speak at the notorious International Economic Conference in Moscow. In 1953, the United States banned him from entering the U.S., citing him as a Communist agent. But Trudeau’s fascination for all things Communist remained even as he began moving up the political ranks.
In 1968, Trudeau was elected prime minister of Canada in an election that focused more on the candidate’s good looks and trendy checkered suits than on the issues of the day.
Guest- Guest
E opet klasicni liberali .....ranit cu se :D
2015-08-06
Amo klasicni ljevicari, komunisti di ste :D
Oni pravi komunisti kojih nikad nije bilo...tito, staljin, pol pot to nema veze s onim pra im klasucnim komunizmom jelda
Oni pravi komunisti kojih nikad nije bilo...tito, staljin, pol pot to nema veze s onim pra im klasucnim komunizmom jelda
2015-08-06
pa mozes ih zvat samo liberaliepikur37 wrote:E opet klasicni liberali .....ranit cu se :D
reko sam ti engleski konzervativci za trpanje i protiv brexita
kako to, ajd objasni, kako?
2014-04-19
jebe te logikaepikur37 wrote:Amo klasicni ljevicari, komunisti di ste :D
nije ni cudo sto lutas toliko
bilo je a i sada ima ljudi koji vjeruju u te ideje
isto kao sto ima klasicnih liberala
ali i onih koji svoje ljevicarstvo nazivaju liberalizmom pa cak (sto je slucaj u engleskoj) i konzervatizmom
jebemu pa nije ovo visa matematika
2014-04-19
like father like son - lijevi idioti obojicaIamOneofYou wrote:a ne ne, trudeau su klasični liberali, koji se zalažu za slobodu govora, slobodu nošenja oružja, za malu državu, male poreze, i ekonomske slobode.. kako da neprckov wrote:a babo mu je bio faca dzabe je
Shortly after the end of World War ii, Trudeau visited Communist Yugoslavia. He was in the Middle East during the first Arab-Israeli war in 1948. Approximately a year later, as Communist forces swept through Beijing and Tianjin, and just months before the fall of Shanghai, Trudeau gained entrance to China (Chasing the Dragon in Shanghai: Canada’s Early Relations With China, 1858-1952). He would return again in 1960, this time to meet Mao and attend a “victory celebration” (Alan Stang, “How the Communists Took Control,” April 1971). Subsequently, Trudeau co-authored a book that praised Mao’s revolution for realizing that it had to depend on the poor people for success. Meanwhile, Mao had become one of the biggest mass murderers in history. During his revolution, 45 million people died.
In 1952, Trudeau was invited to speak at the notorious International Economic Conference in Moscow. In 1953, the United States banned him from entering the U.S., citing him as a Communist agent. But Trudeau’s fascination for all things Communist remained even as he began moving up the political ranks.
In 1968, Trudeau was elected prime minister of Canada in an election that focused more on the candidate’s good looks and trendy checkered suits than on the issues of the day.
a najvise su idioti on koji glasaju za njih, a sto je vise imigranata oni ce sve vise dobijat glasove
2014-04-19
prckov wrote:ne znam za tog, ne znam koji jeMaximusDecimusMiridije wrote:prckov wrote:lepi, sad sm ti objasnio, ovaj nas sto je protiv gej brakova iako mu je sestra lezba i zaustavio ilegalne imigranteepikur37 wrote:prckov wrote:
nije picka na zidu epi
Iso sad izgooglat. Bajs. Damir Bajs....
On je taj potez opravdao....da je kao čovjek za ali kao političar da je morao biti protiv
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ukinulo
» Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu
» PREDSJEDNICA U KANADI
» Plavusa u Kanadi
» Masovni pokolj u Kanadi
» Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu
» PREDSJEDNICA U KANADI
» Plavusa u Kanadi
» Masovni pokolj u Kanadi