Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu
Page 1 of 1
Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Zagreb-Pride-Uskracivanje-potpore-Ministarstva-kulture-Prajdu-je-pokusaj-Hasanbegovica-da-LGBTIQ-osobe-ucini-nevidljivima
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu
Opet su počeli. Ma ljudi moji a zašto bi bili "vidljivi"???
Koga briga za vaše seksualne fantazije,ludorije i afinitete???
Zamislite da ja osnujem društvo ljubitelja poze u kojoj je muškarac dolje a žena gore,da to propagiram po gradu,da tražim novac za potporu ljudi koji vole pozu u kojoj je žena gore i miješa guzovima i da svi moraju znati za te moje gušte i da tražim da me zbog mojih gušta zaposle ispred ljudi koji obožavaju ženu uhvatiti zguza ili onih koji vole misionarski položaj.
Ma koga je briga što vi umjesto crvenog pičića volite dlakavu guzicu,ili moćno koplje???
zašto svojim budalaštinama opterećujete ionako napaćeni narod???
Koga briga za vaše seksualne fantazije,ludorije i afinitete???
Zamislite da ja osnujem društvo ljubitelja poze u kojoj je muškarac dolje a žena gore,da to propagiram po gradu,da tražim novac za potporu ljudi koji vole pozu u kojoj je žena gore i miješa guzovima i da svi moraju znati za te moje gušte i da tražim da me zbog mojih gušta zaposle ispred ljudi koji obožavaju ženu uhvatiti zguza ili onih koji vole misionarski položaj.
Ma koga je briga što vi umjesto crvenog pičića volite dlakavu guzicu,ili moćno koplje???
zašto svojim budalaštinama opterećujete ionako napaćeni narod???
2014-04-22
Ja bih ih poslao u Medjugorje da tamo organizuju Pride...
2016-11-17
ukinulo im svih 8 000kn
propadose jebote
propadose jebote
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Što Ministarstvo kulture ima sa dijaboličnim seksualnim ponašanjem?
Guest- Guest
pismejker wrote:Što Ministarstvo kulture ima sa dijaboličnim seksualnim ponašanjem?
dobro je to pitanje , razumin da pletillja nakurnjaka u lickoj vukojebini dobije 20-30 000 kn za ocuvanje tradicije no gay osobe i njihova prava spadaju u neko drugo ministarstvo
2014-04-12
A da formiramo neko novo ministarstvo koje bi se bavilo seksualnim pitanjima?debotoijusto wrote:pismejker wrote:Što Ministarstvo kulture ima sa dijaboličnim seksualnim ponašanjem?
dobro je to pitanje , razumin da pletillja nakurnjaka u lickoj vukojebini dobije 20-30 000 kn za ocuvanje tradicije no gay osobe i njihova prava spadaju u neko drugo ministarstvo
2014-04-22
jastreb wrote:A da formiramo neko novo ministarstvo koje bi se bavilo seksualnim pitanjima?debotoijusto wrote:pismejker wrote:Što Ministarstvo kulture ima sa dijaboličnim seksualnim ponašanjem?
tim se vec bavi izdvojeno ministarstvo na kaptolu , navodno volonterski
2014-04-12
Ustvari,za sto su konkretno homići i ostali trosili tu lovu,dobivenu iz proracuna,osim za ritualno pokazivanje svojeg pičkastog hoda,ulicama Zagreba,jednom godisnje?
Guest- Guest
Da je i od hasančeta dobro je...ja bih javnu promidžbu pederluka zakonski zabranio...
dobro to će riješiti nova europa isto
dobro to će riješiti nova europa isto
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema svrhe zabranjivati.Jos ces time od njih stvoriti mučenike.Nek rade sto hoce,ali im svaki novcic blokirati od drzave
Guest- Guest
aha, ti odi zazvali zensku na cesti pa mos popusit kaznu zbog narusavanja chudoredja, a oni se skoro pa jebu nasred ceste i pred publikom, po cemu su oni ravnopravnijipismejker wrote:Nema svrhe zabranjivati.Jos ces time od njih stvoriti mučenike.Nek rade sto hoce,ali im svaki novcic blokirati od drzave
Oni se skoro jebu nasred ulice,bas zato jer su dosada imali novca.Kao i svaki goljo,koji nema para,pa nece visiti po ulicama,niti kafeima,sjedit ce doma i upraznjavati to sto voli.Polako bi oni presli u ilegalu,sami po sebi.Leviathan2 wrote:aha, ti odi zazvali zensku na cesti pa mos popusit kaznu zbog narusavanja chudoredja, a oni se skoro pa jebu nasred ceste i pred publikom, po cemu su oni ravnopravnijipismejker wrote:Nema svrhe zabranjivati.Jos ces time od njih stvoriti mučenike.Nek rade sto hoce,ali im svaki novcic blokirati od drzave
Guest- Guest
Similar topics
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» Ministarstvo kulture usridu!
» Lord Hadžihafizbegović preuzima ministarstvo kulture
» U ime obitelji saborskom povjerenstvu: Ministarstvo kulture je 88% novca dodijelilo 12% prijavljenih portala
» Ministarstvo kulture neće više financirati Zarez, ali hoće časopis za duhovnu glazbu Sveta Cecilija
» Ministarstvo kulture usridu!
» Lord Hadžihafizbegović preuzima ministarstvo kulture
» U ime obitelji saborskom povjerenstvu: Ministarstvo kulture je 88% novca dodijelilo 12% prijavljenih portala
» Ministarstvo kulture neće više financirati Zarez, ali hoće časopis za duhovnu glazbu Sveta Cecilija
Page 1 of 1