U Kanadi ukinulo mater i ćaću
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
U Kanadi ukinulo mater i ćaću
https://www.lifesitenews.com/news/service-canada-bans-mother-and-father-to-be-more-gender-inclusive
Ajme meni, kako će sad Crnogorac više psovat kad dođe rodbini u Van Kufer: Jebem ti oca u vr' gujsce!? Jebem ti roditelja? Ma ljudi moji, nije to isto. A jadan i onaj Jordan Peterson. On bu sad ziher dobil mlade od muke. S tim da je u čitavoj stvari najveća ironija da je i sam prestao biti muškarac ;D
Ajme meni, kako će sad Crnogorac više psovat kad dođe rodbini u Van Kufer: Jebem ti oca u vr' gujsce!? Jebem ti roditelja? Ma ljudi moji, nije to isto. A jadan i onaj Jordan Peterson. On bu sad ziher dobil mlade od muke. S tim da je u čitavoj stvari najveća ironija da je i sam prestao biti muškarac ;D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: U Kanadi ukinulo mater i ćaću
stara vijest
idući korak je korišenje osobnih imena jer se po njima može zaključiti kojeg je netko spola i njihova zamjena rodno neutralnim brojevima
pa ćemo svi biti građanin OIB 547330612 i slično
ili jednostavno prisoner 24601 umjesto Jean Valjean
s vladom nema zajebancije, vlada odlučuje smiješ li imati spol ili ne
idući korak je korišenje osobnih imena jer se po njima može zaključiti kojeg je netko spola i njihova zamjena rodno neutralnim brojevima
pa ćemo svi biti građanin OIB 547330612 i slično
ili jednostavno prisoner 24601 umjesto Jean Valjean
s vladom nema zajebancije, vlada odlučuje smiješ li imati spol ili ne
Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eto micekOh_Femder wrote:https://www.lifesitenews.com/news/service-canada-bans-mother-and-father-to-be-more-gender-inclusive
konacno mozes otic u kanadu i trazit da budes pica
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
2014-04-19
E moj ovcojebe, opet ništa nisi shvatio Sjedi, 1!prckov wrote:eto micekOh_Femder wrote:https://www.lifesitenews.com/news/service-canada-bans-mother-and-father-to-be-more-gender-inclusive
2016-11-08
prckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
Ma ne komunisti su na vlasti u kanadi....hah bas si bedast
2015-08-06
epikur37 wrote:prckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
ova beba ti je današnji šef kanade, ovo mu je mater, a ovoga bradonju znaš
Premijer kanade , osim što bi vrlo lako mogao biti sin od Fiedla Castra(ali su bili ogromni obiteljski prijatelji) primjenjuje ogromnu količinu marksističke ideologije u službenoj politici Kanade
Guest- Guest
ajdeOh_Femder wrote:E moj ovcojebe, opet ništa nisi shvatio Sjedi, 1!prckov wrote:eto micekOh_Femder wrote:https://www.lifesitenews.com/news/service-canada-bans-mother-and-father-to-be-more-gender-inclusive
nije vrag da oces bit mufko
2014-04-19
ti epi se samo drzi dalje od politike i sve 5epikur37 wrote:prckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
btw nisu svi ljevicari komunisti ali jesu svi komunisti ljevicari
naime u kanadi imas prisilni govor u zakonu izglasan, reci mi sta je liberalno u tome
2014-04-19
Ti si ionako krvožedno protiv liberalnog. Dakle, right up your ally ;P Seli odmak, bolan, jadan, u Van Kuffer.prckov wrote:naime u kanadi imas prisilni govor u zakonu izglasan, reci mi sta je liberalno u tomeepikur37 wrote:Ma ne komunisti su na vlasti u kanadi....hah bas si bedastprckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
2016-11-08
micek, trebas razlikovat klasicne liberale od ovih covjekolikih leftarda koji misle (supkom) da su liberaliOh_Femder wrote:Ti si ionako krvožedno protiv liberalnog. Dakle, right up your ally ;P Seli odmak, bolan, jadan, u Van Kuffer.prckov wrote:naime u kanadi imas prisilni govor u zakonu izglasan, reci mi sta je liberalno u tomeepikur37 wrote:Ma ne komunisti su na vlasti u kanadi....hah bas si bedastprckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
tako ko ti
2014-04-19
epikur37 wrote:prckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
to mi kaže dosta kanađana da jesu
pa da neki nisu lijeni (ili da znaju jezik) i prosvrljaju internetom vrlo brzo bi vidili da se u tim grupama osim antifa nalaze i komunisti i anarho komunistimarcellus wrote:epikur37 wrote:prckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
nose zastave sa cekicem i srpom a drzavni mediji njihova nasilja zataskavaju i opravdavaju
samo bijele rasiste se proganja a njih skoro nigdje
ne kuzim kolko treba da nekima ude u glavu da je na zapadu sve institucije preuzela ljevica
2014-04-19
epi svako malo vice trpaj a blage veze nema sta je problem
2014-04-19
šezdesetosmaši polovali funkcije...prckov wrote:pa da neki nisu lijeni (ili da znaju jezik) i prosvrljaju internetom vrlo brzo bi vidili da se u tim grupama osim antifa nalaze i komunisti i anarho komunistimarcellus wrote:epikur37 wrote:prckov wrote:ma liberaliepikur37 wrote:Nije problem vlada nego ideologija....vlada je normalna stvar.
kob drugi
nose zastave sa cekicem i srpom a drzavni mediji njihova nasilja zataskavaju i opravdavaju
samo bijele rasiste se proganja a njih skoro nigdje
ne kuzim kolko treba da nekima ude u glavu da je na zapadu sve institucije preuzela ljevica
ne znam da ponovim, premjer kanade Justin Trudeau, njegova familija su osobni prijatelji Fiedala Castra, bio je na njegovom pogrebu, pustio suze, i logično provodi on kao premijer velik dio marksističke ideologije kroz Kanadu.. ali sva sreću nedira ekonomiju , Kanada je i dalje liberalno (dakle desno ekonomski) kapitalistička zemlja, dok ideološki skreće sve više u ljevo - što je opet loše, to može značiti da bi mogla i ekonomski skrenuti u ljevo.
Guest- Guest
Justin Pierre James Trudeau (rođ. 25. prosinca 1971., Ottawa, Ontario, Kanada) kanadski je političar, 23. predsjednik Vlade Kanade i predsjednik Liberalne stranke.[1]
https://hr.wikipedia.org/wiki/Justin_Trudeau
.................
.................
2015-08-06
ča ti epikure učiniš ka vidiš da na zidu piše pizda?epikur37 wrote:Justin Pierre James Trudeau (rođ. 25. prosinca 1971., Ottawa, Ontario, Kanada) kanadski je političar, 23. predsjednik Vlade Kanade i predsjednik Liberalne stranke.[1]
.................
ni valjo da...
2014-04-16
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ukinulo
» Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu
» PREDSJEDNICA U KANADI
» Plavusa u Kanadi
» Masovni pokolj u Kanadi
» Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu