cajke su ZLO
Page 20 of 49
Page 20 of 49 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 34 ... 49
Re: cajke su ZLO
Dalmatinci otpadaju? Slažem se...aben wrote:samo ti pazi kad nojde mladića da nemo kadenu ozlota kolo vrotaTriny wrote:Nešto me ništa od toga ne brine.aben wrote:meni zapravo ne smeto da ljudi slušaju ča oće, pa taman i srbijansku glazbu,Triny wrote:Doduše, kod mene je i čardaš popularan...Triny wrote:
Pa je, i glazba je slična...i govorimo ekavicom...
To bi valjda bilo ukusnije slušati...
Ili nešto bavarsko...baš onako zapadnocivilizacijski...
jedino bi bi zabrinut s roditeljskog aspekta zbog kulturnog kruga i konteksta ki neka glazba nosi. moja mati ocu nika ni oprostila utjecaj ki je izvrši no me zbog droge, alkohola i slobodne ljubavi ku je takova glazba nosila sa sobon.
ko ča sun već reko, malo toga moreš utjecati na svojoj dici, ali ono ča bi svaki angažironi roditelj mogo je zaštititi dicu od glazbe koja za sobun nosi ikonografiju debelih zlotnih kadena kolo vrota, žene obučene kako kurbe, kult lakih šoldov i velike potrošnje na felge, obsesivne rime, and such.
Eto, prije par dana se vratila iz Atene gdje je predstavljala svoj prvonagrađeni projekt u programu ERASMUS+, tema uvođenje inovacija i novih tehnologija s ciljem povećanja konkurentnosti i smanjenja troškova u proizvodnji .
Usput, stalno nešto radi pa si je sama platila i vozački.
Voli novac ,da ,i zna kako ga zaraditi.
Uglavnom, jako sam zadovoljna.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Ureda za ukus za glazbu.aben wrote:a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?epikur37 wrote:aben wrote:ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.epikur37 wrote:aben wrote:
drugin ričima, ljudima se ne smi dopuštiti da slušaju ča oće, nego tribo postojati ured za glazbeni minimum?
Ne, nego mora postojati normativ. A normu trebaju postavljati bolji i pametniji da bi plebs stremio višem i tako cijela zajednica imala dobro usmjerenje.
Ti si samo malo inteligentniji od prosjeka i to te malo ponijelo i zaigralo.
Daleko je to od pameti i životne mudrosti.
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?epikur37 wrote:aben wrote:ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.epikur37 wrote:aben wrote:
drugin ričima, ljudima se ne smi dopuštiti da slušaju ča oće, nego tribo postojati ured za glazbeni minimum?
Ne, nego mora postojati normativ. A normu trebaju postavljati bolji i pametniji da bi plebs stremio višem i tako cijela zajednica imala dobro usmjerenje.
Ne moram baš ja ali kad se već otimate za mene ...evo preuzet ću tu ulogu uz sve honorare :)
mangupe bodulski ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Živi u zagrebu iz posavine to jest Odžaka hehe sigurno krunicu vrti dok joj Stoja pojamarcellus wrote:Kermit wrote:Bela ciganka hit na Kaptolu ili kako je katolička uljudba otišla u ropotarnicu povijestiHektorović wrote:
kakav kurčev kaptol vidiš po nicku da je to srb
Kermit-
2014-04-17
IamOneofYou wrote:Cajke vrhunske kurabe
Yoda sumnjiv si :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:Cajke vrhunske kurabe
on podržava cajke čisto zbog ideoloških principa ;)
2015-08-06
Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Kermit-
2014-04-17
Nije jeba od prekidaHektorović wrote:IamOneofYou wrote:Cajke vrhunske kurabe
Kermit-
2014-04-17
imo sun jednoga prijatelja iz bosne...kruto je voli floyde i uvik je pazi da dupli album pulse imo punu bateriju za ledicu,epikur37 wrote:aben wrote:a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?epikur37 wrote:aben wrote:ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.epikur37 wrote:
Ne moram baš ja ali kad se već otimate za mene ...evo preuzet ću tu ulogu uz sve honorare :)
mangupe bodulski ;)
sa je na cajkami.
never trust a bosnian
2014-04-16
Kermit wrote:Vitez Rajner u ljuti boj kreće Ceca ga sa darovima obljećeHektorović wrote:Kermit wrote:Bela ciganka hit na Kaptolu ili kako je katolička uljudba otišla u ropotarnicu povijestiHektorović wrote:
Peak uljudba, haha
Goga prsa mu dariva samo da kaptol smiriva
Aca u čast se kune da će svaki hrvat da Šemsu čuje
2018-04-10
Nema se tu šta podržavati ili ne podržavati.epikur37 wrote:kao i triny
Trinity-
2014-04-17
:)dijagram wrote:Devedesetih, paaa najvise detonacije topnistva i stemanje pjesackog naoruzanja:)Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Inače u nedjelju me čeka ovo u Areni :)
mmm
Ovo je za ekipu 50-60 :D Onako moji roditelji i to :D :D
Ma ovo je klasika, vrhunska. Kad bolje pogledam i ja sam 40+ doduse samo 3 mjeseca.
Tvoja generacija je u biti prazni prostor između starijih i cajkaških milenijalaca... što se u biti slušalo 90tih?
Dobro, znao sam slusati na nekom kazicu po sumama i gorama ZZTOP , Blue Jean Blues, fino je pristajala uz kuleraski ratnicki karakter
Onda JJ Calle i kojesta
i sve to dok su drugi igrali biljar u gaćama...ti isti koji su sada najpametniji i najglasniji
jebote dvaes stranica
dobar jutar seljacine
dobar jutar seljacine
2014-04-19
Imao sam prijateljaaben wrote:imo sun jednoga prijatelja iz bosne...kruto je voli floyde i uvik je pazi da dupli album pulse imo punu bateriju za ledicu,epikur37 wrote:aben wrote:a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?epikur37 wrote:aben wrote:
ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.
mangupe bodulski ;)
sa je na cajkami.
never trust a bosnian
Lažnog prvoborca
Sad sam bez stražara,
Opkopa, i dvorca.....
2015-08-06
birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
2015-08-06
hahahaaben wrote:imo sun jednoga prijatelja iz bosne...kruto je voli floyde i uvik je pazi da dupli album pulse imo punu bateriju za ledicu,epikur37 wrote:aben wrote:a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?epikur37 wrote:aben wrote:
ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.
mangupe bodulski ;)
sa je na cajkami.
never trust a bosnian
ma taj je bio laznjak
bas ko i cajke
2014-04-19
Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
2018-04-10
suti sjedi i zavrni turuMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
epikur37 wrote:birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
Tja... leg'o bi mi acidofil jedan
Nešto nadut a nikako da prdnem.
Guest- Guest
Page 20 of 49 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 34 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima