cajke su ZLO
Page 21 of 49
Page 21 of 49 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 49
Re: cajke su ZLO
epikur37 wrote:birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
Tja... leg'o bi mi acidofil jedan
Nešto nadut a nikako da prdnem.
Guest- Guest
ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
kako je to asila povezo sa crkvom to samo on zna
meni ce ostat misterija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šetaj malo po dvorištu ili skakući okolo, ako imaš trampolin dječji...pojačava peristaltiku.MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije ne, rat ga je istiro u formativnin godinami, mi smo ga oblikovali na sliku svoju... kad je sto na svoje noge, turski melos mu je poče izvirati iz koštane sržiprckov wrote:hahahaaben wrote:imo sun jednoga prijatelja iz bosne...kruto je voli floyde i uvik je pazi da dupli album pulse imo punu bateriju za ledicu,epikur37 wrote:aben wrote:a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?epikur37 wrote:
Ti si samo malo inteligentniji od prosjeka i to te malo ponijelo i zaigralo.
Daleko je to od pameti i životne mudrosti.
Ne moram baš ja ali kad se već otimate za mene ...evo preuzet ću tu ulogu uz sve honorare :)
mangupe bodulski ;)
sa je na cajkami.
never trust a bosnian
ma taj je bio laznjak
bas ko i cajke
2014-04-16
kakva je to birtija bez mužike?epikur37 wrote:birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
Pa dobro, evo imamo skoro 30 godina rekristjanizaciju pod crkvom u hrvata, i dobili smo ovo...
nešto ne štima...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Noor wrote:kakva je to birtija bez mužike?epikur37 wrote:birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
cajke su u điru :D
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:Cajke vrhunske kurabe
Yoda sumnjiv si :D
on podržava cajke čisto zbog ideoloških principa ;)
A realno nema dobre p*čke a da ne ide po cajkama...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:IamOneofYou wrote:Cajke vrhunske kurabe
Yoda sumnjiv si :D
on podržava cajke čisto zbog ideoloških principa ;)
A realno nema dobre p*čke a da ne ide po cajkama...
O mladosti, dokle got tražite pičke po takvim mjestiuma nema za vas sreće...
2015-08-06
aben wrote:nije ne, rat ga je istiro u formativnin godinami, mi smo ga oblikovali na sliku svoju... kad je sto na svoje noge, turski melos mu je poče izvirati iz koštane sržiprckov wrote:hahahaaben wrote:imo sun jednoga prijatelja iz bosne...kruto je voli floyde i uvik je pazi da dupli album pulse imo punu bateriju za ledicu,epikur37 wrote:aben wrote:
a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?
Ne moram baš ja ali kad se već otimate za mene ...evo preuzet ću tu ulogu uz sve honorare :)
mangupe bodulski ;)
sa je na cajkami.
never trust a bosnian
ma taj je bio laznjak
bas ko i cajke
uzalud
geni su to
2014-04-19
hehe, vidim...jedino general pustio koju :)epikur37 wrote:Noor wrote:kakva je to birtija bez mužike?epikur37 wrote:birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
cajke su u điru :D
A i u stvari nakon 30-te se traži žena a ne kuraba.
Znači muški nkoji nakon 30-te baulja po takvim klubovima je već sam po sebi obijest i poitvrda propale osobe.
Znači muški nkoji nakon 30-te baulja po takvim klubovima je već sam po sebi obijest i poitvrda propale osobe.
2015-08-06
sta crkva ima sa muzikom kad ni roditelji ne mogu uticat na djecu u tom smisluHektorović wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
Pa dobro, evo imamo skoro 30 godina rekristjanizaciju pod crkvom u hrvata, i dobili smo ovo...
nešto ne štima...
glupo povezivanje
ali asila je to pa ne cudi puno
2014-04-19
epikur37 wrote:Šetaj malo po dvorištu ili skakući okolo, ako imaš trampolin dječji...pojačava peristaltiku.MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:birtijaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta se ovđe događa.
Ništa od toga. Igram Ping Pong s prijateljom Jamesonom. Uvijek me pobjedi majku mu njegovu... zato i kažem, acidofil jel
A i kiša pada, mislim... nije da bih išao da ne pada, ali lijepo je kad mi atmosferske prilike pruže opravdanje
Guest- Guest
prckov wrote:sta crkva ima sa muzikom kad ni roditelji ne mogu uticat na djecu u tom smisluHektorović wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
nešto ne štima...
glupo povezivanje
nema veze s crkvom nego s demokracijom
2015-08-06
nijsu cajke samo muzika, tu je uvezana seksualnostepikur37 wrote:A i u stvari nakon 30-te se traži žena a ne kuraba.
koja zenski svijet privlaci iz jednog razloga
a muski iz malo jebackijeg razloga
2014-04-19
epikur37 wrote:A i u stvari nakon 30-te se traži žena a ne kuraba.
Nekad bilo... Danas se ženiš iza 40te kad dođeš na solidnu poziciju... Pa Plenki se mislim u 44toj... taman...
2018-04-10
Hektorović wrote:prckov wrote:ma dobroHektorović wrote:Kermit wrote:Majka Crkva je othranila demona koji je metastazirao i proždire djecu krunice i uljudbe
Rulja oće cajke.
meni ce ostat misterija
nešto ne štima...
Ma da? Vidiš mene je skoro ekskomuniciralo kad sam 98'e rekao da idem na Stonse
I onda još...Varg Vikernes faza....eh mladost
Guest- Guest
prckov wrote:aben wrote:nije ne, rat ga je istiro u formativnin godinami, mi smo ga oblikovali na sliku svoju... kad je sto na svoje noge, turski melos mu je poče izvirati iz koštane sržiprckov wrote:hahahaaben wrote:imo sun jednoga prijatelja iz bosne...kruto je voli floyde i uvik je pazi da dupli album pulse imo punu bateriju za ledicu,epikur37 wrote:
mangupe bodulski ;)
sa je na cajkami.
never trust a bosnian
ma taj je bio laznjak
bas ko i cajke
uzalud
geni su to
Ne zna on naivni bodul, evo obrao sam zidine zadarske i ošljačke o kapara a li za pasom je uvijek čakija...pa se ti zajebaji
:D
2015-08-06
prckov wrote:nijsu cajke samo muzika, tu je uvezana seksualnostepikur37 wrote:A i u stvari nakon 30-te se traži žena a ne kuraba.
koja zenski svijet privlaci iz jednog razloga
a muski iz malo jebackijeg razloga
Najčešće se i jedni i drugi vrate doma suhi doduše.
Guest- Guest
prckov wrote:sta crkva ima sa muzikom kad ni roditelji ne mogu uticat na djecu u tom smislu
glupo povezivanje
Po meni ima s time da se ne živi kršćanski...
Nešto je falilo...
2018-04-10
Page 21 of 49 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima