cajke su ZLO
Page 19 of 49
Page 19 of 49 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 49
Re: cajke su ZLO
aben wrote:ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.epikur37 wrote:aben wrote:drugin ričima, ljudima se ne smi dopuštiti da slušaju ča oće, nego tribo postojati ured za glazbeni minimum?epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
Nije to fenomen samo kod nas...
Ne, nego mora postojati normativ. A normu trebaju postavljati bolji i pametniji da bi plebs stremio višem i tako cijela zajednica imala dobro usmjerenje.
Ti si samo malo inteligentniji od prosjeka i to te malo ponijelo i zaigralo.
Daleko je to od pameti i životne mudrosti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ecija heheh ne loše, bit će rezanja koksare na radiju jebo majko, još kad Aca Šmrkas dođeHektorović wrote:
[ltr]#EXTRAdan[/ltr]
uz @ecija_ivusic
[ltr]#ExtraFM[/ltr]
| muzika koja te pokreće
[ltr]#Frekvencija[/ltr]
93.6MHz | 104.5MHz
Kermit-
2014-04-17
Bela ciganka hit na Kaptolu ili kako je katolička uljudba otišla u ropotarnicu povijestiHektorović wrote:
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Ecija heheh ne loše, bit će rezanja koksare na radiju jebo majko, još kad Aca Šmrkas dođeHektorović wrote:
Ecija u prirodnom okruženju. Dobar potez :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Extra heheh samo izgorit ćeHektorović wrote:Kermit wrote:Ecija heheh ne loše, bit će rezanja koksare na radiju jebo majko, još kad Aca Šmrkas dođeHektorović wrote:
Ecija u prirodnom okruženju. Dobar potez :D
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Bela ciganka hit na Kaptolu ili kako je katolička uljudba otišla u ropotarnicu povijestiHektorović wrote:
Peak uljudba, haha
2018-04-10
Đoda, liberal ide tamo di kuri!IamOneofYou wrote:Cajke vrhunske kurabe
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
[ltr]#EXTRAvikend[/ltr] uz @paulasik, @tomoparlov i @leonsvetic
[ltr]#ExtraFM[/ltr] | muzika koja te pokreće [ltr]#Frekvencija[/ltr] 93.6MHz | 104.5MHz
[ltr]#ExtraFM[/ltr] | muzika koja te pokreće [ltr]#Frekvencija[/ltr] 93.6MHz | 104.5MHz
2018-04-10
samo ti pazi kad nojde mladića da nemo kadenu ozlota kolo vrotaTriny wrote:Nešto me ništa od toga ne brine.aben wrote:meni zapravo ne smeto da ljudi slušaju ča oće, pa taman i srbijansku glazbu,Triny wrote:Doduše, kod mene je i čardaš popularan...Triny wrote:Pa je, i glazba je slična...i govorimo ekavicom... :affraid:aben wrote:
vidi,
roditelji jedva da uopće moru utjecati na svoju dicu- u svemu osin u izboru glazbe i pušenju.
tu je stvor jasno uzročno posljedična, ono ča slušo roditelj, polazna je točka za razvoj ditetovog ukusa. sad, ako si ti slušala slavonske pisme, to je vrlo slično srbskoj glazbi..
To bi valjda bilo ukusnije slušati...
Ili nešto bavarsko...baš onako zapadnocivilizacijski...
jedino bi bi zabrinut s roditeljskog aspekta zbog kulturnog kruga i konteksta ki neka glazba nosi. moja mati ocu nika ni oprostila utjecaj ki je izvrši no me zbog droge, alkohola i slobodne ljubavi ku je takova glazba nosila sa sobon.
ko ča sun već reko, malo toga moreš utjecati na svojoj dici, ali ono ča bi svaki angažironi roditelj mogo je zaštititi dicu od glazbe koja za sobun nosi ikonografiju debelih zlotnih kadena kolo vrota, žene obučene kako kurbe, kult lakih šoldov i velike potrošnje na felge, obsesivne rime, and such.
Eto, prije par dana se vratila iz Atene gdje je predstavljala svoj prvonagrađeni projekt u programu ERASMUS+, tema uvođenje inovacija i novih tehnologija s ciljem povećanja konkurentnosti i smanjenja troškova u proizvodnji .
Usput, stalno nešto radi pa si je sama platila i vozački.
Voli novac ,da ,i zna kako ga zaraditi.
Uglavnom, jako sam zadovoljna.
2014-04-16
Kermit wrote:Bela ciganka hit na Kaptolu ili kako je katolička uljudba otišla u ropotarnicu povijestiHektorović wrote:
kakav kurčev kaptol vidiš po nicku da je to srb
Vitez Rajner u ljuti boj kreće Ceca ga sa darovima obljećeHektorović wrote:Kermit wrote:Bela ciganka hit na Kaptolu ili kako je katolička uljudba otišla u ropotarnicu povijestiHektorović wrote:
Peak uljudba, haha
Goga prsa mu dariva samo da kaptol smiriva
Aca u čast se kune da će svaki hrvat da Šemsu čuje
Kermit-
2014-04-17
a ča, oćeš reći da bi ti tribo biti predstojnik ureda za glazbu?epikur37 wrote:aben wrote:ali jo sun puno pametniji otebe, pa vidin da takov ured ne tribo, za dobro zajednice.epikur37 wrote:aben wrote:drugin ričima, ljudima se ne smi dopuštiti da slušaju ča oće, nego tribo postojati ured za glazbeni minimum?epikur37 wrote:Inače loš glazbeni ukus (cajka, turbo, tehno i sl.) su stanje duha i proizvod liberalne demokracije, u konačnici liberalizma u njegovoj terminalnoj fazi...
Nije to fenomen samo kod nas...
Ne, nego mora postojati normativ. A normu trebaju postavljati bolji i pametniji da bi plebs stremio višem i tako cijela zajednica imala dobro usmjerenje.
Ti si samo malo inteligentniji od prosjeka i to te malo ponijelo i zaigralo.
Daleko je to od pameti i životne mudrosti.
2014-04-16
Dalmatinci otpadaju? Slažem se...aben wrote:samo ti pazi kad nojde mladića da nemo kadenu ozlota kolo vrotaTriny wrote:Nešto me ništa od toga ne brine.aben wrote:meni zapravo ne smeto da ljudi slušaju ča oće, pa taman i srbijansku glazbu,Triny wrote:Doduše, kod mene je i čardaš popularan...Triny wrote:
Pa je, i glazba je slična...i govorimo ekavicom...
To bi valjda bilo ukusnije slušati...
Ili nešto bavarsko...baš onako zapadnocivilizacijski...
jedino bi bi zabrinut s roditeljskog aspekta zbog kulturnog kruga i konteksta ki neka glazba nosi. moja mati ocu nika ni oprostila utjecaj ki je izvrši no me zbog droge, alkohola i slobodne ljubavi ku je takova glazba nosila sa sobon.
ko ča sun već reko, malo toga moreš utjecati na svojoj dici, ali ono ča bi svaki angažironi roditelj mogo je zaštititi dicu od glazbe koja za sobun nosi ikonografiju debelih zlotnih kadena kolo vrota, žene obučene kako kurbe, kult lakih šoldov i velike potrošnje na felge, obsesivne rime, and such.
Eto, prije par dana se vratila iz Atene gdje je predstavljala svoj prvonagrađeni projekt u programu ERASMUS+, tema uvođenje inovacija i novih tehnologija s ciljem povećanja konkurentnosti i smanjenja troškova u proizvodnji .
Usput, stalno nešto radi pa si je sama platila i vozački.
Voli novac ,da ,i zna kako ga zaraditi.
Uglavnom, jako sam zadovoljna.
Trinity-
2014-04-17
Page 19 of 49 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 49
Similar topics
» otadžbinske cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke
» Gradonacelnik Pule zabranio cajke na javnim prostorima
» Sa BMW-om, ženom, djetetom, snimao jurnjavu, slušao cajke = cigo
» Cijeli Zagreb bruji o novom radiju specijaliziranom samo za cajke
» Ko ne slusa Cajke, n@shevim mu se majke