Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
ŽZ...ne podcjenjujem ali znam dosta ljudi iz ŽZ..sa kojima sam surađivao na bilo cemu...i znam da nisu imuni na raslojavanje kao i drugi ali ih veze sinergija dok su u oporbi..pernarovci recimo predbacuju non stop sincistima d avise toliko en sudjeluju u akcijama protiv deloziranja i da su vise sada usmjereni na borbu za neke pozicije...sincisti predbacuju pernarovcima da je proslo vrijeme anarhistickih borbi 'protiv svih' i da se treba sjesti i za stol sa drugima...pa vidjeti da li ej moguce uskladiti prograne bar u nekim dijelovima sa drugim stranama...recimo bunjac je na tom putu...koji je naklonjeniji sincicu i smatraju s eumjerenijom i racionalnijom opcijom ŽZ...pak sa druge strane pernarovcima i pernaru smeta to da i traze da ŽZ bude ono zbog cega je i osnovan dakle na buntovnistvu i ne odstupanju...vili40 wrote:vuče,ŽZ nikada neće na vlast pa da ti to više ne hoda po glavi ali kad bi danas sutra prisilili HDZ i SDP na koaliciju e to bi bilo nešto veliko ak me razmeš?
E kako bi se onda blamirali,to je koalicija za hrvatsku,to je domoljubni čin,to je udruživanje svih da idemo naprijed,bljuv bljuv,ser ser...uh
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u pogledu toga situacija u ŽZ je win-win...skolovaniji dio ŽZ je kako rekoh racionalniji i usmjeren da se borba ipak vodi umjerenijim putem i kroz institucije..onaj dio oko pernara je bunđijski i od obuhvaca ajmo rec u zargonu 'nize slojeve' tj radnistvo,blokirane i politicke avanturiste...kojima s esviđa pernarovo non stop bunđijanje..malo tko zna da recimo sincic i prenar jedno vrijeme ne tako davno i nisu nesto komunicirali..jer je pernar predbacio sincicu da zahvaljujuci njemu ŽZ dobija na popularnosti i da sincic i njegovi vise slabo sudjeluju u akcijama protiv delozacija i da su vise okrenuti u borbi za fotelje
2015-09-08
Velim,živom zidu bi trebao biti cilj (za početak) natjerati HDZ i SDP u koaliciju a ako bi na tu hrpu mogli ugurati i jedno 5 HNS-a,bivših ili sadašnjih + vašeg Banditosa i sve to posuti pantekanom protiv krumpirovih zlatica bio bi to početak oporavka ove zemlje.
vili40-
2015-08-02
Prije c eto napraviti NHI sa hasqanbegovicem na celu koja jaca..sada su na oko 5% sa tendecijom rasta ponajprije zbog unutarnjih previranja u HDZ-u...prosli mjesec je NHi bila na oko 3% sada su na 5%...i ako budu rasli dlaje i priblizavali se blizu 10% sto je vrlo ozbiljna situacija..oni ce upravo natjerati na koalciju hdz i sdp...a ne toliko ŽZ...jer je NHI puno vise znacajnije sudjelovati u vlasti nego ŽZ..a oni jeidno mogu koalirati sa HDz-om eventualno MOSTO-om..vili40 wrote:Velim,živom zidu bi trebao biti cilj (za početak) natjerati HDZ i SDP u koaliciju a ako bi na tu hrpu mogli ugurati i jedno 5 HNS-a,bivših ili sadašnjih + vašeg Banditosa i sve to posuti pantekanom protiv krumpirovih zlatica bio bi to početak oporavka ove zemlje.
2015-09-08
pa tu si u pravu, znam i ja ŽZ neke članove.. doslovno ovi obrazovaniji članovi ŽZa , sa diplomama, itd, oni nevole Pernara i oni su fanovi Sinčića, koji je diplomirani inžinjer, niste čuli od njega da valja gluposti itd..vuksadinare wrote:u pogledu toga situacija u ŽZ je win-win...skolovaniji dio ŽZ je kako rekoh racionalniji i usmjeren da se borba ipak vodi umjerenijim putem i kroz institucije..onaj dio oko pernara je bunđijski i od obuhvaca ajmo rec u zargonu 'nize slojeve' tj radnistvo,blokirane i politicke avanturiste...kojima s esviđa pernarovo non stop bunđijanje..malo tko zna da recimo sincic i prenar jedno vrijeme ne tako davno i nisu nesto komunicirali..jer je pernar predbacio sincicu da zahvaljujuci njemu ŽZ dobija na popularnosti i da sincic i njegovi vise slabo sudjeluju u akcijama protiv delozacija i da su vise okrenuti u borbi za fotelje
sa druge strane Pernarovi fanovi su ovi što si nabroja, i oni u Pernaru vide kao boga-revolucionara koji će državu riješiti od HDZ/SDP lopina te "stranih centara moći itd".. ukratko lumpenproleterijat(tako nekako) je na strani Pernara, i to fanatično, ovi obrazovaniji i normalniji nisu fanovi Pernara i oni su na strani Sinčića.
I za sada je ekipa ujedinjenjena jer su oporba.. da dođu na stvarnu vlast pitanje je koja bi struja pobjedila.. vjerojatno Sinčićeva, malo bi Hrvata htjelo napuštati EU i NATO,
Guest- Guest
to je točno. Zapravo rastom ŽZa će vjerojatno predvladati ova Sinčićeva struja, "umjerena reformistička struja" , ovi revolucionari okupljeni oko Pernara , jesu agresivni i nabrijani, ali će ih ovi inteligentniji Sinčićevi staviti sa strane.. revolucija jede svoju djecu,vuksadinare wrote:ŽZ...ne podcjenjujem ali znam dosta ljudi iz ŽZ..sa kojima sam surađivao na bilo cemu...i znam da nisu imuni na raslojavanje kao i drugi ali ih veze sinergija dok su u oporbi..pernarovci recimo predbacuju non stop sincistima d avise toliko en sudjeluju u akcijama protiv deloziranja i da su vise sada usmjereni na borbu za neke pozicije...sincisti predbacuju pernarovcima da je proslo vrijeme anarhistickih borbi 'protiv svih' i da se treba sjesti i za stol sa drugima...pa vidjeti da li ej moguce uskladiti prograne bar u nekim dijelovima sa drugim stranama...recimo bunjac je na tom putu...koji je naklonjeniji sincicu i smatraju s eumjerenijom i racionalnijom opcijom ŽZ...pak sa druge strane pernarovcima i pernaru smeta to da i traze da ŽZ bude ono zbog cega je i osnovan dakle na buntovnistvu i ne odstupanju...vili40 wrote:vuče,ŽZ nikada neće na vlast pa da ti to više ne hoda po glavi ali kad bi danas sutra prisilili HDZ i SDP na koaliciju e to bi bilo nešto veliko ak me razmeš?
E kako bi se onda blamirali,to je koalicija za hrvatsku,to je domoljubni čin,to je udruživanje svih da idemo naprijed,bljuv bljuv,ser ser...uh
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
pa bunjac jedini vrijedi od svih njih..samo bunjac niej toliko eksponiran kao sincic i pernar...da je bunjac predsjednik stranke to bi bilo nesto drugacije...mada realno znam neke zivozidase iz susjedstva sve je to saroliko drustvo a i oni se vec grebu za neke funkcije...a nisu jos na vlasti...zbog toga s eskoro raspao ogranak...kako imaju prostorije blizu mene pa dosta toga znam...i vjerujete d akod njih isto postoje pernarovci i sincisti...ovi drugi su nesto racionalniji ovi drugi su kako rekoh anarhisticki raspolozeni i tu dosta puca..zato kazem..sve je pitanje kako bi to funkcioniralo da su na valsti ili u vlasti
Hercegovac
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
iskreno mislim da bi se vilibor sincic rado rjesio pernara jer mu on predstavlaj svojevrstan uteg da uljudbizira stranku ali zna da mu pernar trenutno svojim anarhistickim djelovanjem sigurno nosi 6,7% glasova gore...dakle skoro pa polovicu...i trpjet ce pernara do određenog vremena...dok mu bude od koristi...a vjerojatno bi se i pernar sa druge starne htio rijesiti i vilibora i ostalih koji su se deanarhizirali pa su sad kamilica..ili bi htjeli biti kamilica...a pernar na to sigurno nece pristati jer kao prvo on nioje takav tip ili profil sam po sebi ekscentrik i takav mu manje vis ezivot...
2015-09-08
pernarovi fanovi su tipični razočarani SDPovci, osim toga zbog tog majmuna i druženja sa velikosrpskim bitangama iz srbije žz ne može pokupiti značajno glasove hdzaPinochet wrote:pa tu si u pravu, znam i ja ŽZ neke članove.. doslovno ovi obrazovaniji članovi ŽZa , sa diplomama, itd, oni nevole Pernara i oni su fanovi Sinčića, koji je diplomirani inžinjer, niste čuli od njega da valja gluposti itd..vuksadinare wrote:u pogledu toga situacija u ŽZ je win-win...skolovaniji dio ŽZ je kako rekoh racionalniji i usmjeren da se borba ipak vodi umjerenijim putem i kroz institucije..onaj dio oko pernara je bunđijski i od obuhvaca ajmo rec u zargonu 'nize slojeve' tj radnistvo,blokirane i politicke avanturiste...kojima s esviđa pernarovo non stop bunđijanje..malo tko zna da recimo sincic i prenar jedno vrijeme ne tako davno i nisu nesto komunicirali..jer je pernar predbacio sincicu da zahvaljujuci njemu ŽZ dobija na popularnosti i da sincic i njegovi vise slabo sudjeluju u akcijama protiv delozacija i da su vise okrenuti u borbi za fotelje
sa druge strane Pernarovi fanovi su ovi što si nabroja, i oni u Pernaru vide kao boga-revolucionara koji će državu riješiti od HDZ/SDP lopina te "stranih centara moći itd".. ukratko lumpenproleterijat(tako nekako) je na strani Pernara, i to fanatično, ovi obrazovaniji i normalniji nisu fanovi Pernara i oni su na strani Sinčića.
I za sada je ekipa ujedinjenjena jer su oporba.. da dođu na stvarnu vlast pitanje je koja bi struja pobjedila.. vjerojatno Sinčićeva, malo bi Hrvata htjelo napuštati EU i NATO,
Šandor Winnetou-
2017-12-31
na pernarovom mjestu ja bi otisao od vilibora i osnovao starnku po svom ukusu i sa okolisem kakav zelis..ali to sam ja..pravi pernar mozda bi ali ziher je ziher ovako bar jos neko vrijeme..jer tesko ce se u nekoj buducnosti izbjeci veci sukob njega i sincica..pogotovo ako stranka bude i dalje popularna a time ide i vise vlastohlepi...svatko ce htjeti svoj dio kolaca zasluga...
2015-09-08
..tako je...sincic ima vise ddrzavotvornog nego pernar...i manje je lijevi od pernara..tre wrote:pernarovi fanovi su tipični razočarani SDPovci, osim toga zbog tog majmuna i druženja sa velikosrpskim bitangama iz srbije žz ne može pokupiti značajno glasove hdzaPinochet wrote:pa tu si u pravu, znam i ja ŽZ neke članove.. doslovno ovi obrazovaniji članovi ŽZa , sa diplomama, itd, oni nevole Pernara i oni su fanovi Sinčića, koji je diplomirani inžinjer, niste čuli od njega da valja gluposti itd..vuksadinare wrote:u pogledu toga situacija u ŽZ je win-win...skolovaniji dio ŽZ je kako rekoh racionalniji i usmjeren da se borba ipak vodi umjerenijim putem i kroz institucije..onaj dio oko pernara je bunđijski i od obuhvaca ajmo rec u zargonu 'nize slojeve' tj radnistvo,blokirane i politicke avanturiste...kojima s esviđa pernarovo non stop bunđijanje..malo tko zna da recimo sincic i prenar jedno vrijeme ne tako davno i nisu nesto komunicirali..jer je pernar predbacio sincicu da zahvaljujuci njemu ŽZ dobija na popularnosti i da sincic i njegovi vise slabo sudjeluju u akcijama protiv delozacija i da su vise okrenuti u borbi za fotelje
2015-09-08
I što ćeš time dobiti? Haranje zaraznih bolestih i slom privrjede!vili40 wrote:a jel?A ovo sada je super?Regoč wrote:Svaki naprjedak Živoga zida, nazadak je za Hrvatsku. Stranka ne da je protusustavska, stranka je proturazumska.
Sve što može imalo pomoći u demoliranju sadašnjeg sustava dobro je došlo samo što je toga zasad premalo a i normalnih ljudi koji bi nešto mogli tu napraviti sve je manje kad bježe iz ove ludnice van.
¨vuksadinare wrote:tocno..samo jedno ej kad sjedne s na vlast a drugo kad palamudis iz oporbe i nemas neke odgovornosti....nije ni ŽZ imun na raslojavanje pokazalo se u nekoliko navrata niti su sincic i pernar ko prst i nokat..sincic mi vise izgleda racionalniji..a pernar je vise ono anarhist...ne vi s ekladio da bi da su na valsti da ce to funkcionirat skladnovili40 wrote:a jel?A ovo sada je super?Regoč wrote:Svaki naprjedak Živoga zida, nazadak je za Hrvatsku. Stranka ne da je protusustavska, stranka je proturazumska.
Sve što može imalo pomoći u demoliranju sadašnjeg sustava dobro je došlo samo što je toga zasad premalo a i normalnih ljudi koji bi nešto mogli tu napraviti sve je manje kad bježe iz ove ludnice van.
Hitler i Roem. Pitanje je samo tko će prije potegnuti nož.
Fora je dobra, a treba ju pripisati Viliju.n_razbojnik wrote:uehehehevili40 wrote:vuksadinare wrote:vili40 wrote:Regoč wrote: jer na ljutu ranu što ljuću travu.
Zašto?jastreb wrote:Glasnović na aparatima.
Usne govore jedno, a face pokazuju drugo.vili40 wrote:vuče,ŽZ nikada neće na vlast pa da ti to više ne hoda po glavi ali kad bi danas sutra prisilili HDZ i SDP na koaliciju e to bi bilo nešto veliko ak me razmeš?
Budala očarana Kubom.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:
pa bunjac jedini vrijedi od svih njih..samo bunjac niej toliko eksponiran kao sincic i pernar...da je bunjac predsjednik stranke to bi bilo nesto drugacije...mada realno znam neke zivozidase iz susjedstva sve je to saroliko drustvo a i oni se vec grebu za neke funkcije...a nisu jos na vlasti...zbog toga s eskoro raspao ogranak...kako imaju prostorije blizu mene pa dosta toga znam...i vjerujete d akod njih isto postoje pernarovci i sincisti...ovi drugi su nesto racionalniji ovi drugi su kako rekoh anarhisticki raspolozeni i tu dosta puca..zato kazem..sve je pitanje kako bi to funkcioniralo da su na valsti ili u vlasti
Hercegovac
Trinity-
2014-04-17
Što fali Kubi? Bila jedna znanica, kaže beskrajne plaže i toplo je.Triny wrote:Budala očarana Kubom.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:
Hercegovac
Ljudi imaju svoje glasačko tijelo i od starta guraju istu priču. Kome drago kome krivo na kraju krajeva ne glasaš za njih ako ne odgovara i to je to
Guest- Guest
Dete vi provjerit jesu li oni uopće odavde...MaximusDecimusMiridije wrote:Ljudi imaju svoje glasačko tijelo i od starta guraju istu priču. Kome drago kome krivo na kraju krajeva ne glasaš za njih ako ne odgovara i to je to
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
pa eto ti gore,veli trini da su to ercegovci očarani Kubom.Ali ovi su još dobri,u ADZ su se naprčili odasvud,čak ih dosta napadalo sa marsa.Eroo wrote:Dete vi provjerit jesu li oni uopće odavde...MaximusDecimusMiridije wrote:Ljudi imaju svoje glasačko tijelo i od starta guraju istu priču. Kome drago kome krivo na kraju krajeva ne glasaš za njih ako ne odgovara i to je to
vili40-
2015-08-02
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Tv kalendar:Prije 33 godine poceo 14 izvanredni kongres SKJ-a i pocetak definitivnog raspada Jugoslavije
» Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
Page 7 of 12