Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke
Page 1 of 1
Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke
[size=34]Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke[/size]
Nakon dolaska na vlast nas i naših partnera u Hrvatskoj se živi bolje, hvale se HNS-ovci. Ono što u bankovnim ugovorima piše sitnim slovima kod njih bi moglo glasiti: Živi se bolje, ako ste član stranke ili pripadnik vlasti, ali možda najbolje kad ste prijatelj Zokija ili Vesne. Kako žive oni koji to nisu?
http://www.24sata.hr/politika/citaj-sitna-slova-zivi-se-bolje-ako-ste-clan-stranke-433639
Nakon dolaska na vlast nas i partnera živi se bolje, hvale se HNS-ovci. Ono što u ugovorima piše sitnim slovima kod može glasiti: Živi se bolje, ako ste član stranke
Nakon dolaska na vlast nas i naših partnera u Hrvatskoj se živi bolje, hvale se HNS-ovci. Ono što u bankovnim ugovorima piše sitnim slovima kod njih bi moglo glasiti: Živi se bolje, ako ste član stranke ili pripadnik vlasti, ali možda najbolje kad ste prijatelj Zokija ili Vesne. Kako žive oni koji to nisu?
http://www.24sata.hr/politika/citaj-sitna-slova-zivi-se-bolje-ako-ste-clan-stranke-433639
vili40-
2015-08-02
Re: Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke
živi se bolje.
ali, živi se bolje usprkos, a ne zbog hns-a. ljudi su prilagodljivi i kad političari pokušavaju othraniti nesposobne članove obitelji i prijatelje po agencijama, školama i bolnicama krađom od nas produktivnih članova društva, tada mi odgovaramo brutalnom poreznom evazijom i korištenjem svih mogućih poreznih olakšica. neki dan san iša na poreznu preknjižiti 100 kuna šta san krivo uplatia koznakad. sam put me košta bar 50 kn, al ni zrna žita okupatoru.
nad glavom nam visi ostojićev pendrek, al život je općenito opasan, navikne se čovik.
ali, živi se bolje usprkos, a ne zbog hns-a. ljudi su prilagodljivi i kad političari pokušavaju othraniti nesposobne članove obitelji i prijatelje po agencijama, školama i bolnicama krađom od nas produktivnih članova društva, tada mi odgovaramo brutalnom poreznom evazijom i korištenjem svih mogućih poreznih olakšica. neki dan san iša na poreznu preknjižiti 100 kuna šta san krivo uplatia koznakad. sam put me košta bar 50 kn, al ni zrna žita okupatoru.
nad glavom nam visi ostojićev pendrek, al život je općenito opasan, navikne se čovik.
2014-04-16
stranka koja stane na biciklin a sve državne resurse kontrolira?Koje tu lud?
Tony Soprano-
2015-08-15
neki komentari čitatelja 24 sata:
- Najdražu boju ova mi je grupacija uspješno zgadila...po svemu do sad pokazanom, ovaj talog je jedino za smeđe. haenes vole samo muhe...
- HA HA HA ali najjace mi je ovo postivanje ljudskih sto ovaj momak govori,inace znam ga stari mu bio sudija u okruznom sudu u Karlovcu za vrijeme SFRJ a i sada radi na sudu u ja mislim u Dugoj Resi vise je nasih ljudi poslo na robiju radi gluposti ala verbalnog delikta, i sada nam njegov pomladak prica o ljudskim pravima, gadljiva stranka, samo za djecu jugokomunista i ubotajkuna.
- Dobro je da ima video material jednoga ce nam sigurno posluziti u hapsenju ovih proracunskih parazita.
- Poštena osoba zbog ove stranke nije mogla od vremena kada su prigrabili vlast pronaći posao, bilo kakav posao. SDP, HDZ i sve ostale stranke zajedno nisu preko partije zaposlile toliko osoba koliko sam HNS. Sramotna stranka, a imaju samo oko 1,1 % glasača.
vili40-
2015-08-02
Živi se bolje, eto za koji tjedan vraćam se nazad u Njemačku i bit će mi bolje. Preko 100 000 ljudi je otišlo iz Hr u zdanje tri godine i sigurno žive bolje. Moji prijatelji su razasuti po svijetu:Toronto, London, Berlin, Stockholm, Kopenhagen, Linz... i svi žive bolje nego prije koju godinu... Hvala HNS-u i SDP-u što su nam to omogućili
monostabil- Posts : 7
2015-08-21
i hdz-u i njihovoj koaliciji.monostabil wrote:Živi se bolje, eto za koji tjedan vraćam se nazad u Njemačku i bit će mi bolje. Preko 100 000 ljudi je otišlo iz Hr u zdanje tri godine i sigurno žive bolje. Moji prijatelji su razasuti po svijetu:Toronto, London, Berlin, Stockholm, Kopenhagen, Linz... i svi žive bolje nego prije koju godinu... Hvala HNS-u i SDP-u što su nam to omogućili
uvik je lipo čuti dobre rezultate glasovanja nogama.
2014-04-16
ova država i jest po volji HDZ,HNS,SDP parazita.. oni će živjeti dobro do zadnjeg trenutka.. ostali lagano krepavaju
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:ova država i jest po volji HDZ,HNS,SDP parazita.. oni će živjeti dobro do zadnjeg trenutka.. ostali lagano krepavaju
to jest subjektivno, al čisto sumnjan da in je dobro :)
2014-04-16
frka je,ako sad padnu na izborima to bi ih izbrisalo na duže vrijeme a možda i za svagda.Neće ih više šlepati ni njihov ljubitelj Zoki koji se posvađao sa svim iole većim mogućim partnerima,Orah mu je pljunuo u lijevo a Josipović u desno oko a na kraju će ga,u slučaju poraza,iscipelariti baš njegovi guzičari.Ali što onda,HDZ?Uh...u svakom slučaju kraj ovih spodoba u politici crno nam se piše.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Plenković: Karamarko ostaje član stranke
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
» Pernar napustio Živi zid i prešao u Abecedu demokracije(bolje rec vratio se)
» "Prije bih bio član Srpske radikalne stranke nego "Hrvatskog" novinarskog društva!" - Bujanec
» Postignut dogovor, SDP u koaliciju okuplja ljevicu i stranke centra: 'Dosta je HDZ-a, lopovluka, korupcije. Hrvatska zaslužuje bolje'
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
» Pernar napustio Živi zid i prešao u Abecedu demokracije(bolje rec vratio se)
» "Prije bih bio član Srpske radikalne stranke nego "Hrvatskog" novinarskog društva!" - Bujanec
» Postignut dogovor, SDP u koaliciju okuplja ljevicu i stranke centra: 'Dosta je HDZ-a, lopovluka, korupcije. Hrvatska zaslužuje bolje'
Page 1 of 1