Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
nacija idiota, ima abe pravo.. dobro je nama još kako bi nam trebalo bit
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
:fpalm:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Meni je drago također,
s druge strane potvrđuje mi vlastitu hipotezu kako je hrvatskoj, obzirom na mentalitet, ljevica imanentna i strana je s koje treba očekivati promjene i prevrate.
antisistemske stranke u europi jačaju, ali ima ih s obije strane spektra već prema mentalitetu, povijesti i stanju pojedinog naroda.
o pravašima neću trošiti ni riječ.
Ja se još uvijek nadam kako bi most mogao prerasti u suvremenu suverenističku desnu opciju socijalne osjetljivosti kakva nam i treba. Upravo kao Legija u Italiji.
2014-04-16
aben wrote:Hektorović wrote:
Ja se još uvijek nadam kako bi most mogao prerasti u suvremenu suverenističku desnu opciju socijalne osjetljivosti kakva nam i treba. Upravo kao Legija u Italiji.
Što to fali Legi?
Nismo mi anglosaxonci pa da se palimo na libertarijance...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
fali in socijalna neosjetljivost.Hektorović wrote:aben wrote::fpalm:Hektorović wrote:
Što to fali Legi?
Nismo mi anglosaxonci pa da se palimo na libertarijance...
socijalna, vjerska, obrazovna, zdravstvena, gospodarska i kulturna osjetljivost ubija.
2014-04-16
kada čujem socijalnu osjetljivost, već vidim 500 000 hercegovaca i vlaja natrpanih u kancelarije i odlučuju kome ide tuđa lova, a kome treba uzeti
Guest- Guest
Pinochet wrote:kada čujem socijalnu osjetljivost, već vidim 500 000 hercegovaca i vlaja natrpanih u kancelarije i odlučuju kome ide tuđa lova, a kome treba uzeti
Pa ne mreš kontra mentaliteta naroda.
Možemo fantazirat, al to ne bi prošlo u realnosti.
2018-04-10
OVRŠNI zakon je na dnevnom redu Vlade, rekao je u srijedu premijer Andrej Kenwood Kenon, istaknuvši kako će se to pitanje rješavati na socijalno osjetljiv način, uz dijalog s udrugama
PR ekipe znaju na što se Hrvati pale...Ovo je trenutak u kojemu i banke moraju pokazati socijalnu osjetljivost i odreći se dijela profita, pokazujući time da su i one spremne na društvenu solidarnost", naglašava Grabar Kitarović u priopćenju
2018-04-10
marcellus wrote:nacija idiota, ima abe pravo.. dobro je nama još kako bi nam trebalo bit
Odi si u Srbiju ak ti se ne sviđa tu.
crvenkasti-
2014-04-17
Svaki naprjedak Živoga zida, nazadak je za Hrvatsku. Stranka ne da je protusustavska, stranka je proturazumska.
ma znam, zato se ježim tkz socijalne države.. gle ja sam vlaške krvi, i iman veze u HDZu itd, kada se bude djelila ta socijalna lova, budite bez brige, osigurat ću ja sebe dobro na vašim parama, ali mislim da to nije dobro za RH državu općenito, bi bilo bolje socijalnu državu što više smanjiti, - neka Hrvatima ostaju njihove pare, a ne da hecegovci-i vlaji im uzmu 60% love, pa onda dijele "na socijalnu državu"(čitaj svojim jatacima)Hektorović wrote:Pinochet wrote:kada čujem socijalnu osjetljivost, već vidim 500 000 hercegovaca i vlaja natrpanih u kancelarije i odlučuju kome ide tuđa lova, a kome treba uzeti
Guest- Guest
Socijalnu pomoć i besplatno liečenje treba ostaviti samo nesposobnima za rad. Ostali na posal ili umrieti od gladi.Pinochet wrote:ma znam, zato se ježim tkz socijalne države.. gle ja sam vlaške krvi, i iman veze u HDZu itd, kada se bude djelila ta socijalna lova, budite bez brige, osigurat ću ja sebe dobro na vašim parama, ali mislim da to nije dobro za RH državu općenito, bi bilo bolje socijalnu državu što više smanjiti, - neka Hrvatima ostaju njihove pare, a ne da hecegovci-i vlaji im uzmu 60% love, pa onda dijele "na socijalnu državu"(čitaj svojim jatacima)Hektorović wrote:Pinochet wrote:kada čujem socijalnu osjetljivost, već vidim 500 000 hercegovaca i vlaja natrpanih u kancelarije i odlučuju kome ide tuđa lova, a kome treba uzeti
a, ki odlučuje ki je nesposoban za roditi?Regoč wrote:Socijalnu pomoć i besplatno liečenje treba ostaviti samo nesposobnima za rad. Ostali na posal ili umrieti od gladi.Pinochet wrote:ma znam, zato se ježim tkz socijalne države.. gle ja sam vlaške krvi, i iman veze u HDZu itd, kada se bude djelila ta socijalna lova, budite bez brige, osigurat ću ja sebe dobro na vašim parama, ali mislim da to nije dobro za RH državu općenito, bi bilo bolje socijalnu državu što više smanjiti, - neka Hrvatima ostaju njihove pare, a ne da hecegovci-i vlaji im uzmu 60% love, pa onda dijele "na socijalnu državu"(čitaj svojim jatacima)Hektorović wrote:Pinochet wrote:kada čujem socijalnu osjetljivost, već vidim 500 000 hercegovaca i vlaja natrpanih u kancelarije i odlučuju kome ide tuđa lova, a kome treba uzeti
2014-04-16
Pinochet wrote:
ma znam, zato se ježim tkz socijalne države.. gle ja sam vlaške krvi, i iman veze u HDZu itd, kada se bude djelila ta socijalna lova, budite bez brige, osigurat ću ja sebe dobro na vašim parama, ali mislim da to nije dobro za RH državu općenito, bi bilo bolje socijalnu državu što više smanjiti, - neka Hrvatima ostaju njihove pare, a ne da hecegovci-i vlaji im uzmu 60% love, pa onda dijele "na socijalnu državu"(čitaj svojim jatacima)
Kažem, pogledaj ova gore priopćenja Plenkija i Kolinde, njihovi komunikacijski timovi znaju što rade :)
A za ovo drugo, pa mediteran... ko što kaže N.N. Taleb mi smo Rimljani... tako je to rođo... tako je i bilo, tako će i biti...
2018-04-10
Pinochet wrote:kada čujem socijalnu osjetljivost, već vidim 500 000 hercegovaca i vlaja natrpanih u kancelarije i odlučuju kome ide tuđa lova, a kome treba uzeti
70% zaposlenih u javnoj i državnoj službi su žene, službeni podatak... nix vlaji nix krkani
sudstvo su pratkički kompletno žene mislim da u sudstvu ima blizu 80 posto
živi zid je živi užas, ali ukupno gljedono oni su dobro za hrvacku,
dobro u smislu ko lijeni državni inspektor, pijani carinik, glupi kondukter i sl.
dobro u smislu ko lijeni državni inspektor, pijani carinik, glupi kondukter i sl.
2014-04-16
marcellus wrote:Pinochet wrote:kada čujem socijalnu osjetljivost, već vidim 500 000 hercegovaca i vlaja natrpanih u kancelarije i odlučuju kome ide tuđa lova, a kome treba uzeti
70% zaposlenih u javnoj i državnoj službi su žene, službeni podatak... nix vlaji nix krkani
vlahinje
2014-04-16
mi smo slavenizirani potomci rimljana doslovno. a mediternaci odlično funkcioniraju u liberalnom kapitalizmu. recimo argentina dok je bila liberalna kapitalistička država je bila međunajbogatijima državama svijeta. čile je među najbogatijim jer je liberalni kapitalizam. španjolska i italija su se najviše razvijale dok su bile liberalno kapitalističke zemlje, uhvatile su zaostatak sa njemačkom, itd..Hektorović wrote:Pinochet wrote:
ma znam, zato se ježim tkz socijalne države.. gle ja sam vlaške krvi, i iman veze u HDZu itd, kada se bude djelila ta socijalna lova, budite bez brige, osigurat ću ja sebe dobro na vašim parama, ali mislim da to nije dobro za RH državu općenito, bi bilo bolje socijalnu državu što više smanjiti, - neka Hrvatima ostaju njihove pare, a ne da hecegovci-i vlaji im uzmu 60% love, pa onda dijele "na socijalnu državu"(čitaj svojim jatacima)
Kažem, pogledaj ova gore priopćenja Plenkija i Kolinde, njihovi komunikacijski timovi znaju što rade :)
A za ovo drugo, pa mediteran... ko što kaže N.N. Taleb mi smo Rimljani... tako je to rođo... tako je i bilo, tako će i biti...
međutim, čim mediteranske zemlje krenu u jačanje socijalne države, ode sve ukurac.. mi nemamo tu odgovornost kao švabe .. svak će pokušati sebi i svojim jatacima osigurati prosperitet na račun drugih
Guest- Guest
Pinochet wrote:
mi smo slavenizirani potomci rimljana doslovno. a mediternaci odlično funkcioniraju u liberalnom kapitalizmu. recimo argentina dok je bila liberalna kapitalistička država je bila međunajbogatijima državama svijeta. čile je među najbogatijim jer je liberalni kapitalizam. španjolska i italija su se najviše razvijale dok su bile liberalno kapitalističke zemlje, uhvatile su zaostatak sa njemačkom, itd..
međutim, čim mediteranske zemlje krenu u jačanje socijalne države, ode sve ukurac.. mi nemamo tu odgovornost kao švabe .. svak će pokušati sebi i svojim jatacima osigurati prosperitet na račun drugih
Argentina ima recimo puno Njemačkih imigranata koji su vodili biznis, isto kao i Brazil. Ali kad ova mediteranska varijanta prevlada... Isto kao što su u Italiji progres vodili ovi kelto-lombardi u Torinu i Milanu.
Last edited by Hektorović on 29/4/2018, 19:41; edited 2 times in total
2018-04-10
Pinochet wrote:mi smo slavenizirani potomci rimljana doslovno. a mediternaci odlično funkcioniraju u liberalnom kapitalizmu. recimo argentina dok je bila liberalna kapitalistička država je bila međunajbogatijima državama svijeta. čile je među najbogatijim jer je liberalni kapitalizam. španjolska i italija su se najviše razvijale dok su bile liberalno kapitalističke zemlje, uhvatile su zaostatak sa njemačkom, itd..Hektorović wrote:Pinochet wrote:
a to je moralno opradana stvor.
u situaciji di je pijen muhte i na dohvat ruke, i pod uvjeton da ako ga ti ne uzmeš uzesti će ga sljedeći, neodgovorno je prema svojoj obitelji ne uzeti ga.
2014-04-16
jel to znoči da sve liberalne zemlje imaju njemačku manjinu zbog koje prosperiraju?Hektorović wrote:Pinochet wrote:
mi smo slavenizirani potomci rimljana doslovno. a mediternaci odlično funkcioniraju u liberalnom kapitalizmu. recimo argentina dok je bila liberalna kapitalistička država je bila međunajbogatijima državama svijeta. čile je među najbogatijim jer je liberalni kapitalizam. španjolska i italija su se najviše razvijale dok su bile liberalno kapitalističke zemlje, uhvatile su zaostatak sa njemačkom, itd..
Argentina ima recimo puno Njemačkih imigranata koji su vodili biznis, isto kao i Brazil. Ali kad ova mediteranska varijanta prevlada... Isto kao što su u Italiji progres vodili ovi kelti u Torinu i Milanu.
2014-04-16
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Tv kalendar:Prije 33 godine poceo 14 izvanredni kongres SKJ-a i pocetak definitivnog raspada Jugoslavije
» Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Čitaj "sitna slova": Živi se bolje, ako ste član stranke
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
Page 2 of 12