Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
vrlo vjerodostojno istrazivanjecatabbath wrote:Piše da srednjoškolke više slušaju cajke od srednjoškolaca. Tako da ispada da su žene gluplje i znači da istraživanje nije u skladu sa istambulskom konvencijom.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aben wrote:kic wrote:
if cajke is the answer, then what is the question..
jesi ka bi na cajkami?
jo sun bi;
namo je sve krcato ljudi, emocija, šoldov, seksualizirano je, neposredno, eksplicitno- the question is: želiš li se sigurno zabaviti?
bio, zabava nije, poziranje i teritorijalno naguravanje i mrko pogledavanje i obracunavanje izmedju grupica, cure su isto za zenit sve..
onaj manji čovjek na tvom avataruaben wrote:ča je naviljak?epikur37 wrote:aben wrote:kic wrote:
kad aben ovo procita..
društvo za ko se epikur bori je toliko rozličito od njega somoga da mu to razdire svijest;
to je zajednica ku želi konzervirati, ona se utapa u bilo čemu ča doje instant rezultote, u cukru, kladionicami, modi lutki s izloga, u srbskoj glazbi.
let mi tell you something about communities...
Na koji moj post se nadovezujete?
Ovo sto si ti napisao je naviljak gluposti.
cajke su use nase i podase, jebačina, tučnjave, alkohol, razbijene flaše,kokain, cure niskog morala, tu i tamo netko nekoga potegne nožem, reketari se obračunaju itd, i naravno tipično treženjenje u nedilju ujutro na ranoj misi sa podočnjacima za ispovidit bludne grijehe od prošle noći :Dkic wrote:aben wrote:kic wrote:
jesi ka bi na cajkami?
jo sun bi;
namo je sve krcato ljudi, emocija, šoldov, seksualizirano je, neposredno, eksplicitno- the question is: želiš li se sigurno zabaviti?
bio, zabava nije, poziranje i teritorijalno naguravanje i mrko pogledavanje i obracunavanje izmedju grupica, cure su isto za zenit sve..
"novi konzervativizam" lol
Guest- Guest
Sanjam dan kad će ovo postati alternativa turbofolku.kaja wrote:Drugi problem je sto su ovi seljacine i seljanke pa ne odu u restoran gdje su eventualno starogradski tamburaši a gdje bi bilo dobro.
kaja wrote::)prckov wrote:debopizzon wrote:kaja wrote:Hrvatska nema pandan tom tipu glazbe , ima zabavnu vrapci i komarci bezveze, klape koje puste na sprovodu obicno kao prvu i zadnju i nešto dobrog rocka ; bare, urban i to.
To bi bilo objašnjenje.
Drugi problem je sto su ovi seljacine i seljanke pa ne odu u restoran gdje su eventualno starogradski tamburaši a gdje bi bilo dobro nego se natrpaju na ta neka zic mic mjesta i opletu ..
hm, starogradski melos je pase, on objketivno ne odrazava duh omladine, ni vizuelno i a ni texstovima.
poruke su, bezvezne.
znas li ti da se predškolci ljubakaju !
ja nisam mogo da verujem. jeste to nevino, smesno, ali to je njima bitno, ko koga ljubi u wc.u, krisom.
a ti im nudis tambure i zirado sesire, sa tesktom, kad te vidim na balkonu :)L)
one puse kite, kad im vreme nije, a ti balkon i zipon )
zabiljezi ovom coeku jedan -
da se ja ne zahmetim
Mozda mu debo da (...) ko zna
Ma tako je, i ja sam se bezbroj puta osvjedočil u te tvrdnje. Na skupu HSP-a pašu mi ideje, al ne valja muzika. Kod SDP-a paše muzika, al ne valjaju ideje. Kad bi mi se poklopila muzika i ideje našal bih svoju nacionalističku, socijalističku i konzervativnu stranku (NSKS).Kermit wrote:Vjerujem da je, ali gdje je to istraživanje? nema brojki, uzorak, postotak, metodologija samo majke mi jebem ti naše fakultete i znanost
Uz pivokaja wrote:Uz pršut si pretpostavljam na klapiprckov wrote:meni npr. uz sarmu najvise pase brena
a kad narucim cevape onda ceca
- Maslina je neobranaaaa!
Definitivno!kaja wrote:Ma je , to ti je to...Kermit wrote:Vjerujem da je, ali gdje je to istraživanje? nema brojki, uzorak, postotak, metodologija samo majke mi jebem ti naše fakultete i znanost
Ne treba ti uzorak , pogledaj oko sebe
i logiranje na forum posljepodne gdje jebeš mamu agentima, četnicima, greviju i puštaš žanka i domoljubne borbene...Pinochet wrote:cajke su use nase i podase, jebačina, tučnjave, alkohol, razbijene flaše,kokain, cure niskog morala, tu i tamo netko nekoga potegne nožem, reketari se obračunaju itd, i naravno tipično treženjenje u nedilju ujutro na ranoj misi sa podočnjacima za ispovidit bludne grijehe od prošle noći :Dkic wrote:aben wrote:kic wrote:
jesi ka bi na cajkami?
jo sun bi;
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa je, ne treba sumnjati u uzorak , dosta pogledati oko sebe.Regoč wrote:Definitivno!kaja wrote:Ma je , to ti je to...Kermit wrote:Vjerujem da je, ali gdje je to istraživanje? nema brojki, uzorak, postotak, metodologija samo majke mi jebem ti naše fakultete i znanost
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Najbolje ide najvažnijim ljudem!prckov wrote:ne jedem prsutkaja wrote:Uz pršut si pretpostavljam na klapiprckov wrote:meni npr. uz sarmu najvise pase brena
a kad narucim cevape onda ceca
- Maslina je neobranaaaa!
time podmicujem opcinare
Osvjedočil sam se mali milijun puta, i svaki se put zgrozim. Dođem na predizborni skup HDZ-a i sviraju Hanku. Pa, jebla vas Hanka!kaja wrote:pa je, ne treba sumnjati u uzorak , dosta pogledati oko sebe.Regoč wrote:Definitivno!kaja wrote:Ma je , to ti je to...Kermit wrote:Vjerujem da je, ali gdje je to istraživanje? nema brojki, uzorak, postotak, metodologija samo majke mi jebem ti naše fakultete i znanost
dakle smeta ti obiteljdebotoijusto wrote:prckov wrote:koje su to tradicionalne vrijednostidebotoijusto wrote:catabbath wrote:Piše da srednjoškolke više slušaju cajke od srednjoškolaca. Tako da ispada da su žene gluplje i znači da istraživanje nije u skladu sa istambulskom konvencijom.
drugotne se stihovima spremaju za podatnost muskarcu & tradicionalnim vrijednostima a muskarci ako ne slusaju slijede krdo
i sve to na cirilici , lijepo od omladine sto nazivamo nasa buducnost
one koje stujes navodno , recimo drzavnost.... treba cuvati TV drzavnosti a nikada nismo imali drzavu osim onu lutku na koncu par godina
ne razumin sto bi mi sad trebali od "tradicije" drzavnosti uzgajat ?
obitelj ? koja je to tradicija hrvatske obitelji zaduzila svijet da treba danas biti odrziva ?
da smo kojim slucajem u 19st. drzali robove i to bi bila TV ?
toliko pitanja a tako malo odgovora
drzavnost ja ne bi svrst'o u tradicionalnu vrijednost nego radije u tradicionalno uredenje drzave, koje je, gle cuda, bilo svuda prisutno, ne samo u HR nego u cijelom svijetu, a i sad je. HR bi valjda trebala bit nekakav izuzetak zato sto to nekom padne na pamet kao dobra ideja
otkud to da obitelj treba da zaduzi svijet da dobije ausvajs na postojanje od takvih debila ko ti, ko si ti uopce?
kolko se sjecam isti ti debili histeriziraju na pederskim brakovima i njihovom pravu da imaju obitelji. Jesu to homo necim zaduzili svijet a da mi je promaklo dok sam kopo nos?
dakle, je li to jedina tradicionalna vrijednost koja ti smeta (tebi koji obitelj ni nemas) ili ih ima jos,
i cime bi ti eventualne tradicionalne vrijednosti zamjenio, reko kad se tolko pitas imas li bar jedan odgovor, ili ne nudis nista osim da si ti kontra protivan protiv neceg
2014-04-19
Što slušaju bliskoistočnu glazbu, što slušaju dno dna.dzango wrote:Šta je tačno problem? Što slušaju narodnjake ili što su vernici i homofobi?
ne sudi po sebi,kic wrote:aben wrote:kic wrote:
jesi ka bi na cajkami?
jo sun bi;
jo sun bi u stressa u zadru, ne mogu reći da radi toga poznivun celu scenu, ali svjedoči sun istinskoj zabavi. ljudi su znali sve riči, glazba je bila live, halteri su takodjer bili stvarni- neki su je i dodirivali, dec vina i dvo deca vodije je bilo 50 kn, a oni su se prolivali...po zakonima kiča, za prepostaviti je da je to mainstream, da je to body of zajednice za čije interese se epikur napinje.
2014-04-16
Posve logično jer koji će kurac žene s pederom? Da ih savjetuje o odievanju?reformator Jokić wrote:kod žena je jako izražena homofobijaepikur37 wrote:Žene uvjerljivo prednjače...
takve žene podupiru mačo kulturu i patrijarhat svojim izborom
Mađari su poznati po tom, odmah nakon Skandinavacah.kic wrote:Kermit wrote:prckov wrote:madaronKermit wrote:Vjerujem da je, ali gdje je to istraživanje? nema brojki, uzorak, postotak, metodologija samo majke mi jebem ti naše fakultete i znanost
sta tebi pase uz kulen
oj djudja djudja?
to je ona stvar koja vodi u suicidalno ponasanje..
Pinochet wrote:cajke su use nase i podase, jebačina, tučnjave, alkohol, razbijene flaše,kokain, cure niskog morala, tu i tamo netko nekoga potegne nožem, reketari se obračunaju itd, i naravno tipično treženjenje u nedilju ujutro na ranoj misi sa podočnjacima za ispovidit bludne grijehe od prošle noći :Dkic wrote:aben wrote:kic wrote:
jesi ka bi na cajkami?
jo sun bi;
Josipa Rimac comes to mind
u podne nosi kriz ko Ivana Orleanska ulicama grada, navecer na stolu plese ko Babilonska kurva..
Desničarstvo je prirodna pojava, ljevičarstvo nastaje krivim spojem u mozgu.kaja wrote:Sto su desničari :)dzango wrote:Šta je tačno problem? Što slušaju narodnjake ili što su vernici i homofobi?
naviljak je tresspasser?Noor wrote:onaj manji čovjek na tvom avataruaben wrote:ča je naviljak?epikur37 wrote:aben wrote:kic wrote:
kad aben ovo procita..
društvo za ko se epikur bori je toliko rozličito od njega somoga da mu to razdire svijest;
to je zajednica ku želi konzervirati, ona se utapa u bilo čemu ča doje instant rezultote, u cukru, kladionicami, modi lutki s izloga, u srbskoj glazbi.
let mi tell you something about communities...
Na koji moj post se nadovezujete?
Ovo sto si ti napisao je naviljak gluposti.
2014-04-16
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» To je to!Istrazivanje Crodemoskopa:HDZ i SDP vecinom podrzavaju zene i stariji
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
Page 4 of 11