Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
Gle, meni je muzika ok ali mjesta i ekipa ubi boze :)Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Ne sikiraj se, odeš u beograd, srbi znaju već....splav ovaj onaj...čarda vam tam...
Pa realno, sebi su uvijek bili dobri u ugostiteljstvu, to je jedna od stvari koje im idu. Ove naše cajkaške rupe po ZG nemaju taj BG šminkica štimung pa sve skupa djeluje još gore ko što piše kaja.
Jedino onaj maredo ajde moze jer je restoran , oni sto tamburaju srednja žalost ali mogu proći.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:
U svom drustvu i na nekom dobrom mjestu ja jesam za narodnjake ili da je bas neki pjevač ..
Al u ovim spajzama ne hvala.
Jedno su stari narodnjaci tipa Zvonka Bogdana, drugo su ove cajke što redovno zakucavaju po 50 milijuna pregleda na youtube...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
prckov wrote:bome gene ti si pravo u toku sa tom tamo scenom
gene ide di su napucane koke a to ga oš neš vodi u takva mjesta ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
:)epikur37 wrote:kaja wrote::)epikur37 wrote:kaja wrote:U svom drustvu i na nekom dobrom mjestu ja jesam za narodnjake ili da je bas neki pjevač ..Hektorović wrote:
Sirova balkanska egzotika.
Ne sikiraj se, odeš u beograd, srbi znaju već....splav ovaj onaj...čarda vam tam...
Ako ćeš u Banaj Luku, osobno ću nazvati Rajka Vasića da ti organizira izlazak uz Vrbas i tvrđavu :)
2015-08-15
prckov wrote:bome gene ti si pravo u toku sa tom tamo scenom
Ja tome pristupam znanztveno. :D
I uvijek cimam ove urbane pro yu likove da moraju otvoriti oči prema tom fenomenu :D što u biti njih jako nervira.
2018-04-10
kaja wrote::)epikur37 wrote:kaja wrote::)epikur37 wrote:kaja wrote:
U svom drustvu i na nekom dobrom mjestu ja jesam za narodnjake ili da je bas neki pjevač ..
Ako ćeš u Banaj Luku, osobno ću nazvati Rajka Vasića da ti organizira izlazak uz Vrbas i tvrđavu :)
Dva puta si mi se nasmijala, šarmantan li sam :)
2015-08-06
epikur37 wrote:prckov wrote:bome gene ti si pravo u toku sa tom tamo scenom
gene ide di su napucane koke a to ga oš neš vodi u takva mjesta ;)
E pa i to...
2018-04-10
Realno omjer kvaliteta žena u tim alternativnim mjestima i na cajkama je neuporedivo na strani cajki, što je i jedan od razloga popularnosti žanra :D
2018-04-10
jesil ti ozenjen majstoreHektorović wrote:Realno omjer kvaliteta žena u tim alternativnim mjestima i na cajkama je neuporedivo na strani cajki, što je i jedan od razloga popularnosti žanra :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da, zgodnije cure su tamo u svakom slučaju .Hektorović wrote:Realno omjer kvaliteta žena u tim alternativnim mjestima i na cajkama je neuporedivo na strani cajki, što je i jedan od razloga popularnosti žanra :D
A i vezano za ta mjesta tim klincima je tamo fora , njima ne smeta ništa, pa neka idu gdje hoce da završimo temu.
2015-08-15
prckov wrote:jesil ti ozenjen majstoreHektorović wrote:Realno omjer kvaliteta žena u tim alternativnim mjestima i na cajkama je neuporedivo na strani cajki, što je i jedan od razloga popularnosti žanra :D
Ne, što bi bio :D ?
2018-04-10
Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
2014-04-12
maggie13 wrote:Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
Prcko isto nije oženjen?
eto ekipe
2015-08-06
epikur37 wrote:maggie13 wrote:Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
Prcko isto nije oženjen?
eto ekipe
Prčko je starija ekipa, njemu je glavno nedjeljom poslije mise loviti udovice :D
2018-04-10
neka se on sam izjasni, ja samo slutim dobar tandem.epikur37 wrote:maggie13 wrote:Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
Prcko isto nije oženjen?
eto ekipe
Sto se tice teme, sjetim se Cece koja je 2005.napunila Tivoli u Ljubljani i rijeci: Dobro vece, Hrvatska.
Naime, u publici je bio veliki dio urbanih Hrvata iz Zagreba i okolice.
2014-04-12
nako pitamHektorović wrote:prckov wrote:jesil ti ozenjen majstoreHektorović wrote:Realno omjer kvaliteta žena u tim alternativnim mjestima i na cajkama je neuporedivo na strani cajki, što je i jedan od razloga popularnosti žanra :D
Ne, što bi bio :D ?
sta si se odma prepo
2014-04-19
uspalili me oni narodnjacimaggie13 wrote:Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
ma proslo je to mene, neb ja ono sluso uzivo nema te sile
2014-04-19
ni ja. Ni u zivo, ni na mrtvo.prckov wrote:uspalili me oni narodnjacimaggie13 wrote:Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
2014-04-12
gospon epiepikur37 wrote:maggie13 wrote:Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
Prcko isto nije oženjen?
eto ekipe
ja sam sretno razveden, ne
2014-04-19
maggie13 wrote:ni ja. Ni u zivo, ni na mrtvo.prckov wrote:uspalili me oni narodnjacimaggie13 wrote:Prci te poziva na zajednicki izlazak.sluti da si uspjesan u lovu.
Ipak nas ima više na temi i forumu, a rekao bih Bogu hvala i na tome.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:
Ipak nas ima više na temi i forumu, a rekao bih Bogu hvala i na tome.
Cajke su fenomen generacija odraslih nakon 95te...
2018-04-10
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» To je to!Istrazivanje Crodemoskopa:HDZ i SDP vecinom podrzavaju zene i stariji
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
Page 9 of 11