Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
Crnačka, kao i rap.aben wrote:pa rok je merikunska narodna glazbacatabbath wrote:Inače zanimljive su mi te kulturološke razlike. Kod nas ako slušaš rock glazbu znači da si urban dok recimo u USA rock slušaju rednekovi seljačine dok urbani slušaju npr. Lady Gagu i Beyonce.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
aben wrote:pa rok je merikunska narodna glazbacatabbath wrote:Inače zanimljive su mi te kulturološke razlike. Kod nas ako slušaš rock glazbu znači da si urban dok recimo u USA rock slušaju rednekovi seljačine dok urbani slušaju npr. Lady Gagu i Beyonce.
i to crnačka
crvenkasti-
2014-04-17
merikunskaRegoč wrote:Crnačka, kao i rap.aben wrote:pa rok je merikunska narodna glazbacatabbath wrote:Inače zanimljive su mi te kulturološke razlike. Kod nas ako slušaš rock glazbu znači da si urban dok recimo u USA rock slušaju rednekovi seljačine dok urbani slušaju npr. Lady Gagu i Beyonce.
2014-04-16
ma da,a Hrvati slušaju opere.slidingdoorsoperator wrote:
Nisam ni ja baš pažljivo pratio, ali pizzon definitivno, a onako po dojmu rekao bih i srpska ekipa općenito. :)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
catabbath wrote:Inače zanimljive su mi te kulturološke razlike. Kod nas ako slušaš rock glazbu znači da si urban dok recimo u USA rock slušaju rednekovi seljačine dok urbani slušaju npr. Lady Gagu i Beyonce.
Pa country se danas pretvorio u nekakav pop soft rock...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
I pritom jedan prst gurnu u uvo a drugi u dupe, pa promene.jastreb wrote:ma da,a Hrvati slušaju opere.slidingdoorsoperator wrote:
Nisam ni ja baš pažljivo pratio, ali pizzon definitivno, a onako po dojmu rekao bih i srpska ekipa općenito. :)
Naravno da slušamo. Ali kako bi ti to znal kad nisi Hrvat, Krajišniče?jastreb wrote:ma da,a Hrvati slušaju opere.slidingdoorsoperator wrote:
To je srbski običaj pa ga ne prakticiramo.dzango wrote:I pritom jedan prst gurnu u uvo a drugi u dupe, pa promene.jastreb wrote:ma da,a Hrvati slušaju opere.slidingdoorsoperator wrote:
Ja mislim po praziluku koji im viri iz dupeta. Odmah znaš da ovaj ne izlazi iz opere.Regoč wrote:Naravno da slušamo. Ali kako bi ti to znal kad nisi Hrvat, Krajišniče?jastreb wrote:ma da,a Hrvati slušaju opere.slidingdoorsoperator wrote:
Jastreb i kad sjedi na zidiću, sjedi na zidiću iza opere.dzango wrote:Ja mislim po praziluku koji im viri iz dupeta. Odmah znaš da ovaj ne izlazi iz opere.Regoč wrote:Naravno da slušamo. Ali kako bi ti to znal kad nisi Hrvat, Krajišniče?jastreb wrote:ma da,a Hrvati slušaju opere.slidingdoorsoperator wrote:
Sve je dobro dok nema praziluka. Sa prazilukom ti ne vredi sve da sediš i u Akademiji.Regoč wrote:Jastreb i kad sjedi na zidiću, sjedi na zidiću iza opere.dzango wrote:Ja mislim po praziluku koji im viri iz dupeta. Odmah znaš da ovaj ne izlazi iz opere.Regoč wrote:Naravno da slušamo. Ali kako bi ti to znal kad nisi Hrvat, Krajišniče?jastreb wrote:ma da,a Hrvati slušaju opere.slidingdoorsoperator wrote:
Uh, danas sam uz roštilj pojel podrug glavice luka. E, jest prijal!dzango wrote:Sve je dobro dok nema praziluka. Sa prazilukom ti ne vredi sve da sediš i u Akademiji.Regoč wrote:Jastreb i kad sjedi na zidiću, sjedi na zidiću iza opere.dzango wrote:Ja mislim po praziluku koji im viri iz dupeta. Odmah znaš da ovaj ne izlazi iz opere.Regoč wrote:Naravno da slušamo. Ali kako bi ti to znal kad nisi Hrvat, Krajišniče?jastreb wrote:
ma da,a Hrvati slušaju opere.
Regoč wrote:Crnačka, kao i rap.aben wrote:pa rok je merikunska narodna glazbacatabbath wrote:Inače zanimljive su mi te kulturološke razlike. Kod nas ako slušaš rock glazbu znači da si urban dok recimo u USA rock slušaju rednekovi seljačine dok urbani slušaju npr. Lady Gagu i Beyonce.
I sam naziv rock'n'roll zapravo dolazi iz slenga crnačkih zajednica.
Guest- Guest
Hektorović wrote:catabbath wrote:Inače zanimljive su mi te kulturološke razlike. Kod nas ako slušaš rock glazbu znači da si urban dok recimo u USA rock slušaju rednekovi seljačine dok urbani slušaju npr. Lady Gagu i Beyonce.
Pa country se danas pretvorio u nekakav pop soft rock...
Ovisi o autorima i izvođačima. Ima doslovce svega i svačega uključujući tu i vrlo vrijednu i autentičnu autorsku glazbu.
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» To je to!Istrazivanje Crodemoskopa:HDZ i SDP vecinom podrzavaju zene i stariji
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
Page 11 of 11