Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Istraživanje: Mladi koji slušaju narodnjake su većinom vjernici i homofobi
dzango wrote:Znači, živeli narodnjaci?reformator Jokić wrote:kod žena je jako izražena homofobijaepikur37 wrote:Žene uvjerljivo prednjače...
takve žene podupiru mačo kulturu i patrijarhat svojim izborom
klin se klinom izbija, degenerecijom protiv degeneracije
Guest- Guest
Tako kažu...kic wrote:Kermit wrote:prckov wrote:madaronKermit wrote:Vjerujem da je, ali gdje je to istraživanje? nema brojki, uzorak, postotak, metodologija samo majke mi jebem ti naše fakultete i znanost
sta tebi pase uz kulen
oj djudja djudja?
to je ona stvar koja vodi u suicidalno ponasanje..
Kermit-
2014-04-17
pa šta misliš koliko je glup narod pa ne konta da je sve ovo sa srbima, vulinom, šešeljem etc u biti predstava manje više dogovorena
Kermit-
2014-04-17
Pa ne znam jel bas dogovorena, mada i moguće ali zabavlja jedino njih i ovako neke forumaše i slične njima.Kermit wrote:pa šta misliš koliko je glup narod pa ne konta da je sve ovo sa srbima, vulinom, šešeljem etc u biti predstava manje više dogovorena
Ostale ne - zanima. Jer ne nude ništa osim šuplje price..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
izmedu kogaKermit wrote:pa šta misliš koliko je glup narod pa ne konta da je sve ovo sa srbima, vulinom, šešeljem etc u biti predstava manje više dogovorena
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Piše da srednjoškolke više slušaju cajke od srednjoškolaca. Tako da ispada da su žene gluplje i znači da istraživanje nije u skladu sa istambulskom konvencijom.
catabbath wrote:Piše da srednjoškolke više slušaju cajke od srednjoškolaca. Tako da ispada da su žene gluplje i znači da istraživanje nije u skladu sa istambulskom konvencijom.
drugotne se stihovima spremaju za podatnost muskarcu & tradicionalnim vrijednostima a muskarci ako ne slusaju slijede krdo
i sve to na cirilici , lijepo od omladine sto nazivamo nasa buducnost
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
koje su to tradicionalne vrijednostidebotoijusto wrote:catabbath wrote:Piše da srednjoškolke više slušaju cajke od srednjoškolaca. Tako da ispada da su žene gluplje i znači da istraživanje nije u skladu sa istambulskom konvencijom.
drugotne se stihovima spremaju za podatnost muskarcu & tradicionalnim vrijednostima a muskarci ako ne slusaju slijede krdo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kic wrote:
kad aben ovo procita..
društvo za ko se epikur bori je toliko rozličito od njega somoga da mu to razdire svijest;
to je zajednica ku želi konzervirati, ona se utapa u bilo čemu ča doje instant rezultote, u cukru, kladionicami, modi lutki s izloga, u srbskoj glazbi.
let mi tell you something about communities...
2014-04-16
tek toliko da se zno,
krolo i željka su jugoslaveni. i želku tribo pitati zoč joj armerun i knjige smrdu po pišini.
koga jo sve financirun, slabo mi dojde.
krolo i željka su jugoslaveni. i želku tribo pitati zoč joj armerun i knjige smrdu po pišini.
koga jo sve financirun, slabo mi dojde.
2014-04-16
Splavovi su Meka i Medina, samo nek se okreće turbina. Kod vas nije?prckov wrote:u vas je i politika turbo folkdzango wrote:Znači, živeli narodnjaci?reformator Jokić wrote:kod žena je jako izražena homofobijaepikur37 wrote:Žene uvjerljivo prednjače...
takve žene podupiru mačo kulturu i patrijarhat svojim izborom
prckov wrote:koje su to tradicionalne vrijednostidebotoijusto wrote:catabbath wrote:Piše da srednjoškolke više slušaju cajke od srednjoškolaca. Tako da ispada da su žene gluplje i znači da istraživanje nije u skladu sa istambulskom konvencijom.
one koje stujes navodno , recimo drzavnost.... treba cuvati TV drzavnosti a nikada nismo imali drzavu osim onu lutku na koncu par godina
ne razumin sto bi mi sad trebali od "tradicije" drzavnosti uzgajat ?
obitelj ? koja je to tradicija hrvatske obitelji zaduzila svijet da treba danas biti odrziva ?
da smo kojim slucajem u 19st. drzali robove i to bi bila TV ?
toliko pitanja a tako malo odgovora
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur od dva zla bira za njega manje, ali mislim da ima istine u ovoj slici suvremenog društvaaben wrote:to je zajednica ku želi konzervirati, ona se utapa u bilo čemu ča doje instant rezultote, u cukru, kladionicami, modi lutki s izloga, u srbskoj glazbi.
ispunjavanje želje odmah i sada, brzi prelazak na nešto drugo što uzbuđuje, pa razne 'soft' ideje i ideologije
i sve više frustracija i depresija ako se nešto ne odvija po očekivanom 'jer mi to zaslužujemo' scenariju
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i m sorry, koja dvo zla?neve wrote:epikur od dva zla bira za njega manje, ali mislim da ima istine u ovoj slici suvremenog društvaaben wrote:to je zajednica ku želi konzervirati, ona se utapa u bilo čemu ča doje instant rezultote, u cukru, kladionicami, modi lutki s izloga, u srbskoj glazbi.
ispunjavanje želje odmah i sada, brzi prelazak na nešto drugo što uzbuđuje, pa razne 'soft' ideje i ideologije
i sve više frustracija i depresija ako se nešto ne odvija po očekivanom 'jer mi to zaslužujemo' scenariju
2014-04-16
if cajke is the answer, then what is the question..
aben wrote:kic wrote:
kad aben ovo procita..
društvo za ko se epikur bori je toliko rozličito od njega somoga da mu to razdire svijest;
to je zajednica ku želi konzervirati, ona se utapa u bilo čemu ča doje instant rezultote, u cukru, kladionicami, modi lutki s izloga, u srbskoj glazbi.
Na koji moj post se nadovezujete?
Ovo sto si ti napisao je naviljak gluposti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kic wrote:
if cajke is the answer, then what is the question..
jesi ka bi na cajkami?
jo sun bi;
namo je sve krcato ljudi, emocija, šoldov, seksualizirano je, neposredno, eksplicitno- the question is: želiš li se sigurno zabaviti?
2014-04-16
ča je naviljak?epikur37 wrote:aben wrote:kic wrote:
kad aben ovo procita..
Na koji moj post se nadovezujete?
Ovo sto si ti napisao je naviljak gluposti.
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
kad aben ovo procita..
:D
Guest- Guest
vrlo vjerodostojno istrazivanjecatabbath wrote:Piše da srednjoškolke više slušaju cajke od srednjoškolaca. Tako da ispada da su žene gluplje i znači da istraživanje nije u skladu sa istambulskom konvencijom.
2014-04-12
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» To je to!Istrazivanje Crodemoskopa:HDZ i SDP vecinom podrzavaju zene i stariji
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
» ''Tko je mladi gej demokrat koji je iznenadio Ameriku? Uspoređuju ga s Obamom''
» Istrazivanje nacina na koji je Njemacka vlast reagirala na kovid pandemiju je opasno za demokraciju
» Mladi odlaze iz Hrvatske zbog teških roditelja koji im zagorčavaju život
» Mladi Nijemac ubio baku pa u bijegu pregazio i usmrtio dva policajca koji su ga lovili
Page 3 of 11