SAD odlučio ministra, gen. Krstičevića, uvesti u Hall of Fame
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
SAD odlučio ministra, gen. Krstičevića, uvesti u Hall of Fame
VULIN I KRSTIČEVIĆ SU DOISTA DVA RAZLIČITA SVIJETA Na dan kad je Srbija našeg ministra proglasila nepoželjnim, SAD ga odlučio uvesti u Hall of Fame
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vulin-i-krsticevic-su-doista-dva-razlicita-svijeta-na-dan-kad-je-srbija-naseg-ministra-proglasila-nepozeljnim-sad-ga-odlucio-uvesti-u-hall-of-fame/7297558/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vulin-i-krsticevic-su-doista-dva-razlicita-svijeta-na-dan-kad-je-srbija-naseg-ministra-proglasila-nepozeljnim-sad-ga-odlucio-uvesti-u-hall-of-fame/7297558/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: SAD odlučio ministra, gen. Krstičevića, uvesti u Hall of Fame
Kaja na respiratoru.
Nisam, obuzeo me ponos . Hoce nam se ministar obratiti, bilo bi divno cuti sto misli o tome..Eroo wrote:Kaja na respiratoru.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
O samoj nagradi:
This site can’t be reached
cecom.army.mil took too long to respond.
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
This site can’t be reached
cecom.army.mil took too long to respond.
- Search Google for [url=https://www.google.rs/search?q=cecom army mil Nomination Guidelines]cecom army mil Nomination Guidelines[/url]
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
Još jedan.Eroo wrote:Kaja na respiratoru.
Bolje ponudi se mu za glasnogovornicu i uradi to umjesto njega.kaja wrote:Nisam, obuzeo me ponos . Hoce nam se ministar obratiti, bilo bi divno cuti sto misli o tome..Eroo wrote:Kaja na respiratoru.
2016-07-22
Tani, tani autobus.kaja wrote:Nisam, obuzeo me ponos . Hoce nam se ministar obratiti, bilo bi divno cuti sto misli o tome..Eroo wrote:Kaja na respiratoru.
Krstičević odmah ispod Haradinaja na listi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Krstičević odmah ispod Haradinaja na listi.
Sve prema iskazanim sposobnostima i osobnom uspjehu. Haradinaj je dogurao čak do premijera, ako se ne varam.
Last edited by Eroo on 28/4/2018, 20:01; edited 1 time in total
2016-07-22
I brata im Atifa Dudakovića. Gotovina ispušio zbog onog sa bankama.crvenkasti wrote:Krstičević odmah ispod Haradinaja na listi.
Jel i Bin Laden bio?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne, on je bio u klasi Kadijevića i ostalih.crvenkasti wrote:Jel i Bin Laden bio?
2016-07-22
Eroo wrote:Ne, on je bio u klasi Kadijevića i ostalih.crvenkasti wrote:Jel i Bin Laden bio?
To poslije. Ali u početku je bio prvi.
To je fleksibilna lista.
crvenkasti-
2014-04-17
adrienne_koleszar
Verified
Follow
- 1,014 posts
- 511k followers
- 124 following
Adrienne Koleszár
Zwischen Leben, Liebe ♡, Polizeiberuf
Guest- Guest
crvenkasti-
2014-04-17
turchinke,ako su zgodne i naocite,otkidaju..ali su i jako pristupacne..za razliku od balkanki koje ako su zgodne i naocite,misle da su bogu za Kitonju uhvatile..
Guest- Guest
OVO JE AMERIČKO NAJMOĆNIJE ORUŽJE: SVI brodovi koje ima njihova ratna mornarica na jednom mestu! (INFOGRAFIKA)
Foto: Twitter/@Naval_Graphics
U smislu nosivosti, ali i tehničke superiornosti, Američka ratna mornarica je najveća i najnaprednija pomorska sila na svetu.
AMERI UZVRATILI PUTINU: Ovo je najmoćniji ratni brod na svetu?! (VIDEO)
Mogućnosti i dometi Američke mornarice dodatno su unapređeni i osnaženi vojnim savezima kao što je NATO gde SAD igra ključnu ulogu.
Okosnica mornarice SAD i glavni adut američke vojske u svetu svakako je nosač aviona. SAD trenutno ima 10 nosača u svojoj floti, daleko više od bilo koje druge nacije na svetu. Indija, koja trenutno gradi svoj treći nosač, druga je po broju ovih plovila na svetu.
Foto: Tanjug/AP
Druga velika prednost Američke ratne mornarice jeste što u svojoj floti ima i balističke nuklearne projektile i podmornice spremne za napad.
Ova plovila u stanju su da rade mesecima između obnavljanja zaliha i da funkcionišu istovremeno kao nuklearna zastrašujuća sila i da love neprijateljske brodove i podmornice.
(Telegraf.rs / Izvor: Businessinsider.com)
Ovo su svi vojni brodovi koji trenutno služe "fokama". Okosnica mornarice SAD i glavni adut američke vojske u svetu svakako je nosač aviona
Foto: Twitter/@Naval_Graphics
U smislu nosivosti, ali i tehničke superiornosti, Američka ratna mornarica je najveća i najnaprednija pomorska sila na svetu.
AMERI UZVRATILI PUTINU: Ovo je najmoćniji ratni brod na svetu?! (VIDEO)
Mogućnosti i dometi Američke mornarice dodatno su unapređeni i osnaženi vojnim savezima kao što je NATO gde SAD igra ključnu ulogu.
Okosnica mornarice SAD i glavni adut američke vojske u svetu svakako je nosač aviona. SAD trenutno ima 10 nosača u svojoj floti, daleko više od bilo koje druge nacije na svetu. Indija, koja trenutno gradi svoj treći nosač, druga je po broju ovih plovila na svetu.
Foto: Tanjug/AP
Druga velika prednost Američke ratne mornarice jeste što u svojoj floti ima i balističke nuklearne projektile i podmornice spremne za napad.
Ova plovila u stanju su da rade mesecima između obnavljanja zaliha i da funkcionišu istovremeno kao nuklearna zastrašujuća sila i da love neprijateljske brodove i podmornice.
(Telegraf.rs / Izvor: Businessinsider.com)
2016-07-22
i mislila sam da ces ga i ti trebat...dzango wrote:Još jedan.Eroo wrote:Kaja na respiratoru.
kupite odmah dva
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Povijesni dan hrvatskog sporta: Toni Kukoč ulazi u Hall of Fame
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HRT titlao Krstičevića
» Ante Gotovina podrzao i stao iza Krsticevica
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» HRT titlao Krstičevića
» Ante Gotovina podrzao i stao iza Krsticevica
Page 1 of 2