HRT titlao Krstičevića
Page 1 of 1
HRT titlao Krstičevića
https://www.index.hr/vijesti/clanak/krsticevic-ima-urnebesno-objasnjenje-afere-s-kucom-hrt-ga-titlao/2152497.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: HRT titlao Krstičevića
da ga uskok pozove na obavijesni razgovor mislim da bi ispitivač dobio slom živaca
vili40-
2015-08-02
Krsticevic prije bo dobio slom zivaca
Koje budio ministra obrane nesto ispitivati o imovini
Nije on ministar finscija
Koje budio ministra obrane nesto ispitivati o imovini
Nije on ministar finscija
"Pa dobro, mislim da je on to popravio. Koliko sam ja njega uspio razumjeti u jučerašnjem nastupu...", rekao je premijer.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Morali bi mu osigurati tumača...vili40 wrote:da ga uskok pozove na obavijesni razgovor mislim da bi ispitivač dobio slom živaca
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
https://splitskidnevnik.rtl.hr/vijesti/hrvatska/video-ministar-krsticevic-pokusava-objasniti-aferu-s-kucom/
dobar video
susramlje na najace
dobar video
susramlje na najace
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čovjek ni kad je bio na vrhuncu samopouzdanja nije se znao izražavati hrvatskim jezikom.
To sam primijetio još dok je bio u HV-u. Čak se i nepismena baba iz Žagrovića ljepše izražava od njega.
Unda...nisan se sitija,un je doša,pa san ga pripozna,untipasajarca.
To sam primijetio još dok je bio u HV-u. Čak se i nepismena baba iz Žagrovića ljepše izražava od njega.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jna kadar...jastreb wrote:Čovjek ni kad je bio na vrhuncu samopouzdanja nije se znao izražavati hrvatskim jezikom.
Navikao na govor po pravilima službe...
Nije on nikada ni pričao književni hrvatski...
Nego govor sa sela i srpski...
Kako je srpski otpao, ostao mu ovaj...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
kaya wrote:Morali bi mu osigurati tumača...vili40 wrote:da ga uskok pozove na obavijesni razgovor mislim da bi ispitivač dobio slom živaca
[size=44]Kenwood Kenon o Krstičeviću: Koliko sam ja njega uspio razumjeti...[/size]
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-o-krsticevicu-koliko-sam-ja-njega-uspio-razumjeti/2152559.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Ante Gotovina podrzao i stao iza Krsticevica
» SAD odlučio ministra, gen. Krstičevića, uvesti u Hall of Fame
» Srpski odvjetnik prijavio Krstičevića za ubojstvo 81 srpskog civila
» Maras 'dragovoljac' optužuje Krstičevića da je učio od JNA,a Kotromanović od Gotovine
» Srpska podignula optuznice protiv Gotovine,Krsticevica i predala tuziteljstvu BiH
» SAD odlučio ministra, gen. Krstičevića, uvesti u Hall of Fame
» Srpski odvjetnik prijavio Krstičevića za ubojstvo 81 srpskog civila
» Maras 'dragovoljac' optužuje Krstičevića da je učio od JNA,a Kotromanović od Gotovine
» Srpska podignula optuznice protiv Gotovine,Krsticevica i predala tuziteljstvu BiH
Page 1 of 1