ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 4 Empty Re: Hajduk Split

Post by Zeko 23/4/2018, 20:56

fridrih_niche wrote:
Zeko wrote:Jesi ti bil među onim idiotima kaj su tukli mađara i ove rođene crne splićane kaj su bili s njim ? To mi liči na tvoju inteligenciju.   jocolor
Nisan bija...
Jer san sad u Zagrebu, kopuliran ti s materom, dobra žena...
:cru
Baš si pravi majmun, nekrofilu smrdljivi napušeni. Moja majka nije sahranjena u Zagrebu, forumska ludo.   jocolor

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2018, 21:34

Ne da mi se vise, Zekane...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2018, 21:53

Najveći problem Hajduka su emocije, ali i ljudska glupost koja je beskrajna kao svemir.

U ovoj situaciji svi su pomalo krivi, nije ni Torcida bez krivice, ali čim neki pojedinac (li par njih) napravi pizdariju kao evo danas s igračima, odma se to prišije cijeloj Torcidi i osuđuje se. Osuđuju glupi ljudi, ko što glupi ljudi pišu po medijima da je Torcida smijenila Kosa što nije istina.
 Redom previše glupih ljudi.

Ovaj fizički napad treba oštro osuditi, drago mi je što je Torcida to napravila. No i samo vodstvo Torcide mora malo stati na loptu. Ok je borba za poštenje i sve to, ali postoji trenutak i način kako se boriti. S onakvim priopćenjem samo su navukli bijes pojedinih ljudi,pa i članova, mogli su to drugačije odraditi (samo upozorenjem NO-u, pa onda nek isti djeluje). Ovako ostavljaju dojam da oni o svemu odlučuju što nije istina. Njihove optužbe na račun Kosa su opravdane, ali način na koji su to sve izveli nije dobar.

A najgluplji su ovi što paraju članske iskaznice. Takvima poručujem nek se nikad više ne učlane jer takvi glupani Hajduku ne tribaju. Pa nek imamo 10 tisuča članova, ne triba više. Samo nek svi ti glupani retardirani odjebu kad dođe neki Everton, Inter ili neka druga velika utakmica, a ne da onda navale na stadion nakićeni šalom, dresom i busajući se u prsa ko veliki hajdukovci, kao mušica na govno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 23/4/2018, 22:01

Dosta je da ulica upravlja klubom i da je ulica, sastavljena od par pojedinaca koji po ničem nisu kompetentni, ta koja će smijenjivat bilo predsjednike, bilo trenere ili neke treće osobe. Sebe smatram vjernim navijačem, a nakon jučerašnje sramotne odluke, dok god sam živ neću otići više ni na jednu utakmicu Hajduka. Neću, jer mi je dosta da šaka huligana, narkomana i alkoholičara koja sustavno izbija novac iz klupske blagajne svojim divljaštvom - ima izravan utjecaj na to tko će upravljati i voditi klub. Želim isto tako toj šačici, nazva bi ih, degenerika sarkastično zahvaliti što su svojim tajmingom Hajduk jednim svojim potezom vratili 10 godina unazad, na početak, i nakloniti im se jer zaista treba biti neizmjerno iskompleksiran za narušavati atmosferu oko kluba onda kada mu konačno krene. Za tu šaku degenerika najadekvatnije bi bilo da sami postave za predsjednika nekog od svojih, pa da cijeli klub konačno ode u, slobodnim rječnikom – tri pičke materine. Jer dok god je njihovog terora, nitko se s mrtve točke maknuti neće. A kazne za zapaljene bengalke i dalje će se plaćati jer valjda se ljubav prema klubu mjeri cifrom koju su njegovi vlastiti kvazi navijači sposobni izbiti mu iz blagajne. Ne znam tko ih plaća, tko njima upravlja, tko im truje mozak s glupostima – jedino što ih molim to je da za godinu, dvi, tri kad klub ponovno bude poslovao s minusom, a blagajna bude prazna, ne traže krivce u nekim drugim osobama. Nego da se sjete dana kada su digli glas protiv poštenog čovjeka iz Osijeka koji je dao više sebe za Hajduk nego itko drugi prije njega. A vjerujte mi – blagajna će biti prazna, to vam garantiram."

"Kao član, pretplatnik i dioničar, od Našeg Hajduka želim dokaze za ovu smjenu. U suprotnom, hvala i zbogom! Ako se iznesu dokazi o bilo kakvim nemoralnim radnjama prvi ću ovo podržati. Ali, ako je smjena zbog toga što je nekom plaćen ručak onda je svaki komentar suvišan."
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 23/4/2018, 22:07

Ne tribaju nikakvi dokazi jer je Kos sam priznao krivicu. Izašao je iz okvira, nije samo ručak, nego i noćni izlazak, koncert. To je nedopustivo i mora otići.

Nije pitanje zašto odlazi, nego je pravo pitanje zašto Torcida mora reagirati prije NO? Po meni ovi potonji su izgubili sav kredibilitet i najbolje bi bilo odma otići na nove izbore. Prethodni saziv NO-a je bio puno,puno bolji s puno, puno manje lutanja. Ali to je tako, nije savršeno niti može biti.

Btw. opet glupi ljudi. Da netko traži obraloženje udruge NH? :facepalm U pičku mile materine, retardiranih ljudi.

Nadzorni Odbor kluba bira i smjenjuje predsjednika Uprave. Nadzorni Odbor,pa oept Nadzorni Odbor. Ako treba nekog pitati to su oni. Mene ne zanima zašto su smijenili Kosa jer su to trebali napraviti, već zašto prije nisu reagirali nego navijačka skupine prije dođe do informacija od njih?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 23/4/2018, 22:36

ha, ha!
sad se pokušava prodati priča kako ništa nitko nije znao i kako je kos sve radio na svoju ruku!

malo morgen.
svi su sve znali, ali se netko negdje neoprezno izlajao i sad se zbog privida poštenja sječe glava kosu. 

drugarice tovarice i drugovi tovari, zar ste zbilja mislili kako se ljubo povukao iz posla s hajdukom?

naivčine.

jedino što je dobro što se sad može vidjeti kuda idu divlje svinje iz udruge "dinamo to smo mi"...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/4/2018, 09:03

sitting_bull wrote:ha, ha!
sad se pokušava prodati priča kako ništa nitko nije znao i kako je kos sve radio na svoju ruku!

malo morgen.
svi su sve znali, ali se netko negdje neoprezno izlajao i sad se zbog privida poštenja sječe glava kosu. 

drugarice tovarice i drugovi tovari, zar ste zbilja mislili kako se ljubo povukao iz posla s hajdukom?

naivčine.

jedino što je dobro što se sad može vidjeti kuda idu divlje svinje iz udruge "dinamo to smo mi"...
kosu nije zbog toga odsjecena glava..sukob traje jos od ljetos,jesenas...a razlog je uvijek vlast i lova....ovo sa sucima je samo izgovor jer nije neobicno bilo gdje da se s anekim ode na pice,rucak...to s eradi i u svjetskim klubovima...ocito je postalo pravilo..da mozes biti predsjednik u hajduku formalno na papiru cetri godine a javno ne duze do godinu,dvije..jer trebaju i drugi dobiti fotelju da se dokazu..ili poberu dio slave...iz svojih izvora sam cuo da je kos odlucio zavrnuti jos ljetos slavinu u dijelu financiranja kluba navijaca torcida...sto se tice sufinaciranja kluba...jer torcida svojim ispadima ipak na dobar nacin ostecuje blagajnu hajduka a to se nekima nije svidjelo...na karaju i na koncu opet s esve svodi na novac kao sto je obicaj u ovoj drzavi...dok netko ne odluci zavrnuti pipu iz nekih razloga sve je super a kad s eto desi e onda to ne moze proci lišo za onoag ili one koji su donjeli takve odluke
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 09:19

Ni jedan ni drugi ne znate pozadinu sukoba...
A ni ja van je neću rec...
Uglavnom, promašene teze su u obojice...
Ponovit cu: dobro je da je Koš otisa!
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 09:19

A incident s Futacsem je too much...
Idiotski postupak pojedinca koji je napravija medvjedju uslugu samom klubu...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/4/2018, 09:20

fridrih_niche wrote:Ni jedan ni drugi ne znate pozadinu sukoba...
;)
imam osjecaj da ce to opara i grad kao vecinski vlasnik sve razjuriti..no kako ce se to odvijati ostaje za vidjeti..opara se pokazao kao osoba od rijeci..a njegova izjava oko ovih danas slucajeva sve je ne samo ugodna
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 10:52

fridrih_niche wrote:
muckodjubre wrote:niče je više ljubiša,nije on agresivac za šoru
Zadnji put se potuka prije 20 godina...
Na utakmici malog baluna...
:D

pickica... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 10:53

ulica i tribina vode klub i grad. kakav sou i lakrdija, boze dragi. kakav grad, takav i klub... :facepalm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 10:54

;)
Redom se pričaju i pišu gluposti svugdje, a pogotovo tu na forumu. No neki oduvik pišu gluposti, neistine i laži, tako da to nije ništa neočekivano.

Kos je imao dobrih stvari, uređena je škola nogometa, ulagalo se u infrastrukturu, ali imao je i grešaka i loših poteza. Pogotovo na početku mandata. Za mene najveći minus što je išao mijenjati sve i promijenio je sve u klubu. To se tako ne radi i nadam se da će budući predsjednik imati drugačiju politiku jer danas su neke stvari sređene i ne treba ih dirati. Kao primjer navest ću marketing gdje je Hajduk napravio korak nazad,a danas nemaš direktora marketinga nakon što je smjenjen Bašić (koji ga je btw. značajno podigao), a imali su jednu gospođu na probnom roku i nisu produžili ugovor.

I tu svi rade dramu kad ode predsjednik ili netko iz kluba. Hajduk nije ovisan o jednom pojedincu, i ne vidim razlog zašto budući predsjednika ne bi bio bolji od Kosa?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 10:56

Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:

pickica... Basketball
Eto, ti si glumija u ‘Ranama’...
lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/4/2018, 10:57

isključivi krivac wrote:
;)
Redom se pričaju i pišu gluposti svugdje, a pogotovo tu na forumu. No neki oduvik pišu gluposti, neistine i laži, tako da to nije ništa neočekivano.

Kos je imao dobrih stvari, uređena je škola nogometa, ulagalo se u infrastrukturu, ali imao je i grešaka i loših poteza. Pogotovo na početku mandata. Za mene najveći minus što je išao mijenjati sve i promijenio je sve u klubu. To se tako ne radi i nadam se da će budući predsjednik imati drugačiju politiku jer danas su neke stvari sređene i ne treba ih dirati. Kao primjer navest ću marketing gdje je Hajduk napravio korak nazad,a danas nemaš direktora marketinga nakon što je smjenjen Bašić (koji ga je btw. značajno podigao), a imali su jednu gospođu na probnom roku i nisu produžili ugovor.

I tu svi rade dramu kad ode predsjednik ili netko iz kluba. Hajduk nije ovisan o jednom pojedincu, i ne vidim razlog zašto budući predsjednika ne bi bio bolji od Kosa?
ti bi i dalje zivio od prodaje espadrila i jogurta sa logom haqjduka...mmmmm.... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 10:58

fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:

pickica... Basketball
lol!

narastu muda tako online, jer bi sa ovakvim ponasanjem dobijao jedno 3x batine i to na dnevnom nivou... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 10:58

vuksadinare wrote:
isključivi krivac wrote:
;)

ti bi i dalje zivio od prodaje espadrila i jogurta sa logom haqjduka...mmmmm.... :D

pravda za hajduk pivo... 

Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 11:01

Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:

pickica... Basketball
lol!

narastu muda tako online, jer bi sa ovakvim ponasanjem dobijao jedno 3x batine i to na dnevnom nivou... Basketball
Od tebe?!
:aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 11:08

"Kao što smo uvijek isticali, a vrijedi ponoviti, 

udruga Naš Hajduk ne može, neće i nema ovlasti ulaziti u rad niti odluke Nadzornog odbora. 

Cijeli model Hajduka kao navijačkog i članskog kluba zasnovan je upravo na tom načelu i na transparentnim izborima za članove Nadzornog odbora kojima se na demokratski način biraju upravo oni koji odluke donose, uključujući i onu o izboru predsjednika kluba, na koju nitko ne smije imati nikakvog utjecaja.

O saznanjima koje smo dobili prošloga tjedna obavijestili smo Nadzorni odbor kako bi oni utvrdili sve okolnosti i zaštitili integritet kluba. Kao što je preuzimajući odgovornost istaknuo Ivan Kos, djelovanja su prešla razinu nužnoga i samim time narušila povjerenje članova i navijača, ali i prekršila etička načela na kojima je zasnovana ideja Našega Hajduka.

Naglašavamo kako smo u društvu i prilikama u kojima živimo i djelujemo još jednom pomakli granice i postavili kriterije kako za sadašnjost tako i za sve koji će u budućnosti raditi za dobrobit i uspjeh kluba i koji će ga svojim ponašanjem i djelima činiti velikim. Koliko god to danas bilo neuobičajeno, Hajduk ima visoka etička načela, koja su garant da klub bude na ponos svih nas.

Odgovornost za veliki Hajduk, kao i do sada, je i na svakome navijaču Hajduka, članu, donatoru i pretplatniku. Svojim ponašanjem, uz apsolutno uvažavanje svačijeg osobnog dojma i procjene, moramo pokazati da poštujemo svoj klub, njegove predstavnike i igrače, druge navijače, a posebno simbole i sredstva navijačke i članske identifikacije zahvaljujući kojima je iznjedren Hajduk čiji članovi imaju pravo birati svoje predstavnike.

Nasilje prema igračima, kao i uništavanje članskih znakova, nikako ne može biti prihvatljivo ponašanje.

Također, vjerujemo kako će Nadzorni odbor imenovanjem novog predsjednika, unaprijediti naš klub i time nastaviti uspješan napredak Hajduka na svim razinama u skladu s kriterijima i etičkim zakonima kluba – čista srca i obraza.

Za sva vrimena – Naš Hajduk."

Sve jasno. Tko može - razumit će, ko ne može - neće nikad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 11:12

fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:

pickica... Basketball
lol!

Od tebe?!

nebitno. od mene ne bi sigurno, ne tucem slabije od sebe... B-) Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/4/2018, 11:15

Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:

pickica... Basketball
lol!

Od tebe?!

nebitno. od mene ne bi sigurno, ne tucem slabije od sebe... B-) Basketball
Oprosti, Stevene Seagale, nisan te pripozna...
lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics