Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Hajduk Split
sumnjam...problem je u IQ i tastini....i sve vise ovo sve lici na farsu..kos je bio samo izgovor d aodređeni krug napravi svojevrsni klupski udar...males prokuzio i otkantao..fridrih_niche wrote:Nekome je očito u interesu da napravi pizdariju sad kad Hajduk napokon staje na noge...muckodjubre wrote:Oko 14 sati kod Starog placa u samom središtu Splita, kako neslužbeno doznajemo, fizički je napadnut nogometaš Hajduka, mađarski internacionalac Marko Futacs.
Sve se odigralo kada su petorica nogometaša splitskog kluba, uz Futacsa su bili i Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla te Ahmed Said Said, šetali Cankarjevoj poljanom u blizini Kluba navijača Torcida. U tom trenutku, neslužbeno se doznaje, iz prostorija Kluba navijača izletjelo je nekoliko osoba i verbalno napalo Saida, vrijeđajući ga zbog lošijih partija u posljednje vrijeme.
Njegovi suigrači odmah su mu priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je Mađara u glavu nogom. Od udarca su mu pukle naočale te ima modricu ispod oka.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/542937/sramota-u-splitu-navijaci-u-centru-grada-napali-igrace-hajduka-futacs-dobio-nogom-u-glavu
Ne bi me začudilo da Zdravkec ima prste u ovakvim stvarima...
;)
vuksadinare- Posts : 100375
2015-09-08
ovi u torcidi moraju koancno shvatiti da se nece pojaviti predsjednik koji ce javno reci da bacajte vi baklje radite nepodopstione a mi cemo sutke preko toga prelaziti i placati te cine..ovakvim postipcima okrenuli su dobar dio navijaca sada koji su ih i podrzavali...nijwe me briga ali ovim cinom su prevrsili mjeru...i dopizdit ce vecini navijaca i bice svasta..
2015-09-08
Meni, ka navijaču Hajduka, su odavno dopizdili debili koji tuku igrače Hajduka i koji smatraju da su oni bit svega...
A oni su kurcina, a ne bit svega...
Iman dosta prijatelja medju hardcore Torcom, al čak i oni se ograđuju od ovih sranja...
Sve mi se čini da neko iz jednog dijela Torce želi svoj dio kolača...
;)
Iman dosta prijatelja medju hardcore Torcom, al čak i oni se ograđuju od ovih sranja...
;)
Guest- Guest
naravno d azeli..i to onaj dio koji inace u zargonu radi 'fušu' kao reketari...pa nije to tajna...sad kad hajduk ima sređeno financijsko stanje zele svoj dio kolaca a kos to nije dao..mislim d ase tu cak radi o ucjeni i svojevrsnom reketarenju..poraznija cin jenic aje sto se njih usrali i ovi u upravi a i ovi u NH..kad su uzeli dokaze o sucima zdravo za gotovo a istraga je pkazala da tu niceg prljavog nije bilo kako pise u dalmacijanews..bice tu svasta..na zalost ovakvim cinima samo guraju mlin na vodu stimcima i mamicima...samo nekia poslije ne placufridrih_niche wrote:Meni, ka navijaču Hajduka, su odavno dopizdili debili koji tuku igrače Hajduka i koji smatraju da su oni bit svega...
;)
2015-09-08
Bas me zanima koliko ce sad razjebat Hajduka petokolonasi iz naših redova...
;)
;)
Guest- Guest
nekako mi djeluje da se stvorilo odmetnuto radikalsko krilo torcide...koje zeli raditi po svome..stjecem dojam da je neko vrijeme tako..koje nema kontrolu...i koje zele preuzeti dominaciju nad cijelom grupom kao i da utzjecu potpuno na klubasku politiku..nekom je u ionteresu ocito 'grobarizacija' ili 'badbluzacija' torcide...da postoje frakcije unutar grupe...hajduku bar sada ide dobro i stoga je jako cudno da je sve to izbilo bas sada..do kraja kada se ne moze prigovoriti na rad uprave i rezultate kluba..ali to s ekuha vec citavu sezonu..ono jesenas je bio izgleda samo pocetak togafridrih_niche wrote:Bas me zanima koliko ce sad razjebat Hajduka petokolonasi iz naših redova...
;)
2015-09-08
vuksadinare wrote:nekako mi djeluje da se stvorilo odmetnuto radikalsko krilo torcide...koje zeli raditi po svome..stjecem dojam da je neko vrijeme tako..koje nema kontrolu...i koje zele preuzeti dominaciju nad cijelom grupom kao i da utzjecu potpuno na klubasku politiku..nekom je u ionteresu ocito 'grobarizacija' ili 'badbluzacija' torcide...da postoje frakcije unutar grupe...hajduku bar sada ide dobro i stoga je jako cudno da je sve to izbilo bas sada..do kraja kada se ne moze prigovoriti na rad uprave i rezultate kluba..ali to s ekuha vec citavu sezonu..ono jesenas je bio izgleda samo pocetak togafridrih_niche wrote:Bas me zanima koliko ce sad razjebat Hajduka petokolonasi iz naših redova...
;)
[size=31]Nije prvi put[/size]
Ne tako davno, Ohandza je zvao policiju jer su mu huligani lupali na vrata, vrijeđali ga, udarali po automobilu... Dogodilo se to nakon utakmice Hajduka i Rudeša pred kraj prošle godine, kad su maskirani napadači napali više igrača Hajduka.No prijavljen je samo ovaj slučaj Ohandze, koji je u strahu zvao policiju.
Osim Ohandze, verbalne napade i oštećenja vozila doživjelo još nekoliko igrača, no u želji da se situacija što prije smiri, nisu nikome prijavljivali incidente, za koje se u klubu zna. Navodno je bilo riječ o Šehiću, Savvasu, Kožulju...
ocito u klubu napokon moraju priznati da u torcidi postoji odrđena radikalna podgrupa koja nista ne priznaje i jedini cilj im je raditi sranja pdo raznim izgovorima i određenim ciljevima..nema trece..ali ocito je sad da se određene strukture kako u samom klubu tako i u samoj torcidi kao i udruzi NH boje te grupe i izlaze im konstantno u susret...ne vidim nijedna drugi razlog...i tu bi po meni konacno trebao djelovati grad,policja i sam klub..nema druge...zabraniti na stadion takvima..zabraniti makar i sudski pristup igracimja,funkcionerima kluba i svaki takav prekrsaj najstroze sankcionirati...inace ode sve do kraja u jaja
2015-09-08
Skroz smo falili, Vuče...
Viruj mi...
Sad san se cuja s nekim ljudima i rekli su mi odredjene stvari...
Bolje da su potirali Kosa!
I dobro je da su to sad napravili...
A ovo za Futacsa mi kažu da je par debila na svoju ruku napravilo pizdariju i za to ce dobro platit...
;)
Viruj mi...
Sad san se cuja s nekim ljudima i rekli su mi odredjene stvari...
Bolje da su potirali Kosa!
I dobro je da su to sad napravili...
A ovo za Futacsa mi kažu da je par debila na svoju ruku napravilo pizdariju i za to ce dobro platit...
;)
Last edited by fridrih_niche on Mon 23 Apr - 14:21; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
No dakle, iako je od forumske lude broj 2, ne mogu vjerovati da si toliki idiot.fridrih_niche wrote:Nekome je očito u interesu da napravi pizdariju sad kad Hajduk napokon staje na noge...muckodjubre wrote:Oko 14 sati kod Starog placa u samom središtu Splita, kako neslužbeno doznajemo, fizički je napadnut nogometaš Hajduka, mađarski internacionalac Marko Futacs.
Sve se odigralo kada su petorica nogometaša splitskog kluba, uz Futacsa su bili i Hamza Barry, Savvas Gentsoglu, Hysen Memolla te Ahmed Said Said, šetali Cankarjevoj poljanom u blizini Kluba navijača Torcida. U tom trenutku, neslužbeno se doznaje, iz prostorija Kluba navijača izletjelo je nekoliko osoba i verbalno napalo Saida, vrijeđajući ga zbog lošijih partija u posljednje vrijeme.
Njegovi suigrači odmah su mu priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je Mađara u glavu nogom. Od udarca su mu pukle naočale te ima modricu ispod oka.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/542937/sramota-u-splitu-navijaci-u-centru-grada-napali-igrace-hajduka-futacs-dobio-nogom-u-glavu
Ne bi me začudilo da Zdravkec ima prste u ovakvim stvarima...
;)
Zeko-
2015-08-26
Nekrofilu smrdljivi napušeni. Ne trebaš biti živčan, pa izgubili ste od boljeg i većeg kluba, nije to smak svijeta.
Zeko-
2015-08-26
Jesi ti bil među onim idiotima kaj su tukli mađara i ove rođene crne splićane kaj su bili s njim ? To mi liči na tvoju inteligenciju.
Zeko-
2015-08-26
niče je više ljubiša,nije on agresivac za šoru
Nisan bija...Zeko wrote:Jesi ti bil među onim idiotima kaj su tukli mađara i ove rođene crne splićane kaj su bili s njim ? To mi liči na tvoju inteligenciju.
Jer san sad u Zagrebu, kopuliran ti s materom, dobra žena...
Guest- Guest
Zadnji put se potuka prije 20 godina...muckodjubre wrote:niče je više ljubiša,nije on agresivac za šoru
Na utakmici malog baluna...
:D
Guest- Guest
nemoj 2x reći,sad bi se mogao potući jer si to rekao
Baš si pravi majmun, nekrofilu smrdljivi napušeni. Moja majka nije sahranjena u Zagrebu, forumska ludo.fridrih_niche wrote:Nisan bija...Zeko wrote:Jesi ti bil među onim idiotima kaj su tukli mađara i ove rođene crne splićane kaj su bili s njim ? To mi liči na tvoju inteligenciju.
Jer san sad u Zagrebu, kopuliran ti s materom, dobra žena...
Zeko-
2015-08-26
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50