ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neviđen plagijat

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Neviđen plagijat - Page 5 Empty Re: Neviđen plagijat

Post by vuksadinare 25/4/2018, 15:16

RayMabus wrote:Kako god imaju to u vidu 

Samo jedna noć tamo da udišeš i da pokupiš bacil a nimaš likarije nema te
a partizansko zrtvovanje za narod.. :)

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 25/4/2018, 15:46

vuksadinare wrote:u biti nitko nije poveo raspravu zasto je logor u jasenovcu osnovan kad je bilo kudikamo povoljnijih mjesta za logor u drugim krajevima ndh-a...jasenovac je bio skroz nepovoljno mjesto za logor...na vrlo vlaznom tlu..polumocvarnom..sava je uvijek prijetila..prakticno se nalazio na uscu dvaju rijeka save i une...starteski ravnica...dakle vrlo nepogodan za obranu narocito iz zraka..logor su npr.saveznici mogli bez problema bombardirati iz zraka...a i partizani su imali dobar vstartseski polozaj za napad..jer oko jasenovca vec 1942 su partizani drzali oko 70% slobodnog teritorija prakticno jasenovac je bio skoro citav rat u poluokruzenju partizana a nikad se nije krenulo na oslobođanje i unistavanje logora ako s eznalo da se tamo ubija...cak ni ustaska posada u logoru nije bila nesto brojna a u krugu desetak kilometara nije bilo nijedne zancajnije ustaske,domobranske ili njemacke postrojbe..ali bilo je partizanskih ceta,odreda..u zimu,proljece 1942 sve do njemacke ofanzive na kozaru...partizani su drzali gotovo citavu bosansku obalu kod save preko puta jasenovca pod svojom kontrolom..ustase su jedino kontrolirale gradinu jedan mali dio preko puta jasenovca koji je sluzio kao mostobran..sa hrvatske strane partizani su kontrolirali jedan dio teritorija prema hravtskoj dubici a sjeverno od jasenovca u sumama djelovao je zapadnoslavonski partizanski odred jacine 300 boraca...i d anijednom nisu pokusali unistiti logor nikako mi to ne ide u glavu..s obzirom kako rekoh ustase uopce u logoru kao i u samom mjestu jasenovac nisu imali znacajnije snage..a u sito vri9jeme su partizani napadali jaka ustasko-njemacka uporista u prijedoru,ljubiji i drugim mjestima nedaleko do jasenovca pod kozarom
Joj E 
Sto ti lupaš 
Zna se zasto je 
Jasenovac bas tu gdje je 
I da vecina rata vođena u Bosni jer je tamo bilo pogodno za gerilsko ratovanje 

Cudo jedno fuko koliko si neupućen 
Samo nagađaš 
Pljuc :aw
Uzmi sto god od stare Lektire

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/4/2018, 15:48

Sora wrote:
vuksadinare wrote:u biti nitko nije poveo raspravu zasto je logor u jasenovcu osnovan kad je bilo kudikamo povoljnijih mjesta za logor u drugim krajevima ndh-a...jasenovac je bio skroz nepovoljno mjesto za logor...na vrlo vlaznom tlu..polumocvarnom..sava je uvijek prijetila..prakticno se nalazio na uscu dvaju rijeka save i une...starteski ravnica...dakle vrlo nepogodan za obranu narocito iz zraka..logor su npr.saveznici mogli bez problema bombardirati iz zraka...a i partizani su imali dobar vstartseski polozaj za napad..jer oko jasenovca vec 1942 su partizani drzali oko 70% slobodnog teritorija prakticno jasenovac je bio skoro citav rat u poluokruzenju partizana a nikad se nije krenulo na oslobođanje i unistavanje logora ako s eznalo da se tamo ubija...cak ni ustaska posada u logoru nije bila nesto brojna a u krugu desetak kilometara nije bilo nijedne zancajnije ustaske,domobranske ili njemacke postrojbe..ali bilo je partizanskih ceta,odreda..u zimu,proljece 1942 sve do njemacke ofanzive na kozaru...partizani su drzali gotovo citavu bosansku obalu kod save preko puta jasenovca pod svojom kontrolom..ustase su jedino kontrolirale gradinu jedan mali dio preko puta jasenovca koji je sluzio kao mostobran..sa hrvatske strane partizani su kontrolirali jedan dio teritorija prema hravtskoj dubici a sjeverno od jasenovca u sumama djelovao je zapadnoslavonski partizanski odred jacine 300 boraca...i d anijednom nisu pokusali unistiti logor nikako mi to ne ide u glavu..s obzirom kako rekoh ustase uopce u logoru kao i u samom mjestu jasenovac nisu imali znacajnije snage..a u sito vri9jeme su partizani napadali jaka ustasko-njemacka uporista u prijedoru,ljubiji i drugim mjestima nedaleko do jasenovca pod kozarom
Joj E 
Sto ti lupaš 
Zna se zasto je 
Jasenovac bas tu gdje je 
I da vecina rata vođena u Bosni jer je tamo bilo pogodno za gerilsko ratovanje 

Cudo jedno fuko koliko si neupućen 
Samo nagađaš 
Pljuc :aw
Uzmi sto god od stare Lektire
pa citam staru lektiru..znaci.net..portal nob-a...e sad me tjeras da ne vjerujem partizanima i zugo doklumentima..bas si ustasica :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 25/4/2018, 15:51

Fuko .. 
moja ustaska povijest se zna 
Nego 
Ima i partizanska 
Sto o njoj znate ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 25/4/2018, 15:52

Sora wrote:Fuko .. 
Nego 
Ima i partizanska 
Sto o njoj znate ?

Zajedništvo, rustikalna mjuza, kruh s piljevinom u brašnu?  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 25/4/2018, 15:53

Sora wrote:Fuko .. 
Nego 
Ima i partizanska 
Sto o njoj znate ?
ja dosta znam..uostalom nije tesko u8tipkati znaci.net..samo treba imati volje citati kao sto se ima volje gledati turske sapunice.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2018, 16:33

omni wrote:
סמאל wrote:Sjetio sam se tko bi još mogao potvrditi o autentičnosti tog teksta.
Kad sam objavio taj tekst na forumu.net.hr,znam da je osim mene i jastreba u raspravi sudjelovao i onaj costaricanac,imao je nadimak costa_rica.

On mi je zamjerio što u taj broj nisam uvrstio i žrtve iz Žitomislića u Hercegovini,gdje su ustaše poubijale nekoliko desetaka tisuća Srba.
U Zitomislicima je nastradalo 1 342 285 ako se ubroji Mile za kojeg se bas ne zna 100% sigurno, ali necemo sada cjepidlaciti. Nego jel se Iknar pojavljivao u zadnje vrijeme??
A zna citati neke topike na ovom forumu. A kako to sad ti odjednom trazis naseg Gromovnika Iknara?  Ak ga sta oces pitat evo napisi tu ili na onom topiku o Iknaru, ja vec neko vrijeme sluzim ko pokvareni telefon u prenosu podataka izmedju Iknara i razno raznih babuna...Neviđen plagijat - Page 5 1f619
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/4/2018, 19:57

סמאל wrote:Imam drugih obveza a sad se još moram gnjaviti s tim plagijatorom i tražiti moj orginalni tekst na starom forumu i to o nečemu što me više toliko i ne interesira.
Ma briga me više i za Jasenovac i za Bleiburg,nisam više u tom filmu,ali ne mogu ostati ravnodušan na ovaj plagijat.
Ubih se tražeć moj stari tekst na onom forumu i ne mogu ga nać i to je nešto što me sad silno muči.
a sto je sa onih 350 000 srba koji su 1941 i pocetkom 1942 deportirani u srbiju u dogovoru ndh i okupacijskih vlasti u srbiji, odnosno sto je sa onima koji su iz hrvatske otisli u vojvodinu i zaposjeli onih 100 000 imanja nijemaca i ostalih koji su bili uz njemce koji su sto pobijeni sto potjerani....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by lobo1 27/4/2018, 09:14

סמאל wrote:Na temi http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-zanimljivo-kolinda-zeli-da-se-otkrije-prava-istina-o-jasenovcu/1040866.aspx

Neki komentator doslovno je prepisao moju stručnu ekspertizu oko srpskih žrtava u NDH,dakle:

Jastrebe,ako vidiš ovo,javi se..

Godinam tvrdim kako je 750 000 definitvan i točan broj srpskih žrtava u NDH,a do njega sam došao nakon mojih višegodišnjih istraživanja,to sam pisao i na starom forumu ali i na drugim stranicama.

Znam da sam na starom forumu ovo napisao doslovno od riječi do riječi,ali ne mogu naći tu temu,pa mi treba pomoć,kako da nađem tu temu na net.hr,odakle je ovaj plagijator to prepisao.
Hordy---- kome i zašto  lagati?

Prema popisu stanovništva iz 1931. u kraljevskoj Jugoslaviji broj katolika (odnosi se na Hrvate i Slovence) je bilo 6,085.482 i pravoslavaca (odnosi se na Srbe i jedan dio na Makedonce i Crnogorce) 6,785.499, a prema popisu stanovništva u Jugoslaviji 1948. broj katolika je bio 5,199.777 (884.712 manje) i pravoslavaca 7,783.046 (skoro milijun više) a što bjelodano dokazuje tko je bio najveći stradalnik u tom razdoblju.
Neviđen plagijat - Page 5 Boban12

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics