Kerum podržao Vicu : Neće Plenkovic dat pare ovima šta mu se rugaju i zato glasajte za Vicu plagijat
Page 1 of 1
Kerum podržao Vicu : Neće Plenkovic dat pare ovima šta mu se rugaju i zato glasajte za Vicu plagijat
Ma puši kurac ti i Plenkovic i taj Vice
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kerum-podrzao-mihanovica-skupo-ce-nas-stajati-ako-se-sada-odlucimo-na-novi-eksperiment-15074236
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kerum-podrzao-mihanovica-skupo-ce-nas-stajati-ako-se-sada-odlucimo-na-novi-eksperiment-15074236
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Kerum podržao Vicu : Neće Plenkovic dat pare ovima šta mu se rugaju i zato glasajte za Vicu plagijat
Sad mu više nije do plesa i pisme kad ga je stislo
2014-04-11
Re: Kerum podržao Vicu : Neće Plenkovic dat pare ovima šta mu se rugaju i zato glasajte za Vicu plagijat
Opa, mogao bi HDZ dobiti Split.
Enio u ZD poručio glasačima da glasaju kršćanski. Dakle protiv onog psihopate iz SDP-a :)
Lipo, lipo.
Enio u ZD poručio glasačima da glasaju kršćanski. Dakle protiv onog psihopate iz SDP-a :)
Lipo, lipo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Opa, mogao bi HDZ dobiti Split.
Lipo, lipo.
Ričard očito nije toliki klaun kao što su to neki mislili, a posebno nije neodgovoran.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:Opa, mogao bi HDZ dobiti Split.
Lipo, lipo.
Ričard očito nije toliki klaun kao što su to neki mislili, a posebno nije neodgovoran.
Lik uopće nije blesav. Meštrovići sa Starog Bokanjca su pristojan svijet, pa i gospodski. Bio sam mu u konobi i pričali smo još prije par godina.
Lijepa hrvatska nacionalna svijet i čovjek aktivni katolik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kerum koliko god bio onakav ovakav zna u koga je glavni sef..una dobro da je svatko bez love nemocan bez obzira na dobre zelje...opet tu je lova iz eu fondova ali vecina je zeli izbjegavat jer je kontrolirana..nemozes ispod zita..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dragi moj za Split je bolje da bankrotira. Nema zapošljavanja rodnine i prijatelja , poslova priko veze itd.vuksadinare wrote:Kerum koliko god bio onakav ovakav zna u koga je glavni sef..una dobro da je svatko bez love nemocan bez obzira na dobre zelje...opet tu je lova iz eu fondova ali vecina je zeli izbjegavat jer je kontrolirana..nemozes ispod zita..
2014-04-11
Teško žabu u vodu natjeratRayMabus wrote:Ma puši kurac ti i Plenkovic i taj Vice
Ili: u našem selu svi prakticiraju ličko rukovanje
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sad kad je Kerum podrža Vicu sad sam ja 100% za Puljka.
Kome Kerum daje podršku u Splitu taj je odma navuka ekipu koja će glasat protiv njega.
Kome Kerum daje podršku u Splitu taj je odma navuka ekipu koja će glasat protiv njega.
2014-04-11
Keruma triba izgurati i na razini grada Splita i na županijskoj razini. Na županijskoj razini ja san glasa za Most ovaj put i sad HDZ + Kerum + Domovinski pokret nemaju većinu ili su jedva knap.
Bitna je i vlast na županijskoj razini.
Bitna je i vlast na županijskoj razini.
2014-04-11
Ja sam Mostovac i meni je jasno da HDZ vlada na državnoj razini , da je najveća stranka na županijskoj razini , u gradu Splitu te mnogim općinama u županiji i da ostale stranke moraju dat signal tom istom HDZ da u situaciji da im vlast ovisi o Kerumu da će oni podržat HDZ tamo di je to ok.
Drugim riječima Kerumu i njegovoj stranci se ne smije dozvoliti da ucjenjuje HDZ i tako vlada županijom i Splitom.
Drugim riječima Kerumu i njegovoj stranci se ne smije dozvoliti da ucjenjuje HDZ i tako vlada županijom i Splitom.
2014-04-11
Similar topics
» MALI, LJIGAVI, AUSTRIJSKI PLJAČKAŠ: Neće reći gdje su pare Hercegovačke banke. Zato mu je izbor Komšića jako važan…
» Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
» Kerum za Index: HDZ je u panici, od mene imaju komplekse, zato su odveli Plenkovića na moja Brda
» Plenković osudio zviždače, a podržao krivce
» Plenković podržao deložacija i rad lopovskih zadruga
» Ratni put Gordana Bosanac kao homoseksualca u ormaru je bio grozan, zato glasajte za (ne) možemo
» Kerum za Index: HDZ je u panici, od mene imaju komplekse, zato su odveli Plenkovića na moja Brda
» Plenković osudio zviždače, a podržao krivce
» Plenković podržao deložacija i rad lopovskih zadruga
Page 1 of 1