ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat

Go down

Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat Empty Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat

Post by vuksadinare 9/2/2017, 13:14

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/463266/Pavo-Barisic-Nisam-plagirao-samoga-sebe.html
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat Empty Re: Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat

Post by vuksadinare 9/2/2017, 13:16

e moj plenki...o's rec da svabe lazu... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat Empty Re: Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat

Post by vuksadinare 9/2/2017, 13:20

...ovaj dibiduz plenki je jednostavno gurnuo municiju u ruke sdp-u i toj ekipi(barisic)..a bogami desnoj opciji(obuljenka)....a i most-u...lik sam sebi puca u noge :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/2/2017, 14:32

vuksadinare wrote:e moj plenki...o's rec da svabe lazu... :):
ak su mogli za lex Perkovića lagat, mogu i za Barišića, ne?

ili možda lažu samo za Barišića?

ili možda lažu samo za lex Perković?

ili možda sve lažu?

'ko bu sad švabama više kaj veroval???
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/2/2017, 14:42

vuksadinare wrote:...ovaj dibiduz plenki je jednostavno gurnuo municiju u ruke sdp-u i toj ekipi(barisic)..a bogami desnoj opciji(obuljenka)....a i most-u...lik sam sebi puca u noge :):
ljiga je   uglađeni mali kancelarijski miš koji govori nekoliko jezika i koji zbog poslušnosti briselkoj birokraciji odgovara jer je dio njih.

neki liderski  potencijal  ni u tragovima, premda on to pokušava nadomjestiti ignorancijom i tvrdoglavim inzistiranjem na teško obranjivim odlukama.

nije meni problem Barišić jer će hdz lakoćom naći nekog još goreg, nego je problem što s istom neodgovornom lakoćom ljiga trkelja o ini i HEP-u.
taj je opasniji od Sanadera i bandića zajedno, a na najboljem je putu da sve sjebe  iz neznanja i straha od greške.

uz plavušu još jedan čija ambicija gadno odudara od mogućnosti...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by flumen 9/2/2017, 14:54

znaci kad prepisem sam sebe to je "autoplagijat"? jebote...treba imat viska vremena i izmisljat nove definicije. ove komunjare ocito nemaju sto radit. samo se zajebavaju i pritom zajebavaju ovaj glupi narod koji ih stalno bira od 1945.

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/2/2017, 14:58

flumen wrote:znaci kad prepisem sam sebe to je "autoplagijat"? jebote...treba imat viska vremena i izmisljat nove definicije. ove komunjare ocito nemaju sto radit. samo se zajebavaju i pritom zajebavaju ovaj glupi narod koji ih stalno bira od 1945.
ne možeš prodavati dva puta isto pametovanje.

"Doktorska disertacija je izvorno, originalno znanstveno djelo, koje samostalno izrađuje doktorand i koje je po primijenjenoj metodologiji i po doprinosu znanosti prikladno za utvrđivanje doktorandove sposobnosti da bude samostalni istraživač u znanstvenom području i polju za koje se podjeljuje doktorat znanosti. Disertacijom bi trebalo otkriti nove znanstvene činjenice, pojave ili zakonitosti."
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by flumen 9/2/2017, 15:09

sitting_bull wrote:Disertacijom bi trebalo otkriti nove znanstvene činjenice, pojave ili zakonitosti."
naglasak na "nove"...
a uglavnom svi u HAZU prelijevaju stalno iz supljeg u prazno. kad bi se islo pregledavati svaki doktorat bilo bi mozda na prstima jedne ruke moguce izbrojati doktore u Hrvatskoj. uglavnom sve mlatimudonje...
sad primijeni tu definiciju na doktorat iz povijesti - sta tu ima novo?

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/2/2017, 15:16

flumen wrote:
sitting_bull wrote:Disertacijom bi trebalo otkriti nove znanstvene činjenice, pojave ili zakonitosti."
naglasak na "nove"...
a uglavnom svi u HAZU prelijevaju stalno iz supljeg u prazno. kad bi se islo pregledavati svaki doktorat bilo bi mozda na prstima jedne ruke moguce izbrojati doktore u Hrvatskoj. uglavnom sve mlatimudonje...
sad primijeni tu definiciju na doktorat iz povijesti - sta tu ima novo?
zato dr.đikić ne može biti primljen u hazu.

jednostavno.

dr. hase je nov u hrvatskom sustavu ja tebi doktorat - ti meni doktorat.
barišićev je problem što je uzeo titulu doktora u njemačkoj po hrvatskom modelu. sad kad su ga otkrili bumo videli hoće li mu priznati hrvatski model i njemačku titulu.

mi se vidi kako je Barišić i otišao u švabiju kako bi švabama prodao pametovanje staro pod novo...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sora 9/2/2017, 15:28

Bilo sto sto je jednom javno objavljeno. Cak i ako seradi o poeziji, mora se znati da je vec bilo objsvljeno u odredenom kontekstu . 
Tak bi po tom receptu se isti znanstveni rad  mogao preprodavati na vise ustanova. 
Ovi sljakeri poput Fijumena ne kuze

2014-04-29

Back to top Go down

Post by flumen 9/2/2017, 15:36

Sora wrote:Tak bi po tom receptu se isti znanstveni rad  mogao preprodavati na vise ustanova. 
pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijama scratch

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/2/2017, 15:38

flumen wrote:
Sora wrote:Tak bi po tom receptu se isti znanstveni rad  mogao preprodavati na vise ustanova. 
pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijama :scratch:
a e.

opet topla voda...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 15:39

vuksadinare wrote:e moj plenki...o's rec da svabe lazu... :)
 Ivan Đikić i Jure Zovko su Švabe? Jesi li ti uopće pročitao taj tekst?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 15:44

Ministar Pavo Barišić tvrdi da su ga znanstvenici Ivan Đikić i Jure Zovko optužili da je prilikom izrade svoje doktorske disertacije na Sveučilištu u Augsburgu 'plagirao samoga sebe tako što je dijelove svoje doktorske disertacije iz 1989. prethodno objavio kao članke u znanstvenim časopisima'.

'Ta je optužba posve besmislena zato što ministar Barišić nije prekršio nijednu odredbu iz pravilnika Sveučilišta u Augsburgu, koji dopušta prethodno objavljivanje dijelova doktorske disertacije. Usto je svoju disertaciju napisao boraveći u Augsburgu 1987. - 1989. i pod neposrednim nadzorom svojega sveučilišnog mentora, prof. dr. sc. Arna Baruzzija, koji je odobrio objavljivanje svih članaka nastalih u postupku njezine izrade. Štoviše, jedan od tih članaka objavljen je u poznatom časopisu Philosophisches Jahrbuch, koji je uređivao sam prof. Baruzzi.

Dakle, disertaciju Barišić napisao 1987.-1989., a dvojac se tek sad sjetio problematizirati je. Dakako, nema to baš nikakve veze s dnevnom politikom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 15:49

flumen wrote:pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijama scratch

Nažalost, uglavnom i jeste tako. I ne samo kada su u pitanju doktorske disertacije nego još više i diplomski radovi koji i ne spadaju u domenu znanstvenih radova. Oko 60% diplomskih je po mojoj ocjeni kod nas čisti c/p i to od 50% do 80% njihovog sadržaja. A pozivanje na izvore izvana do neke granice nije protivno uobičajenim pravilima pisanja ni doktorskih disertacija, a kamoli diplomskih radova.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by flumen 9/2/2017, 16:00

speare_shaker wrote:
flumen wrote:pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijama scratch

A pozivanje na izvore izvana do neke granice nije protivno uobičajenim pravilima pisanja ni doktorskih disertacija, a kamoli diplomskih radova.
ali ipak bih trebao otkrit nesto novo, objasnit neka nova saznanja, objavit cinjenice koje drugima nisu poznate i slicno. ako prepisujem ili objasnjavam nesto sto su drugi otkrili onda je to bezvrijedno. mlacenje prazne slame.
a to je uglavnom ono sto vidim u tim "popularnim" emisijama gdje se nalaze razni mr. dr. soc. prof i drugi titlovani mlatimudonje. Kad i nakon odgledanih 3 sata "pametnih" rasprava nisi nista pametniji nego prije podne uz salicu capuccina na korzu.

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 9/2/2017, 16:10

flumen wrote:ali ipak bih trebao otkrit nesto novo, objasnit neka nova saznanja, objavit cinjenice koje drugima nisu poznate i slicno. ako prepisujem ili objasnjavam nesto sto su drugi otkrili onda je to bezvrijedno. mlacenje prazne slame.

Gledaj, pravila za pisanje radova i disertacija su takva kakva jesu. No, ne mogu vrijedi samo za političke suparnike, a ne i za sve ostale. To je čisto licemjerje i to prije svega politički motivirano. A upravo to je ono na što implicitno pozivaju neki, uključujući tu i dokazano vrijedne znanstvenike.
No, očito su i znanstvenici samo ljudi, koji su svi drugi, krvavi ispod kože.

@flumen wrote:a to je uglavnom ono sto vidim u tim "popularnim" emisijama gdje se nalaze razni mr. dr. soc. prof i drugi titlovani mlatimudonje. Kad i nakon odgledanih 3 sata "pametnih" rasprava nisi nista pametniji nego prije podne uz salicu capuccina na korzu.

Pa nisam ja badava kojih 300 milijuna puta na bivšem forumu određenu kategoriju ljudi nazvao i opisao kao (formalno) visokoobrazovane idiote.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics