Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat
Page 1 of 1
Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/463266/Pavo-Barisic-Nisam-plagirao-samoga-sebe.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat
e moj plenki...o's rec da svabe lazu...
2015-09-08
Re: Nevolje po Barišiću(a i Plenkiju):Stigla prijava iz Njemačke za tamošnji plagijat
...ovaj dibiduz plenki je jednostavno gurnuo municiju u ruke sdp-u i toj ekipi(barisic)..a bogami desnoj opciji(obuljenka)....a i most-u...lik sam sebi puca u noge
2015-09-08
ak su mogli za lex Perkovića lagat, mogu i za Barišića, ne?vuksadinare wrote:e moj plenki...o's rec da svabe lazu... :):
ili možda lažu samo za Barišića?
ili možda lažu samo za lex Perković?
ili možda sve lažu?
'ko bu sad švabama više kaj veroval???
sitting_bull-
2015-09-28
ljiga je uglađeni mali kancelarijski miš koji govori nekoliko jezika i koji zbog poslušnosti briselkoj birokraciji odgovara jer je dio njih.vuksadinare wrote:...ovaj dibiduz plenki je jednostavno gurnuo municiju u ruke sdp-u i toj ekipi(barisic)..a bogami desnoj opciji(obuljenka)....a i most-u...lik sam sebi puca u noge :):
neki liderski potencijal ni u tragovima, premda on to pokušava nadomjestiti ignorancijom i tvrdoglavim inzistiranjem na teško obranjivim odlukama.
nije meni problem Barišić jer će hdz lakoćom naći nekog još goreg, nego je problem što s istom neodgovornom lakoćom ljiga trkelja o ini i HEP-u.
taj je opasniji od Sanadera i bandića zajedno, a na najboljem je putu da sve sjebe iz neznanja i straha od greške.
uz plavušu još jedan čija ambicija gadno odudara od mogućnosti...
sitting_bull-
2015-09-28
znaci kad prepisem sam sebe to je "autoplagijat"? jebote...treba imat viska vremena i izmisljat nove definicije. ove komunjare ocito nemaju sto radit. samo se zajebavaju i pritom zajebavaju ovaj glupi narod koji ih stalno bira od 1945.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
ne možeš prodavati dva puta isto pametovanje.flumen wrote:znaci kad prepisem sam sebe to je "autoplagijat"? jebote...treba imat viska vremena i izmisljat nove definicije. ove komunjare ocito nemaju sto radit. samo se zajebavaju i pritom zajebavaju ovaj glupi narod koji ih stalno bira od 1945.
"Doktorska disertacija je izvorno, originalno znanstveno djelo, koje samostalno izrađuje doktorand i koje je po primijenjenoj metodologiji i po doprinosu znanosti prikladno za utvrđivanje doktorandove sposobnosti da bude samostalni istraživač u znanstvenom području i polju za koje se podjeljuje doktorat znanosti. Disertacijom bi trebalo otkriti nove znanstvene činjenice, pojave ili zakonitosti."
sitting_bull-
2015-09-28
naglasak na "nove"...sitting_bull wrote:Disertacijom bi trebalo otkriti nove znanstvene činjenice, pojave ili zakonitosti."
a uglavnom svi u HAZU prelijevaju stalno iz supljeg u prazno. kad bi se islo pregledavati svaki doktorat bilo bi mozda na prstima jedne ruke moguce izbrojati doktore u Hrvatskoj. uglavnom sve mlatimudonje...
sad primijeni tu definiciju na doktorat iz povijesti - sta tu ima novo?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
zato dr.đikić ne može biti primljen u hazu.flumen wrote:naglasak na "nove"...sitting_bull wrote:Disertacijom bi trebalo otkriti nove znanstvene činjenice, pojave ili zakonitosti."
a uglavnom svi u HAZU prelijevaju stalno iz supljeg u prazno. kad bi se islo pregledavati svaki doktorat bilo bi mozda na prstima jedne ruke moguce izbrojati doktore u Hrvatskoj. uglavnom sve mlatimudonje...
sad primijeni tu definiciju na doktorat iz povijesti - sta tu ima novo?
jednostavno.
dr. hase je nov u hrvatskom sustavu ja tebi doktorat - ti meni doktorat.
barišićev je problem što je uzeo titulu doktora u njemačkoj po hrvatskom modelu. sad kad su ga otkrili bumo videli hoće li mu priznati hrvatski model i njemačku titulu.
mi se vidi kako je Barišić i otišao u švabiju kako bi švabama prodao pametovanje staro pod novo...
sitting_bull-
2015-09-28
Bilo sto sto je jednom javno objavljeno. Cak i ako seradi o poeziji, mora se znati da je vec bilo objsvljeno u odredenom kontekstu .
Tak bi po tom receptu se isti znanstveni rad mogao preprodavati na vise ustanova.
Ovi sljakeri poput Fijumena ne kuze
Tak bi po tom receptu se isti znanstveni rad mogao preprodavati na vise ustanova.
pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijamaSora wrote:Tak bi po tom receptu se isti znanstveni rad mogao preprodavati na vise ustanova.
flumen-
2015-08-21
a e.flumen wrote:pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijama :scratch:Sora wrote:Tak bi po tom receptu se isti znanstveni rad mogao preprodavati na vise ustanova.
opet topla voda...
sitting_bull-
2015-09-28
Ivan Đikić i Jure Zovko su Švabe? Jesi li ti uopće pročitao taj tekst?vuksadinare wrote:e moj plenki...o's rec da svabe lazu...
Guest- Guest
Ministar Pavo Barišić tvrdi da su ga znanstvenici Ivan Đikić i Jure Zovko optužili da je prilikom izrade svoje doktorske disertacije na Sveučilištu u Augsburgu 'plagirao samoga sebe tako što je dijelove svoje doktorske disertacije iz 1989. prethodno objavio kao članke u znanstvenim časopisima'.
'Ta je optužba posve besmislena zato što ministar Barišić nije prekršio nijednu odredbu iz pravilnika Sveučilišta u Augsburgu, koji dopušta prethodno objavljivanje dijelova doktorske disertacije. Usto je svoju disertaciju napisao boraveći u Augsburgu 1987. - 1989. i pod neposrednim nadzorom svojega sveučilišnog mentora, prof. dr. sc. Arna Baruzzija, koji je odobrio objavljivanje svih članaka nastalih u postupku njezine izrade. Štoviše, jedan od tih članaka objavljen je u poznatom časopisu Philosophisches Jahrbuch, koji je uređivao sam prof. Baruzzi.
Dakle, disertaciju Barišić napisao 1987.-1989., a dvojac se tek sad sjetio problematizirati je. Dakako, nema to baš nikakve veze s dnevnom politikom.
'Ta je optužba posve besmislena zato što ministar Barišić nije prekršio nijednu odredbu iz pravilnika Sveučilišta u Augsburgu, koji dopušta prethodno objavljivanje dijelova doktorske disertacije. Usto je svoju disertaciju napisao boraveći u Augsburgu 1987. - 1989. i pod neposrednim nadzorom svojega sveučilišnog mentora, prof. dr. sc. Arna Baruzzija, koji je odobrio objavljivanje svih članaka nastalih u postupku njezine izrade. Štoviše, jedan od tih članaka objavljen je u poznatom časopisu Philosophisches Jahrbuch, koji je uređivao sam prof. Baruzzi.
Dakle, disertaciju Barišić napisao 1987.-1989., a dvojac se tek sad sjetio problematizirati je. Dakako, nema to baš nikakve veze s dnevnom politikom.
Guest- Guest
flumen wrote:pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijama
Nažalost, uglavnom i jeste tako. I ne samo kada su u pitanju doktorske disertacije nego još više i diplomski radovi koji i ne spadaju u domenu znanstvenih radova. Oko 60% diplomskih je po mojoj ocjeni kod nas čisti c/p i to od 50% do 80% njihovog sadržaja. A pozivanje na izvore izvana do neke granice nije protivno uobičajenim pravilima pisanja ni doktorskih disertacija, a kamoli diplomskih radova.
Guest- Guest
ali ipak bih trebao otkrit nesto novo, objasnit neka nova saznanja, objavit cinjenice koje drugima nisu poznate i slicno. ako prepisujem ili objasnjavam nesto sto su drugi otkrili onda je to bezvrijedno. mlacenje prazne slame.speare_shaker wrote:flumen wrote:pa sta da ti kazem; po tom principu mi i nemamo doktore, nego jebivjetre, jer svi se oni pozivaju na neke izvore iz vana u svojim disertacijama
A pozivanje na izvore izvana do neke granice nije protivno uobičajenim pravilima pisanja ni doktorskih disertacija, a kamoli diplomskih radova.
a to je uglavnom ono sto vidim u tim "popularnim" emisijama gdje se nalaze razni mr. dr. soc. prof i drugi titlovani mlatimudonje. Kad i nakon odgledanih 3 sata "pametnih" rasprava nisi nista pametniji nego prije podne uz salicu capuccina na korzu.
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:ali ipak bih trebao otkrit nesto novo, objasnit neka nova saznanja, objavit cinjenice koje drugima nisu poznate i slicno. ako prepisujem ili objasnjavam nesto sto su drugi otkrili onda je to bezvrijedno. mlacenje prazne slame.
Gledaj, pravila za pisanje radova i disertacija su takva kakva jesu. No, ne mogu vrijedi samo za političke suparnike, a ne i za sve ostale. To je čisto licemjerje i to prije svega politički motivirano. A upravo to je ono na što implicitno pozivaju neki, uključujući tu i dokazano vrijedne znanstvenike.
No, očito su i znanstvenici samo ljudi, koji su svi drugi, krvavi ispod kože.
@flumen wrote:a to je uglavnom ono sto vidim u tim "popularnim" emisijama gdje se nalaze razni mr. dr. soc. prof i drugi titlovani mlatimudonje. Kad i nakon odgledanih 3 sata "pametnih" rasprava nisi nista pametniji nego prije podne uz salicu capuccina na korzu.
Pa nisam ja badava kojih 300 milijuna puta na bivšem forumu određenu kategoriju ljudi nazvao i opisao kao (formalno) visokoobrazovane idiote.
Guest- Guest
Similar topics
» U Izrael stigla podmornica iz Njemačke
» Neviđen plagijat
» 'Eticari' se nece ispricat Barisicu kao sto se nikad nisu ispricali Gotovini,Vukojevicu
» Nevolje među anglo vehabijama
» ikolić poručio ambasadoru SAD: Stvorili ste mnoge nevolje
» Neviđen plagijat
» 'Eticari' se nece ispricat Barisicu kao sto se nikad nisu ispricali Gotovini,Vukojevicu
» Nevolje među anglo vehabijama
» ikolić poručio ambasadoru SAD: Stvorili ste mnoge nevolje
Page 1 of 1