ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Najsmješnije izjave protiv IK

Page 5 of 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Go down

Najsmješnije izjave protiv IK  - Page 5 Empty Re: Najsmješnije izjave protiv IK

Post by n_razbojnik 13/4/2018, 17:01

sora se već raspituje u lokalnom ogranku adezea za članstvo

n_razbojnik

2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus 13/4/2018, 17:05

Gnječ wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
lako što izgledaju kao muškarci nego se i ponašaju kao mačo seljačine
naravno, to ide u paketu

ajmo stereotipi stereotipi...

a je inače padaju s marsa

a to kaže čovjek kojem su svi rvati kockastoglave hajdučine

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 13/4/2018, 17:07

marcellus wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
naravno, to ide u paketu

paaa..nekada s uvas vani puno bolje percipirali..valjda dok vam ti isti hajduci iz Bosnije i Hertzegovine nisu poceli rulati i vasariti drzavom.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 13/4/2018, 17:09

n_razbojnik wrote:sora se već raspituje u lokalnom ogranku adezea za članstvo
don anemicni je leftardima zvijezda dana i svijetla tocka buducnosti svake hrvatske zene sunny
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by kaya 13/4/2018, 17:18

Noor wrote:
kaja wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:

a IK sam, zajedno s komentarima na članke, pročitala cijelu, inače o pojedinim člancima ne bi ni mogla donositi zaključke ili mišljenja, za razliku od većine vas koji ste ZA, a IK niste ni pogledali
međutim, ako te smeta da netko laprda na tu temu, a IK pročitao nije..obrati se drugarici Sori, koja je to i sama priznala.
ali, ti šutiš ko pička...jer patiš od selektivne "principjelnosti i dosljednosti"

ja ne živim na forumu nisam bot ni sendvičar imam svoj realni život i obaveze. na forum dopalim kad imam vremena i ne čitam sve postove i teme nemam vremena za takvo što.
ti svaku iole normalnu forumsku komunikaciju sjebeš s tim tvojim sirovim primitivnim nastupima i napadima
da si bio normalan, dala bi si truda i makar ponovila u kratko sve čemu se u IK protivim...
ako si takav i u RL, nije ti lako
protiv se jer ne razmišljaš, rodno uvjetovano nasilje zbog rodne uloge a koje postoji u članku  si protumačila odnosno ponavljaš riječi ovih crkvenih botova da će muško u ženski wc a tata će biti ono jer je u kanadi roditelj jedan koja uopće nije potpisnik ovoga
i to bi bilo to, fulala šefa i stanicu 
da ne pričam o tvom krunskom dokazu da su feministice ružne što si zaljepila deset lezba sa rave partya sa piersinzima i tetovažom na glavi
samo ta demogogija je za maloumne...
znaš što je maloumna demagogija? evo sada ću ti reći...maloumna demagogija je svesti argumente protiv IK na ulazak muškaraca u ženski wc...ili obratno, jer tvoje feministice su se za to pobrinule već puno prije ...ako može muškarac pišat stojećki, što ne bi mogle i one  :roflrofl

Najsmješnije izjave protiv IK  - Page 5 Nastav10

ratifikacijom IK države se obvezuju osigurati zakonski okvir koji će, uz ostalo, učinkovito sankcionirati i svako nasilje. a nasilje i treba sankcionirati.
međutim, daj mi jedan jedini valjani razlog zašto se to ne može učiniti i bez ratifikacije? to je jedno...

druga stvar, pošto si se gurnula u ovo...evo objasni to uvođenje pojma „roda“ i neznanstvene rodne teorije u zakonodavstvo, čijim prihvaćanjem u stvari prihvaćamo i dogme rodne teorije, a one nemaju apsolutno nikakve veze s borbom protiv nasilja nad ženama.

dalje, iskorjenjivanje tradicije i obiteljskih vrijednosti...IK obvezuje stranke potpisnice da kulturu, običaje, vjeru i tradiciju, u mjeri u kojoj se razlikuju od načela i tumačenja IK, trebaju podčiniti njenim ciljevima, pošto poto...uzmi ili ostavi...
znači, "muško-ženska slika čovječanstva", obitelji i braka koja je u skladu s prirodom muškarca i žene i kao takva podržana od strane svjetskih kultura i svih velikih religija, ratifikacijom IK sada bude stigmatizirana kao out of date i nepoželjna "tradicija na temelju stereotipnih rodnih uloga“....al to je tebi ok..

onda....nametanje rodne ideologije djeci i mladima u vrtićima, školama i medijima....znači djecu bi se kroz TV "obrazovne" programe, dječje vrtiće i škole podučavalo da dječaci mogu po 'rodu' biti djevojčice, a djevojčice po 'rodu' dječaci, al u stvari su muško ili žensko, ako nisu onda su ono....al to samo danas...za 3 godine budu opet nešto drugo, treće ili pedeset i sedmo i sl.
takvim odgojem nije moguće podići nove zdrave generacije, jer je to za njih  iznimno zbunjujuće i pogubno za njihov psihološki razvoj....

aj sad ti
za koju opet nemaš pojma sto je nego truc truc bljuc , ko Maksim po diviziji ( wc, pisanje čučećki , muško je žensko i obrnuto). Ali ovdje se radi o rodno uvjetovanom nasilju sto je druga priča.
Kakogod neka ti metuzalem zaplješće  , sve te fantazije ce se onda ionako dogoditi jer je ovo potpisano pa se nemojte vise umarati grevio svemirskim odredom  koji ce vas pretvoriti u robove jer je to svršena stvar , ne?!
Možete na sljedeću baletnu točku pod pratnjom orgulja .. to je pretpostavljam zakon o pobacaju ili pokrivanjem kose ili smislite nešto treće..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/4/2018, 17:22

I aj sad ti budi siguran kad ideš pišati, da nije pisoar koristio prije netko s umjetnim kurcom....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 13/4/2018, 17:27

MaximusDecimusMiridije wrote:I aj sad ti budi siguran kad ideš pišati, da nije pisoar koristio prije netko s umjetnim kurcom....
Da jebote, ja sada necu vise na wc . Sve se vozim u strahu  i gledam da Grevio nije iznad  mene u letjelici , mogu me u muško pretvoriti .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 13/4/2018, 17:36

kaja wrote:
za koju opet nemaš pojma sto je nego truc truc bljuc , ko Maksim po diviziji ( wc, pisanje čučećki , muško je žensko i obrnuto). Ali ovdje se radi o rodno uvjetovanom nasilju sto je druga priča.
Kakogod neka ti metuzalem zaplješće  , sve te fantazije ce se onda ionako dogoditi jer je ovo potpisano pa se nemojte vise umarati grevio svemirskim odredom  koji ce vas pretvoriti u robove jer je to svršena stvar , ne?!
Možete na sljedeću baletnu točku pod pratnjom orgulja .. to je pretpostavljam zakon o pobacaju ili pokrivanjem kose ili smislite nešto treće..
pa postavila sam ti 3-4 pitanja, ni na jedno nisi dala nikakav odgovor, nego laprdaš u svom i sorinom stilu...
veliš, rodno uvjetovano nasilje....pa ajd, kreni od tuda...pa onda daj one druge odgovore
nasilje znači imamo rodno i kakvo još? zašto nasilje mora imati spol ili rod? i što to točno znači?
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by kaya 13/4/2018, 17:45

Odgovorit cu ti na svako, koliko god bedasta bila . Ali kasnije kada budem na kompjuteru , ovako mi je komplicirano s mobitela ..
I promised..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 13/4/2018, 17:45

MaximusDecimusMiridije wrote:I aj sad ti budi siguran kad ideš pišati, da nije pisoar koristio prije netko s umjetnim kurcom....
:D
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 13/4/2018, 17:46

kaja wrote:Odgovorit cu ti na svako, koliko god bedasta bila . Ali kasnije kada budem na kompjuteru , ovako mi je komplicirano s mobitela ..
I promised..

ok, ni ja ne ulazim u rasprave s moba
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by kaya 13/4/2018, 17:47

Noor wrote:
kaja wrote:Odgovorit cu ti na svako, koliko god bedasta bila . Ali kasnije kada budem na kompjuteru , ovako mi je komplicirano s mobitela ..
I promised..

ok, ni ja ne ulazim u rasprave s moba
A da.. komplicirano mi je..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Trinity 13/4/2018, 17:48

marcellus wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
Da i? Zašto bi to nekome trebao biti problem?
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/4/2018, 17:51

marcellus wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
naravno, to ide u paketu

pa jeste. kockastoglave primitivne psihopatske hajdučine. pa cijeli svijet vam se smije jebo vam pas mater sjebanu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 13/4/2018, 19:08

Gnječ wrote:
marcellus wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
naravno, to ide u paketu

pa jeste. kockastoglave primitivne psihopatske hajdučine. pa cijeli svijet vam se smije jebo vam pas mater sjebanu.
a šta ti sad palamudiš? pitao si me zašto se protivim, sad imaš i odgovora, ali tu je sve stalo...
bit će da o tome svemu nemaš pojma, niti si išta od IK pročitao, al bitno da prozivaš ko forumski žandar

odakle ti da sam bosanka, možeš to objasniti?
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 13/4/2018, 22:12

Gnječ wrote:
marcellus wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
marcellus wrote:
naravno, to ide u paketu

gnječo zamoli marca da ti ne drma kavez jako, vidjeti ćeš što možeš postići na lijep način :)
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 13/4/2018, 22:20

Noor wrote:
Gnječ wrote:
marcellus wrote:
Gnječ wrote:
Noor wrote:
naravno, to ide u paketu

a šta ti sad palamudiš? pitao si me zašto se protivim, sad imaš i odgovora, ali tu je sve stalo...
bit će da o tome svemu nemaš pojma, niti si išta od IK pročitao, al bitno da prozivaš ko forumski žandar

a šta se ti mješaš alo??? jel sam tebi nešto reko? jel si ti marcelus? ajd odskakući u nepovrat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 13/4/2018, 22:30

Gnječ wrote:
Noor wrote:
Gnječ wrote:
marcellus wrote:
Gnječ wrote:

a šta se ti mješaš alo??? jel sam tebi nešto reko? jel si ti marcelus? ajd odskakući u nepovrat.
nemoj reći, jel?! pa ti si se, postavljajući glupa pitanja, upravo meni danas umiješao u razgovor, šta je..ne sjećaš se? pere te selektivna amnezija? ti patiš od OKP-a...i to gadno
al jasno je ko dan, nemaš što reći na temu koju si započeo, zato se i praviš mutav
nisi jedini kojem je bijeg i ignor najbolja zaštita vlastite mizerije
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by prckov 13/4/2018, 22:39

Noor wrote:
kaja wrote:
pa postavila sam ti 3-4 pitanja, ni na jedno nisi dala nikakav odgovor, nego laprdaš u svom i sorinom stilu...
veliš, rodno uvjetovano nasilje....pa ajd, kreni od tuda...pa onda daj one druge odgovore
nasilje znači imamo rodno i kakvo još? zašto nasilje mora imati spol ili rod? i što to točno znači?
pa nasilje mora imat rod da muskarci mogu tuc zene kurcem
ako nema onda nemogu
prije to zakon nije prepoznavao jer su hrvati koji su krojili zakone bili glupi, primitivni i muske svinje
srecom rode se genijalci ko kaja i to skuze dok si reko gender identitet
tu je to, al sace baba kaja to bolje skockat
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by T. 14/4/2018, 00:47

Najsmješnije izjave protiv IK  - Page 5 1f602

2014-04-14

Back to top Go down