Najsmješnije izjave protiv IK
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Najsmješnije izjave protiv IK
sora se već raspituje u lokalnom ogranku adezea za članstvo
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Gnječ wrote:Noor wrote:naravno, to ide u paketumarcellus wrote:
lako što izgledaju kao muškarci nego se i ponašaju kao mačo seljačine
ajmo stereotipi stereotipi...
a je inače padaju s marsa
a to kaže čovjek kojem su svi rvati kockastoglave hajdučine
paaa..nekada s uvas vani puno bolje percipirali..valjda dok vam ti isti hajduci iz Bosnije i Hertzegovine nisu poceli rulati i vasariti drzavom..marcellus wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:naravno, to ide u paketumarcellus wrote:
Guest- Guest
don anemicni je leftardima zvijezda dana i svijetla tocka buducnosti svake hrvatske zenen_razbojnik wrote:sora se već raspituje u lokalnom ogranku adezea za članstvo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
za koju opet nemaš pojma sto je nego truc truc bljuc , ko Maksim po diviziji ( wc, pisanje čučećki , muško je žensko i obrnuto). Ali ovdje se radi o rodno uvjetovanom nasilju sto je druga priča.Noor wrote:znaš što je maloumna demagogija? evo sada ću ti reći...maloumna demagogija je svesti argumente protiv IK na ulazak muškaraca u ženski wc...ili obratno, jer tvoje feministice su se za to pobrinule već puno prije ...ako može muškarac pišat stojećki, što ne bi mogle i onekaja wrote:protiv se jer ne razmišljaš, rodno uvjetovano nasilje zbog rodne uloge a koje postoji u članku si protumačila odnosno ponavljaš riječi ovih crkvenih botova da će muško u ženski wc a tata će biti ono jer je u kanadi roditelj jedan koja uopće nije potpisnik ovogaNoor wrote:ti svaku iole normalnu forumsku komunikaciju sjebeš s tim tvojim sirovim primitivnim nastupima i napadimaGnječ wrote:Noor wrote:
a IK sam, zajedno s komentarima na članke, pročitala cijelu, inače o pojedinim člancima ne bi ni mogla donositi zaključke ili mišljenja, za razliku od većine vas koji ste ZA, a IK niste ni pogledali
međutim, ako te smeta da netko laprda na tu temu, a IK pročitao nije..obrati se drugarici Sori, koja je to i sama priznala.
ali, ti šutiš ko pička...jer patiš od selektivne "principjelnosti i dosljednosti"
ja ne živim na forumu nisam bot ni sendvičar imam svoj realni život i obaveze. na forum dopalim kad imam vremena i ne čitam sve postove i teme nemam vremena za takvo što.
da si bio normalan, dala bi si truda i makar ponovila u kratko sve čemu se u IK protivim...
ako si takav i u RL, nije ti lako
i to bi bilo to, fulala šefa i stanicu
da ne pričam o tvom krunskom dokazu da su feministice ružne što si zaljepila deset lezba sa rave partya sa piersinzima i tetovažom na glavi
samo ta demogogija je za maloumne...
ratifikacijom IK države se obvezuju osigurati zakonski okvir koji će, uz ostalo, učinkovito sankcionirati i svako nasilje. a nasilje i treba sankcionirati.
međutim, daj mi jedan jedini valjani razlog zašto se to ne može učiniti i bez ratifikacije? to je jedno...
druga stvar, pošto si se gurnula u ovo...evo objasni to uvođenje pojma „roda“ i neznanstvene rodne teorije u zakonodavstvo, čijim prihvaćanjem u stvari prihvaćamo i dogme rodne teorije, a one nemaju apsolutno nikakve veze s borbom protiv nasilja nad ženama.
dalje, iskorjenjivanje tradicije i obiteljskih vrijednosti...IK obvezuje stranke potpisnice da kulturu, običaje, vjeru i tradiciju, u mjeri u kojoj se razlikuju od načela i tumačenja IK, trebaju podčiniti njenim ciljevima, pošto poto...uzmi ili ostavi...
znači, "muško-ženska slika čovječanstva", obitelji i braka koja je u skladu s prirodom muškarca i žene i kao takva podržana od strane svjetskih kultura i svih velikih religija, ratifikacijom IK sada bude stigmatizirana kao out of date i nepoželjna "tradicija na temelju stereotipnih rodnih uloga“....al to je tebi ok..
onda....nametanje rodne ideologije djeci i mladima u vrtićima, školama i medijima....znači djecu bi se kroz TV "obrazovne" programe, dječje vrtiće i škole podučavalo da dječaci mogu po 'rodu' biti djevojčice, a djevojčice po 'rodu' dječaci, al u stvari su muško ili žensko, ako nisu onda su ono....al to samo danas...za 3 godine budu opet nešto drugo, treće ili pedeset i sedmo i sl.
takvim odgojem nije moguće podići nove zdrave generacije, jer je to za njih iznimno zbunjujuće i pogubno za njihov psihološki razvoj....
aj sad ti
Kakogod neka ti metuzalem zaplješće , sve te fantazije ce se onda ionako dogoditi jer je ovo potpisano pa se nemojte vise umarati grevio svemirskim odredom koji ce vas pretvoriti u robove jer je to svršena stvar , ne?!
Možete na sljedeću baletnu točku pod pratnjom orgulja .. to je pretpostavljam zakon o pobacaju ili pokrivanjem kose ili smislite nešto treće..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I aj sad ti budi siguran kad ideš pišati, da nije pisoar koristio prije netko s umjetnim kurcom....
Guest- Guest
Da jebote, ja sada necu vise na wc . Sve se vozim u strahu i gledam da Grevio nije iznad mene u letjelici , mogu me u muško pretvoriti .MaximusDecimusMiridije wrote:I aj sad ti budi siguran kad ideš pišati, da nije pisoar koristio prije netko s umjetnim kurcom....
2015-08-15
pa postavila sam ti 3-4 pitanja, ni na jedno nisi dala nikakav odgovor, nego laprdaš u svom i sorinom stilu...kaja wrote:
za koju opet nemaš pojma sto je nego truc truc bljuc , ko Maksim po diviziji ( wc, pisanje čučećki , muško je žensko i obrnuto). Ali ovdje se radi o rodno uvjetovanom nasilju sto je druga priča.
Kakogod neka ti metuzalem zaplješće , sve te fantazije ce se onda ionako dogoditi jer je ovo potpisano pa se nemojte vise umarati grevio svemirskim odredom koji ce vas pretvoriti u robove jer je to svršena stvar , ne?!
Možete na sljedeću baletnu točku pod pratnjom orgulja .. to je pretpostavljam zakon o pobacaju ili pokrivanjem kose ili smislite nešto treće..
veliš, rodno uvjetovano nasilje....pa ajd, kreni od tuda...pa onda daj one druge odgovore
nasilje znači imamo rodno i kakvo još? zašto nasilje mora imati spol ili rod? i što to točno znači?
2017-10-06
Odgovorit cu ti na svako, koliko god bedasta bila . Ali kasnije kada budem na kompjuteru , ovako mi je komplicirano s mobitela ..
I promised..
I promised..
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:I aj sad ti budi siguran kad ideš pišati, da nije pisoar koristio prije netko s umjetnim kurcom....
2017-10-06
kaja wrote:Odgovorit cu ti na svako, koliko god bedasta bila . Ali kasnije kada budem na kompjuteru , ovako mi je komplicirano s mobitela ..
I promised..
ok, ni ja ne ulazim u rasprave s moba
2017-10-06
A da.. komplicirano mi je..Noor wrote:kaja wrote:Odgovorit cu ti na svako, koliko god bedasta bila . Ali kasnije kada budem na kompjuteru , ovako mi je komplicirano s mobitela ..
I promised..
ok, ni ja ne ulazim u rasprave s moba
2015-08-15
Da i? Zašto bi to nekome trebao biti problem?marcellus wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:marcellus wrote:
Trinity-
2014-04-17
marcellus wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:naravno, to ide u paketumarcellus wrote:
pa jeste. kockastoglave primitivne psihopatske hajdučine. pa cijeli svijet vam se smije jebo vam pas mater sjebanu.
Guest- Guest
a šta ti sad palamudiš? pitao si me zašto se protivim, sad imaš i odgovora, ali tu je sve stalo...Gnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:naravno, to ide u paketumarcellus wrote:
pa jeste. kockastoglave primitivne psihopatske hajdučine. pa cijeli svijet vam se smije jebo vam pas mater sjebanu.
bit će da o tome svemu nemaš pojma, niti si išta od IK pročitao, al bitno da prozivaš ko forumski žandar
odakle ti da sam bosanka, možeš to objasniti?
2017-10-06
gnječo zamoli marca da ti ne drma kavez jako, vidjeti ćeš što možeš postići na lijep način :)Gnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:naravno, to ide u paketumarcellus wrote:
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Noor wrote:a šta ti sad palamudiš? pitao si me zašto se protivim, sad imaš i odgovora, ali tu je sve stalo...Gnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:
naravno, to ide u paketu
bit će da o tome svemu nemaš pojma, niti si išta od IK pročitao, al bitno da prozivaš ko forumski žandar
a šta se ti mješaš alo??? jel sam tebi nešto reko? jel si ti marcelus? ajd odskakući u nepovrat.
Guest- Guest
nemoj reći, jel?! pa ti si se, postavljajući glupa pitanja, upravo meni danas umiješao u razgovor, šta je..ne sjećaš se? pere te selektivna amnezija? ti patiš od OKP-a...i to gadnoGnječ wrote:Noor wrote:a šta ti sad palamudiš? pitao si me zašto se protivim, sad imaš i odgovora, ali tu je sve stalo...Gnječ wrote:marcellus wrote:Gnječ wrote:
a šta se ti mješaš alo??? jel sam tebi nešto reko? jel si ti marcelus? ajd odskakući u nepovrat.
al jasno je ko dan, nemaš što reći na temu koju si započeo, zato se i praviš mutav
nisi jedini kojem je bijeg i ignor najbolja zaštita vlastite mizerije
2017-10-06
pa nasilje mora imat rod da muskarci mogu tuc zene kurcemNoor wrote:pa postavila sam ti 3-4 pitanja, ni na jedno nisi dala nikakav odgovor, nego laprdaš u svom i sorinom stilu...kaja wrote:
za koju opet nemaš pojma sto je nego truc truc bljuc , ko Maksim po diviziji ( wc, pisanje čučećki , muško je žensko i obrnuto). Ali ovdje se radi o rodno uvjetovanom nasilju sto je druga priča.
veliš, rodno uvjetovano nasilje....pa ajd, kreni od tuda...pa onda daj one druge odgovore
nasilje znači imamo rodno i kakvo još? zašto nasilje mora imati spol ili rod? i što to točno znači?
ako nema onda nemogu
prije to zakon nije prepoznavao jer su hrvati koji su krojili zakone bili glupi, primitivni i muske svinje
srecom rode se genijalci ko kaja i to skuze dok si reko gender identitet
tu je to, al sace baba kaja to bolje skockat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
eee da vi znate koliko ste glupi, nebi se ni mjesalice usudili primiti
jebu vas na sve nacine al prava jebacina prolazi neopazeno
budete vi dosli na njihovo
i jos butete pitali za jos
i vikali zivijo don anemijo i zivijo brisel
sve damo eu ne damo
i slicno
naravno ukoliko budete zeljeli jesti i sunce gledat
jebu vas na sve nacine al prava jebacina prolazi neopazeno
budete vi dosli na njihovo
i jos butete pitali za jos
i vikali zivijo don anemijo i zivijo brisel
sve damo eu ne damo
i slicno
naravno ukoliko budete zeljeli jesti i sunce gledat
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
Page 5 of 19