Najsmješnije izjave protiv IK
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Najsmješnije izjave protiv IK
A daj ti to objasni kamenu..Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:Meni je sve otužno.
Primjerice nazivi poput: Roditelj 1 i roditelj 2, zatim druga strana: Prvotni roditelj i drugotni roditelj.
U čemu se itko razlikuje?
To na kraju ustanovi misaona policija.
čini mi se da ste zabrijali jer o tome tim nazivima u IK nema ni riječi i to je to. to o čemu vi pričate roditelj 1,2 je sasvim nešto drugo to je zakon koji svaka država donosi posebno za sebe i naravno da nikakve veze nema sa IK.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa to sam sinoć napisala, a nakon mene i neve...zna se na što i na koga je fratar mislio..i dobro je i rekaoMetuzalem wrote:ne znam zašto se izvrću riječi ovog čovjeka?
-osniva se tijel Grevio za nadzor provedbe deklaracije, točno.
-to tijelo će imati veću moć od sudova ,ustava ,sabora, točno.
-u tom tijelu će sjediti minimalno 10 žena od 15 članova,točno.
-sad ubacite riječi fratra.
-frustriranu baku kaju ignorirati od sada pa nadalje,točno.
jedino kaja nije ubrala...hoće taj bolesni feminizam sliku izvitoperiti do besmisla..hoće, hoće
koja je razlika između radikalnog feminizma i radikalnog vjernika?...nikakva..samo u omotu...femistice su isfrustriran frajle koje bi htjele sefovati muskarcu...i zato ili rijetko su u vezama ili su cesto u vezama..jer tko bi bio pod tim terorom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
potpuno pomračenje umaNoor wrote:pa to sam sinoć napisala, a nakon mene i neve...zna se na što i na koga je fratar mislio..i dobro je i rekaoMetuzalem wrote:ne znam zašto se izvrću riječi ovog čovjeka?
-osniva se tijel Grevio za nadzor provedbe deklaracije, točno.
-to tijelo će imati veću moć od sudova ,ustava ,sabora, točno.
-u tom tijelu će sjediti minimalno 10 žena od 15 članova,točno.
-sad ubacite riječi fratra.
-frustriranu baku kaju ignorirati od sada pa nadalje,točno.
jedino kaja nije ubrala...hoće taj bolesni feminizam sliku izvitoperiti do besmisla..hoće, hoće
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Pomračenja uma ali vašega. Samo pomračen um moze vjerovati da ce nekih famoznih 5 zena ili 10 biti iznad drzave a da ce stanovnici biti njihovi robovi.
To zvuci normalnom umu kao niskobudžetni SF dok vama .. kao nešto izgledno i stvarno.
To zvuci normalnom umu kao niskobudžetni SF dok vama .. kao nešto izgledno i stvarno.
2015-08-15
Vas nekoliko ovdje bi da ste živjeli u Americi kada je 50 ih za prvi april voditelj iz sale javio da svemirci napadaju bili među onih pedesetak koji su se ubili jer je došao kraj.
Kakva to misteriozna organizacija grevio moze imati toliko moć da vlada stanovnicima a da nisu u zvjezdanim stazama.
Moć ima uvijek drzava i samo drzava odnosno onaj tko ima policiju i vojsku , nad stanovnicima. Točka.
Kakva to misteriozna organizacija grevio moze imati toliko moć da vlada stanovnicima a da nisu u zvjezdanim stazama.
Moć ima uvijek drzava i samo drzava odnosno onaj tko ima policiju i vojsku , nad stanovnicima. Točka.
2015-08-15
I treće, metuzalem ima dijagnozu ako niste primjetili.
Al ne čudi me da niste..
Al ne čudi me da niste..
2015-08-15
Pod krinkom jednakosti spolova i tobožnje ugroženosti uveo se institucionalni matrijahat.
Kada netko za sebe traži posebna prava,a čini većinu populacije u dotičnoj zemlji, tada stvari treba nazavati pravim imenom i reći maske su pale.
Kada netko za sebe traži posebna prava,a čini većinu populacije u dotičnoj zemlji, tada stvari treba nazavati pravim imenom i reći maske su pale.
Guest- Guest
nije stvar samo u IK..i drugim stvarima da sve bezpogovorno prihvacamo sto dolazi iz brisela..ljudima je to prekipjelo ajd da smo prije nesto i odbili pa mozda bi i ovo oko IK lakse prolazilo...ali nismo...i to je to taj problem koje ove budale na vlasti ocito ne shvacaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mrze muški rod, a najveća ironija i tragedija tih retardiranih kokoši je da i same izgledaju kao muškarci...debeli ružni muškarcivuksadinare wrote:koja je razlika između radikalnog feminizma i radikalnog vjernika?...nikakva..samo u omotu...femistice su isfrustriran frajle koje bi htjele sefovati muskarcu...i zato ili rijetko su u vezama ili su cesto u vezama..jer tko bi bio pod tim terorom...
primjeri iz života su dokazali da osim na um, feminizam ima tragične posljedice i za fizički izgled
http://www.returnofkings.com/114644/27-attractive-girls-who-became-ugly-freaks-because-of-feminism
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pitaj ti boga što stavljaju u hranu, jedino objašnjenje za mali milijun psiho-fizičkih poremećaja koje danas imamo, a svi su na hormonalnoj bazi,zanimljivo:)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:koja je razlika između radikalnog feminizma i radikalnog vjernika?...nikakva..samo u omotu...
Pogrešno. Radikalni vjernici su u pravilu puno razumniji i puno manje štetni za društvo od radikalnih feministkinja, a imaju i puno veći potencijal demokratskog diskursa.
Guest- Guest
kajo čitaš li ti što osim feminističkih idiotarijakaja wrote:Pomračenja uma ali vašega. Samo pomračen um moze vjerovati da ce nekih famoznih 5 zena ili 10 biti iznad drzave a da ce stanovnici biti njihovi robovi.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ne znam sto si sad dokazala, stavila deset lezbi koji su kao muškarac da dokažeš da su feministice ružne?Noor wrote:mrze muški rod, a najveća ironija i tragedija tih retardiranih kokoši je da i same izgledaju kao muškarci...debeli ružni muškarcivuksadinare wrote:koja je razlika između radikalnog feminizma i radikalnog vjernika?...nikakva..samo u omotu...femistice su isfrustriran frajle koje bi htjele sefovati muskarcu...i zato ili rijetko su u vezama ili su cesto u vezama..jer tko bi bio pod tim terorom...
primjeri iz života su dokazali da osim na um, feminizam ima tragične posljedice i za fizički izgled
http://www.returnofkings.com/114644/27-attractive-girls-who-became-ugly-freaks-because-of-feminism
Da ja sad stavim deset ružnih baba sa prosvjeda da dokažem da su ove druge gadne?
Nemam volje, dokazuj metuzalemu dalje
2015-08-15
izobličenje uma prati i izobličenje tijela, nutrina se ocrtva prema van kako se može dobro vidjetiNoor wrote:mrze muški rod, a najveća ironija i tragedija tih retardiranih kokoši je da i same izgledaju kao muškarci...debeli ružni muškarcivuksadinare wrote:koja je razlika između radikalnog feminizma i radikalnog vjernika?...nikakva..samo u omotu...femistice su isfrustriran frajle koje bi htjele sefovati muskarcu...i zato ili rijetko su u vezama ili su cesto u vezama..jer tko bi bio pod tim terorom...
kaja wrote:
Ne znam sto si sad dokazala, stavila deset lezbi koji su kao muškarac da dokažeš da su feministice ružne?
Da ja sad stavim deset ružnih baba sa prosvjeda da dokažem da su ove druge gadne?
Nije poanta u tom je li netko gadan ili ne, nego što je bio i u što se pretvorio u roku od par godina zbog ideoloških pomodarskih pizdarija radikalnog feminizma.
Guest- Guest
Kakav feminizam, to su lezbe ali čak niti one iz znatiželje nego prave, imaju višak muških hormona.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
Ne znam sto si sad dokazala, stavila deset lezbi koji su kao muškarac da dokažeš da su feministice ružne?
Nije poanta u tom je li netko gadan ili ne, nego što je bio i u što se pretvorio u roku od par godina zbog ideoloških pomodarskih pizdarija radikalnog feminizma.
Sta vi uopće hoćete dokazati s tim djetinjarijama.
Da ja sad stavim neki komad sa 25 i preobrazbu nakon 20 godina braka u debelu i brkatu ženu u trenirci i konstatiram da je to zbog braka? Jel to..
2015-08-15
kaja wrote:Kakav feminizam, to su lezbe ali čak niti one iz znatiželje nego prave, imaju višak muških hormona.slidingdoorsoperator wrote:
Sta vi uopće hoćete dokazati s tim djetinjarijama.
Da ja sad stavim neki komad sa 25 i preobrazbu nakon 20 godina braka u debelu i brkatu ženu u trenirci i konstatiram da je to zbog braka? Jel to..
Homoseksualazm je prvenstveno također stvar prije svega kulturološkog izbora ilitiga pomodarstva. Nitko nije dokazao da ima biološki uzrok. Za to najveću odgovornost dakle snose radikalne ideološke pizdarije na koje se ljudi lako upecaju.
Preobrazba u roku od par godina je jedno, a ona u roku od 20 godina nešto sasvim drugo i toga bi trebala biti svjesna ako ti je stalo do činjenica a ne samo propagande.
Guest- Guest
naravno, a to je i pticama na grani jasno, kaja opet uništaslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
dobro, ti si joj objasnio...onda ja ne moram
kajo, u što se pretvaraš? neš valjda i glavu obrijat popola
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Potvrđena optužnica protiv Sabahudina Kajdića za zločine protiv Bošnjaka u Prijedoru
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
Page 2 of 19