Najsmješnije izjave protiv IK
Page 1 of 19
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Najsmješnije izjave protiv IK
http://www.index.hr/black/clanak/najludje-izjave-protiv-istanbulske-konvencije-to-je-djavolje-djelo-zbog-nje-ljudi-odlaze/1031654.aspx
. IK ne treba ratificirati jer se zbog toga ljudi iseljavaju iz Hrvatske
“Neka njima (op.a. saborskim zastupnicima) zvoni telefon, a ne da naši ljudi odlaze u inozemstvo jer imaju osjećaj da ovdje nema perspektive.I ova Istanbulska konvencija, način na koji se ona usvaja, nažalost upravo to potvrđuje.”
Liderica udruge U ime obitelji Željka Markić, 9. ožujka u emisiji Demokracija Vinkovačke TV
2. IK ne treba ratificirati jer su u Istanbulu nekad postojali haremi
"Žene u Hrvatskoj ne treba braniti na kapijama Stambola. U povijesnoj memoriji naroda kojima je Istanbul bio prijestolnica, žena se povezuje s haremom. A haremom se ne brane hrvatske žene."
Kolumnist Marko Ljubić, 11. ožujka na portalu Narod.hr
3. IK ne treba ratificirati jer se u vlaku Orient Express dogodilo ubojstvo
S Turskom nas povezuju zulum, janjičari, danak, Mažuranić i Smrt Smail Age Čengića. Pa čak se i u vlaku, Orijent expressu koji je vozio prema Istambulu preko ove jugoistočne Europe kojoj geografski pripadamo dogodilo ubojstvo.”
Profesor na riječkom Pravnom Fakulteta Nenad Hlača, 9. ožujka na portalu Narod.hr
4. IK ne treba ratificirati jer je djelo Sotone
“Istambulska konvencija je toliko zla i štetna da se slobodno može smatrati đavoljim djelom.”
Profesor na splitskom Medicinskom fakultetu Matko Marušić, 10. ožujka na Braniteljskom portalu
5. IK ne treba ratificirati jer kvari mladež
“To što se danas događa nije dobro. Time će se dovesti Hrvatsku u jednu strašnu poziciju i u jedan sustav samouništenja. Sad se još kvari mladež da se uništi moral. Tu će Crkva jasno i glasno protestirati, a nije Crkva samo skup biskupa nego to su svećenici i svaki vjernik.
Sisački biskup Vlado Košić, 9. ožujka na predstavljanju knjige “Svjedočanstva glinskih logoraša”
6. IK ne treba ratificirati jer je kažnjavanje nasilja nad ženama korak unatrag
Stoga, kad se neće milom prestati s nasiljem nad ženama i u obitelji, djelujući slobodno prema načelima i normama zdrave humane i kršćanske etike, onda će se morati prestati silom, to jest strahom od progona i kaznenih sankcija. Je li to korak naprijed u poboljšanju čovjekove naravi ili korak unatrag? U svjetlu kršćanske etike jednoznačno je to korak unatrag (usp. Rim 8,15).”
“Pojednostavljeno rečeno, borba protiv nasilja nad ženama i u obitelji borba je s vjetrenjačama. To je utopija sui generis.”
Profesor na Katoličko-bogoslovnom fakultetu Tonči Matulić, 5. veljače na tribini o IK-u
7. IK ne treba ratificirati jer su žene u PMS-u opasne
“"Rodne teorije koje se uvode Konvencijom govore o tome da bih ja mogao reći 'OK, ja sam muškarac, ali ja biram da sam žena i ne smijem biti sputan tim organom nego moram biti drugog spola'. To je nemoguće. Postoje biološke razlike. Kod žena imate tu povezanost tjelesne i emocionalne komponente. Žene, za prvog dijela ciklusa kad je estrogen dominantan, boljeg su raspoloženja, u progesteronu su malo mirnije, onih par dana prije menstruacije kada su u PMS-u, uhvati ih malo testosterona, e onda su… Da sad ne ulazim u tu temu. Hormoni utječu na raspoloženje i osjećaje. Muški i ženski mozak drugačije razmišljaju i drugačije percipiraju stvari.”
Predsjednik stranke Hrast i savjetnik ministrice kulture Ladislav Ilčić, 23. siječnja na tribinu u studentskom domu Stjepan Radić
8. IK ne treba ratificirati jer koprofagija i Soros
"Živimo do neke razine u jednom udbaško-komunističkim kalifatu. Nasljednici to bivšeg sustava danas su našli novu ideologiju, rodnu ideologiju, zamijenili ju za marksizam i titoizam i samoupravnu anarhiju za rodnu ideologiju. Evo imate, što su to rodno neutralni zahodi? Jedan za muškarce zarobljene u ženskom tijelu, jedan za žene zarobljene u muškom tijelu i tako dalje. Ja bih rekao, nama ne trebaju nametati zemlje koje su ozakonile pedofiliju, zufiliju (zoofilija, op.a.)… Ustvari, pedofilska stranka je ozakonjea u Nizozemskoj… U nekim zemljama ozakonita je i zufilija. U nekim zemljama koprofagija… U nekim zemljama najveće nagrade dobivaju aborcionisti, državne nagrade…, aborcionisti koji su abortirali desetke tisuća djece. Ne trebamo takve uzore i trebamo krojiti svoju sudbinu i ugledati se na zemlje koje nisu satrapije Europske unije i globalnog pokreta, ovog globalizma a la mister Soros i njegovi kompanjoni ovdje u Hrvatskoj.”
Zastupnik Željko Glasnović, 12. ožujka u saboru
9. IK ne treba ratificirati jer je to “hanuma-deklaracija”
“Žene bi svakako trebalo zaštititi od ideologije koja im nameće što moraju postati kako bile žene. Ovako ćemo na kraju dobiti ljudskopravaški kler koji se bori protiv Vatikanskih ugovora kako bi na njihovo mjesto uveli one istanbulske, a poznato je da je Istanbul sa svojim haremima kroz stoljeća bio simbol ženskih prava i sloboda. Pritom ovi zagovornici “hanuma-deklaracije”, dok se kod kuće, navodno, bore za prava svih onih koji se osjećaju ženama, uredno okreću glavu od stvarne borbe žena u Iranu,
Kolumnist Borislav Ristić, 3. veljače u Večernjem listu
10. IK ne treba ratificirati jer žene ne smiju cinkati svoje muževe
“Istanbulska konvencija je preskupa da se ratificira i počne primjenjivati. Uostalom, žene ne bi smjele cinkati muževe.”
Predstavnica udruge Udovice iz Domovinskog rata Gordana Maras, 6. ožujka na tematskoj sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina
. IK ne treba ratificirati jer se zbog toga ljudi iseljavaju iz Hrvatske
“Neka njima (op.a. saborskim zastupnicima) zvoni telefon, a ne da naši ljudi odlaze u inozemstvo jer imaju osjećaj da ovdje nema perspektive.I ova Istanbulska konvencija, način na koji se ona usvaja, nažalost upravo to potvrđuje.”
Liderica udruge U ime obitelji Željka Markić, 9. ožujka u emisiji Demokracija Vinkovačke TV
2. IK ne treba ratificirati jer su u Istanbulu nekad postojali haremi
"Žene u Hrvatskoj ne treba braniti na kapijama Stambola. U povijesnoj memoriji naroda kojima je Istanbul bio prijestolnica, žena se povezuje s haremom. A haremom se ne brane hrvatske žene."
Kolumnist Marko Ljubić, 11. ožujka na portalu Narod.hr
3. IK ne treba ratificirati jer se u vlaku Orient Express dogodilo ubojstvo
S Turskom nas povezuju zulum, janjičari, danak, Mažuranić i Smrt Smail Age Čengića. Pa čak se i u vlaku, Orijent expressu koji je vozio prema Istambulu preko ove jugoistočne Europe kojoj geografski pripadamo dogodilo ubojstvo.”
Profesor na riječkom Pravnom Fakulteta Nenad Hlača, 9. ožujka na portalu Narod.hr
4. IK ne treba ratificirati jer je djelo Sotone
“Istambulska konvencija je toliko zla i štetna da se slobodno može smatrati đavoljim djelom.”
Profesor na splitskom Medicinskom fakultetu Matko Marušić, 10. ožujka na Braniteljskom portalu
5. IK ne treba ratificirati jer kvari mladež
“To što se danas događa nije dobro. Time će se dovesti Hrvatsku u jednu strašnu poziciju i u jedan sustav samouništenja. Sad se još kvari mladež da se uništi moral. Tu će Crkva jasno i glasno protestirati, a nije Crkva samo skup biskupa nego to su svećenici i svaki vjernik.
Sisački biskup Vlado Košić, 9. ožujka na predstavljanju knjige “Svjedočanstva glinskih logoraša”
6. IK ne treba ratificirati jer je kažnjavanje nasilja nad ženama korak unatrag
Stoga, kad se neće milom prestati s nasiljem nad ženama i u obitelji, djelujući slobodno prema načelima i normama zdrave humane i kršćanske etike, onda će se morati prestati silom, to jest strahom od progona i kaznenih sankcija. Je li to korak naprijed u poboljšanju čovjekove naravi ili korak unatrag? U svjetlu kršćanske etike jednoznačno je to korak unatrag (usp. Rim 8,15).”
“Pojednostavljeno rečeno, borba protiv nasilja nad ženama i u obitelji borba je s vjetrenjačama. To je utopija sui generis.”
Profesor na Katoličko-bogoslovnom fakultetu Tonči Matulić, 5. veljače na tribini o IK-u
7. IK ne treba ratificirati jer su žene u PMS-u opasne
“"Rodne teorije koje se uvode Konvencijom govore o tome da bih ja mogao reći 'OK, ja sam muškarac, ali ja biram da sam žena i ne smijem biti sputan tim organom nego moram biti drugog spola'. To je nemoguće. Postoje biološke razlike. Kod žena imate tu povezanost tjelesne i emocionalne komponente. Žene, za prvog dijela ciklusa kad je estrogen dominantan, boljeg su raspoloženja, u progesteronu su malo mirnije, onih par dana prije menstruacije kada su u PMS-u, uhvati ih malo testosterona, e onda su… Da sad ne ulazim u tu temu. Hormoni utječu na raspoloženje i osjećaje. Muški i ženski mozak drugačije razmišljaju i drugačije percipiraju stvari.”
Predsjednik stranke Hrast i savjetnik ministrice kulture Ladislav Ilčić, 23. siječnja na tribinu u studentskom domu Stjepan Radić
8. IK ne treba ratificirati jer koprofagija i Soros
"Živimo do neke razine u jednom udbaško-komunističkim kalifatu. Nasljednici to bivšeg sustava danas su našli novu ideologiju, rodnu ideologiju, zamijenili ju za marksizam i titoizam i samoupravnu anarhiju za rodnu ideologiju. Evo imate, što su to rodno neutralni zahodi? Jedan za muškarce zarobljene u ženskom tijelu, jedan za žene zarobljene u muškom tijelu i tako dalje. Ja bih rekao, nama ne trebaju nametati zemlje koje su ozakonile pedofiliju, zufiliju (zoofilija, op.a.)… Ustvari, pedofilska stranka je ozakonjea u Nizozemskoj… U nekim zemljama ozakonita je i zufilija. U nekim zemljama koprofagija… U nekim zemljama najveće nagrade dobivaju aborcionisti, državne nagrade…, aborcionisti koji su abortirali desetke tisuća djece. Ne trebamo takve uzore i trebamo krojiti svoju sudbinu i ugledati se na zemlje koje nisu satrapije Europske unije i globalnog pokreta, ovog globalizma a la mister Soros i njegovi kompanjoni ovdje u Hrvatskoj.”
Zastupnik Željko Glasnović, 12. ožujka u saboru
9. IK ne treba ratificirati jer je to “hanuma-deklaracija”
“Žene bi svakako trebalo zaštititi od ideologije koja im nameće što moraju postati kako bile žene. Ovako ćemo na kraju dobiti ljudskopravaški kler koji se bori protiv Vatikanskih ugovora kako bi na njihovo mjesto uveli one istanbulske, a poznato je da je Istanbul sa svojim haremima kroz stoljeća bio simbol ženskih prava i sloboda. Pritom ovi zagovornici “hanuma-deklaracije”, dok se kod kuće, navodno, bore za prava svih onih koji se osjećaju ženama, uredno okreću glavu od stvarne borbe žena u Iranu,
Kolumnist Borislav Ristić, 3. veljače u Večernjem listu
10. IK ne treba ratificirati jer žene ne smiju cinkati svoje muževe
“Istanbulska konvencija je preskupa da se ratificira i počne primjenjivati. Uostalom, žene ne bi smjele cinkati muževe.”
Predstavnica udruge Udovice iz Domovinskog rata Gordana Maras, 6. ožujka na tematskoj sjednici saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Najsmješnije izjave protiv IK
ovaj fratar je došao iz BiH a tamo su još 2013. ratificirali IK pa valjda zna kako to ide.
Guest- Guest
misliš on je već postao rob?Gnječ wrote:
ovaj fratar je došao iz BiH a tamo su još 2013. ratificirali IK pa valjda zna kako to ide.
2015-08-15
kaja wrote:misliš on je već postao rob?Gnječ wrote:
pa ako živi u BiH onda je rob jer ga sad tlače žene koje su iznad BiH li nije mi jasan njegov nastup u RH možda je fratar podvojena ličnost ili ima trojno državljanstvo ili trkelja jer se nalazi među debilima ili je i on sam debil.
Last edited by Gnječ on 12/4/2018, 23:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
vidim da index izjave tumači vrlo kreativno. Ti kažeš jedno oni ti u usta stave drugo. I onda su kao duhoviti.
evo jedne smijesne:
IK ne treba ratificirat
tocka
IK ne treba ratificirat
tocka
2014-04-19
Meni je sve otužno.
Primjerice nazivi poput: Roditelj 1 i roditelj 2, zatim druga strana: Prvotni roditelj i drugotni roditelj.
U čemu se itko razlikuje?
Primjerice nazivi poput: Roditelj 1 i roditelj 2, zatim druga strana: Prvotni roditelj i drugotni roditelj.
Guest- Guest
mativka wrote:Meni je sve otužno.
To na kraju ustanovi misaona policija.
Guest- Guest
ako je prvotni roditelj u crkvi onda ne ides u crkvumativka wrote:Meni je sve otužno.
ako je prvi roditelj u drzavi e onda ne ides u drzavu
u tome je razlika
pa ti to malo izvagaj sad
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:Meni je sve otužno.
čini mi se da ste zabrijali jer o tome tim nazivima u IK nema ni riječi i to je to. to o čemu vi pričate roditelj 1,2 je sasvim nešto drugo to je zakon koji svaka država donosi posebno za sebe i naravno da nikakve veze nema sa IK.
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:Meni je sve otužno.
čini mi se da ste zabrijali jer o tome tim nazivima u IK nema ni riječi i to je to. to o čemu vi pričate roditelj 1,2 je sasvim nešto drugo to je zakon koji svaka država donosi posebno za sebe i naravno da nikakve veze nema sa IK.
Nije poanta u tome što formalno piše nego kako će se to u određenom političkom i pravnom sustavu intepretirati. Zato manje ili više opravdana strahovanja koja su kod nas vjerojatno ipak pretjerana.
No, ovdje je to postao još jedan poligon za politička odmjeravanja snaga i naravno oštru propagandu, a to je u RH s obzirom na demokratske standarde koji ovdje vrijede samo po sebi problem.
Guest- Guest
Meni ovo lici na spin za narodne mase, dok se malo krupniji problemi u tisini razmatraju. Nagodba za Agrokor, koji ce pasti u ruke vlasnicima koji ga ne zele, i koji ce ga (pre)prodati prvom prigodom. Peljeski most je zapeo u zalbama, LNG u otporu lokalne zajednice. Stvari se sa INA-om i MOL-om nisu mrdnule sa mrtve tocke. Zdravstvo je blokirano, obrazovna reforma takodjer, porezna reforma ide opet (a bila je ''cjelovita''...). Razmjeri iseljavanja iz Hrvatske su takvi da cemo u roku od tri godine useliti cca 300.000 grkokatolickih Ukrajinaca (nista protiv, lijepi ljudi, vicni poljoprivredi, obrazovani i jeftini, otisli se nece vratiti sigurno).
Macan je to nekada rjesavao spinom i probnim balonima, ali izgleda da se nasao u nepoznatim vodama. Plenkovic takodjer, pogubio se kao svojedobno Pusicka u snovima o spitzenkanzelaru.
Macan je to nekada rjesavao spinom i probnim balonima, ali izgleda da se nasao u nepoznatim vodama. Plenkovic takodjer, pogubio se kao svojedobno Pusicka u snovima o spitzenkanzelaru.
Guest- Guest
Imbex izjave:Ne kupujte zrakoplove,brodove,tenkove gradite vrtice,otvarajte dvorane
Imbex prije toga
Sto cekate sa nabavkom zrakoplova pizda vam materina vidite kako je srbija nabavila migove 30 godina stare ali deset puta bolji i noviji od nasih kanti mig 21
Eto to vam je imbex
Imbex prije toga
Sto cekate sa nabavkom zrakoplova pizda vam materina vidite kako je srbija nabavila migove 30 godina stare ali deset puta bolji i noviji od nasih kanti mig 21
Eto to vam je imbex
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:vidim da index izjave tumači vrlo kreativno. Ti kažeš jedno oni ti u usta stave drugo. I onda su kao duhoviti.
Kad to veli Marcelko ljudi moji
Nemate visexsto tomu dodavati
Marcelko gleda za vas
I mantra VI STE GLUPI VI STE GLUPI VI STE GLUPI
ne znam zašto se izvrću riječi ovog čovjeka?
-osniva se tijel Grevio za nadzor provedbe deklaracije, točno.
-to tijelo će imati veću moć od sudova ,ustava ,sabora, točno.
-u tom tijelu će sjediti minimalno 10 žena od 15 članova,točno.
-sad ubacite riječi fratra.
-frustriranu baku kaju ignorirati od sada pa nadalje,točno.
Guest- Guest
A daj ti to objasni kamenu..Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:Meni je sve otužno.
2015-08-15
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Potvrđena optužnica protiv Sabahudina Kajdića za zločine protiv Bošnjaka u Prijedoru
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
Page 1 of 19