Najsmješnije izjave protiv IK
Page 6 of 19
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Najsmješnije izjave protiv IK
eee da vi znate koliko ste glupi, nebi se ni mjesalice usudili primiti
jebu vas na sve nacine al prava jebacina prolazi neopazeno
budete vi dosli na njihovo
i jos butete pitali za jos
i vikali zivijo don anemijo i zivijo brisel
sve damo eu ne damo
i slicno
naravno ukoliko budete zeljeli jesti i sunce gledat
sve damo eu ne damo
i slicno
Leviathan2 wrote:eee da vi znate koliko ste glupi, nebi se ni mjesalice usudili primiti
sve damo eu ne damo
i slicno
eto a meni lupe dijagnozu OKP. opsesivno kompulzivni poremećaj kad ih pitam zašto se bune.
Guest- Guest
Noor wrote:nemoj reći, jel?! pa ti si se, postavljajući glupa pitanja, upravo meni danas umiješao u razgovor, šta je..ne sjećaš se? pere te selektivna amnezija? ti patiš od OKP-a...i to gadnoGnječ wrote:Noor wrote:a šta ti sad palamudiš? pitao si me zašto se protivim, sad imaš i odgovora, ali tu je sve stalo...Gnječ wrote:marcellus wrote:
a je inače padaju s marsa
a to kaže čovjek kojem su svi rvati kockastoglave hajdučine
pa jeste. kockastoglave primitivne psihopatske hajdučine. pa cijeli svijet vam se smije jebo vam pas mater sjebanu.
bit će da o tome svemu nemaš pojma, niti si išta od IK pročitao, al bitno da prozivaš ko forumski žandar
odakle ti da sam bosanka, možeš to objasniti?
a šta se ti mješaš alo??? jel sam tebi nešto reko? jel si ti marcelus? ajd odskakući u nepovrat.
al jasno je ko dan, nemaš što reći na temu koju si započeo, zato se i praviš mutav
nisi jedini kojem je bijeg i ignor najbolja zaštita vlastite mizerije
kad bih vozio auto brzinom svjetlosti i upalio duga svjetla šta bi se desilo? šta bi se desilo da upalim kratka?
Guest- Guest
sve je ovo dresura prema vec utvrdjenom planu, ovce se komesaju malo al ipak ce u torGnječ wrote:Leviathan2 wrote:eee da vi znate koliko ste glupi, nebi se ni mjesalice usudili primiti
sve damo eu ne damo
i slicno
eto a meni lupe dijagnozu OKP. opsesivno kompulzivni poremećaj kad ih pitam zašto se bune.
cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
oni koji su protiv ratifikacije neznaju zašto su protiv. pa sad...
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:sve je ovo dresura prema vec utvrdjenom planu, ovce se komesaju malo al ipak ce u torGnječ wrote:Leviathan2 wrote:eee da vi znate koliko ste glupi, nebi se ni mjesalice usudili primiti
sve damo eu ne damo
i slicno
ma nije to nikakva dresura. rvati znaju šta neće ali neznaju šta hoće.
Guest- Guest
A oni što su ZA, znaju zašto su ZA?Gnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
Guest- Guest
Podrška plenkoviću i podrška desnoj struji HDZovaca u borbi protiv IK.
bilo bi najbolje kada bi se međusobno porokali
bilo bi najbolje kada bi se međusobno porokali
Guest- Guest
cassanowa wrote:A oni što su ZA, znaju zašto su ZA?Gnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
to pitaj njih nemoj mene. mene se ne pita i tako...
Guest- Guest
Pa pitao sam već na više mjesta...Nitko ni da bekne...Uvijek iste mantre prodaju..Gnječ wrote:cassanowa wrote:A oni što su ZA, znaju zašto su ZA?Gnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
to pitaj njih nemoj mene. mene se ne pita i tako...
Guest- Guest
Sve se tu svelo na kraju...ovi su Hajduk, ovi su Dinamo....i demonizacija jedne strane dodavajuci joj sve motive koji inace postoje u podsvjesti kao dijelici onoga sto opisuje glavnog djavolka iz svoje price. I obratno.... na kraju se sve svelo na ideolosku nogometnu utakmicu.
Guest- Guest
Ljudi nije stvar samo u IK..nego sto god predlozi brisel to mi bezpogovorno prihvacamo..i to je ljudima doslo do grla vise..ajde da smo se bar nesto usprotivili mozda ne bi bilo problema toliko oko IK...ali nismo..i sad svaka inicijativa iz brisela ce biti docekana na noz i bice otpora.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nista, vozio bi u mraku? :)Gnječ wrote:Noor wrote:nemoj reći, jel?! pa ti si se, postavljajući glupa pitanja, upravo meni danas umiješao u razgovor, šta je..ne sjećaš se? pere te selektivna amnezija? ti patiš od OKP-a...i to gadnoGnječ wrote:Noor wrote:a šta ti sad palamudiš? pitao si me zašto se protivim, sad imaš i odgovora, ali tu je sve stalo...Gnječ wrote:
pa jeste. kockastoglave primitivne psihopatske hajdučine. pa cijeli svijet vam se smije jebo vam pas mater sjebanu.
bit će da o tome svemu nemaš pojma, niti si išta od IK pročitao, al bitno da prozivaš ko forumski žandar
odakle ti da sam bosanka, možeš to objasniti?
a šta se ti mješaš alo??? jel sam tebi nešto reko? jel si ti marcelus? ajd odskakući u nepovrat.
al jasno je ko dan, nemaš što reći na temu koju si započeo, zato se i praviš mutav
nisi jedini kojem je bijeg i ignor najbolja zaštita vlastite mizerije
kad bih vozio auto brzinom svjetlosti i upalio duga svjetla šta bi se desilo? šta bi se desilo da upalim kratka?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
2017-10-06
Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
zbog ovakvih prokletih hrvatskih kurvinih psihopatskih govana koji su iznad zakona.
Guest- Guest
IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
zbog ovakvih prokletih hrvatskih kurvinih psihopatskih govana koji su iznad zakona.
sto kazes na to?
2017-10-06
Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
sto kazes na to?
mogu samo reć da si gluplja od kurca kojeg držiš u ustima. čini mi se da tebi treba jedan rvacki krkan mlatimudan da ti kosti malo naravna. recimo jedan kiropraktičar kao ovaj na sliji. možda bi ti onda došlo iz pičke u glavu...barem klitoris.
od ratifikacije pa do implementacije mora proći neko vrijeme opet ovisi o raznim kočničarima unutar svake države a nije da ih nema. znaš ono kad ti treba neki dokument koji ti može biti izdat u dve sekunde ali ti neko hrvatsko smrdljivo psihopatsko govno iza šaltera u nekoj zločinačkoj rvackoj kancelariji taj dokument izvlači mjesecima pa i godinama dovede te u stanje totalnog rastrojstva pa uzmeš utoku i ubiješ hrvatskog kurvinog sina? e to je to.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:
sto kazes na to?
mogu samo reć da si gluplja od kurca kojeg držiš u ustima. čini mi se da tebi treba jedan rvacki krkan mlatimudan da ti kosti malo naravna. recimo jedan kiropraktičar kao ovaj na sliji. možda bi ti onda došlo iz pičke u glavu...barem klitoris.
od ratifikacije pa do implementacije mora proći neko vrijeme opet ovisi o raznim kočničarima unutar svake države a nije da ih nema. znaš ono kad ti treba neki dokument koji ti može biti izdat u dve sekunde ali ti neko hrvatsko smrdljivo psihopatsko govno iza šaltera u nekoj zločinačkoj rvackoj kancelariji taj dokument izvlači mjesecima pa i godinama dovede te u stanje totalnog rastrojstva pa uzmeš utoku i ubiješ hrvatskog kurvinog sina? e to je to.
hoće li usvajanje IK sada dovesti do toga da gnječ prestane s verbalnim nasiljem nad ženama?
Guest- Guest
Ja cu...u idealnom drustvu ne trebaju konvencije ni zakoni jer svi se ponašaju idealno. Takvo društvo ne postoji . U ovom drustvu trebaju i potreba za njima proizlazi iz nepravde i potrebe da se zaštiti nekoga. I konvencija o pravima djeteta postoji 30 ak godina i donijela je dosta promjena ( prije 50 godina u školi ih učitelj mogao istući , danas to nije slučaj). I tada su se takvi bunili da ih neće moći odgojiti bez batina . I ni jedna konvencija nije razorila pojam obitelji pa neće ni ova. Njen cilj je strože procesuiranje obiteljskog nasilja i zaštita žrtve po stoti put.Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
Paranoidna desnica po vodstvom srebrnog štapa Bozanića je po stoti put krenula u pohod na zdrav razum s lažima a pod nazivom Za istinu , naravno.
Kada se bilo koga od vas pita gdje u njoj pise obaveza drzave da mora unjeti u Zk. roditelj 1 i 2 pojmove ne znate, spominjete Kanadu koja nema tu konvenciju , wc i umjetni penis,
vrijedate, krivo interpretirate , koristite nepostojeće pojmove, samo vi znate za svemirsku urotu koja stoji iza toga i slikovno to sve začinite na način da zaljepite sliku ćelave lezbe s rave partyja koja navodno treba biti krunski dokaz za sve te pizdarije.
Ti pojmovi kojih se tako strašno bojite , rod, vec postoje u hrvatskom zakonodavstvu. I u Ustavu i u zakonu o suzbijanju diskriminacije i spol možes promjeniti vec 25 godina ako bas netko ludo želi.
Međutim s vama je lako manipulirati , crkva je preko svoje udruge pokupila polupismen svijet i dovezla ga autobusom u Zagreb ili Split sto su shvatili kao izlet u grad , stavila parolu curici “ necu biti ono nego curica” nazvala prosvjed “ istina” , govno a ne istina , i oni ne kuže da zapravo trebali srušiti vlast koja nije po mjeri Kaptola jer ne želi povratak u 13 stoljeće i jebanje nekoga u mozak, obicno zena jer nema Srba vise.
To bi bilo zadnje ozbiljno sto sam napisala o ovom jer sam i tako napisala kamenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 6 of 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Similar topics
» Potvrđena optužnica protiv Sabahudina Kajdića za zločine protiv Bošnjaka u Prijedoru
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
Page 6 of 19