Najsmješnije izjave protiv IK
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Najsmješnije izjave protiv IK
Ja cu...u idealnom drustvu ne trebaju konvencije ni zakoni jer svi se ponašaju idealno. Takvo društvo ne postoji . U ovom drustvu trebaju i potreba za njima proizlazi iz nepravde i potrebe da se zaštiti nekoga. I konvencija o pravima djeteta postoji 30 ak godina i donijela je dosta promjena ( prije 50 godina u školi ih učitelj mogao istući , danas to nije slučaj). I tada su se takvi bunili da ih neće moći odgojiti bez batina . I ni jedna konvencija nije razorila pojam obitelji pa neće ni ova. Njen cilj je strože procesuiranje obiteljskog nasilja i zaštita žrtve po stoti put.Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:cassanowa wrote:Ova drugarica nije navela zašto IK treba ratificirati...Sprdati se zašto nešto ne treba mogu samo oni koji nemaju viziju i ideju zašto nešto treba. Dakle, ograničeni...
oni koji su protiv ratifikacije neznaju zašto su protiv. pa sad...
Paranoidna desnica po vodstvom srebrnog štapa Bozanića je po stoti put krenula u pohod na zdrav razum s lažima a pod nazivom Za istinu , naravno.
Kada se bilo koga od vas pita gdje u njoj pise obaveza drzave da mora unjeti u Zk. roditelj 1 i 2 pojmove ne znate, spominjete Kanadu koja nema tu konvenciju , wc i umjetni penis,
vrijedate, krivo interpretirate , koristite nepostojeće pojmove, samo vi znate za svemirsku urotu koja stoji iza toga i slikovno to sve začinite na način da zaljepite sliku ćelave lezbe s rave partyja koja navodno treba biti krunski dokaz za sve te pizdarije.
Ti pojmovi kojih se tako strašno bojite , rod, vec postoje u hrvatskom zakonodavstvu. I u Ustavu i u zakonu o suzbijanju diskriminacije i spol možes promjeniti vec 25 godina ako bas netko ludo želi.
Međutim s vama je lako manipulirati , crkva je preko svoje udruge pokupila polupismen svijet i dovezla ga autobusom u Zagreb ili Split sto su shvatili kao izlet u grad , stavila parolu curici “ necu biti ono nego curica” nazvala prosvjed “ istina” , govno a ne istina , i oni ne kuže da zapravo trebali srušiti vlast koja nije po mjeri Kaptola jer ne želi povratak u 13 stoljeće i jebanje nekoga u mozak, obicno zena jer nema Srba vise.
To bi bilo zadnje ozbiljno sto sam napisala o ovom jer sam i tako napisala kamenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eto ga ..... ratificirana je
bilo je to vrijeme kruha, janjetine i igara. Zabavila se raja - naročito oni đabalebaroši koji su profesionalni za dom domoljubi.... dakle od njih se to i očekuju, jerbo imaju i zašto vratiti dug domovini. Ekipa besplatno putuje po našem malom svijetu, u busevima pjevaju Juru i Bobana, za to vrijeme mirovine uredno svaki mejsec sjedaju na račun.
Ne mislim da je IK nešto revolucionarno pozitivno, iskorak prema humanijem i etičnijem društvu.....
ali možda jednog dana i taj dokument bude jedan u nizu koji će pripomoći u zaštiti žene iz obitelji nasilnika.... možda jednog dana :)
bilo je to vrijeme kruha, janjetine i igara. Zabavila se raja - naročito oni đabalebaroši koji su profesionalni za dom domoljubi.... dakle od njih se to i očekuju, jerbo imaju i zašto vratiti dug domovini. Ekipa besplatno putuje po našem malom svijetu, u busevima pjevaju Juru i Bobana, za to vrijeme mirovine uredno svaki mejsec sjedaju na račun.
Ne mislim da je IK nešto revolucionarno pozitivno, iskorak prema humanijem i etičnijem društvu.....
ali možda jednog dana i taj dokument bude jedan u nizu koji će pripomoći u zaštiti žene iz obitelji nasilnika.... možda jednog dana :)
orion- Posts : 2287
2017-06-06
do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
2014-04-15
to je vec sve regulirano zakonima,orion wrote:eto ga ..... ratificirana je
ova ik je samo prijenos dijela suvereniteta na neke udruge, tipa ta grevia kojoj hrvacka mora iscaltat ogromnu lovu za njihovo parazitiranje
nista oni nece poboljsati
mozda ce sjebat nekog lokal sitnog nasilnika i reci , evo mi radimo
mada to u stvari cini takozvana socijalna sluzba, nigdje ih nema gdje su realni problemi nego tamo gdje znaju da mogu, na neke jade i jadove
na kraju se ta grevia postavlja cak iznad ustava jer si uzimaju za pravo da oni sude sto i kako treba
2015-08-15
čim si stupio u neku zajednicu prenio si dio suvereniteta tako da nisi toplu vodu otkrioLeviathan2 wrote:to je vec sve regulirano zakonima,orion wrote:eto ga ..... ratificirana je
ova ik je samo prijenos dijela suvereniteta na neke udruge, tipa ta grevia kojoj hrvacka mora iscaltat ogromnu lovu za njihovo parazitiranje
nista oni nece poboljsati
mozda ce sjebat nekog lokal sitnog nasilnika i reci , evo mi radimo
mada to u stvari cini takozvana socijalna sluzba, nigdje ih nema gdje su realni problemi nego tamo gdje znaju da mogu, na neke jade i jadove
na kraju se ta grevia postavlja cak iznad ustava jer si uzimaju za pravo da oni sude sto i kako treba
2015-08-15
a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?n_razbojnik wrote:do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
2015-08-15
kaja wrote:a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?n_razbojnik wrote:do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
Od njih više dobijemo nego što im dajemo.
Koliko ćemo dobiti od Rade Borić?
Guest- Guest
Sigurno još 10-ak škola vrtića, a tek bolesne djece, svi bi bili zdravi da nema IK i EU...ili bar imali nove Gripenekaja wrote:a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?n_razbojnik wrote:do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
2014-04-15
metilda wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:
znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebna
zbog ovakvih prokletih hrvatskih kurvinih psihopatskih govana koji su iznad zakona.
sto kazes na to?
mogu samo reć da si gluplja od kurca kojeg držiš u ustima. čini mi se da tebi treba jedan rvacki krkan mlatimudan da ti kosti malo naravna. recimo jedan kiropraktičar kao ovaj na sliji. možda bi ti onda došlo iz pičke u glavu...barem klitoris.
od ratifikacije pa do implementacije mora proći neko vrijeme opet ovisi o raznim kočničarima unutar svake države a nije da ih nema. znaš ono kad ti treba neki dokument koji ti može biti izdat u dve sekunde ali ti neko hrvatsko smrdljivo psihopatsko govno iza šaltera u nekoj zločinačkoj rvackoj kancelariji taj dokument izvlači mjesecima pa i godinama dovede te u stanje totalnog rastrojstva pa uzmeš utoku i ubiješ hrvatskog kurvinog sina? e to je to.
hoće li usvajanje IK sada dovesti do toga da gnječ prestane s verbalnim nasiljem nad ženama?
valjda bi tvoje verbalno nasilje i silovanje forumaša abortusima, zigotama, spermom i jajima i tvojom gnjilom korumpiranom lažnom perfidnom zločinačkom katoličkom crkvom u rvata trebalo biti kako sama kažeš sloboda govora? ti ne koristiš verbalno nasilje nego je to što jebeš ljude u zdrav mozak sloboda govora? e, pa i ja se pozivam na slobodu govora jer ne radim nikakvo verbalno nasilje nad ženama. to je sloboda govora.
Guest- Guest
ajd sto ga ja drzim u ustima..al sto ga ti drzis i u ustima i guzici, to je vec druga prica...Gnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebnaGnječ wrote:
oni koji su protiv ratifikacije neznaju zašto su protiv. pa sad...
zbog ovakvih prokletih hrvatskih kurvinih psihopatskih govana koji su iznad zakona.
sto kazes na to?
mogu samo reć da si gluplja od kurca kojeg držiš u ustima. čini mi se da tebi treba jedan rvacki krkan mlatimudan da ti kosti malo naravna. recimo jedan kiropraktičar kao ovaj na sliji. možda bi ti onda došlo iz pičke u glavu...barem klitoris.
od ratifikacije pa do implementacije mora proći neko vrijeme opet ovisi o raznim kočničarima unutar svake države a nije da ih nema. znaš ono kad ti treba neki dokument koji ti može biti izdat u dve sekunde ali ti neko hrvatsko smrdljivo psihopatsko govno iza šaltera u nekoj zločinačkoj rvackoj kancelariji taj dokument izvlači mjesecima pa i godinama dovede te u stanje totalnog rastrojstva pa uzmeš utoku i ubiješ hrvatskog kurvinog sina? e to je to.
nego...od ratifikacije u tim zemljama proslo je vec 3-5 godina, a stanje ide na gore, umjesto na bolje...no smradu kao sto si ti, koji se tako zdusno zalaze protiv nasilja to ne znaci ama bas nista...jer mozda za 20-30 godina i profunkcionira, a mozda i ne. glavno da uz sve ostalo placamo i te grevio nakaze i sve njihove sarnavke i rade boric.
i nije porast nasilja zbog IK...nego zbog njene neucinkovitosti i notornog besmisla.
ajd sad dalje cuclaj u miru
Noor wrote:
nego...od ratifikacije u tim zemljama proslo je vec 3-5 godina, a stanje ide na gore, umjesto na bolje...
Ajde ti to objasni ideološki zaslijepljenim kamenim glavama. A nije riječ o nekoj visokoj filozofiji nego o običnim lako provjerljivim činjenicama.
Guest- Guest
idem ga prijavit greviu...sace on dobit svoga bogametilda wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:Noor wrote:
znamo...napisali smo, aj sad ti napisi zasto je ratifikacija potrebna
sto kazes na to?
hoće li usvajanje IK sada dovesti do toga da gnječ prestane s verbalnim nasiljem nad ženama?
koje govno od covjeka...zalagat se za IK, a vrsit ovakvo nasilje, prokleti pokvareni primitivni licemjer esko...
sirovina iz grdogsela...supljoglavi indortrinirani bilmez, to treba bacit s uckeslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:
nego...od ratifikacije u tim zemljama proslo je vec 3-5 godina, a stanje ide na gore, umjesto na bolje...
Ajde ti to objasni ideološki zaslijepljenim kamenim glavama. A nije riječ o nekoj visokoj filozofiji nego o običnim lako provjerljivim činjenicama.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:Noor wrote:IK garantira nesto? takvih ima i u turskoj a i u svedskoj, pa umjesto da im ratificirana IK smanji broj, broj je u porastu.Gnječ wrote:
sto kazes na to?
valjda bi tvoje verbalno nasilje i silovanje forumaša abortusima, zigotama, spermom i jajima i tvojom gnjilom korumpiranom lažnom perfidnom zločinačkom katoličkom crkvom u rvata trebalo biti kako sama kažeš sloboda govora? ti ne koristiš verbalno nasilje nego je to što jebeš ljude u zdrav mozak sloboda govora? e, pa i ja se pozivam na slobodu govora jer ne radim nikakvo verbalno nasilje nad ženama. to je sloboda govora.
opet si sam sebi uskočio u usta tj pojeo govno..
nemaš pojma o čemu govori IK .. o nasilju nad ženama.. ti konstantno vršiš nasilje na da mnom i zabranjuješ mi slobodu govora..
toliko si puta sam sebi skočio u usta da si postao vreća govana
Guest- Guest
ne dobijete jer ste glupi, propustite rok ili ne tražite jer imate posla na trgu sa vašim predstavnicima , jesti govna.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?n_razbojnik wrote:do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
no, eu ima toliko tijele; europsko vijeće, vijeće eu, komisija, sud, banka, revizorski sud, služba, odbor, odbo regija, nadzornik, agencija..ne da mi se dalje.
svi oni koštaju i svi oni uređuju neko područje, najveća uprva svijeta koja vam uređuje život ovako ili onako, posredno ili neposredno
al vi se uhvatili grevia..o jebote..
2015-08-15
kaja wrote:ne dobijete jer ste glupi, propustite rok ili ne tražite jer imate posla na trgu sa vašim predstavnicima , jesti govna.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?n_razbojnik wrote:do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
no, eu ima toliko tijele; europsko vijeće, vijeće eu, komisija, sud, banka, revizorski sud, služba, odbor, odbo regija, nadzornik, agencija..ne da mi se dalje.
svi oni koštaju i svi oni uređuju neko područje, najveća uprva svijeta koja vam uređuje život ovako ili onako, posredno ili neposredno
Dobijemo više nego što uplatimo, provjeri podatke.
I nisi odgovorila na pitanje koliko dobijemo ili koliko ćemo dobiti od Rade Borić. To se odnosi i na cijeli grevio, naravno.
Zato samo se i uhvatili grevia, jer ćemo njih samo plaćati, a dobit ćemo goldberry od ovce na što se svodi cijela ta pizdarija od IK. Od EU ipak imamo neke koristi.
Guest- Guest
Bit'će tu problemi raznoraznih...zagovaratelji IK i njihovo verbalno nasilje nad precednicom i ostalim neistomišljenicama, jedva čekam reakciju feminista kako žmire na jedno oko
mi koji žene udaramo samo po guzici smo ionako sigurni
mi koji žene udaramo samo po guzici smo ionako sigurni
2014-04-15
ma ne dobijete, čak i ono što smo pokrenuli za robu iste kvalitete na istočnom i zapadnom tržištu nismo tražili novce.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:ne dobijete jer ste glupi, propustite rok ili ne tražite jer imate posla na trgu sa vašim predstavnicima , jesti govna.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?n_razbojnik wrote:do toga dana, milijardu novaca manje, to je 3 polovna f-16 jebate....koliko škola i vrtića, bolesne djece se moglo izlječit'...
I nisi odgovorila na pitanje koliko dobijemo ili koliko ćemo dobiti od Rade Borić. To se odnosi i na cijeli grevio, naravno.
Zato samo se i uhvatili grevia, jer ćemo njih samo plaćati, a dobit ćemo goldberry od ovce na što se svodi cijela ta pizdarija od IK. Od EU ipak imamo neke koristi.
dobile su ga druge zemlje a mi pokrenuli..strašno..
2015-08-15
a zašto, zato jer se bavimo drugim stvarima, grevio lebdi jebote i grize ..to je top tema u ovom društvu, ne lova...kaja wrote:ma ne dobijete, čak i ono što smo pokrenuli za robu iste kvalitete na istočnom i zapadnom tržištu nismo tražili novce.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:ne dobijete jer ste glupi, propustite rok ili ne tražite jer imate posla na trgu sa vašim predstavnicima , jesti govna.slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
a koliko ukupuno daješ EU? imaš taj podatak, ili misliš da ove u briselu plaća bog?
2015-08-15
kaja wrote:ma ne dobijete, čak i ono što smo pokrenuli za robu iste kvalitete na istočnom i zapadnom tržištu nismo tražili novce.slidingdoorsoperator wrote:
Dobijemo više nego što uplatimo, provjeri podatke. Druga je priča što bismo mogli dobiti i puno više, ali imamo nesposobnu politiku.
I gdje je odgovor na pitanje koliko dobijemo i koliko ćemo dobiti od Rade Borić i grevia?
Guest- Guest
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Potvrđena optužnica protiv Sabahudina Kajdića za zločine protiv Bošnjaka u Prijedoru
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» HDZ oštro protiv Indexa i ostalih širitelja mržnje protiv vladajuće elite
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Netanyahu: Svijet se mora ujediniti protiv Hamasa kao protiv ISIS-a i nacista
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
Page 7 of 19