Sirija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Sirija
..to je islo onima koji pricaju o savrsenosti ruskog oruzja i zrakoplova naspram drugih...kojima ni rakete ni meci ne mogu nista...ali bitno da su ptice rugalice naspram drugihMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:srusio se ruski zrakoplov suhoj u siriji poginula dva pilota..nesto cesto s eruse ruski zrakoplovi i letjelice u posljednje vrijeme..a sve novo i 'neunistivo'...za razliku od starih 'kanti' izraelskih f-16 barack
?
Amerikancima je palo brat bratu....40 aviona i helikoptera u zadnja tri mjeseca. Čim imaš više operacija i škakljivih situacija,vježbi nebitno...padaju više i avioni. Greške,krive procjene,kvarovi,ratne operacije....
Jadni ljudi jebiga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daleko od savršenstva...samo uspoređujem. Padaju avioni svima. Rusi u Siriji imaju opak attrition rate...ako se uzme prosjek materijala koji je otišao dolje i koji je uništen. A i broj ljudstva pogotovo ako se uzmu nesreće u obzir. Pa čak i bez vikend ratnika.
Guest- Guest
Rebelsi iz Hame sa Rusima
FSA fighter in northern Homs helping the Russian soldier that was tasked with raising the Russia flag over Hama highway, as the first part of the evacuation agreement, can here people cheering pic.twitter.com/X33w4z1C9Z
— Within Syria (@WithinSyriaBlog) 3. svibnja 2018.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
MaximusDecimusMiridije wrote:Daleko od savršenstva...samo uspoređujem. Padaju avioni svima. Rusi u Siriji imaju opak attrition rate...ako se uzme prosjek materijala koji je otišao dolje i koji je uništen. A i broj ljudstva pogotovo ako se uzmu nesreće u obzir. Pa čak i bez vikend ratnika.
Pa za sad 1 Su-30SM i 1 Su-24... Uz onog što su oborili turci...
A pala su i dva transportna... to se događa kad imaš visok tempo...
I Ameri imaju probleme nakon 17 godina rata, zato i onoliko uvečanje budžeta...
http://www.businessinsider.com/military-aircraft-cash-in-two-days-2018-4
[size=40]After 5 deaths in 2 days, US military aviation could be facing a looming struggle[/size]
- Four US military aircraft crashed within two days, killing five people.
- But the recent spate of crashes is not the deadliest in recent history.
- Military pilots are flying aging planes and helicopters that have been used constantly since 2001, raising the risk as they fly old battle-worn aircraft.
2018-04-10
dobro de, ne pametujet nego sto ima novog u siriji, nijesam bio u kontaktu sa svijetom,
jel assad pobjegao podmornicom kod kim una il jos jebe one kozojebe dole
Kod Kurda je sve mirno, obnavljaju državu...zdravstvo, školstvo kuća-poso i te stvari...
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Daleko od savršenstva...samo uspoređujem. Padaju avioni svima. Rusi u Siriji imaju opak attrition rate...ako se uzme prosjek materijala koji je otišao dolje i koji je uništen. A i broj ljudstva pogotovo ako se uzmu nesreće u obzir. Pa čak i bez vikend ratnika.
Pa za sad 1 Su-30SM i 1 Su-24... Uz onog što su oborili turci...
A pala su i dva transportna... to se događa kad imaš visok tempo...
I Ameri imaju probleme nakon 17 godina rata, zato i onoliko uvečanje budžeta...
http://www.businessinsider.com/military-aircraft-cash-in-two-days-2018-4
[size=40]After 5 deaths in 2 days, US military aviation could be facing a looming struggle[/size]
- Four US military aircraft crashed within two days, killing five people.
- But the recent spate of crashes is not the deadliest in recent history.
- Military pilots are flying aging planes and helicopters that have been used constantly since 2001, raising the risk as they fly old battle-worn aircraft.
A helikopteri? Ništa to?
Guest- Guest
Eroo wrote:Leviathan2 wrote:dobro de, ne pametujet nego sto ima novog u siriji, nijesam bio u kontaktu sa svijetom,
Kod Kurda je sve mirno, obnavljaju državu...zdravstvo, školstvo kuća-poso i te stvari...
Pametnije bi im bilo da kopaju bunkere, siju mine po granici i uvježbavaju mladost da kazine čini protivnicima, dok još imaju vremena i pozadinu za te stvari.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
A helikopteri? Ništa to?
Helikopteri su općenito tricky... zanimljivo do sad nije bilo izgubljenih ka-52
2018-04-10
Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
A helikopteri? Ništa to?
Nije tu zivotinju ni lako oboriti, naucili su nekog kurca iz slabosti Mi24 (kojih je vrisnulo nekoliko ako se ne varam)
Guest- Guest
generaciju je suvremeniji od mi-35mMaximusDecimusMiridije wrote:Hektorović wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
A helikopteri? Ništa to?
Nije tu zivotinju ni lako oboriti, naucili su nekog kurca iz slabosti Mi24 (kojih je vrisnulo nekoliko ako se ne varam)
2018-04-10
slažem.. neka se Trump povuče iz Sirije, navalit će na Kurde svi.. Assad, Turci, Rusi, Arapi, Islamisti, Iračani, Iranci.. ono svima su trn u oku.MaximusDecimusMiridije wrote:Eroo wrote:Leviathan2 wrote:dobro de, ne pametujet nego sto ima novog u siriji, nijesam bio u kontaktu sa svijetom,
Pametnije bi im bilo da kopaju bunkere, siju mine po granici i uvježbavaju mladost da kazine čini protivnicima, dok još imaju vremena i pozadinu za te stvari.
Guest- Guest
znaci, veselica je u tijeku jos uvijek, ja vec pomislio da propustih nesto :)
-03-MAY-2018 Su-30SM
-06-MARCH-2018 AN-26
-05-MARCH-2018 Orlan-10
-03-FEB-2018 Su-25SM
-12-JAN-2018 Forpost
-31-DEC-2017 Mil Mi 24P
-10-OCT-2017 Su-24M
-03-DEC-2016 Sukhoi Su-33
-13-NOV-2016 MiG-29K/KUBR
-03-NOV-2016 Mil Mi-35M
-01-AUG-2016 Mil Mi-8AMTSh
-08-JUL-2016 Mil Mi-35M
-14-MAY.2016 Mil Mi-24 (4x)
-12-APR-2016 Mil Mi-28N
-24-NOV-2015 Sukhoi Su-24M
-24-NOV-2015 Mil Mi-8AMTŠ
dakle ovo su sve Written off (damaged beyond repair)
Nije baš da se Rusi nisu nagubili letjelica u Siriji,a di su još zrakoplovi koji su padali pod sirijskom zastavom..
-06-MARCH-2018 AN-26
-05-MARCH-2018 Orlan-10
-03-FEB-2018 Su-25SM
-12-JAN-2018 Forpost
-31-DEC-2017 Mil Mi 24P
-10-OCT-2017 Su-24M
-03-DEC-2016 Sukhoi Su-33
-13-NOV-2016 MiG-29K/KUBR
-03-NOV-2016 Mil Mi-35M
-01-AUG-2016 Mil Mi-8AMTSh
-08-JUL-2016 Mil Mi-35M
-14-MAY.2016 Mil Mi-24 (4x)
-12-APR-2016 Mil Mi-28N
-24-NOV-2015 Sukhoi Su-24M
-24-NOV-2015 Mil Mi-8AMTŠ
dakle ovo su sve Written off (damaged beyond repair)
Nije baš da se Rusi nisu nagubili letjelica u Siriji,a di su još zrakoplovi koji su padali pod sirijskom zastavom..
Guest- Guest
Čini se kak je zbog masovnih poraza kanibala ćifutistan odlučija pojačati opskrbe naoružanja za iste.
Ali ništ ne prolazi...
https://sputniknews.com/middleeast/201805041064136945-syrian-army-israel-weapons/
:PP
Ali ništ ne prolazi...
https://sputniknews.com/middleeast/201805041064136945-syrian-army-israel-weapons/
:PP
Volim ih zezati. Mislim, ove naše kvazi
Ameri su zamznuli financiranje teroristicke.organizacije White Helmets koja se bavila stvaranje propagandnih uradaka I videoobjavom lazi. https://www.cbsnews.com/news/u-s-fre...white-helmets/ Britanofili, amerofili I frankofili sad mogu prestati siriti lazi u vezi njih jer se opet dokazalo tko je tko. Ps. Da sam britanofil ne bi se mogao pogledati u ogledalo od srama. Sva sreca sto.nisam jer vidim covjeka u ogledalu. |
Britanofili, frankofili i vehabofili ignoriraju neugodne sitnice poput otvorenog financiranja terorističkih
organizacija.
Inače zamrznuti iznos je 200 mil. $.Pitanje je kako par nazovi spasioca može potrošiti toliko novaca?
Osim na oružje, što je očiti odgovor.Samim time povlači se činjenica o financiranju rata u drugoj državi,
što je protivno svim poveljama UN-a.
Druga stvar koju sam skroz zaboravio je da je prije cca godinu-dvije zabranjen ulaz direktoru WH-a
u SAD.Radi veza s terorizmom
--------------------------------------------
Tekst preuzet
Sjećam se, neki su isto tako svojevremeno po Kninu, Karinu, Petrinji, Baranji, Vukovaru ...Eroo wrote:Leviathan2 wrote:dobro de, ne pametujet nego sto ima novog u siriji, nijesam bio u kontaktu sa svijetom,
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50