Sirija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Sirija
Spontane erekcije koje doživljava kad neki turski konvoj uđe u Idlib ili ćifuti napadnu neku bazu govori da je upravo takav. :PPMaximusDecimusMiridije wrote:Pinochet wrote: omfg što trebam učiniti da se dokažem da sam jedan od vas
Moraš početi kreativno pristupati pisanju o temama, pokazati više ljubavi i razumjevanja za jednu stranu, zaboraviti na kritičko promatranje strane za koju navijaš, i smislii štosne borderline uvrede za one s kojima se ne slažeš.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Pinochet wrote:ja sam jedan od vas, zašto me napadate, rekao sam da padaju preostale dvije enklave, i to se događa, i to su dobre vijesti. ja navijam za assada, i am one of you
jesi jadan..koliko puta ćeš ovo napisat.kme,kme ja sam jedan od vas kme ,kme
Guest- Guest
koliko je god potrebno, evo promjenio sam nick da se bolje uklopim, da me se prihvati
Guest- Guest
Ja jesam jedan od vas, ali nikad i isto što i vi...(reče moj jedan gimnazijski profesor).
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Pao su-30 SM u more, letjeli nisko iznad mora ispred đableha, ptica upala u motor...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
"At 09:45 on May 3, a Russian Sukhoi-30SM fighter crashed in the Mediterranean during the climb shortly after taking off from the Khmeimim airdrome. As follows from an onsite report, both pilots tried to keep the plane under control till the last moment. Both died," the Defense Ministry said.
According to preliminary estimates, a bird hit the plane’s engine.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:"At 09:45 on May 3, a Russian Sukhoi-30SM fighter crashed in the Mediterranean during the climb shortly after taking off from the Khmeimim airdrome. As follows from an onsite report, both pilots tried to keep the plane under control till the last moment. Both died," the Defense Ministry said.
S'nokta...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
IamOneofYou wrote:koliko je god potrebno, evo promjenio sam nick da se bolje uklopim, da me se prihvati
Samo će te još više prezreti, jer ponavljam, nitko ne voli ulizice.
Guest- Guest
Neka ga, likovi ka đodek su mi simpa. Manje je dosadno, jel
ja ću se nastaviti truditi , možda me prihvate kao jednog od njihovih , stoga sam promjenio i avatarslidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:koliko je god potrebno, evo promjenio sam nick da se bolje uklopim, da me se prihvati
Guest- Guest
Teška je to procedura, limač. Ero mora prvo dati svečanu izjavu da te se odriče. Ali sumnjam da to bu učinija, ostat će sam onda.
E kad to s njim završiš, onda moraš dati suglasnost da ti se od plaće odbija članarina. A ti to nemreš, jerbo nemaš stalni posao.
Elem, počni rišavat ovo dvoje, ostalo se bumo dogovorili.
E kad to s njim završiš, onda moraš dati suglasnost da ti se od plaće odbija članarina. A ti to nemreš, jerbo nemaš stalni posao.
Elem, počni rišavat ovo dvoje, ostalo se bumo dogovorili.
IamOneofYou wrote:ja ću se nastaviti truditi , možda me prihvate kao jednog od njihovih , stoga sam promjenio i avatarslidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:koliko je god potrebno, evo promjenio sam nick da se bolje uklopim, da me se prihvati
Sve će to biti kontraproduktivno ilitiga na korist tvoje vlastite štete.
Guest- Guest
Eh da. Taj buš mogel kasnije staviti, simpa je, ali pravilo je da prvih šest miseci nosiš ovajIamOneofYou wrote:ja ću se nastaviti truditi , možda me prihvate kao jednog od njihovih , stoga sam promjenio i avatarslidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:koliko je god potrebno, evo promjenio sam nick da se bolje uklopim, da me se prihvati
Ozb. Svi smo ga nosili u početku, jbg
nema mi druge nego pokušavati, što drugo da radim?slidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:ja ću se nastaviti truditi , možda me prihvate kao jednog od njihovih , stoga sam promjenio i avatarslidingdoorsoperator wrote:IamOneofYou wrote:koliko je god potrebno, evo promjenio sam nick da se bolje uklopim, da me se prihvati
Sve će to biti kontraproduktivno ilitiga na korist tvoje vlastite štete.
Guest- Guest
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
srusio se ruski zrakoplov suhoj u siriji poginula dva pilota..nesto cesto s eruse ruski zrakoplovi i letjelice u posljednje vrijeme..a sve novo i 'neunistivo'...za razliku od starih 'kanti' izraelskih f-16 barack
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
oborila ga ptica prema izvješću ruskog ministarstva obrane lol. jadni piloti, s obzirom koliko su pobili ljudi iz zraka, čeka ih 7 razina pravoslavnog pakla
Guest- Guest
Za ubijanje terorista se ide u raj.
vuksadinare wrote:srusio se ruski zrakoplov suhoj u siriji poginula dva pilota..nesto cesto s eruse ruski zrakoplovi i letjelice u posljednje vrijeme..a sve novo i 'neunistivo'...za razliku od starih 'kanti' izraelskih f-16 barack
?
Amerikancima je palo brat bratu....40 aviona i helikoptera u zadnja tri mjeseca. Čim imaš više operacija i škakljivih situacija,vježbi nebitno...padaju više i avioni. Greške,krive procjene,kvarovi,ratne operacije....
Jadni ljudi jebiga.
Guest- Guest
..to je islo onima koji pricaju o savrsenosti ruskog oruzja i zrakoplova naspram drugih...kojima ni rakete ni meci ne mogu nista...ali bitno da su ptice rugalice naspram drugihMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:srusio se ruski zrakoplov suhoj u siriji poginula dva pilota..nesto cesto s eruse ruski zrakoplovi i letjelice u posljednje vrijeme..a sve novo i 'neunistivo'...za razliku od starih 'kanti' izraelskih f-16 barack
?
Amerikancima je palo brat bratu....40 aviona i helikoptera u zadnja tri mjeseca. Čim imaš više operacija i škakljivih situacija,vježbi nebitno...padaju više i avioni. Greške,krive procjene,kvarovi,ratne operacije....
Jadni ljudi jebiga.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50