Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Liga Prvaka 17/18
Zašto si takav mazohist?
:D
Pa kako ti se da raspravljat sa govnom koje nema nimalo poštenja ni kredibiliteta?
Ludji si od njega...
;)
Pa kako ti se da raspravljat sa govnom koje nema nimalo poštenja ni kredibiliteta?
Ludji si od njega...
;)
Guest- Guest
Ma ne ulazim ja u raspravu s izdrkotinom već duže vrimena, samo konstatiramfridrih_niche wrote:Zašto si takav mazohist?
Ludji si od njega...
;)
Guest- Guest
Govno ti viri iz svake pore tvog tijela, majmune napušeni.fridrih_niche wrote:Zašto si takav mazohist?
Ludji si od njega...
;)
Zeko-
2015-08-26
Kao što rekoh već više puta, izdrkotina ti jebe mamicu.isključivi krivac wrote:Ma ne ulazim ja u raspravu s izdrkotinom već duže vrimena, samo konstatiramfridrih_niche wrote:Zašto si takav mazohist?
Ludji si od njega...
;)
Zeko-
2015-08-26
Mora s nečim. Gazda je sve nemoćniji i sve manje ga punifridrih_niche wrote:Ne davaj pažnju nebitnim trolovima...
On se hrani s tim...
;)
Guest- Guest
Taj "gazda" ti puni mamicu.
Zeko-
2015-08-26
colina i stoičkov kažu da je čist penal---
A kaj budu drugo rekli za napravljena 3 faula u jednoj sekundi ? To samo idioti mogu laprdati da nije penal.
Zeko-
2015-08-26
A što ti Mandžukić kaže, to sad nije bitno?muckodjubre wrote:colina i stoičkov kažu da je čist penal---
Guest- Guest
Sta mi kaze?isključivi krivac wrote:A što ti Mandžukić kaže, to sad nije bitno?muckodjubre wrote:[size=39]colina i stoičkov kažu da je čist penal---[/size]
[size=39]
[/size]
Gasi internet motaj kablo vejasambrend wrote:Da pozdravis kevu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
“Jedanaesterac za Real je više nego dvojben, a crveni karton Buffonu je smiješan. Sudac je pokazao kako ne razumije nogometnu psihologiju. Da zaključimo, sudac je idiot,” kazao je Galliani za talijanske medije.
End- Posts : 21177
2015-08-25
čitao sam da je costa lupio suca,a sudac mislio da ga je điđi pa je dao ovome crveni!? (u prijenosu to nisam vidio)End wrote:“Jedanaesterac za Real je više nego dvojben, a crveni karton Buffonu je smiješan. Sudac je pokazao kako ne razumije nogometnu psihologiju. Da zaključimo, sudac je idiot,” kazao je Galliani za talijanske medije.
Mars djubre jednomuckodjubre wrote:čitao sam da je costa lupio suca,a sudac mislio da ga je điđi pa je dao ovome crveni!? (u prijenosu to nisam vidio)End wrote:“Jedanaesterac za Real je više nego dvojben, a crveni karton Buffonu je smiješan. Sudac je pokazao kako ne razumije nogometnu psihologiju. Da zaključimo, sudac je idiot,” kazao je Galliani za talijanske medije.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
No, drugi kut kamere sad otkriva jednu drugu stvar. Čini se da je Oliver Buffona isključio nakon udarca kojeg je primio a za kojeg je smatrao da je stigao od golmana talijanske momčadi. Taj kut kamere otkriva podli potez Douglasa Coste koji udara suca, a dok se ovaj okreće vidi tek Buffona budući da se krivac s mjesta događaja malo i udaljio.
https://net.hr/sport/nogomet/liga-prvaka/sudac-je-pogrijesio-buffonov-bijes-bio-je-opravdan-snimka-otkriva-sto-se-dogodilo-kriv-je-podmukli-juveov-nogometas/
https://net.hr/sport/nogomet/liga-prvaka/sudac-je-pogrijesio-buffonov-bijes-bio-je-opravdan-snimka-otkriva-sto-se-dogodilo-kriv-je-podmukli-juveov-nogometas/
www.demopozdravikevuicuru.commuckodjubre wrote:No, drugi kut kamere sad otkriva jednu drugu stvar. Čini se da je Oliver Buffona isključio nakon udarca kojeg je primio a za kojeg je smatrao da je stigao od golmana talijanske momčadi. Taj kut kamere otkriva podli potez Douglasa Coste koji udara suca, a dok se ovaj okreće vidi tek Buffona budući da se krivac s mjesta događaja malo i udaljio.
Last edited by Desert_fox on 18/4/2018, 17:53; edited 1 time in total (Reason for editing : Daj gospeti)
2015-09-13
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1040507muckodjubre wrote:[size=44]colina i stoičkov kažu da je čist penal---[/size]
[size=44]
[/size]
[size=35]No na kraju se ispostavilo da je izjava Colline izmišljena od strane navijača Real Madrida. Na Facebook stranici Real Madrid France pojavila je lažna izjava nekadašnjeg talijanskog suca 13. travnja, dakle prije nego što je 14. travnja objavljena na portalima.[/size]
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50