TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Kermit wrote:Već sada ovo nije to već vrlo pomno izrežiran plan prvo skripal, pa Duma pa Saudijci pa nadalje koji je digao tenzije više nego ikada u 50 godina...znači sve si opet promašio heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Čekaj ti si ovo na početku nazvao bura u čaši vode i ti meni govoriš o lošim procjenama heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?
Ono što je bitno da si ti sinja kukavica koja vlastitom histerijom oko najava događaja koji se nikada nisu ostvarili, a vjerojatno niti neće samo opravdava vlastiti mizerni kukavičluk.
Također i manjkavu inteligenciju s obzirom na činjenicu da si pogriješio u svim bitnim političkim procjenama što je očito izvor frustracija sa kojima nisi u stanju izaći na kraj.
Ma ti si još neuspješniji u svojim procjenama od Jehovinih svjedoka. :)
Oni barem imaju obraza priznati da su pogriješili pa traže opravdanja u ovom ili onom, a ti za svoje procjene za koje sad i maloumni vide da su bile pogrešne govoriš da su bile dobre.
Dakle, ti ili si nad-malouman ili si beskarakterna ništarija, a bit će i jedno i drugo.
I da, svatko sa imalo pameti vidi da ovdje neće biti ništa od WW3 pa se situacija slobodno može opisati kao bura u čaši vode. :p I ne samo u početku, nego je to i sad.
Daj prestani više od sebe praviti baš toliku budalu, već je i meni malo neugodno koliko ti to dobro ide od ruke. :p
A da je sve pomno planirano u to nema sumnje, ali se računaju konačni efekti, a njih za sad nema pa nema osim diplomatske buke koju nitko ne uzima za ozbiljno i popratnog medijskog cirkusa u stilu tko ima većeg.
Ako i bude nekih konkretnih napada, sve će se to brzo stišati i neće biti trajnijih fizičkih posljedica niti za jednu stranu, a kamoli da se može očekivati izbijanje WW3.
Dakle, i dalje bura u čaši vode. :p
Guest- Guest
Kermit wrote:Već sada ovo nije to već vrlo pomno izrežiran plan prvo skripal, pa Duma pa Saudijci pa nadalje koji je digao tenzije više nego ikada u 50 godina...znači sve si opet promašio heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Čekaj ti si ovo na početku nazvao bura u čaši vode i ti meni govoriš o lošim procjenama heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?
Ono što je bitno da si ti sinja kukavica koja vlastitom histerijom oko najava događaja koji se nikada nisu ostvarili, a vjerojatno niti neće samo opravdava vlastiti mizerni kukavičluk.
Također i manjkavu inteligenciju s obzirom na činjenicu da si pogriješio u svim bitnim političkim procjenama što je očito izvor frustracija sa kojima nisi u stanju izaći na kraj.
Ma ti si još neuspješniji u svojim procjenama od Jehovinih svjedoka. :)
Oni barem imaju obraza priznati da su pogriješili pa traže opravdanja u ovom ili onom, a ti za svoje procjene za koje sad i maloumni vide da su bile pogrešne govoriš da su bile dobre.
Dakle, ti ili si nad-malouman ili si beskarakterna ništarija, a bit će i jedno i drugo.
I da, svatko sa imalo pameti vidi da ovdje neće biti ništa od WW3 pa se situacija slobodno može opisati kao bura u čaši vode. :p I ne samo u početku, nego je to i sad.
Samo su pokazali kod ko ima veći čekić i odma' panika.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
I na kraju šta Rusi uopće rade u Siriji?
Koji im je interes? Da zajebavaju NATO i Ameriku?
Pitam se jesu li oni uopće normalni.
Koji im je interes? Da zajebavaju NATO i Ameriku?
Pitam se jesu li oni uopće normalni.
ZAVIJORILA SE ZASTAVA
SIRIJSKE SNAGE ZAROBILE BRITANSKE VOJNIKE: Vlast preuzela potpunu kontrolu nad Dumom!PLANETA 12.04.2018. 12:02h
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Ma zarobile su kurac
Kermit-
2014-04-17
[size=30]Tramp: Napada možda bude, a možda i ne bude![/size]
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
haahha, možeš misliti nakon 7godina okruženja u Dumi, eto tamo se nalaze Britanski vojnci.. teleportirali ih.. jebeni srpski mediji, žešći fake news od hrvatskih medija i cnn-a skupaKermit wrote:Ma zarobile su kurac
usput rokaj, idemo
Guest- Guest
Pinochet wrote:haahha, možeš misliti nakon 7godina okruženja u Dumi, eto tamo se nalaze Britanski vojnci.. teleportirali ih.. jebeni srpski mediji, žešći fake news od hrvatskih medija i cnn-a skupaKermit wrote:Ma zarobile su kurac
usput rokaj, idemo
To tvrdi Evgeny Satanovsky :D
A o okruženju, pa rahmetli Alloush je iz "opkoljene" Ghute bez problema putovao po svijetu :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
PS:
Putin se nepotrebno razmahao. Imao je solidno investiranje iz EU, solidan izvoz nafte i plina u EU, neograničen prijenos visoko razvijene tehnologije iz EU, solidan GDP s solidnim godišnjim rastom itd...I sad sve to sjebat zbog Sirije, pa i Krima na kraju krajeva?
...Ego, jebeni ego...
Putin se nepotrebno razmahao. Imao je solidno investiranje iz EU, solidan izvoz nafte i plina u EU, neograničen prijenos visoko razvijene tehnologije iz EU, solidan GDP s solidnim godišnjim rastom itd...I sad sve to sjebat zbog Sirije, pa i Krima na kraju krajeva?
...Ego, jebeni ego...
2016-07-22
Lud covek, sta ces...
MaximusDecimusMiridije wrote:
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jebiga ljudi mora se oruzje testirati i trositi i na lagerima raditi mjesta za novo...lova se treba pravdati
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
omgPinochet wrote:šteta
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma to se trampi i putko malo supaju
2014-04-19
Trump nije rekao KAD će napasti Siriju? Može biti skoro, a i ne mora.
Dakle, opet bura u čaši vode, kako sam to već više puta naglasio.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Trump nije rekao KAD će napasti Siriju? Može biti skoro, a i ne mora.
Sve su šanse da ga je netko ipak smirio jučer, a i oni razgovaraju i rusi svojim kanalima o svemu.
Ja bi se kladio da će to na kraju biti nekakvo raketiranje da ovaj obraz ne izgubi, ovi će galamiti malo za novine i to je to...
Guest- Guest
ma pokerMaximusDecimusMiridije wrote:slidingdoorsoperator wrote:Trump nije rekao KAD će napasti Siriju? Može biti skoro, a i ne mora.
Sve su šanse da ga je netko ipak smirio jučer, a i oni razgovaraju i rusi svojim kanalima o svemu.
Ja bi se kladio da će to na kraju biti nekakvo raketiranje da ovaj obraz ne izgubi, ovi će galamiti malo za novine i to je to...
blefiranje i igra zivaca
kaubojstina
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
MaximusDecimusMiridije wrote:
Najvjerojatnije upravo to.
Guest- Guest
Maloprije: "Rusi će odgovoriti na napade, ako bi bili ugroženi ruski životi".MaximusDecimusMiridije wrote:slidingdoorsoperator wrote:Trump nije rekao KAD će napasti Siriju? Može biti skoro, a i ne mora.
Last edited by Eroo on 12/4/2018, 14:04; edited 1 time in total
2016-07-22
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
Page 11 of 15