TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
eto, francuzi su rekli da je koristeno i da ce upotrijebit silu, sad su i britanci dali zeleno svjetlo za bombanje,
ostaje jos jedino trump
znaci moglo bi pocet veceras
kukavna govna obicno napadaju nocu
ostaje jos jedino trump
Čitajte Stari Zavjet...Sve je u njemu rečeno...Leviathan2 wrote:eto, francuzi su rekli da je koristeno i da ce upotrijebit silu, sad su i britanci dali zeleno svjetlo za bombanje,
ostaje jos jedino trump
red wolf-
2016-02-10
de ne seri sa starim zavjetomred wolf wrote:Čitajte Stari Zavjet...Sve je u njemu rečeno...Leviathan2 wrote:eto, francuzi su rekli da je koristeno i da ce upotrijebit silu, sad su i britanci dali zeleno svjetlo za bombanje,
ostaje jos jedino trump
od vas religijskih fanatika nema goreg
sve bolesno u picku materinu
Ja ti ne jebem religije...I tu onda znaš da imaš problem....hahahahahahahahahahahahaha...Ali, bitan mi je njihov sadržaj...To ti je poruka, ali ti si dovoljno glup da to ne razumiješ pa se ne zamaraj time...Leviathan2 wrote:de ne seri sa starim zavjetomred wolf wrote:Čitajte Stari Zavjet...Sve je u njemu rečeno...Leviathan2 wrote:eto, francuzi su rekli da je koristeno i da ce upotrijebit silu, sad su i britanci dali zeleno svjetlo za bombanje,
ostaje jos jedino trump
red wolf-
2016-02-10
niti jedna religija nema poruku konju glupired wolf wrote:Ja ti ne jebem religije...I tu onda znaš da imaš problem....hahahahahahahahahahahahaha...Ali, bitan mi je njihov sadržaj...To ti je poruka, ali ti si dovoljno glup da to ne razumiješ pa se ne zamaraj time...Leviathan2 wrote:de ne seri sa starim zavjetomred wolf wrote:Čitajte Stari Zavjet...Sve je u njemu rečeno...Leviathan2 wrote:eto, francuzi su rekli da je koristeno i da ce upotrijebit silu, sad su i britanci dali zeleno svjetlo za bombanje,
ostaje jos jedino trump
sve i jedna je kreirana za ispiranje mozga
Zato si ti kreten...I gle čuda...Sam si došao do tog zaključka...Kako fascinantno...Leviathan2 wrote:niti jedna religija nema poruku konju glupired wolf wrote:Ja ti ne jebem religije...I tu onda znaš da imaš problem....hahahahahahahahahahahahaha...Ali, bitan mi je njihov sadržaj...To ti je poruka, ali ti si dovoljno glup da to ne razumiješ pa se ne zamaraj time...Leviathan2 wrote:de ne seri sa starim zavjetomred wolf wrote:Čitajte Stari Zavjet...Sve je u njemu rečeno...Leviathan2 wrote:eto, francuzi su rekli da je koristeno i da ce upotrijebit silu, sad su i britanci dali zeleno svjetlo za bombanje,
ostaje jos jedino trump
red wolf-
2016-02-10
konju tupavi,red wolf wrote:Zato si ti kreten...I gle čuda...Sam si došao do tog zaključka...Kako fascinantno...Leviathan2 wrote:niti jedna religija nema poruku konju glupired wolf wrote:Ja ti ne jebem religije...I tu onda znaš da imaš problem....hahahahahahahahahahahahaha...Ali, bitan mi je njihov sadržaj...To ti je poruka, ali ti si dovoljno glup da to ne razumiješ pa se ne zamaraj time...Leviathan2 wrote:de ne seri sa starim zavjetomred wolf wrote:
Čitajte Stari Zavjet...Sve je u njemu rečeno...
ti si religijski fanatik, uvijek se referiras na religijska sranja
ne jedi govna burek je jeftin
idu mi na kurac ljudi koji kod bilo koje raspre pocnu citirat isusa il neko biblijsko sranje
Tu si...I jedno si sa svime...Leviathan2 wrote:konju tupavi,red wolf wrote:Zato si ti kreten...I gle čuda...Sam si došao do tog zaključka...Kako fascinantno...Leviathan2 wrote:niti jedna religija nema poruku konju glupired wolf wrote:Ja ti ne jebem religije...I tu onda znaš da imaš problem....hahahahahahahahahahahahaha...Ali, bitan mi je njihov sadržaj...To ti je poruka, ali ti si dovoljno glup da to ne razumiješ pa se ne zamaraj time...Leviathan2 wrote:
de ne seri sa starim zavjetom
ti si religijski fanatik, uvijek se referiras na religijska sranja
ne jedi govna burek je jeftin
idu mi na kurac ljudi koji kod bilo koje raspre pocnu citirat isusa il neko biblijsko sranje
red wolf-
2016-02-10
Potrebno je samo tako malo, da sve okrenemo o našu korist i da ponovno gradimo ''babilonsku kulu'' koju su nam već jednom srušili...Da postanemo jedno...
red wolf-
2016-02-10
tis budala
2016-02-10
Jel si ti u listu Nexus? Ili u listu Svetlost?red wolf wrote:Potrebno je samo tako malo, da sve okrenemo o našu korist i da ponovno gradimo ''babilonsku kulu'' koju su nam već jednom srušili...Da postanemo jedno...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti im sluzis konju glupi
aj sad odjebi u sitnim skokovima
2016-02-10
Ko? Ja? ili?Leviathan2 wrote:ti im sluzis konju glupi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne. Nemaju vlast nadmenom...Otac ima vlast nadmenom...Leviathan2 wrote:ti im sluzis konju glupi
red wolf-
2016-02-10
ma ne ti, glupavi ezekjastreb wrote:Ko? Ja? ili?Leviathan2 wrote:ti im sluzis konju glupi
2016-02-10
red wolf wrote:Kad ćete pobijediti sebe...Kad osjetite bol djeteta u Africi nadutog trbuha od gladi...Kad shvatite da ste vi to dijete...I da niste odvojeni...Vi ste jedno...
Guest- Guest
pa na to sam i mislila, kao sve znaju, sigurni su i imaju 'mounting evidences', a uopće nisu na licu mjesta i zapravo pojma nemajuLeviathan2 wrote:who dobiva raporte iz turske a ne iz sirijeneve wrote:mislim, oni izdaleka procjenjuju i pretpostavljaju
go figure
negdje sam naletio i grad iz kojeg, u turskoj
ali kao UN-agencija, WHO uvijek jako dobro zna koga, kada i u čemu treba podržati
ovo djeluje kao slična alibi-priča s oružjem za masovno uništenje u Iraku i svrgavanje Sadama
imali su hard evidences u obliku loših zračnih snimaka 'nečega', no oružje nikad nisu pronašli
ali su zato uspjeli isprobati utjecaj osiromašenog urana na ljude i okoliš, pobiti masu civila i zemlju gurnuti u totalni kaos
Depleted uranium risk 'ignored'
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/6105726.stm
WHO studies depleted uranium in Iraq
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/1506151.stm
neva- Posts : 4367
2014-04-12
neve wrote:
ovo djeluje kao slična alibi-priča s oružjem za masovno uništenje u Iraku i svrgavanje Sadama
Mislim da je ovo još puno prozirnije. Iz Iraka su barem imali nekakve informacije, a iz Sirije baš nikakve. Imaju jedino divlja nagađanja po principu što je babi milo...
Guest- Guest
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
Page 14 of 15