TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Čekaj ti si ovo na početku nazvao bura u čaši vode i ti meni govoriš o lošim procjenama heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Rat ali rat ratova je nešto sasvim peto
Ma ti si samo obična kukavica koja svoj kukavičluk nastoji prenijeti na druge da bi ga lakše podnio, a takvi su valjda i najgori.
Ono što je bitno da si ti sinja kukavica koja vlastitom histerijom oko najava događaja koji se nikada nisu ostvarili, a vjerojatno niti neće samo opravdava vlastiti mizerni kukavičluk.
Također i manjkavu inteligenciju s obzirom na činjenicu da si pogriješio u svim bitnim političkim procjenama što je očito izvor frustracija sa kojima nisi u stanju izaći na kraj.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
sve je spremno..ceka se samo trumpovo odobrenje...tika-taka..
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
SIRIJA IZ MINUTA U MINUT Svet strahuje od TREĆEG SVETSKOG RATA, poruka iz Vašingtona: Na stolu SVE OPCIJE
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
..nema nikog...prpa bato..
2015-09-08
serbinjo....tko je prognozirao lani da evo rata globalnog 2018..tko?...a govorili lud sam...umisljam..imam ja nos za takve stvari i uvijek sam budan i spreman..
2015-09-08
da se izljubimo za kraj kolege...pa kako kom bude..svima sretno ma gdje bili..
2015-09-08
Uuuu bre... Sta te u`vati od sabajle melanholija? :)
ne kuzim bratac..Stanojko wrote:Uuuu bre... Sta te u`vati od sabajle melanholija? :)
2015-09-08
Oprastas se...kukas ko zavetna baba... Opusti se covece, prolece je!
..nikad opusteniji..najlepse je mreti u prolece kad ej sve u cvatu.,..bar ce biti đabe cvece za groblje..Stanojko wrote:Oprastas se...kukas ko zavetna baba... Opusti se covece, prolece je!
2015-09-08
Otvorite prozore, ptičji zbor već veselo pjevuši...
Mene zanima samo hoću li ja ostati živ.
crvenkasti-
2014-04-17
Kermit wrote:Čekaj ti si ovo na početku nazvao bura u čaši vode i ti meni govoriš o lošim procjenama heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?slidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Rat ali rat ratova je nešto sasvim peto
Ma ti si samo obična kukavica koja svoj kukavičluk nastoji prenijeti na druge da bi ga lakše podnio, a takvi su valjda i najgori.
Ono što je bitno da si ti sinja kukavica koja vlastitom histerijom oko najava događaja koji se nikada nisu ostvarili, a vjerojatno niti neće samo opravdava vlastiti mizerni kukavičluk.
Također i manjkavu inteligenciju s obzirom na činjenicu da si pogriješio u svim bitnim političkim procjenama što je očito izvor frustracija sa kojima nisi u stanju izaći na kraj.
Ma ti si još neuspješniji u svojim procjenama od Jehovinih svjedoka. :)
Oni barem imaju obraza priznati da su pogriješili pa traže opravdanja u ovom ili onom, a ti za svoje procjene za koje sad i maloumni vide da su bile pogrešne govoriš da su bile dobre.
Dakle, ti ili si nad-malouman ili si beskarakterna ništarija, a bit će i jedno i drugo.
I da, svatko sa imalo pameti vidi da ovdje neće biti ništa od WW3 pa se situacija slobodno može opisati kao bura u čaši vode. :p I ne samo u početku, nego je to i sad.
Last edited by slidingdoorsoperator on 12/4/2018, 11:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Aj rokaj više, ovo postaje dosadno
Guest- Guest
Dok budeš - hoćeš, a poslije itako nije važno.crvenkasti wrote:Mene zanima samo hoću li ja ostati živ.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Čekam na snimke pogodaka AGM-154 JASSM...ništa ljepše od snimaka uništavanja, vojnih baza i oružja.Pinochet wrote:Aj rokaj više, ovo postaje dosadno
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
muči vojničinoPinochet wrote:Aj rokaj više, ovo postaje dosadno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Već sada ovo nije to već vrlo pomno izrežiran plan prvo skripal, pa Duma pa Saudijci pa nadalje koji je digao tenzije više nego ikada u 50 godina...znači sve si opet promašio heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Čekaj ti si ovo na početku nazvao bura u čaši vode i ti meni govoriš o lošim procjenama heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?slidingdoorsoperator wrote:
Oni barem imaju obraza priznati da su pogriješili pa traže opravdanja u ovom ili onom, a ti za svoje procjene za koje sad i maloumni vide da su bile pogrešne govoriš da su bile dobre.
Dakle, ti ili si nad-malouman ili si beskarakterna ništarija, a bit će i jedno i drugo.
I da, svatko sa imalo pameti vidi da ovdje neće biti ništa od WW3 pa se situacija slobodno može opisati kao bura u čaši vode. :p I ne samo u početku, nego je to i sad.
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:muči vojničinoPinochet wrote:Aj rokaj više, ovo postaje dosadno
je li i on kontra obveznog vojnog roka??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
crvenkasti wrote:Mene zanima samo hoću li ja ostati živ.
nećeš. sad znaš. ok?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kermit wrote:Već sada ovo nije to već vrlo pomno izrežiran plan prvo skripal, pa Duma pa Saudijci pa nadalje koji je digao tenzije više nego ikada u 50 godina...znači sve si opet promašio heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:Čekaj ti si ovo na početku nazvao bura u čaši vode i ti meni govoriš o lošim procjenama heheslidingdoorsoperator wrote:Kermit wrote:
Ti znaš da samo pod svojim debilnim nikom i u anonimnosti možeš ovako sta govoriti, ja sam maltene sasvim jasan i transparentan a i družim se sa forumašima...e sad reci da nisi beskurica?
Daj prestani više od sebe praviti baš toliku budalu, već je i meni malo neugodno koliko ti to dobro ide od ruke. :p
A da je sve pomno planirano u to nema sumnje, ali se računaju konačni efekti, a njih za sad nema pa nema osim diplomatske buke koju nitko ne uzima za ozbiljno i popratnog medijskog cirkusa u stilu tko ima većeg.
Ako i bude nekih konkretnih napada, sve će se to brzo stišati i neće biti trajnijih fizičkih posljedica niti za jednu stranu, a kamoli da se može očekivati izbijanje WW3.
Dakle, i dalje bura u čaši vode. :p
Guest- Guest
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» NEVIĐENA PROVOKACIJA KEPECA VLADIMIRA PUTINA: Ruska flota prolazi kroz La Manche
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
Page 10 of 15