TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: TENZIJE KLJUČAJU Ruska flota podignuta NA NOGE, izdato upozorenje za NAPAD?
Kermit wrote:Već sada je dosegnut nivo tenzija koji nije viđen od 60-tih tako da jedino sebe blamiraš a što nije nešto novo čak je predvidljivoslidingdoorsoperator wrote:prckov wrote:ma pokerMaximusDecimusMiridije wrote:slidingdoorsoperator wrote:Trump nije rekao KAD će napasti Siriju? Može biti skoro, a i ne mora.
Dakle, opet bura u čaši vode, kako sam to već više puta naglasio.
Sve su šanse da ga je netko ipak smirio jučer, a i oni razgovaraju i rusi svojim kanalima o svemu.
Ja bi se kladio da će to na kraju biti nekakvo raketiranje da ovaj obraz ne izgubi, ovi će galamiti malo za novine i to je to...
blefiranje i igra zivaca
kaubojstina
Da još jednom ponovim bura u čaši vode, čisto da se asila dodatno iznervira. :D
Ti si se već izblamirao mnogo gore nego Jehovini svjedoci u cijeloj svojoj povijesti tako da ti je bolje da ćutiš.
Guest- Guest
neki plan je u pozadini, to je sigurnoKermit wrote:Već sada ovo nije to već vrlo pomno izrežiran plan prvo skripal, pa Duma pa Saudijci pa nadalje koji je digao tenzije više nego ikada u 50 godina
i zbilja više ne znaš kome bi vjerovao, jer je moguće da svatko pušta svoje fake news
sve neke procjene, pretpostavke, sumnje, optužbe jedne strane prema drugoj bez nesumnjivih dokaza, ali je zato ratna retorika žestoka,.. luda kuća
https://www.theguardian.com/world/2018/apr/11/syria-douma-patients-chemical-attack-symptoms-who
An estimated 500 people went to Syrian health facilities with “signs and symptoms consistent with exposure to toxic chemicals” after the attack on the rebel-held town of Douma at the weekend, according to reports passed to the World Health Organization.
UN aid agencies do not have access to most of the enclave of eastern Ghouta, including Douma where the alleged attack occurred. The Syrian government has denied responsibility for the attack.
The report from the WHO’s partners in Syria adds to mounting evidence of the use of toxic gas in the attack, which killed at least 42 people and has raised the prospect of American airstrikes against forces loyal to the regime of Bashar al-Assad.
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Pa od bjelih kaciga i Jaish ekipa, koja je sad ionako u Idlib evakuirananeve wrote:
https://www.theguardian.com/world/2018/apr/11/syria-douma-patients-chemical-attack-symptoms-who
An estimated 500 people went to Syrian health facilities with “signs and symptoms consistent with exposure to toxic chemicals” after the attack on the rebel-held town of Douma at the weekend, according to reports passed to the World Health Organization.
UN aid agencies do not have access to most of the enclave of eastern Ghouta, including Douma where the alleged attack occurred. The Syrian government has denied responsibility for the attack.
The report from the WHO’s partners in Syria adds to mounting evidence of the use of toxic gas in the attack, which killed at least 42 people and has raised the prospect of American airstrikes against forces loyal to the regime of Bashar al-Assad.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mislim, oni izdaleka procjenjuju i pretpostavljaju
go figure
go figure
neva- Posts : 4367
2014-04-12
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:721716-London-salje-podmornice-ka-Siriji
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Ja znam po Nostradamusu da je on spominja da će Francuzi nešto zasrat i da će se saveznici i drugi ljutit
Ovo ide u tom smjeru
Amerika nemisli napast no izgleda da će Francuzi na svoju ruku izvest napad
Ovo ide u tom smjeru
Amerika nemisli napast no izgleda da će Francuzi na svoju ruku izvest napad
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Osim pod vodstvom TitaRingo10 wrote:HHrvati nikad nisu bili u timu koji dobija.Eroo wrote:Tim koji dobija se ne mijenja.crvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:ex iskon pleme j e vecinom za ruse :)crvenkasti wrote:Za koga smo mi?
a ostale ko jebe
A mi Hrvati? Za koga smo mi?
Što su nam rekli?
BAr ne u posljednjih 200 i kusur godina.
Samo se prave da su to bili zabunom
I hvale ustasluk
who dobiva raporte iz turske a ne iz sirijeneve wrote:mislim, oni izdaleka procjenjuju i pretpostavljaju
go figure
negdje sam naletio i grad iz kojeg, u turskoj
negdje sam naletio i grad iz kojeg, u turskoj
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nešto su se izgleda popišmanili ... nije valjda da su se prepali bezveznih Rusa...
Ili će u dogovoru smantljati neku zajebanciju, kao da ispale neke rakete na napuštene objekte pa da ispadnu zajebani a da ne urade ništa ... ono vuk sit a koze na broju ...
Ovo nema ništa -.. odoh spavat ,,,
Ili će u dogovoru smantljati neku zajebanciju, kao da ispale neke rakete na napuštene objekte pa da ispadnu zajebani a da ne urade ništa ... ono vuk sit a koze na broju ...
Ovo nema ništa -.. odoh spavat ,,,
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Prošlo 48 satiNišta od Trampovih "novih i "pametnih" raketa. Ameri pojeli govno.
„Primiče se kraj: bliži se konac zemlji na sve četiri strane svijeta! 3Sada je i tebi kraj: gnjev ću svoj na te izliti, sudit ću ti prema putovima tvojim i na te ću oboriti sve gadosti tvoje! 4I moje te oči neće požaliti, neću ti se smilovati, nego ću te nagraditi prema putovima tvojim, tvoje će gadosti u tebi ostati. I znat ćete da sam ja Jahve.«
5Ovako govori Jahve: »Jedna nesreća, evo, dolazi! 6Kraj dolazi, dolazi ti kraj, evo, dolazi! 7Kolo ti udesa dolazi, stanovniče zemlje! Dolazi tvoj čas, bliži se dan: strava je, a ne radost u gorama. 8Eto, uskoro ću na te izliti gnjev i iskalit ću na tebi srdžbu svoju! Sudit ću ti prema putovima tvojim i oborit ću na te sve gadosti tvoje. 9I moje te oči neće požaliti, neću ti se smilovati, nego ću ti platiti prema putovima tvojim i tvoje će gadosti u tebi ostati! I spoznat ćete da sam ja Jahve koji bije. 10Evo, evo dolazi, kolo ti udesa dolazi, prut već cvjeta i oholost pupa, 11a nasilje se podiže kao žezlo bezbožnosti! I nitko neće ostati od njih, nitko od njihova mnoštva. Ništa od njihove buke, nema u njima vrijednosti. 12Ide vrijeme, bliži se dan! Tko kupuje, neka se ne raduje, a tko prodaje, neka ne tuguje, jer se gnjev izlijeva na sve bogatstvo njegovo. 13Jer tko proda, neće više dobiti što je prodao, i nitko neće bezakonjem ojačati život! 14Trube trublje i sve je spremno, ali nitko ne kreće u boj, jer gnjev se moj izlijeva na sve bučno mnoštvo.
15Vani – mač, a unutra – kuga i glad! I tko je u polju, od mača će poginuti, a tko u gradu, glad će ga i kuga uništiti. 16Koji uteku, sklonit će se u gore kao dolinski golubovi, a ja ću ih sve istrijebiti, svakoga zbog bezakonja njegova, 17…“ (Ezekiel, 7, 3-17)
red wolf-
2016-02-10
ezek se konvertirao na krscanstvo :)
nije vise luciferijanac :)
red wolf-
2016-02-10
ahahahared wolf wrote:Ja nikad nisam bio ''luciferijanac''...To je Bog vaših vladara...Leviathan2 wrote:ezek se konvertirao na krscanstvo :)
a svaki malo citiras Pikea
ezek ezek,
lucifer je bio ok tip, za razliku od tvoga jahvea on je jako jako pomogao ljudskoj rasi
mislim onaj koji je izvorno lucifer
jbte, sad u stvari kuzim koliko si ukurcu
a svaki malo citiras Pikea
ezek ezek,
lucifer je bio ok tip, za razliku od tvoga jahvea on je jako jako pomogao ljudskoj rasi
mislim onaj koji je izvorno lucifer
jbte, sad u stvari kuzim koliko si ukurcu
Lucifer...Prometej...Nije ono na što misle Vaši gospodari, kad ja o tome pišem...
Nasuprot tvojih gospodara i njihovog Boga je Adonai...Otac...
red wolf-
2016-02-10
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
2014-08-25
SOK IZ VAŠINGTONA! DA LI MINISTAR ODBRANE AMERIKE OVOM IZJAVOM SPUŠTA LOPTU? Izvor dokaza o napadu zaprepastio svetsku javnost
Američki ministar odbrane Džim Matis tvrdi da američka vojska nema dokaza da su hlor ili sarin korišćeni u navodnom hemijskom napadu u sirijskom gradu Dumi.
On je u svom izlaganju u Kongresu istakao da je jedini dokaz Pentagona da se takav incident desio tvrdnje na društvenim mrežama i u medijima.
Američki ministar odbrane Džim Matis tvrdi da američka vojska nema dokaza da su hlor ili sarin korišćeni u navodnom hemijskom napadu u sirijskom gradu Dumi.
On je u svom izlaganju u Kongresu istakao da je jedini dokaz Pentagona da se takav incident desio tvrdnje na društvenim mrežama i u medijima.
2014-08-25
Pa yel to nije dovoljno???..ono..tko je bucniji,njegova je istinita..???Serbinho-3 wrote:SOK IZ VAŠINGTONA! DA LI MINISTAR ODBRANE AMERIKE OVOM IZJAVOM SPUŠTA LOPTU? Izvor dokaza o napadu zaprepastio svetsku javnost
Guest- Guest
eto, francuzi su rekli da je koristeno i da ce upotrijebit silu, sad su i britanci dali zeleno svjetlo za bombanje,
ostaje jos jedino trump
znaci moglo bi pocet veceras
kukavna govna obicno napadaju nocu
ostaje jos jedino trump
znaci moglo bi pocet veceras
kukavna govna obicno napadaju nocu
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Dramatično upozorenje: Evropi preti napad?
» Drago Krpina plasi svoje hdzovce:'Ovaj napad vam je zloslutno upozorenje
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
Page 13 of 15