Danas kuham...
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Danas kuham...
nemaš šta provjeravat....provjereno bar 1000 putaJimmieJohnsoon wrote:provjerim vidim
kupuj i peci!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:nemaš šta provjeravat....provjereno bar 1000 putaJimmieJohnsoon wrote:provjerim vidim
kupuj i peci!
vidiš, meni se nije svidio okus palačinki na njoj.. nije to to.. pa sam kupila tavu od emajla koja se ne pere nego samo obriše nakon pečenja.. jedino se prije novog pečenje mora na njoj dobro ugrijati ulja, proliti i dobro obrisati.. e, to su prave palačinke...
Guest- Guest
Jeste,dobro izgleda...napunila sam ju malo prezlama s jajetom,i zalijevala non stop....za desert sam uzela neko integralno tijesto medenjaka i djeca razvaljala i pekla,predobri su,tope se u ustima....
Guest- Guest
vjerojatno je stvar u stalnom zalijevanju :) .. ja sam samo jednom pekla patku u pećnici i bila je žilava, rastezala se kao guma.. muž je peče na ražnju i topi se u ustima... :)
Guest- Guest
Mama je jednom isto ovako kod mene pekla,i zalijevala.....bas me zanima kakvog je okusa.....
Cekam muza da dodje iz firme pa da jedemo,dok cekam pecem muffine za sutra u skolu,noemi ce nosit jer je imala rodjendan....
Cekam muza da dodje iz firme pa da jedemo,dok cekam pecem muffine za sutra u skolu,noemi ce nosit jer je imala rodjendan....
Guest- Guest
ozbiljno? pa ja ne osjecam nikakav poseban okusmetilda wrote:Noor wrote:nemaš šta provjeravat....provjereno bar 1000 putaJimmieJohnsoon wrote:provjerim vidim
kupuj i peci!
vidiš, meni se nije svidio okus palačinki na njoj.. nije to to.. pa sam kupila tavu od emajla koja se ne pere nego samo obriše nakon pečenja.. jedino se prije novog pečenje mora na njoj dobro ugrijati ulja, proliti i dobro obrisati.. e, to su prave palačinke...
ovo s uljem ja radim na delimano tavi....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tjesteninu, lijena sam.. složila brzinsku tjesteninu s tunom i sad uživam u čaši crnog vina :)
Guest- Guest
nisam dugo natočila doma čašu vina, baš paše
još bu me šupilo koliko nemam tolerancije na alkohol, al baš me briga, bar ću ranije zaspati neko jako, crno domaće :D
još bu me šupilo koliko nemam tolerancije na alkohol, al baš me briga, bar ću ranije zaspati neko jako, crno domaće :D
Guest- Guest
Ja volim slatka....ima jedno dobro kupinovo,iz vojvodine....
Ja bar svaki drugi dan po casu....
Ja bar svaki drugi dan po casu....
Guest- Guest
i ja :) kupinovo mi je za posebne prilike, a ovako si inače tu i tamo znam kupiti Venus vino, fino je!
nije to loše! ;) crno vino je za nas žene zdravo hehehe
nije to loše! ;) crno vino je za nas žene zdravo hehehe
Guest- Guest
Noor wrote:ozbiljno? pa ja ne osjecam nikakav poseban okusmetilda wrote:Noor wrote:nemaš šta provjeravat....provjereno bar 1000 putaJimmieJohnsoon wrote:provjerim vidim
kupuj i peci!
ovo s uljem ja radim na delimano tavi....
e pa u tome je stvar... na ovoj emajliranoj tavi palačinke imaju okus.. ne znam ni ja zašto, ali je tako.. zato sam teflonku i bacila da mi ne smeta po ormaru.. delimano doduše nisam probala
Guest- Guest
elysium wrote:tjesteninu, lijena sam.. složila brzinsku tjesteninu s tunom i sad uživam u čaši crnog vina :)
i ja sam jučer složila brzinsku tjesteninu sa šunkom, sirom, satarašom ali bez vina
Guest- Guest
jutros skuhala krumpir salatu i sad između dvije berbe bijelo meso brzinski na maslacu i brokula al dente... sad jurimo dok je još sunčano....
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50