Danas kuham...
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Danas kuham...
Krem juha ood bundeve i krumpira
Friska pecena kobasica
Pire
Mijesana salata
Friska pecena kobasica
Pire
Mijesana salata
Guest- Guest
muž danas kupio filete oslića, a to je bez okusa i mirisa i ne volim ih pa sam napravila marinadu:
maslinovo ulje, žlica senfa, pola čaše bijelog vina, dvije žlice soja sosa, žlica jabučnog octa, falio mi je limun ali prošlo je i bez toga.. bili su puno jestiviji nego inače a na preostaloj tekućini popržila paprike, butternut i običnu tikvicu .. povrće je bilo puno bolje od oslića... :)
maslinovo ulje, žlica senfa, pola čaše bijelog vina, dvije žlice soja sosa, žlica jabučnog octa, falio mi je limun ali prošlo je i bez toga.. bili su puno jestiviji nego inače a na preostaloj tekućini popržila paprike, butternut i običnu tikvicu .. povrće je bilo puno bolje od oslića... :)
Guest- Guest
jutros ispekla pitu od sira
za ručak na maslacu bijelo pileće meso sa butternutom, rižom i kaduljom
za ručak na maslacu bijelo pileće meso sa butternutom, rižom i kaduljom
Guest- Guest
Decko napravio zapecenu rajcicu sa patlidzanom i mocarelom u rerni... nikada nesto gore nisam jela...
Napravila sam si pommes kasnije.
Guest- Guest
Fibica wrote:Meni kora za pite uvijek pukne
praviš li je ili koristiš kupovne?
Guest- Guest
Fibica wrote:Decko napravio zapecenu rajcicu sa patlidzanom i mocarelom u rerni... nikada nesto gore nisam jela...
a ne bi trebalo biti tako loše... ja pržim patlidžan i rajčicu, samo rajčicu pospem šećerom i origanom i bude super.. a uz to još i sir koji se otopi.. baš zvuči ukusno
Guest- Guest
Pravim...metilda wrote:Fibica wrote:Meni kora za pite uvijek pukne
Kupovnu kore su mi kao osuseni listovi papira :D
Guest- Guest
Fibica wrote:Pravim...metilda wrote:Fibica wrote:Meni kora za pite uvijek pukne
Kupovnu kore su mi kao osuseni listovi papira :D
ti si onda pravi majstor od kuhinje... uvijek sam se divila kuharicama koje same znaju napraviti tijesto za pite, a meni je tlaka svako dizano tijesto. ja napravim s kupovnim i bude dobro, naravno ne tako kao sa domaćim...
Guest- Guest
Daleko sam ja od majstora.
A s tim tijestom nikako pogodit... kada vucem, nastane mi sto rupa, neke pute bude nekako, suhkasto(?)pa ga ne mogu razvuci kako treba... bas nikako da mi bude lijepo, kao u youtube videima i kao bakino...
A ove kore iz ducana su mi cudne...ako ne prelijem necim iznad budu mi previse zilave...suhe
A s tim tijestom nikako pogodit... kada vucem, nastane mi sto rupa, neke pute bude nekako, suhkasto(?)pa ga ne mogu razvuci kako treba... bas nikako da mi bude lijepo, kao u youtube videima i kao bakino...
A ove kore iz ducana su mi cudne...ako ne prelijem necim iznad budu mi previse zilave...suhe
Guest- Guest
punjene paprike u pretis loncu...
EstebanEnrique-
2014-04-16
ledoslad od vanile i cokolade
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:ledoslad od vanile i cokolade
upravo ga pojela
more me umorilo, prespavala sam ručak, bit će zato večera, dečki su se valjda snašli
Guest- Guest
danas za dorucak tost sir sunka i sjetio se da stavim iskrizane paprike i zapecem u sendvic automatu ...znate ono kad se preklopi svaki tost se prepolovi i izgleda trokutast
EstebanEnrique-
2014-04-16
nije mi se dalo danas kuvati otisao do kineskog restorana i uzeo spagete iz duboke wok tave sa svim mogucim sosevima povrcem i zacinima kao stari znanac odbio sam viljusku samo stapici
EstebanEnrique-
2014-04-16
JimmieJohnsoon wrote:nije mi se dalo danas kuvati otisao do kineskog restorana i uzeo spagete iz duboke wok tave sa svim mogucim sosevima povrcem i zacinima kao stari znanac odbio sam viljusku samo stapici
meni je prva sushi rolica odletjela ispod stola a špagete bih morala pojesti prstima kad mi ne bi ponudili pinjur
Guest- Guest
inače danas kuham piletinu s graškom.. omaklo mi se puno začina, kurkume, klinčića i muškatnog oraščića, pa ne znam kako će to dečkima pasati
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50