ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rodna ideologija vise nije opasna

Page 14 of 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

Go down

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 14 Empty Re: Rodna ideologija vise nije opasna

Post by neva 5/4/2018, 18:48

slidingdoorsoperator wrote:Redovito, hvala na pitanju. Makar ne baš ovako spretno, ali stisle godine...
zato si ti tako izdržlljiv u raspravi, a još ako i melkior vježba.. jao! :_| :W

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 14 Empty Re: Rodna ideologija vise nije opasna

Post by Guest 5/4/2018, 18:49

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Redovito, hvala na pitanju. Makar ne baš ovako spretno, ali stisle godine...
zato si ti tako izdržlljiv u raspravi, a još ako i melkior vježba.. jao! :_| :W

On po vlastitom priznanju uspjeva pretrčati samo dva kilometra u komadu i to brzinom od 3 metra u sekundi. Pih!

Last edited by slidingdoorsoperator on 5/4/2018, 18:52; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 5/4/2018, 18:50

melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
Daj mi objasni kako adio sistem  :|
ima raznih nacina, uglavnom ne sudjelujes u porodici, braku, izbjegavas porez, ne pravis djecu, nema alimentacije, zivis iskljucivo za sebicne interese, ne ratujes za sistem nego odes na "iznenadni sluzbeni put u argentinu", kurvas se ili sve rasprodas i odselis. Ukratko radis protiv svega onog sto drzi jedan sistem na okupu a koristis samo ono sto ti odgovara od sistema. Lovu naravno skupljas da mozes rec adio ako zagusti, nek ga brani onaj cije interese je sistem zastupao
To nije dovoljno jer je sebičnost ionako utkana u samu bit sistema.
cija sebicnost
konkretno
kome sistem sluzi a ko je jebana stranka na zapadu
Korporativni, krupni kapital vodi igru na Zapadu, a njima sebičnost i odgovara, oni od sebičnosti najviše i profitiraju. Rješenje se nalazi izvan obližnjeg  trgovačkog centra  ;)
otkud ti to
njih zanima lova
muskarci kad su sami i svoju lovu trose za sebe daleko manje trose
a i manje prohtjeve za nekim extra luksuzom imaju
korporacijama odgovara drzavni transfer iz muskih ruku u zenske koje su daleko veci potrosaci
ti kad stedis manje je love u opticaju, svega je manje i ekonomija usporava pa nece moc odrzavat sve one socijalne programe i budalastine koje direktno rade protiv tebe
manje socijalnih usluga i manje za sistem generalno, manje djece, nema obiteljskih sudova i slicnih korumpiranih drkotina itd

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 18:50

slidingdoorsoperator wrote:Opposites attrackts.  :P Inače ne bi uopće ulazili u bilo kakvu komunikaciju.
e hajde mi pričaj malo o igri 'đavoljeg odvjetnika', pojma nemam B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:51

kratki resimeaux na temu kolko sam uspio skužit šejkera radi se o ovome:

Badava se sad ulizuješ. La commedia è finita!

Ti si totalni idiot, a ja sam do sada kada su tvoje maloumne konstrukcije u pitanju uvijek bio dobre volje, ali i tome je došao kraj.
Šako jada i vrećo govana.

Pa svaka budala bi trebala znati što je fake news.
E sad, druga je priča što postoje i iberbudale.

Ah da. Nategnuta feministička kvazi duhovitost.

Verbalno. Druga je priča što on doslovce isijava iz cijelog tvog bolesnog bića što nije nikakakv problem primjetiti i ne samo na temelju tvojih današnjih upisa na forumu.

Jebo te Hitler u šupak i ti njega.

Koja sad Vinka?

Eh vi mamine razmaženice, na kraju skoro obavezno završite kao profesionalne feministkinje.

Tko je vidio izloge razbijati lopatama?
Vidi se da ništa fizički nisi radila u životu.
Da pogađam, mamina princeza, a?

Ako si toliko glup pa ne možeš protumačiti njegove izjave, pitaj ga i osobno. Garantiram da te neće poslati tamo gdje ti je zapravo mjesto, barem ne od prve. Kasnije sumnjam da će tome odoljeti, toliko si... jel'.

Vraga bi se ti javila po tom pitanju tek tako.
Progodna skretničarenja?
Pa ako je netko uvijek bio dosljedan u svojim ocjenama na ovom forumu, a bogami i izvan njega, onda sam to ja.

Ali niti to nije glavni problem, nego konji kojima to nikako ne ulazi u glavu pa ma kako se trudio da im objasniš da je 2+2=4.

Što te briga, jer si ti odavno ispala... ono što si već ispala.

A najviše te je pogodilo ono od jutros o Račanu i tzv. hrvatskoj ljevici, jelda?

To je bilo jutros, a u međuvremenu je došao i demanti od strane Puljića. Imaš i na HTV teletekstu str. 123.

Dosadio si i Bogu i vragu sa svojim bolesnim bljuvotinama.

Dobro, kome sam to ja na forumu "puštao krv"?
Jebote, više ne možeš smrdljivoj pederčini reći što je spada, a da ne budeš odmah optužen za radikalne namjere.

Je, konačno riješenje.

Fuj. Rakija govnjara. Dovoljno da se čovjeku zgadi život gore nego od vode zagađene ugljikovodicima.

Pa gnječ je odavno na toj liniji, barem verbalno.
Zar niti to nitko nije primjetio?
Što ti je selektivna memorija.

Ma grozno koliko se ekipa na ovom forumu raspištoljila. Jebote, više ne možeš ništa nikome dokazati argumentima nego ih prvo moraš pošteno izvrijeđati da bi te uopće počeli uzimati za ozbiljno.

Nek si se i ti outao, čisto da znamo sa kakvom pederčinom imamo posla.

Tzv. forumaška napredna ljevica pokazuje da zapravo i ne spada u kategoriju ljudskih bića.

Puši kurac kretenčino bolesna i maloumna

Netju trkeljanje.

Klasika.

Koji sad vrag?
Opet neka promjena ili one prvotne nije ni bilo?

Ostalo je za tebe tipični "naprednjački" zbrda zdola trlababalan koji ne vidim razloga komentirati.

Ne lupetaj. Uostalom, uskoro ćeš se i sam uvjeriti.

Napredni ste u vražju mater, da o nekoj elementarnoj inteligenciji i ne govorim.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:51

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Opposites attrackts.  :P Inače ne bi uopće ulazili u bilo kakvu komunikaciju.
e hajde mi pričaj malo o igri 'đavoljeg odvjetnika', pojma nemam B-)

Ah, tu smo školu apsolvirali još na starom forumu.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 18:52

slidingdoorsoperator wrote:On po vlastitom priznanju uspjeva pretrčati samo dva kolometra u komadu i to brzinom od 3 metra u sekundi. Pih!
:D vidi ga, a možda se čovjek ustvari trudi trčati što sporije?
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:54

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:On po vlastitom priznanju uspjeva pretrčati samo dva kolometra u komadu i to brzinom od 3 metra u sekundi. Pih!
:D vidi ga, a možda se čovjek ustvari trudi trčati što sporije?

Ma da, garant mu je tako zadovoljstvo veće. Tko se uopće trudi trčati što sporije? Mislim, sa 3 m/s trčiš ne dva nego barem 10 km. Bolje objašnjenje je da jednostavno nije u dobroj kondiciji.

Last edited by slidingdoorsoperator on 5/4/2018, 18:55; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/4/2018, 18:55

Gnječ wrote:kratki resimeaux na temu kolko sam uspio skužit šejkera radi se o ovome:

Badava se sad ulizuješ. La commedia è finita!

Ti si totalni idiot, a ja sam do sada kada su tvoje maloumne konstrukcije u pitanju uvijek bio dobre volje, ali i tome je došao kraj.
Šako jada i vrećo govana.

Pa svaka budala bi trebala znati što je fake news.
E sad, druga je priča što postoje i iberbudale.

Ah da. Nategnuta feministička kvazi duhovitost.

Verbalno. Druga je priča što on doslovce isijava iz cijelog tvog bolesnog bića što nije nikakakv problem primjetiti i ne samo na temelju tvojih današnjih upisa na forumu.

Koja sad Vinka?

Eh vi mamine razmaženice, na kraju skoro obavezno završite kao profesionalne feministkinje.

Tko je vidio izloge razbijati lopatama?
Vidi se da ništa fizički nisi radila u životu.
Da pogađam, mamina princeza, a?

Ako si toliko glup pa ne možeš protumačiti njegove izjave, pitaj ga i osobno. Garantiram da te neće poslati tamo gdje ti je zapravo mjesto, barem ne od prve. Kasnije sumnjam da će tome odoljeti, toliko si... jel'.

Vraga bi se ti javila po tom pitanju tek tako.
Progodna skretničarenja?
Pa ako je netko uvijek bio dosljedan u svojim ocjenama na ovom forumu, a bogami i izvan njega, onda sam to ja.

Ali niti to nije glavni problem, nego konji kojima to nikako ne ulazi u glavu pa ma kako se trudio da im objasniš da je 2+2=4.

Što te briga, jer si ti odavno ispala... ono što si već ispala.

A najviše te je pogodilo ono od jutros o Račanu i tzv. hrvatskoj ljevici, jelda?

To je bilo jutros, a u međuvremenu je došao i demanti od strane Puljića. Imaš i na HTV teletekstu str. 123.

Dosadio si i Bogu i vragu sa svojim bolesnim bljuvotinama.

Dobro, kome sam to ja na forumu "puštao krv"?
Jebote, više ne možeš smrdljivoj pederčini reći što je spada, a da ne budeš odmah optužen za radikalne namjere.

Je, konačno riješenje.

Fuj. Rakija govnjara. Dovoljno da se čovjeku zgadi život gore nego od vode zagađene ugljikovodicima.

Pa gnječ je odavno na toj liniji, barem verbalno.
Zar niti to nitko nije primjetio?
Što ti je selektivna memorija.

Ma grozno koliko se ekipa na ovom forumu raspištoljila. Jebote, više ne možeš ništa nikome dokazati argumentima nego ih prvo moraš pošteno izvrijeđati da bi te uopće počeli uzimati za ozbiljno.

Nek si se i ti outao, čisto da znamo sa kakvom pederčinom imamo posla.

Tzv. forumaška napredna ljevica pokazuje da zapravo i ne spada u kategoriju ljudskih bića.

Puši kurac kretenčino bolesna i maloumna

Netju trkeljanje.

Klasika.

Koji sad vrag?
Opet neka promjena ili one prvotne nije ni bilo?

Ostalo je za tebe tipični "naprednjački" zbrda zdola trlababalan koji ne vidim razloga komentirati.

Ne lupetaj. Uostalom, uskoro ćeš se i sam uvjeriti.

Napredni ste u vražju mater, da o nekoj elementarnoj inteligenciji i ne govorim.

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 14 Look_my_fucking_balls
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by melkior 5/4/2018, 18:56

prckov wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
Daj mi objasni kako adio sistem  :|
ima raznih nacina, uglavnom ne sudjelujes u porodici, braku, izbjegavas porez, ne pravis djecu, nema alimentacije, zivis iskljucivo za sebicne interese, ne ratujes za sistem nego odes na "iznenadni sluzbeni put u argentinu", kurvas se ili sve rasprodas i odselis. Ukratko radis protiv svega onog sto drzi jedan sistem na okupu a koristis samo ono sto ti odgovara od sistema. Lovu naravno skupljas da mozes rec adio ako zagusti, nek ga brani onaj cije interese je sistem zastupao
cija sebicnost
konkretno
sad su doktori na #me too tapetu, jedna anonimna optuzba bez obzira koliko je lazna i prije koliko stotina godina se navodno desila, i njegova karijera je zavrsena. Onda se jos dignu i mediji i zovu imal jos ko da ga optuzi.
ni jedan muskarac na polozaju (a uglavnom se njihove glave traze), vise nije siguran kad mogu doc po njega ako se kad kome zamjerio
Rješenje je u sistematskom ubijanju žena dok ne odustanu od emancipacije; na ulici, u trgovinama, sveučilištima, školama, televizijskim studijima. Potreban je opći masovni oružani muški ustanak protiv žena i protiv države i protiv Crkve, kojeg više neće moći kontrolirati ni mediji, ni država ni vojska ni pravosuđe. To se zove totalni slom sistema. A ako su žene ravnopravne, a jesu, neka uzmu oružje i neka se oružano suprotstave muškarcima. Nemamo si više što reći; sve političke snage su se uprle u borbu protiv tradicionalne uloge žene u društvu. Muškarci im trebaju pokazati da su u tome uspjeli i da žene više ne tretiraju kao - žene.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 5/4/2018, 18:57

Mah, odoh štihat vrt.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:58

melkior wrote:

Rješenje je u sistematskom ubijanju žena dok ne odustanu od emancipacije

Evo.
I onda ćeš se još i naljutiti kada ti se svašta kaže.
Ali to ću sad prepustiti kaji.

Last edited by slidingdoorsoperator on 5/4/2018, 18:58; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor 5/4/2018, 18:58

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Dobro, kome sam to ja na forumu "puštao krv"?
ma joj, pričaj što hoćeš.. malo sam se iznenadila, ali evo već sam se navikla :)
i ja...naravno, pozitivno :D

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:59

melkior wrote:Mah, odoh štihat vrt.

U ovo doba dana? Baš se i nećeš naštihati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 19:00

slidingdoorsoperator wrote:Ma da, garant mu je tako zadovoljstvo veće. Tko se uopće trudi trčati što sporije? Mislim, sa 3 m/s trčiš ne dva nego barem 10 km. Bolje objašnjenje je da jednostavno nije u dobroj kondiciji.
možda je, pa sam si rekao da je munjen, poremećen, nenormalan i sve? B-)
umirem od gladi, idem sad jest' nešto, prije nego se pretvorim u kanibala i istopim vas u čvarke :offt
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 5/4/2018, 19:00

melkior wrote:
prckov wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
cija sebicnost
konkretno
sad su doktori na #me too tapetu, jedna anonimna optuzba bez obzira koliko je lazna i prije koliko stotina godina se navodno desila, i njegova karijera je zavrsena. Onda se jos dignu i mediji i zovu imal jos ko da ga optuzi.
ni jedan muskarac na polozaju (a uglavnom se njihove glave traze), vise nije siguran kad mogu doc po njega ako se kad kome zamjerio
Rješenje je u sistematskom ubijanju žena dok ne odustanu od emancipacije; na ulici, u trgovinama, sveučilištima, školama, televizijskim studijima. Potreban je opći masovni oružani muški ustanak protiv žena i protiv države i protiv Crkve, kojeg više neće moći kontrolirati ni mediji, ni država ni vojska ni pravosuđe. To se zove totalni slom sistema. A ako su žene ravnopravne, a jesu, neka uzmu oružje i neka se oružano suprotstave muškarcima. Nemamo si više što reći; sve političke snage su se uprle u borbu protiv tradicionalne uloge žene u društvu. Muškarci im trebaju pokazati da su u tome uspjeli i da žene više ne tretiraju kao - žene.
nisu zene problem nego sistem
prekjuce je jedna iranka napala youtube i ranila troje zato sto su joj navodno demonetarizirali videa

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dijagram 5/4/2018, 19:01

melkior wrote:Mah, odoh štihat vrt.
Bravo melki, pali reflektor i do zore ,...cudo ces napraviti
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 19:01

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Ma da, garant mu je tako zadovoljstvo veće. Tko se uopće trudi trčati što sporije? Mislim, sa 3 m/s trčiš ne dva nego barem 10 km. Bolje objašnjenje je da jednostavno nije u dobroj kondiciji.
umirem od gladi, idem sad jest' nešto, prije nego se pretvorim u kanibala i istopim vas u čvarke :offt

Ajde, što prije to bolje. Mislim na večeranje, a ne topljenje...
Dobar tek, u svakom slučaju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 5/4/2018, 19:03

slidingdoorsoperator wrote:
neve wrote:

Ajde, što prije to bolje. Mislim na večeranje, a ne topljenje...
Sve iza 18 treba izbjegavati, inace nece biti dobbro na vagi, ...osim ako se dela iznimno teske posle, onda mos kak os
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 19:03

Noor wrote:i ja...naravno, pozitivno :D
ma, nisam ni sumnjala, samo uživaj B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 19:07

slidingdoorsoperator wrote:Ajde, što prije to bolje. Mislim na večeranje, a ne topljenje...
hvala.. i poruči onom forumašu gore da mi je ovo prvi obrok danas i sastoji se od malo prokulica na lešo s maslinovim uljem i integralnog peciva
pa zar je to previše..?! :redface1
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics