ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rodna ideologija vise nije opasna

Page 12 of 31 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Next

Go down

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 12 Empty Re: Rodna ideologija vise nije opasna

Post by melkior 5/4/2018, 18:10

slidingdoorsoperator wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
Zato što se u društvu ionako sve vrti oko seksa i love, ostalo je manje-više nebitno.

Ti si malo žešće opterećen. Sve su u društvu zapravo vrti oko volje za moć, ostalo je sve varijacija na temu.
Melkior:
Posljednja slamka spasa za muškarce, bijelce, heteroseksualce bilo bi potpuno odbacivanje kršćanstva, Biblije i Katoličke Crkve, i umjesto toga prianjanje uz F. Nietzsche-a.
Slidingdooroperator:
Jebo te Hitler u šupak i ti njega.
:clown

Jedno je prihvatiti Nietzscheovu kritiku društva, a nešto sasvim drugo ono što je na iskrivljenoj intepretaciji njegove filozofije ponudio Hitler, kao što ti činiš.
Jedini tko je ovdje spomenuo Hitlera si ti  :clown

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 12 Empty Re: Rodna ideologija vise nije opasna

Post by Guest 5/4/2018, 18:11

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
Zato što se u društvu ionako sve vrti oko seksa i love, ostalo je manje-više nebitno.

Ti si malo žešće opterećen. Sve su u društvu zapravo vrti oko volje za moć, ostalo je sve varijacija na temu.

Slidingdooroperator:
Jebo te Hitler u šupak i ti njega.

Jedno je prihvatiti Nietzscheovu kritiku društva, a nešto sasvim drugo ono što je na iskrivljenoj intepretaciji njegove filozofije ponudio Hitler, kao što ti činiš.

Verbalno. Druga je priča što on doslovce isijava iz cijelog tvog bolesnog bića što nije nikakakv problem primjetiti i ne samo na temelju tvojih današnjih upisa na forumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 18:12

slidingdoorsoperator wrote:Vraga bi se ti javila po tom pitanju tek tako.
Progodna skretničarenja?
Pa ako je netko uvijek bio dosljedan u svojim ocjenama na ovom forumu, a bogami i izvan njega, onda sam to ja.
ajme..  gle, skretničarenje se odnosi na lamentiranje o nečemu što nema mrtve veze s temom, a Račan i '90 priznat ćeš nemaju
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by melkior 5/4/2018, 18:12

melkior wrote:
melkior wrote:
Ako si toliko glup pa ne možeš protumačiti njegove izjave, pitaj ga i osobno. Garantiram da te neće poslati tamo gdje ti je zapravo mjesto, barem ne od prve. Kasnije sumnjam da će tome odoljeti, toliko si... jel'.
Pa ti si na izvoru informacija, ne ja, valjda ti znaš što je fake news  :clown

Pa svaka budala bi trebala znati što je fake news.
E sad, druga je priča što postoje i iberbudale.
Ti si manipulativni idiot, druga stvar što sam ja danas dobre volje.

Ti si totalni idiot, a ja sam do sada kada su tvoje maloumne konstrukcije u pitanju uvijek bio dobre volje, ali i tome je došao kraj.
Šako jada i vrećo govana.
:D  Ma ti si ljubav mog života  :kiss:
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by kaya 5/4/2018, 18:17

kaja wrote:Sad kreću parole “ Ne laži.. Vinka”

Koja sad Vinka?
Pa Vinko Puljić ..
Pazi kad sad Vinka nazove Plenkovic nakon rikverca , morati ce sutra jadan dati opet izjavu da je IK za pet. 
Pa ce opet ovi poluditi..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:17

neve wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Vraga bi se ti javila po tom pitanju tek tako.
Progodna skretničarenja?
Pa ako je netko uvijek bio dosljedan u svojim ocjenama na ovom forumu, a bogami i izvan njega, onda sam to ja.
ajme..  gle, skretničarenje se odnosi na lamentiranje o nečemu što nema mrtve veze s temom, a Račan i '90 priznat ćeš nemaju

Pa nemaju formalno, ali ljevičarska neodlučnost ne samo po pitanju prihvaćanja činjenice oko raspada bivše države mislim itekako ima.
Kako od nekoga sa takvim kvalitetama očekivati da ima jedan dosljedan odnos prema Crkvi, što u Hrvata što u samom Vatikanu?
I ništa se ozbiljno kod njih nije promjenilo po tom pitanju od 1989. do danas.
A pazi, Crkva je u proteklim desetljećima pa dijelom i stoljećima, bar posljednja 2, bila možda i glavni čuvar nacionalnog identiteta u hrvatskim zemljama i općenito tamo gdje žive Hrvati i predstavljala je možda i najveću opoziciju narodnoj vlasti u bivšoj državi, opet u hrvatskim krajevima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:18

kaja wrote:
kaja wrote:Sad kreću parole “ Ne laži.. Vinka”

Koja sad Vinka?
Pa Vinko Puljić ..
Pazi kad sad Vinka nazove Plenkovic nakon rikverca , morati ce sutra jadan dati opet izjavu da je IK za pet. 
Pa ce opet ovi poluditi..

Ah da. Nategnuta feministička kvazi duhovitost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 5/4/2018, 18:18

melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
Naime, radi se o sljedećem: suvremenim političkim interpretacijama Biblije i kršćanstva, kao i Istanbulskom Konvencijom, vodi se zapravo institucionalni rat protiv muškog spola. U tome sudjeluju i ljevica, i klerikalna desnica, i biskupi, i papa, politički centar, udruge katoličkih žena, zapravo, svi. Gay pokret jest autentični pokret emancipacije muškog roda, jer on nije (samo) za dva muškarca, već za muškarca samog (bez žene). A s obzirom da je upravo suvremena žena najveći uzrok propasti Zapada, gay pokret u stvari predstavlja bijeg sa već pripremljenih vješala. Takav pokret u stvari nije moralan sa tradicionalnog stajališta niti s pozicije opstanka društva, ali radi se o tome da se društvo do kraja uništi, kad se već ne može popraviti. Ako se ne možeš boriti protiv sistemske greške, postani ti sistemska greška koja će ubrzati slom.
sve si dobro osim ubacivanja bespotrebno seksualne orjentacije (devijacije) koja sa time da se muskarci u scenariju koji si opiso, nema veze, a koji je izgldan, trebaju distancirat od sistema koji radi protiv njih. Ne znam sta si zapeo za sex, koji ti je kurac. Sistem svakako ide u cenifu, a ako ode i u njemu vise ne postoje niti jedna privilegija za muskarca osim iskljucivo mjesto "pedra" onda adio sistem, welcome arapi (eto i sori kite protiv neuroze)
Interes medu spolovima mora bit obostrani ili nikakav, simply whats in it for me, nothing, ok..see you in afterlife
alo, sex je nebitan u ovom kontekstu o kojem ja govorim
a lovu ti takode niko ne brani da stvaras
di god i kako god
ako sistem radi direktno protiv tvojih interesa i u tu svrhu koristi i tvoju lovu onda adio sistem
ako dode do toga sistem ili ja izbor je jednostavan
Daj mi objasni kako adio sistem  :|
ima raznih nacina, uglavnom ne sudjelujes u porodici, braku, izbjegavas porez, ne pravis djecu, nema alimentacije, zivis iskljucivo za sebicne interese, ne ratujes za sistem nego odes na "iznenadni sluzbeni put u argentinu", kurvas se ili sve rasprodas i odselis. Ukratko radis protiv svega onog sto drzi jedan sistem na okupu a koristis samo ono sto ti odgovara od sistema. Lovu naravno skupljas da mozes rec adio ako zagusti, nek ga brani onaj cije interese je sistem zastupao
Druga je opcija da si zrtveno janje sistema

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:19

lako je danas bit pop u rvata kad ti stado ima kravlje ludilo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:21

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:
Pa ti si na izvoru informacija, ne ja, valjda ti znaš što je fake news  :clown

Ti si totalni idiot, a ja sam do sada kada su tvoje maloumne konstrukcije u pitanju uvijek bio dobre volje, ali i tome je došao kraj.

Badava se sad ulizuješ. La commedia è finita!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 5/4/2018, 18:22

melkior wrote:
melkior wrote:

Verbalno. Druga je priča što on doslovce isijava iz cijelog tvog bolesnog bića što nije nikakakv problem primjetiti i ne samo na temelju tvojih današnjih upisa na forumu.
 Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 12 1f308  :earthhug:
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 18:23

ljubo1212 wrote:neve, ni slučajno, bilo je to ono 5 somova, i nedaj se ines,
pamtim te puno opušteniju, :)
nit bi plaćao, nit bi se o mene mogla okoristit, ja sam već dugo u tovnoj fazi...ne rasplodnoj
znači, samo laganini neve :D
pa vrlo opušteno sam protumačila tvoj komentar u duhu u kojem je napisan B-)
ok, sad si objasnio što si mislio.. dalje ćemo laganini
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by melkior 5/4/2018, 18:26

melkior wrote:
melkior wrote:

Ne umišljaj si, operetna krizantemo  :ming1
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:26

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:

Rodna ideologija vise nije opasna  - Page 12 1f308  :earthhug:

Pa sjeti se samo vlastitih idiotarija o Erdoganocim vojnim pohodima po Europi.
Mislim, jesi li ti uopće normalan?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 5/4/2018, 18:28

prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
sve si dobro osim ubacivanja bespotrebno seksualne orjentacije (devijacije) koja sa time da se muskarci u scenariju koji si opiso, nema veze, a koji je izgldan, trebaju distancirat od sistema koji radi protiv njih. Ne znam sta si zapeo za sex, koji ti je kurac. Sistem svakako ide u cenifu, a ako ode i u njemu vise ne postoje niti jedna privilegija za muskarca osim iskljucivo mjesto "pedra" onda adio sistem, welcome arapi (eto i sori kite protiv neuroze)
Interes medu spolovima mora bit obostrani ili nikakav, simply whats in it for me, nothing, ok..see you in afterlife
di god i kako god
ako sistem radi direktno protiv tvojih interesa i u tu svrhu koristi i tvoju lovu onda adio sistem
ima raznih nacina, uglavnom ne sudjelujes u porodici, braku, izbjegavas porez, ne pravis djecu, nema alimentacije, zivis iskljucivo za sebicne interese, ne ratujes za sistem nego odes na "iznenadni sluzbeni put u argentinu", kurvas se ili sve rasprodas i odselis. Ukratko radis protiv svega onog sto drzi jedan sistem na okupu a koristis samo ono sto ti odgovara od sistema. Lovu naravno skupljas da mozes rec adio ako zagusti, nek ga brani onaj cije interese je sistem zastupao
To nije dovoljno jer je sebičnost ionako utkana u samu bit sistema.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/4/2018, 18:29

hmmm, jos se borite u izgubljenoj bitci,
priznajte poraz i pomirite se
jednostavno ne razumijete da tu ne mozete nista ucinit
oni koji to guraju su na boljim pozicijama i da se svi iz dnrh skupite pred saborom , neko ce vas nazvat primitivcima koje treba preodgojit
i rastjerat suzavcem
jeste li vi idijoti koji ne razumiju ili sto
vi ste nebitni, uhvaceni ste u mrezu takozvane demokracije i zivite u iluziji da mozete nes promjenit
jedino nesto u toj vasoj iluziji sto se moze ucinit uzet kolac i nabit na njega one koji guraju istu ideologiju
al to se nece dogodit jel ste ih vi "biralu" i sad se pokorite vasem "izboru"

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2018, 18:29

melkior wrote:
melkior wrote:
melkior wrote:

Ne umišljaj si, operetna krizantemo  :ming1

Ja nisam taj koji je od nas dvojice idolizirao operetnog Erdogana, napuhani musolinijevski dupeglavče.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 5/4/2018, 18:29

neve wrote:
ljubo1212 wrote:neve, ni slučajno, bilo je to ono 5 somova, i nedaj se ines,
pamtim te puno opušteniju, :)
nit bi plaćao, nit bi se o mene mogla okoristit, ja sam već dugo u tovnoj fazi...ne rasplodnoj
znači, samo laganini neve :D
pa vrlo opušteno sam protumačila tvoj komentar u duhu u kojem je napisan B-)
ok, sad si objasnio što si mislio.. dalje ćemo laganini
samo nemoj kilavo :^0

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by neva 5/4/2018, 18:29

slidingdoorsoperator wrote:Pa nemaju formalno, ali ljevičarska neodlučnost ne samo po pitanju prihvaćanja činjenice oko raspada bivše države mislim itekako ima.
Kako od nekoga sa takvim kvalitetama očekivati da ima jedan dosljedan odnos prema Crkvi, što u Hrvata što u samom Vatikanu?
I ništa se ozbiljno kod njih nije promjenilo po tom pitanju od 1989. do danas.
A pazi, Crkva je u proteklim desetljećima pa dijelom i stoljećima, bar posljednja 2, bila možda i glavni čuvar nacionalnog identiteta u hrvatskim zemljama i općenito tamo gdje žive Hrvati i predstavljala je možda i najveću opoziciju narodnoj vlasti u bivšoj državi, opet u hrvatskim krajevima.
na temi se radilo o Crkvi i HDZ-u dana gospodnjeg 5. travnja 2018., helou! :D
lamentacije o tome što je Račan po tvom mišljenju napravio ili nije napravio u '90tim imaju veze s tom temom koliko i moja baba s logaritamskim tablicama
znači ništa, ni malo, nula, zero
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by prckov 5/4/2018, 18:31

melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
prckov wrote:
melkior wrote:
di god i kako god
To nije dovoljno jer je sebičnost ionako utkana u samu bit sistema.
cija sebicnost
konkretno
kome sistem sluzi a ko je jebana stranka na zapadu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kic 5/4/2018, 18:31

nada, niente, garnichts..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 31 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics