Denkverbot
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
ovo je denkverbot, ode se tribaju čuti poruke smrti i prolaznosti, komu to ne pomogne, bolje mu je da si pokušo pomoći s tabletami, ili s još više cvićo...
ovo je denkverbot, ode se tribaju čuti poruke smrti i prolaznosti, komu to ne pomogne, bolje mu je da si pokušo pomoći s tabletami, ili s još više cvićo...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
čekoj, baš sun učer o tomu razgovoro is ženun, slikati ću razgovor, ali morun nekako imena i slike maknuti...mativka wrote:A koja je primarna uloga i poslanje muškaraca?aben wrote:usrećivanje drugih je primarna uloga i poslanje žena
2014-04-16
aben wrote:čekoj, baš sun učer o tomu razgovoro is ženun, slikati ću razgovor, ali morun nekako imena i slike maknuti...mativka wrote:A koja je primarna uloga i poslanje muškaraca?aben wrote:usrećivanje drugih je primarna uloga i poslanje žena
2014-04-16
Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
Guest- Guest
ča je to pozitivna poruka?mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
2014-04-16
mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
nema je, aben je tu samo da iscrpljuje tvoju pozitivnu energiju...jedan za abena
Guest- Guest
Ja sam sretna žena jer moj ima mob na zelenu i crvenu tipku pa kada je riječ o šuški samo na ruke primam :Daben wrote:aben wrote:čekoj, baš sun učer o tomu razgovoro is ženun, slikati ću razgovor, ali morun nekako imena i slike maknuti...mativka wrote:A koja je primarna uloga i poslanje muškaraca?aben wrote:usrećivanje drugih je primarna uloga i poslanje žena
Guest- Guest
Konstruktivna, a ne destruktivna.aben wrote:ča je to pozitivna poruka?mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
Guest- Guest
ne razumin ča to govoriš,mativka wrote:Ja sam sretna žena jer moj ima mob na zelenu i crvenu tipku pa kada je riječ o šuški samo na ruke primam :Daben wrote:aben wrote: drugih je primarna uloga i poslanje ženačekoj, baš sun učer o tomu razgovoro is ženun, slikati ću razgovor, ali morun nekako imena i slike maknuti...mativka wrote:A koja je primarna uloga i poslanje muškaraca?
ali ovo primanje šoldov naruke clearly zakido zajednicu jer država nemo uvid u transakciju
2014-04-16
pa, je li biš ti rekla da jemativka wrote:Konstruktivna, a ne destruktivna.aben wrote:ča je to pozitivna poruka?mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
"srušiti ću ti kuću"
konstruktivna ili destruktivna poruka?
2014-04-16
On djeluje poput roditelja koji dovede dijete u stanje mira, šoka, resetiranja :)metilda wrote:mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
nema je, aben je tu samo da iscrpljuje tvoju pozitivnu energiju...jedan za abena
Guest- Guest
dobro jutro i tebi, sokratella!metilda wrote:mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
nema je, aben je tu samo da iscrpljuje tvoju pozitivnu energiju...jedan :P: za abena
2014-04-16
Još nismo razmijenili pisane poruke.aben wrote:ne razumin ča to govoriš,mativka wrote:Ja sam sretna žena jer moj ima mob na zelenu i crvenu tipku pa kada je riječ o šuški samo na ruke primam :Daben wrote:aben wrote: drugih je primarna uloga i poslanje ženačekoj, baš sun učer o tomu razgovoro is ženun, slikati ću razgovor, ali morun nekako imena i slike maknuti...mativka wrote:A koja je primarna uloga i poslanje muškaraca?
ali ovo primanje šoldov naruke clearly zakido zajednicu jer država nemo uvid u transakciju
Najgore je kada sve ostane samo na riječima :)
Guest- Guest
morun reći da mi ni dobro sela ota rič, resetitanje. prvi put sun je ču od kicinja vuder,i baš me žuljo.mativka wrote:On djeluje poput roditelja koji dovede dijete u stanje mira, šoka, resetiranja :)metilda wrote:mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
nema je, aben je tu samo da iscrpljuje tvoju pozitivnu energiju...jedan :P: za abena
ljudi nisu računala, resetiranje je nekakova metafora, razumin, ali djeluje mi uvredljivo. nakon ljudskog reseta, čovik bi tribo biti jači ali ne jer je zaburavi sve ča mu se dogodilo kako računalo, nego jer je prihvati sve ča mu se dogodilo.
2014-04-16
Ovisi koja je namjera poruke.aben wrote:pa, je li biš ti rekla da jemativka wrote:Konstruktivna, a ne destruktivna.aben wrote:ča je to pozitivna poruka?mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
"srušiti ću ti kuću"
Guest- Guest
pa rušenje kućemativka wrote:Ovisi koja je namjera poruke.aben wrote:pa, je li biš ti rekla da jemativka wrote:Konstruktivna, a ne destruktivna.aben wrote:ča je to pozitivna poruka?mativka wrote:
Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?
"srušiti ću ti kuću"
2014-04-16
ne znam vise u kojem kontekstu sam spomenuo reset..
ali covjek se svako jutro resetira, noc i spavanje nas tjeraju na zaborav i potiskivanje nekih stvari koje nam se dogadjaju..
tko namjerno nije htio zaspati bar 2 noci zaredom vidio je kako zivot postaje gadljiv..
Zbog tvog načina pisanja poput ćik flik, imam osjećaj indirektnog nametanja resetiranja.aben wrote:morun reći da mi ni dobro sela ota rič, resetitanje. prvi put sun je ču od kicinja vuder,i baš me žuljo.mativka wrote:On djeluje poput roditelja koji dovede dijete u stanje mira, šoka, resetiranja :)metilda wrote:mativka wrote:Ne razumijem pozitivnu poruku, i ima li je uopće?aben wrote:inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
ljudi nisu računala, resetiranje je nekakova metafora, razumin, ali djeluje mi uvredljivo. nakon ljudskog reseta, čovik bi tribo biti jači ali ne jer je zaburavi sve ča mu se dogodilo kako računalo, nego jer je prihvati sve ča mu se dogodilo.
Guest- Guest
Tek toliko da ju srušiš?aben wrote:pa rušenje kućemativka wrote:Ovisi koja je namjera poruke.aben wrote:pa, je li biš ti rekla da jemativka wrote:Konstruktivna, a ne destruktivna.aben wrote:
ča je to pozitivna poruka?
"srušiti ću ti kuću"
Guest- Guest
kic wrote:
ne znam vise u kojem kontekstu sam spomenuo reset..
ali covjek se svako jutro resetira, noc i spavanje nas tjeraju na zaborav i potiskivanje nekih stvari koje nam se dogadjaju..
tko namjerno nije htio zaspati bar 2 noci zaredom vidio je kako zivot postaje gadljiv..
jer se ne ljutin na forumu, pa da se resetirun:(
potiskivanje? jedino možda nesvjesno. jarče živote, pa to bi bilo užasno da smo osudjeni an ponavljanje istih grješki svaki dun:)
gadljiv? kad sun užo piti po dvo tri dona, već drugi dun bi mozak prešo u nekakvo heroinsko stanje u kojen život postaje totalno humorističan. jedino ča je gadljivo je ča se ne perrš dok traju te seanse:)
2014-04-16
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50