Denkverbot
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Denkverbot
nis drukčiji, imo nas još;kic wrote:
zapravo je jedini aben drukčiji, zato sve i privlači ova tema from-time-to-time.. jer ima izraženu toleranciju raspravljanja, ali zna i zasoliti raspru i uvijek direktno odgovara a ne okoliša.. ja dodajem tu svoju input oke, kao i ostali, ali u stvari mislim da je ovako..
upravo sun naišo na dalrympleov video u kin slavi predrasude; meni je još odovna bila neobična pojava, za ku danaska razumin da je bila običan signaling, kako su se ljudi natjecali ki imo manje predrasuda prema drugin ljudima. to je stvarno bila legitimacija za ulazak u elitna društva a na krilima pile naopako u kontekstu rata sa srbima, ferala tribunea, jugoslavenskog univerzalizma naspram hrvackog kamenjarstva i tako toga. puno puti sun na forumu zastupo nužnost i korisnost predrasuda, i bi u tolikoj mjeri bi manjina da sun pomisli kako nešto ni u redu ismanun:)
uglavnom, slava predrasudama uz dobru glazbu
aben- Posts : 35492
2014-04-16
mativka wrote:Ja ne uzimam, ja primam :DGnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
ti uzmi kica on je mlađi još ga možeš seksualno iskoristit a mativka neka uzme abena da joj kopa po vrtu.
pazi aben ti je kao deva. znaš onu priču sa devom i šatorom u pustinji? on će ti pomalo počet prodavat spiku o kapitalizmu i mic po mic će ti nacionalizirat garažu, pa vrt, njive i sve. tako da nemoj ništa potpisivati nikakve papire koje ti bude nudio.
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Kica ja ne privlacim jer nisam alternativka, misaono bice, utopista poput njega...Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
ti uzmi kica on je mlađi još ga možeš seksualno iskoristit a mativka neka uzme abena da joj kopa po vrtu.
A I nemam sise ni 40 godina
e, ma je, šta bi on još i ptičjeg mlijeka?
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Tko zna bi li uopce primila ista mativka moja
ma naravno da ne bi. pretpostavljam ali nikad neznaš. ovo ovdje je samo hipotetski.
Guest- Guest
miks venecijanskoga i hrvackoga,Gnječ wrote:
aben je priča izumrlim jezikom kojim su govorili etrušćani...
republika istra i slobodni teritorij akvatorija srednjeg jadrana bit će prijateljske zemlje.
2014-04-16
aben wrote:nis drukčiji, imo nas još;kic wrote:
zapravo je jedini aben drukčiji, zato sve i privlači ova tema from-time-to-time.. jer ima izraženu toleranciju raspravljanja, ali zna i zasoliti raspru i uvijek direktno odgovara a ne okoliša.. ja dodajem tu svoju input oke, kao i ostali, ali u stvari mislim da je ovako..
upravo sun naišo na dalrympleov video u kin slavi predrasude; meni je još odovna bila neobična pojava, za ku danaska razumin da je bila običan signaling, kako su se ljudi natjecali ki imo manje predrasuda prema drugin ljudima. to je stvarno bila legitimacija za ulazak u elitna društva a na krilima pile naopako u kontekstu rata sa srbima, ferala tribunea, jugoslavenskog univerzalizma naspram hrvackog kamenjarstva i tako toga. puno puti sun na forumu zastupo nužnost i korisnost predrasuda, i bi u tolikoj mjeri bi manjina da sun pomisli kako nešto ni u redu ismanun:)
uglavnom, slava predrasudama uz dobru glazbu
meni su slike vrh
e ovo je pravi denkverbot, u slava predrasudama dakle :D
aben wrote:miks venecijanskoga i hrvackoga,Gnječ wrote:
aben je priča izumrlim jezikom kojim su govorili etrušćani...
republika istra i slobodni teritorij akvatorija srednjeg jadrana bit će prijateljske zemlje.
a ima nešto i etrušćanskog nisu veneti izmislili nanovo jezik nego samo dodavali, prilagođavali sve u svemu mix i ispadne poseban jezik. normalno da mi ovdje uz obalu i otoci smo 1000 godina bili dio Serenissime pa je i jezik bio isti ili sa raznim podvarijacijama recimo dijalekti ima ih na stotine. u Istri svako selo ima svoj jezik pa se ti snađi.
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Aben sta bi mi bez tebe
ne zun, možda imo čakoli na televiziji
mole cice? koliko mole?
2014-04-16
Voli mama-sin uloge...Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Kica ja ne privlacim jer nisam alternativka, misaono bice, utopista poput njega...Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
Vjeruj mi.
Pokusala sam ga zavesti, priznala sam da sam zaljubljena, ali ostavio me slomljena srca
Guest- Guest
Šalim se ja na taj račun. Meni je trenutno bitno popraviti financijsku situaciju :)PhoebeBuffay wrote:Tko zna bi li uopce primila ista mativka moja
Guest- Guest
Ja sam dijelom hercegovka, tako da .... :DGnječ wrote:mativka wrote:Ja ne uzimam, ja primam :DGnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
pazi aben ti je kao deva. znaš onu priču sa devom i šatorom u pustinji? on će ti pomalo počet prodavat spiku o kapitalizmu i mic po mic će ti nacionalizirat garažu, pa vrt, njive i sve. tako da nemoj ništa potpisivati nikakve papire koje ti bude nudio.
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Voli mama-sin uloge...Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Kica ja ne privlacim jer nisam alternativka, misaono bice, utopista poput njega...Gnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
Vjeruj mi.
Pokusala sam ga zavesti, priznala sam da sam zaljubljena, ali ostavio me slomljena srca
bolje tako jer ako ne upali iz prve onda to nije to. pomiriš se sa stanjem i ideš dalje muških ima na burzi...
Guest- Guest
imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...
2014-04-16
Samo da se nadovežem s par riči. Čitam danas, košarkaši su najveći ženskaroši :)aben wrote:imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...
Guest- Guest
mativka wrote:Samo da se nadovežem s par riči. Čitam danas, košarkaši su najveći ženskaroši :)aben wrote:imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...
ma di si ti prečitala, komotno užgi tu svoju biblioteku, samo krive stvori čitoš;
košarkaši su totalno smotani, geekovi sportova
2014-04-16
mativka wrote:Ja sam dijelom hercegovka, tako da .... :DGnječ wrote:mativka wrote:Ja ne uzimam, ja primam :DGnječ wrote:PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo
koji dio ti je hercegovački? to je jako bitno.
Guest- Guest
Da, da, a dok ne sportaju? :)aben wrote:mativka wrote:Samo da se nadovežem s par riči. Čitam danas, košarkaši su najveći ženskaroši :)aben wrote:imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...
ma di si ti prečitala, komotno užgi tu svoju biblioteku, samo krive stvori čitoš;
košarkaši su totalno smotani, geekovi sportova
Guest- Guest
Poput Židova, majčin. I ponosna sam na njih!Gnječ wrote:mativka wrote:Ja sam dijelom hercegovka, tako da .... :DGnječ wrote:mativka wrote:Ja ne uzimam, ja primam :DGnječ wrote:
koji dio ti je hercegovački? to je jako bitno.
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50