ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 31 Empty Re: Denkverbot

Post by aben 12/4/2018, 20:44

kic wrote:
zapravo je jedini aben drukčiji, zato sve i privlači ova tema from-time-to-time.. jer ima izraženu toleranciju raspravljanja, ali zna i zasoliti raspru i uvijek direktno odgovara a ne okoliša..  ja dodajem tu svoju input oke, kao i ostali, ali u stvari mislim da je ovako..
nis drukčiji, imo nas još;

upravo sun naišo na dalrympleov video u kin slavi predrasude; meni je još odovna bila neobična pojava, za ku danaska razumin da je bila običan signaling, kako su se ljudi natjecali ki imo manje predrasuda prema drugin ljudima. to je stvarno bila legitimacija za ulazak u elitna društva a na krilima pile naopako u kontekstu rata sa srbima, ferala tribunea, jugoslavenskog univerzalizma naspram hrvackog kamenjarstva i tako toga. puno puti sun na forumu zastupo nužnost i korisnost predrasuda, i bi u tolikoj mjeri bi manjina da sun pomisli kako nešto ni u redu ismanun:)

uglavnom, slava predrasudama uz dobru glazbu

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 20:44

Aben sta bi mi bez tebe
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 20:45

mativka wrote:
Gnječ wrote:
PhoebeBuffay wrote:Tko bi njih kuci uzeo

ti uzmi kica on je mlađi još ga možeš seksualno iskoristit a mativka neka uzme abena da joj kopa po vrtu.
Ja ne uzimam, ja primam :D

pazi aben ti je kao deva. znaš onu priču sa devom i šatorom u pustinji? on će ti pomalo počet prodavat spiku o kapitalizmu i mic po mic će ti nacionalizirat garažu, pa vrt, njive i sve. tako da nemoj ništa potpisivati nikakve papire koje ti bude nudio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 20:47

Tko zna bi li uopce primila ista mativka moja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 20:48

PhoebeBuffay wrote:
Gnječ wrote:

ti uzmi kica on je mlađi još ga možeš seksualno iskoristit a mativka neka uzme abena da joj kopa po vrtu.
Kica ja ne privlacim jer nisam alternativka, misaono bice, utopista poput njega... 
A I nemam sise ni 40 godina

e, ma je, šta bi on još i ptičjeg mlijeka?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 20:50

PhoebeBuffay wrote:Tko zna bi li uopce primila ista mativka moja

ma naravno da ne bi. pretpostavljam ali nikad neznaš. ovo ovdje je samo hipotetski.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/4/2018, 20:55

Gnječ wrote:

aben je priča izumrlim jezikom kojim su govorili etrušćani...
miks venecijanskoga i hrvackoga,

republika istra i slobodni teritorij akvatorija srednjeg jadrana bit će prijateljske zemlje.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 12/4/2018, 21:01

aben wrote:
kic wrote:
zapravo je jedini aben drukčiji, zato sve i privlači ova tema from-time-to-time.. jer ima izraženu toleranciju raspravljanja, ali zna i zasoliti raspru i uvijek direktno odgovara a ne okoliša..  ja dodajem tu svoju input oke, kao i ostali, ali u stvari mislim da je ovako..
nis drukčiji, imo nas još;

upravo sun naišo na dalrympleov video u kin slavi predrasude; meni je još odovna bila neobična pojava, za ku danaska razumin da je bila običan signaling, kako su se ljudi natjecali ki imo manje predrasuda prema drugin ljudima. to je stvarno bila legitimacija za ulazak u elitna društva a na krilima pile naopako u kontekstu rata sa srbima, ferala tribunea, jugoslavenskog univerzalizma naspram hrvackog kamenjarstva i tako toga. puno puti sun na forumu zastupo nužnost i korisnost predrasuda, i bi u tolikoj mjeri bi manjina da sun pomisli kako nešto ni u redu ismanun:)

uglavnom, slava predrasudama uz dobru glazbu

meni su slike vrh

e ovo je pravi denkverbot, u slava predrasudama dakle :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:05

aben wrote:
Gnječ wrote:

aben je priča izumrlim jezikom kojim su govorili etrušćani...
miks venecijanskoga i hrvackoga,

republika istra i slobodni teritorij akvatorija srednjeg jadrana bit će prijateljske zemlje.

a ima nešto i etrušćanskog nisu veneti izmislili nanovo jezik nego samo dodavali, prilagođavali sve u svemu mix i ispadne poseban jezik. normalno da mi ovdje uz obalu i otoci smo 1000 godina bili dio Serenissime pa je i jezik bio isti ili sa raznim podvarijacijama recimo dijalekti ima ih na stotine. u Istri svako selo ima svoj jezik pa se ti snađi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/4/2018, 21:16

PhoebeBuffay wrote:Aben sta bi mi bez tebe

ne zun, možda imo čakoli na televiziji

mole cice? koliko mole?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:28

Gnječ wrote:
PhoebeBuffay wrote:
Gnječ wrote:

Kica ja ne privlacim jer nisam alternativka, misaono bice, utopista poput njega... 

Voli mama-sin uloge...

Vjeruj mi.
Pokusala sam ga zavesti, priznala sam da sam zaljubljena, ali ostavio me slomljena srca
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:30

aben wrote:
Da!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:35

PhoebeBuffay wrote:Tko zna bi li uopce primila ista mativka moja
Šalim se ja na taj račun. Meni je trenutno bitno popraviti financijsku situaciju :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:39

Gnječ wrote:
mativka wrote:
Gnječ wrote:

pazi aben ti je kao deva. znaš onu priču sa devom i šatorom u pustinji? on će ti pomalo počet prodavat spiku o kapitalizmu i mic po mic će ti nacionalizirat garažu, pa vrt, njive i sve. tako da nemoj ništa potpisivati nikakve papire koje ti bude nudio.
Ja sam dijelom hercegovka, tako da .... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:45

PhoebeBuffay wrote:
Gnječ wrote:
PhoebeBuffay wrote:
Gnječ wrote:

Voli mama-sin uloge...

Vjeruj mi.
Pokusala sam ga zavesti, priznala sam da sam zaljubljena, ali ostavio me slomljena srca

bolje tako jer ako ne upali iz prve onda to nije to. pomiriš se sa stanjem i ideš dalje muških ima na burzi...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/4/2018, 21:47

imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:50

aben wrote:imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...
Samo da se nadovežem s par riči. Čitam danas, košarkaši su najveći ženskaroši :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 12/4/2018, 21:52

mativka wrote:
aben wrote:imun potribu napisati par riči o protekloj sezoni. ka ti nešto presiče vrime 82 puta, unda nekako lakše izduroš sve ča moroš, ča te ionako čeko. houston rocketsi jednostavno nisu media darling, a pregazili su ligu. uspješni underdog arhetip je gorivo životne vedrine, a jedino jače od toga bilo bi da su spursi bili eliminirani iz playoffa...
Samo da se nadovežem s par riči. Čitam danas, košarkaši su najveći ženskaroši :)

ma di si ti prečitala, komotno užgi tu svoju biblioteku, samo krive stvori čitoš;

košarkaši su totalno smotani, geekovi sportova

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:54

mativka wrote:
Gnječ wrote:
mativka wrote:
Gnječ wrote:

koji dio ti je hercegovački? to je jako bitno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:54

aben wrote:
mativka wrote:

ma di si ti prečitala, komotno užgi tu svoju biblioteku, samo krive stvori čitoš;

košarkaši su totalno smotani, geekovi sportova
Da, da, a dok ne sportaju? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/4/2018, 21:55

Gnječ wrote:
mativka wrote:
Gnječ wrote:
mativka wrote:
Gnječ wrote:

koji dio ti je hercegovački? to je jako bitno.
Poput Židova, majčin. I ponosna sam na njih!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top