Denkverbot
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
aha, znas sta mi je gust ?
imam jednu lijepu biljeznicu i olovke koje jos ljepse pisu ... onda ja to sve stavim na papir i igram se :D
to je otprilike sav doticaj koji imam s papirom i olovkom, ovi ekrani nas pojeli zive (i to jedan vodenjak govori, lol)
imam jednu lijepu biljeznicu i olovke koje jos ljepse pisu ... onda ja to sve stavim na papir i igram se :D
to je otprilike sav doticaj koji imam s papirom i olovkom, ovi ekrani nas pojeli zive (i to jedan vodenjak govori, lol)
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
maggie13 wrote:Pozdravljam posebne gosce, beticu i najticu :-)
megi draga, ocemo im zacetat denkviziciju ?
betty.boop-
2015-01-23
uopće nisu fantazije, nego nisko postavljena letvica. ki zno ča mativka oće, i imo li kapaciteta zoto.night sky wrote:taben wrote:kako unda meni dobro gre:)night sky wrote:mativka wrote:Nego Sky, kada će konačno blizancima krenuti? Ovo je sad već predug period stagnacije.night sky wrote:postoje samo jako osjetljivi i.... oni drugi, žene i muškarci. samo što se muškarci češće prave taf a žene ne.
dugo.... jako dugo. jedna spor aplaneta priječi sagledavanju situacije na ispravan način tj. onaj koji bi doveo do željenog cilja. stoga, treba nešto od seb ežrtvovati, dati, napraviti preinake, i dobiti ne baš sve od zamišljenog. put kojim sada ideš j emukotrpan, i ako i dođeš do cilja ponovno moraš raditi na sebi da bi funkcioniralo....
....ali zato ljubav cvjeta, venera uživa u neptunovoj romantici iz riba :), recimo da je to prizemljena, jarčevskog karaktera ljubav, ali veoma topla i nježna... možda ti svemir poručuje, nudi i treće rješenje, potpuno drugačije....
a jesi siguran? možda ni n eznaš-ne vidiš kako si duboko zaglibio, pa blaženo ploviš zaveden neptunovim fantazijama? ili te tek čeka isto :D.... ma šalim se :).... malo..... :D. odgovor mativki se ticao isključivo nje. ostali blizanci nailaze na isti problem magle.
2014-04-16
naravski, uči i istraživo jer ni zadovoljan postojećin stanjennight sky wrote:aben wrote:problijem je ča niko ne napreduje ako je zadovoljannight sky wrote:aben wrote:mativka wrote:Mah, trudim se, al uvijek je to korak naprijed, korak nazad.
brez nezadovoljstva nema naprid
to samo u teoriji zvuči.... razumno, zdravo, ispravno....
nitko normalan ne želi nevolju d abi napredovao.
glupost. u normalnim okolnostima zdrav čovjek im aželju, i volju za napredovanjem.... istražuje, uči....
2014-04-16
maggie13 wrote:Pozdravljam posebne gosce, beticu i najticu :-)
Unesu posebnu vedrinu, zbog toga ih je uvijek lijepo vidjeti :)
Guest- Guest
Kic me upitao što želim i u tom trenutku sam shvatila da sam koncentrirana isključivo na ispravljanje pogrešaka.aben wrote:uopće nisu fantazije, nego nisko postavljena letvica. ki zno ča mativka oće, i imo li kapaciteta zoto.night sky wrote:taben wrote:kako unda meni dobro gre:)night sky wrote:mativka wrote:
Nego Sky, kada će konačno blizancima krenuti? Ovo je sad već predug period stagnacije.
dugo.... jako dugo. jedna spor aplaneta priječi sagledavanju situacije na ispravan način tj. onaj koji bi doveo do željenog cilja. stoga, treba nešto od seb ežrtvovati, dati, napraviti preinake, i dobiti ne baš sve od zamišljenog. put kojim sada ideš j emukotrpan, i ako i dođeš do cilja ponovno moraš raditi na sebi da bi funkcioniralo....
....ali zato ljubav cvjeta, venera uživa u neptunovoj romantici iz riba :), recimo da je to prizemljena, jarčevskog karaktera ljubav, ali veoma topla i nježna... možda ti svemir poručuje, nudi i treće rješenje, potpuno drugačije....
a jesi siguran? možda ni n eznaš-ne vidiš kako si duboko zaglibio, pa blaženo ploviš zaveden neptunovim fantazijama? ili te tek čeka isto :D.... ma šalim se :).... malo..... :D. odgovor mativki se ticao isključivo nje. ostali blizanci nailaze na isti problem magle.
Guest- Guest
draga mativka, očito se nalaziš na nekoj teškoj životnoj prekretnici.. nemoj razmišljati ni što želiš ni što ne želiš.. razmišljaj o sitnim radostima koje sigurno imaš i u ovom trenutku života a koje možda ne primjećuješ.. ponekad izgleda da nas je tama sasvim prekrila, ali uvijek se nađe neka zraka svjetla.. možeš ti to...mativka wrote:Je li lakse razmišljati o onome što ne želiš ili o onome što želiš?
Guest- Guest
.ma, mativki fali neki temelj i ne moze ga naci, izgleda da je to neki rad koji donosi novac aka zaposlenje, mozda i nesto drugo fali, ali u svakom slucaju razmisljanje o sitnim stvarima kao izgledu cvijeca nece pomoci, samo skrece pozornost, i ja sam maloprije vidio jedan cvijet koji s jedne strane izgleda ovak, a s druge strane onak zbog sunca, i uzivas u tom trenutku i move on, neces razmisljati, vec istocnjacki kontempliras i upijes otkrice i ajbok..
Ne samo da mogu, već znam i primjećujem ljepotu prirode. Upravo uz kavu uživam u pogledu na ranu trešnju koja je u cvatu, njenom mirisu koji dopire kroz odškrinuta balkonska vrata. Čuje se gugutanje golubova, cvrkutanje vrabaca pa čak i meketanje koze u daljini :)metilda wrote:draga mativka, očito se nalaziš na nekoj teškoj životnoj prekretnici.. nemoj razmišljati ni što želiš ni što ne želiš.. razmišljaj o sitnim radostima koje sigurno imaš i u ovom trenutku života a koje možda ne primjećuješ.. ponekad izgleda da nas je tama sasvim prekrila, ali uvijek se nađe neka zraka svjetla.. možeš ti to...mativka wrote:Je li lakse razmišljati o onome što ne želiš ili o onome što želiš?
Svu tu idilu jedino može poremetiti razmišljanje o ljudskom djelovanju. Rušilačkom karakteru ljudske prirode. Bit će da starim pa ponekad zaboravljam na ljepotu jednostavnog življenje.
Guest- Guest
Ima onaj mali, šareni cvijet imena Prkos. Otvara se samo dok ga sunce obasjava. Ima i cvijet imena Noćurak koji svoje latice otvara samo u sjeni.kic wrote:.ma, mativki fali neki temelj i ne moze ga naci, izgleda da je to neki rad koji donosi novac aka zaposlenje, mozda i nesto drugo fali, ali u svakom slucaju razmisljanje o sitnim stvarima kao izgledu cvijeca nece pomoci, samo skrece pozornost, i ja sam maloprije vidio jedan cvijet koji s jedne strane izgleda ovak, a s druge strane onak zbog sunca, i uzivas u tom trenutku i move on, neces razmisljati, vec istocnjacki kontempliras i upijes otkrice i ajbok..
Da, počelo je na mene negativno djelovati sad već dug period bez zaposlenja. I to iščekivanje. Iscrpljuje me usrećivanje drugih. Ehhh, što nisam punjač ili možda jesam. Možda je problem samo u utičnici?! :)
Guest- Guest
mativka wrote:Ne samo da mogu, već znam i primjećujem ljepotu prirode. Upravo uz kavu uživam u pogledu na ranu trešnju koja je u cvatu, njenom mirisu koji dopire kroz odškrinuta balkonska vrata. Čuje se gugutanje golubova, cvrkutanje vrabaca pa čak i meketanje koze u daljini :)metilda wrote:draga mativka, očito se nalaziš na nekoj teškoj životnoj prekretnici.. nemoj razmišljati ni što želiš ni što ne želiš.. razmišljaj o sitnim radostima koje sigurno imaš i u ovom trenutku života a koje možda ne primjećuješ.. ponekad izgleda da nas je tama sasvim prekrila, ali uvijek se nađe neka zraka svjetla.. možeš ti to...mativka wrote:Je li lakse razmišljati o onome što ne želiš ili o onome što želiš?
Svu tu idilu jedino može poremetiti razmišljanje o ljudskom djelovanju. Rušilačkom karakteru ljudske prirode. Bit će da starim pa ponekad zaboravljam na ljepotu jednostavnog življenje.
i mene pri podizanju roletna dočeka prizor susjedove trešnje u cvatu i moja razlistana bazga, vrapci se natječu u živkanju u bambusima... već odavno ne razmišljam o ljudskim postupcima.. bila sam previše puta povrijeđena pa sam se odlučila ući u svoju osobnu pustinju.. tamo imaju pristup samo informacije o djeci i poneka dobra vijest na koju me upozori muž koji prati net.. kako bi zaključio mali princ - ljudi su čudni... :)
Guest- Guest
mativka wrote:Ima onaj mali, šareni cvijet imena Prkos. Otvara se samo dok ga sunce obasjava. Ima i cvijet imena Noćurak koji svoje latice otvara samo u sjeni.kic wrote:.ma, mativki fali neki temelj i ne moze ga naci, izgleda da je to neki rad koji donosi novac aka zaposlenje, mozda i nesto drugo fali, ali u svakom slucaju razmisljanje o sitnim stvarima kao izgledu cvijeca nece pomoci, samo skrece pozornost, i ja sam maloprije vidio jedan cvijet koji s jedne strane izgleda ovak, a s druge strane onak zbog sunca, i uzivas u tom trenutku i move on, neces razmisljati, vec istocnjacki kontempliras i upijes otkrice i ajbok..
Da, počelo je na mene negativno djelovati sad već dug period bez zaposlenja. I to iščekivanje. Iscrpljuje me usrećivanje drugih. Ehhh, što nisam punjač ili možda jesam. Možda je problem samo u utičnici?! :)
imamo isti problem.. :) upravo razmišljam kako ga riješiti.. odlučila sam da ne mogu biti punjač.. punjač je samo jedan i oni ga sami moraju pronaći...
Guest- Guest
Uvijek imam osjećaj da je to moja dužnost. Usrećivanje drugih. Pa me čak i savjest zapeće kada se na to požalim.metilda wrote:mativka wrote:Ima onaj mali, šareni cvijet imena Prkos. Otvara se samo dok ga sunce obasjava. Ima i cvijet imena Noćurak koji svoje latice otvara samo u sjeni.kic wrote:.ma, mativki fali neki temelj i ne moze ga naci, izgleda da je to neki rad koji donosi novac aka zaposlenje, mozda i nesto drugo fali, ali u svakom slucaju razmisljanje o sitnim stvarima kao izgledu cvijeca nece pomoci, samo skrece pozornost, i ja sam maloprije vidio jedan cvijet koji s jedne strane izgleda ovak, a s druge strane onak zbog sunca, i uzivas u tom trenutku i move on, neces razmisljati, vec istocnjacki kontempliras i upijes otkrice i ajbok..
imamo isti problem.. :) upravo razmišljam kako ga riješiti.. odlučila sam da ne mogu biti punjač.. punjač je samo jedan i oni ga sami moraju pronaći...
Guest- Guest
cesto je dovoljno biti role-model, ispravno zivjeti i na svoj nacin, a ne nekom besplatno davati energiju..
usrećivanje drugih je primarna uloga i poslanje žena
2014-04-16
A koja je primarna uloga i poslanje muškaraca?aben wrote:usrećivanje drugih je primarna uloga i poslanje žena
Guest- Guest
inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.
ovo je denkverbot, ode se tribaju čuti poruke smrti i prolaznosti, komu to ne pomogne, bolje mu je da si pokušo pomoći s tabletami, ili s još više cvićo...
ovo je denkverbot, ode se tribaju čuti poruke smrti i prolaznosti, komu to ne pomogne, bolje mu je da si pokušo pomoći s tabletami, ili s još više cvićo...
2014-04-16
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50