ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 12 Empty Re: Denkverbot

Post by betty.boop 7/4/2018, 01:27

aha, znas sta mi je gust ?

imam jednu lijepu biljeznicu i olovke koje jos ljepse pisu ... onda ja to sve stavim na papir i igram se :D

to je otprilike sav doticaj koji imam s papirom i olovkom, ovi ekrani nas pojeli zive (i to jedan vodenjak govori, lol)

betty.boop

2015-01-23

Back to top Go down

Post by betty.boop 7/4/2018, 01:29

maggie13 wrote:Pozdravljam posebne gosce, beticu i najticu :-)

cheers

megi draga, ocemo im zacetat denkviziciju ?  :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by aben 7/4/2018, 01:34

night sky wrote:t
aben wrote:
night sky wrote:
mativka wrote:
night sky wrote:postoje samo jako osjetljivi i.... oni drugi, žene i muškarci. samo što se muškarci češće prave taf a žene ne.
Nego Sky, kada će konačno blizancima krenuti? Ovo je sad već predug period stagnacije.

dugo.... jako dugo. jedna spor aplaneta priječi sagledavanju situacije na ispravan način tj. onaj koji bi doveo do željenog cilja. stoga, treba nešto od seb ežrtvovati, dati, napraviti preinake, i dobiti ne baš sve od zamišljenog. put kojim sada ideš j emukotrpan, i ako i dođeš do cilja ponovno moraš raditi na sebi da bi funkcioniralo....

....ali zato ljubav cvjeta, venera uživa u neptunovoj romantici iz riba :), recimo da je to prizemljena, jarčevskog karaktera ljubav, ali veoma topla i nježna... možda ti svemir poručuje, nudi i treće rješenje, potpuno drugačije....
kako unda meni dobro gre:)

a jesi siguran? možda ni n eznaš-ne vidiš kako si duboko zaglibio, pa blaženo ploviš zaveden neptunovim fantazijama? ili te tek čeka isto :D.... ma šalim se :).... malo..... :D. odgovor mativki se ticao isključivo nje. ostali blizanci nailaze na isti problem magle.
uopće nisu fantazije, nego nisko postavljena letvica. ki zno ča mativka oće, i imo li kapaciteta zoto.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 7/4/2018, 01:35

night sky wrote:
aben wrote:
night sky wrote:
aben wrote:
mativka wrote:Mah, trudim se, al uvijek je to korak naprijed, korak nazad.

brez nezadovoljstva nema naprid

to samo u teoriji zvuči.... razumno, zdravo, ispravno....
 nitko normalan ne želi nevolju d abi napredovao.
problijem je ča niko ne napreduje ako je zadovoljan

glupost. u normalnim okolnostima zdrav čovjek im aželju, i volju za napredovanjem.... istražuje, uči....
naravski, uči i istraživo jer ni zadovoljan postojećin stanjen

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2018, 10:14

maggie13 wrote:Pozdravljam posebne gosce, beticu i najticu :-)

Unesu posebnu vedrinu, zbog toga ih je uvijek lijepo vidjeti :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 7/4/2018, 10:18

aben wrote:
night sky wrote:t
aben wrote:
night sky wrote:
mativka wrote:
Nego Sky, kada će konačno blizancima krenuti? Ovo je sad već predug period stagnacije.

dugo.... jako dugo. jedna spor aplaneta priječi sagledavanju situacije na ispravan način tj. onaj koji bi doveo do željenog cilja. stoga, treba nešto od seb ežrtvovati, dati, napraviti preinake, i dobiti ne baš sve od zamišljenog. put kojim sada ideš j emukotrpan, i ako i dođeš do cilja ponovno moraš raditi na sebi da bi funkcioniralo....

....ali zato ljubav cvjeta, venera uživa u neptunovoj romantici iz riba :), recimo da je to prizemljena, jarčevskog karaktera ljubav, ali veoma topla i nježna... možda ti svemir poručuje, nudi i treće rješenje, potpuno drugačije....
kako unda meni dobro gre:)

a jesi siguran? možda ni n eznaš-ne vidiš kako si duboko zaglibio, pa blaženo ploviš zaveden neptunovim fantazijama? ili te tek čeka isto :D.... ma šalim se :).... malo..... :D. odgovor mativki se ticao isključivo nje. ostali blizanci nailaze na isti problem magle.
uopće nisu fantazije, nego nisko postavljena letvica. ki zno ča mativka oće, i imo li kapaciteta zoto.
Kic me upitao što želim i u tom trenutku sam shvatila da sam koncentrirana isključivo na ispravljanje pogrešaka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 7/4/2018, 10:18

mate :loveshower :jupi
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by kic 7/4/2018, 10:25

greski ce uvik bit..

priznat ih sami sebi, i onda move on polako..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 7/4/2018, 16:38

suncee..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 08:44

Je li lakse razmišljati o onome što ne želiš ili o onome što želiš?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 08:55

mativka wrote:Je li lakse razmišljati o onome što ne želiš ili o onome što želiš?
draga mativka, očito se nalaziš na nekoj teškoj životnoj prekretnici.. nemoj razmišljati ni što želiš ni što ne želiš.. razmišljaj o sitnim radostima koje sigurno imaš i u ovom trenutku života a koje možda ne primjećuješ.. ponekad izgleda da nas je tama sasvim prekrila, ali uvijek se nađe neka zraka svjetla.. možeš ti to...  :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/4/2018, 09:17

.ma, mativki fali neki temelj i ne moze ga naci, izgleda da je to neki rad koji donosi novac aka zaposlenje, mozda i nesto drugo fali, ali u svakom slucaju razmisljanje o sitnim stvarima kao izgledu cvijeca nece pomoci, samo skrece pozornost, i ja sam maloprije vidio jedan cvijet koji s jedne strane izgleda ovak, a s druge strane onak zbog sunca, i uzivas u tom trenutku i move on, neces razmisljati, vec istocnjacki kontempliras i upijes otkrice i ajbok..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 09:24

metilda wrote:
mativka wrote:Je li lakse razmišljati o onome što ne želiš ili o onome što želiš?
draga mativka, očito se nalaziš na nekoj teškoj životnoj prekretnici.. nemoj razmišljati ni što želiš ni što ne želiš.. razmišljaj o sitnim radostima koje sigurno imaš i u ovom trenutku života a koje možda ne primjećuješ.. ponekad izgleda da nas je tama sasvim prekrila, ali uvijek se nađe neka zraka svjetla.. možeš ti to...  :x
Ne samo da mogu, već znam i primjećujem ljepotu prirode. Upravo uz kavu uživam u pogledu na ranu trešnju koja je u cvatu, njenom mirisu koji dopire kroz odškrinuta balkonska vrata. Čuje se gugutanje golubova, cvrkutanje vrabaca pa čak i meketanje koze u daljini :)
Svu tu idilu jedino može poremetiti razmišljanje o ljudskom djelovanju. Rušilačkom karakteru ljudske prirode. Bit će da starim pa ponekad zaboravljam na ljepotu jednostavnog življenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 09:33

kic wrote:.ma, mativki fali neki temelj i ne moze ga naci, izgleda da je to neki rad koji donosi novac aka zaposlenje, mozda i nesto drugo fali, ali u svakom slucaju razmisljanje o sitnim stvarima kao izgledu cvijeca nece pomoci, samo skrece pozornost, i ja sam maloprije vidio jedan cvijet koji s jedne strane izgleda ovak, a s druge strane onak zbog sunca, i uzivas u tom trenutku i move on, neces razmisljati, vec istocnjacki kontempliras i upijes otkrice i ajbok..
Ima onaj mali, šareni cvijet imena Prkos. Otvara se samo dok ga sunce obasjava. Ima i cvijet imena Noćurak koji svoje latice otvara samo u sjeni.
Da, počelo je na mene negativno djelovati sad već dug period bez zaposlenja. I to iščekivanje. Iscrpljuje me usrećivanje drugih. Ehhh, što nisam punjač ili možda jesam. Možda je problem samo u utičnici?! :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 09:34

mativka wrote:
metilda wrote:
Ne samo da mogu, već znam i primjećujem ljepotu prirode. Upravo uz kavu uživam u pogledu na ranu trešnju koja je u cvatu, njenom mirisu koji dopire kroz odškrinuta balkonska vrata. Čuje se gugutanje golubova, cvrkutanje vrabaca pa čak i meketanje koze u daljini :)
Svu tu idilu jedino može poremetiti razmišljanje o ljudskom djelovanju. Rušilačkom karakteru ljudske prirode.  Bit će da starim pa ponekad zaboravljam na ljepotu jednostavnog življenje.

i mene pri podizanju roletna dočeka prizor susjedove trešnje u cvatu i moja razlistana bazga, vrapci se natječu u živkanju u bambusima... već odavno ne razmišljam o ljudskim postupcima.. bila sam previše puta povrijeđena pa sam se odlučila ući u svoju osobnu pustinju.. tamo imaju pristup samo informacije o djeci i poneka dobra vijest na koju me upozori muž koji prati net.. kako bi zaključio mali princ - ljudi su čudni... :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 09:36

mativka wrote:
kic wrote:.ma, mativki fali neki temelj i ne moze ga naci, izgleda da je to neki rad koji donosi novac aka zaposlenje, mozda i nesto drugo fali, ali u svakom slucaju razmisljanje o sitnim stvarima kao izgledu cvijeca nece pomoci, samo skrece pozornost, i ja sam maloprije vidio jedan cvijet koji s jedne strane izgleda ovak, a s druge strane onak zbog sunca, i uzivas u tom trenutku i move on, neces razmisljati, vec istocnjacki kontempliras i upijes otkrice i ajbok..
Ima onaj mali, šareni cvijet imena Prkos. Otvara se samo dok ga sunce obasjava. Ima i cvijet imena Noćurak koji svoje latice otvara samo u sjeni.
Da, počelo je na mene negativno djelovati sad već dug period bez zaposlenja. I to iščekivanje. Iscrpljuje me usrećivanje drugih. Ehhh, što nisam punjač ili možda jesam. Možda je problem samo u utičnici?! :)

imamo isti problem.. :) upravo razmišljam kako ga riješiti.. odlučila sam da ne mogu biti punjač.. punjač je samo jedan i oni ga sami moraju pronaći...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 09:43

metilda wrote:
mativka wrote:

imamo isti problem.. :) upravo razmišljam kako ga riješiti.. odlučila sam da ne mogu biti punjač.. punjač je samo jedan i oni ga sami moraju pronaći...
Uvijek imam osjećaj da je to moja dužnost. Usrećivanje drugih. Pa me čak i savjest zapeće kada se na to požalim.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/4/2018, 09:46

cesto je dovoljno biti role-model, ispravno zivjeti i na svoj nacin, a ne nekom besplatno davati energiju..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 8/4/2018, 10:01

usrećivanje drugih je primarna uloga i poslanje žena

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2018, 10:08

aben wrote:usrećivanje drugih je primarna uloga i poslanje žena
A koja je primarna uloga i poslanje muškaraca?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 8/4/2018, 10:11

inače, jo cijenin kad neko ne more izdržati bol i suze zbog lipote nekoga cvita as much as the next guy, ali stavljati to u kontekst neke životne filozofije je razina predatorske samopomoć ćik flik literature.

ovo je denkverbot, ode se tribaju čuti poruke smrti i prolaznosti, komu to ne pomogne, bolje mu je da si pokušo pomoći s tabletami, ili s još više cvićo...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Back to top