Denkverbot
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
Ugodno sam iznenađena jer sam imala osjećaj , da ne postoje osjećaji već samo skupovi riječi.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:really? i u istanbulskoj konvenciji?mativka wrote:Mene sutra očekuje upala mišića.aben wrote:mativka wrote:
Tovar je bio neposlušan,
pa se Abend premorio od oranja :D
o totalnon san treningu, pucan od snoge, i nakon samo dvi ure oranja malo da nis zaspo na nogami od umora...
Ja sam cvjetnjak uređivala :)
Al, dobra je to uvertira za povrtnjak. Ma, ako čovjek želi, u svemu može iznaći dobroga :)
Svakako.
Guest- Guest
U svim :)aben wrote:u kon slučaju?mativka wrote:Zbog čega se ti u tom slučaju uvijek buniš?aben wrote:mativka wrote:Razlučivanje dobra i zla.aben wrote:ča gusto?
pa to je muhte, ča tote more gustati?
Guest- Guest
mativka wrote:Ugodno sam iznenađena jer sam imala osjećaj , da ne postoje osjećaji već samo skupovi riječi.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:really? i u istanbulskoj konvenciji?mativka wrote:Mene sutra očekuje upala mišića.aben wrote:
o totalnon san treningu, pucan od snoge, i nakon samo dvi ure oranja malo da nis zaspo na nogami od umora...
Al, dobra je to uvertira za povrtnjak. Ma, ako čovjek želi, u svemu može iznaći dobroga :)
Svakako.
Ne kontam zbog čega si ugodno iznenađena.
Guest- Guest
aben wrote:
al, iz moje perspektive stvarno ne vidin zč bi bitak bi dobro. ne mislin da je zlo, nego da je neodređeno.
Nema šale sa bitkom, kako god okreneš.
Guest- Guest
pa ne bunin se u svin slučajevima. zapravo, u retkin slučajevima se bunin, ako i ikadmativka wrote:U svim :)aben wrote:u kon slučaju?mativka wrote:Zbog čega se ti u tom slučaju uvijek buniš?aben wrote:mativka wrote:
Razlučivanje dobra i zla.
2014-04-16
aben wrote:aj, da čujen,slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:really? i u istanbulskoj konvenciji?mativka wrote:Mene sutra očekuje upala mišića.aben wrote:
Svakako.
ča to?
Pa bolja zaštita žena od nasilja u odnosu na dosadašnju. Barem deklarativno, a i to nije za bacit.
Guest- Guest
ali, ni bolja. kad branko kockica reče da su proziri od marmelode, nisu, iako je un to rekoslidingdoorsoperator wrote:aben wrote:aj, da čujen,slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:really? i u istanbulskoj konvenciji?mativka wrote:
Mene sutra očekuje upala mišića.
Svakako.
ča to?
Pa bolja zaštita žena od nasilja u odnosu na dosadašnju. Barem deklarativno, a i to nije za bacit.
2014-04-16
aben wrote:ali, ni bolja. kad branko kockica reče da su proziri od marmelode, nisu, iako je un to rekoslidingdoorsoperator wrote:aben wrote:aj, da čujen,slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:
really? i u istanbulskoj konvenciji?
Svakako.
ča to?
A dobro, nećemo sad baš u takve detalje.
Guest- Guest
Jednom rječju si rekao više, od, od.....puno riječi :)slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:Ugodno sam iznenađena jer sam imala osjećaj , da ne postoje osjećaji već samo skupovi riječi.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:really? i u istanbulskoj konvenciji?mativka wrote:
Svakako.
Guest- Guest
mativka wrote:Jednom rječju si rekao više, od, od.....puno riječi :)slidingdoorsoperator wrote:mativka wrote:Ugodno sam iznenađena jer sam imala osjećaj , da ne postoje osjećaji već samo skupovi riječi.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:
really? i u istanbulskoj konvenciji?
Svakako.
Reducirao sam na bit. :)
Guest- Guest
Indiferentan si, uglavnom?:)aben wrote:pa ne bunin se u svin slučajevima. zapravo, u retkin slučajevima se bunin, ako i ikadmativka wrote:U svim :)aben wrote:u kon slučaju?mativka wrote:Zbog čega se ti u tom slučaju uvijek buniš?aben wrote:
Guest- Guest
To je zapravo bit.slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:aj, da čujen,slidingdoorsoperator wrote:aben wrote:really? i u istanbulskoj konvenciji?mativka wrote:
Svakako.
ča to?
Tek toliko da ne bude samo krik s krovova.
Guest- Guest
ma ne, nego se ne bunin nego trpin.mativka wrote:Indiferentan si, uglavnom?:)aben wrote:pa ne bunin se u svin slučajevima. zapravo, u retkin slučajevima se bunin, ako i ikadmativka wrote:U svim :)aben wrote:u kon slučaju?mativka wrote:
Zbog čega se ti u tom slučaju uvijek buniš?
2014-04-16
da, matere tuču curicekic wrote:
čine li žene nad ženama nasilje i zlo..
2014-04-16
Trpljen-spašen :Daben wrote:ma ne, nego se ne bunin nego trpin.mativka wrote:Indiferentan si, uglavnom?:)aben wrote:pa ne bunin se u svin slučajevima. zapravo, u retkin slučajevima se bunin, ako i ikadmativka wrote:U svim :)aben wrote:
u kon slučaju?
Guest- Guest
aben wrote:da, matere tuču curicekic wrote:
tko štiti žene od žena..
Nekako mi se čini da muškarci nad muškarcima vrše zlo i nasilje, a žene ispaštaju i trpe posljedice :)aben wrote:da, matere tuču curicekic wrote:
Guest- Guest
Pa muškarac ako je pravi :)kic wrote:aben wrote:da, matere tuču curicekic wrote:
tko štiti žene od žena..
Guest- Guest
ma beži bre, o tin njihovin pizdarijama je bolje ne mislitikic wrote:aben wrote:da, matere tuču curicekic wrote:
tko štiti žene od žena..
2014-04-16
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50