ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele

Page 4 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Go down

Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 4 Empty Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele

Post by jastreb Mon 2 Apr - 18:06

Ja mislim da bi se po ovim pitanjima trebali posavjetovati sa židovskim rabinima.

Oni su tu uvijek bili najprecizniji.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 4 Empty Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele

Post by danni1 Mon 2 Apr - 18:08

marcellus wrote:
danni1 wrote:
marcellus wrote:ne rodna ideologija je suluda ideja da je spol haljina pa ga biraš u dućanu

Tako nekako i moš ga mjenjat svaki dan pa čak i više puta dnevno. Kako kad i u kojoj situaciji ti više paše moš birat hoćeš bit muško ili žensko.

ono što je suludo u toj ideji je da genetika ne postoji nego je spol "socijalni konstrukt" tj ja sam recimo muško samo zato jer sam tako odgojen i jer je okolina od mene očekivala da se ponašam na određen način.

moš mislit. Niko od mene kao prvo nikad ništa nije očekivao, najmanje da igram nogomet i da me zanimaju auti

nogomet me uostalom nikad nije ni zanimao, pa sam po ovim luđacima ja nekakvo polumuško jer znam kuhat i ne zanima me nogomet
Ma..jbte...šizofrenija.

Sve to treba propustit kroz dimnjak ili zaprašit s nekim insekticidom. To je predaleko otišlo.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sora Mon 2 Apr - 18:09

Ukratko wrote:neznslice kpje ne znaju da se spol određuje i DNK analizama 
fakat ste jebene neznalice 
vi trebate platiti puno vise ne samo 100 eura 
za dokazivanje kpjeg ste spola 
onima kpji nisu sigurni ..savjet jos jedan badava 
zacepite MARCELKU .. 

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kaya Mon 2 Apr - 18:10

danni1 wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije. 
Cilj uopće te price o rodnoj  ideologiji je da se smatra da zenama društvo nameće podčinjenu ulogu jer je žensko. Njih se u konzervativnim obiteljima uci da budu tiho, pokorno, peru, ciste rade , sute i to je to. Oni hoce to okrenuti u smislu da im društvo ne nameće te uloge a ne da rezu penis dečkima a curama crtaju brkove i kreiraju čudovišta.
e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko... :)
Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..
Možda i nije jaka kao muškarac ali je dovoljno jaka da drži lopatu, sjekiru, čekić, štemalicu.... žena je dovoljno jaka da obavlja poslove koje tradicionalno obavljaju muškarci, problem je što ne želi ali želi da poslove koje tradicionalno obavljaju žene obavljaju muškarci, u tome je sva problematika.
Problem je sto vi vise ni ne štemate a ni radite u rudniku kako insinuira vuk nego sjedite negdje 8 sati i drkate a doma tražite ženu da vam dohvati pivu i usisa jer ste se” naradili “ ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sora Mon 2 Apr - 18:11

Ukratko wrote:neznslice kpje ne znaju da se spol određuje i DNK analizama 
fakat ste jebene neznalice 
vi trebate platiti puno vise ne samo 100 eura 
za dokazivanje kpjeg ste spola 
onima kpji nisu sigurni ..savjet jos jedan badava 
zacepite MARCELKU 
Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 4 Img_2820

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Apr - 18:12

vuksadinare wrote:Ovako stvari stoje sora..sto bi ti ja ucinio?..iskreno..prebio bi te ko vola u kupusu..slomio par metli od tvoja ledja..isutirao bi te ko van basten loptu..a onda bi ti dao sva prava i jos bi ti skuhao ricak i oprao ves..zasto bi te popeglao..pa zato jer si govno...a govnu isto kadkad moras pomoci... :)
zaboravih dodati nakon isoravanja jos bi te kao slag..iskarao da ti oci iskoce ko dvije ping pong loptice..e onda bi ti skuhao rucak i ispeglao ves... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 2 Apr - 18:12

kaja wrote:
danni1 wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije. 
Cilj uopće te price o rodnoj  ideologiji je da se smatra da zenama društvo nameće podčinjenu ulogu jer je žensko. Njih se u konzervativnim obiteljima uci da budu tiho, pokorno, peru, ciste rade , sute i to je to. Oni hoce to okrenuti u smislu da im društvo ne nameće te uloge a ne da rezu penis dečkima a curama crtaju brkove i kreiraju čudovišta.
e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko... :)
Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..
Možda i nije jaka kao muškarac ali je dovoljno jaka da drži lopatu, sjekiru, čekić, štemalicu.... žena je dovoljno jaka da obavlja poslove koje tradicionalno obavljaju muškarci, problem je što ne želi ali želi da poslove koje tradicionalno obavljaju žene obavljaju muškarci, u tome je sva problematika.
Problem je sto vi vise ni ne štemate a ni radite u rudniku kako insinuira vuk nego sjedite negdje 8 sati i drkate a doma tražite ženu da vam dohvati pivu i usisa jer ste se” naradili “ ..
ne znam za druge, al ja stemam i "stemam", i ne planiram stat jos sto godina B-)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 2 Apr - 18:12

kaja wrote: 
Potpis.

Sve manje muškaraca (pričam o HR) doista pravo radi. Uglavnom svi popuju,šefuju i "upravljaju".

Žene su po meni kudikamo vrijednije radnice. Čak danas u industrijskoj proizvodnji imaš puno više žena nego ovih trutova.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kaya Mon 2 Apr - 18:12

vuksadinare wrote:...uglavnom obozavam zene ali ne volim feministice..uglavnom se radi o lijencinama,iskompleksiranim zenama koje nisu dobile dovoljno kurceva u onim kolicinima koje su valjda u svojoj glavi ocekivale..ende
Joj daj ne seri
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Apr - 18:13

kaja wrote:
vuksadinare wrote:...uglavnom obozavam zene ali ne volim feministice..uglavnom se radi o lijencinama,iskompleksiranim zenama koje nisu dobile dovoljno kurceva u onim kolicinima koje su valjda u svojoj glavi ocekivale..ende
Joj daj ne seri
ne serem..ozbiljno.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora Mon 2 Apr - 18:13

Pa picka mu tatina 
A gdje ste vi ucili biologiju ? 
I razlike ozmedu spolova , biološke razlike 
U kromosomima 
U hormonima 
U spolnim zljiiezdama 
Itd . 

Ajd drustvo 
Knjigu u ruke ..
I zabijte ju Marcelku

2014-04-29

Back to top Go down

Post by kaya Mon 2 Apr - 18:15

jastreb wrote:
kaja wrote: 
Potpis.

Sve manje muškaraca (pričam o HR) doista pravo radi. Uglavnom svi popuju,šefuju i "upravljaju".

Žene su po meni kudikamo vrijednije radnice. Čak danas u industrijskoj proizvodnji imaš puno više žena nego ovih trutova.
pa ni u vojsku vise ne idu , sjede ko kilave babe i doma jebu ženu u glavu da su oni muško ..

Last edited by kaja on Mon 2 Apr - 18:19; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Mon 2 Apr - 18:15

Sora wrote:Pa picka mu tatina 
A gdje ste vi ucili biologiju ? 
I razlike ozmedu spolova , biološke razlike 
U kromosomima 
U hormonima 
U spolnim zljiiezdama 
Itd . 

Ajd drustvo 
Knjigu u ruke ..
I zabijte ju Marcelku
Kod markicke su na biologiji
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sora Mon 2 Apr - 18:16

vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:Ovako stvari stoje sora..sto bi ti ja ucinio?..iskreno..prebio bi te ko vola u kupusu..slomio par metli od tvoja ledja..isutirao bi te ko van basten loptu..a onda bi ti dao sva prava i jos bi ti skuhao ricak i oprao ves..zasto bi te popeglao..pa zato jer si govno...a govnu isto kadkad moras pomoci... :)
zaboravih dodati nakon isoravanja jos bi te kao slag..iskarao da ti oci iskoce ko dvije ping pong loptice..e onda bi ti skuhao rucak i ispeglao ves... :D
Ah 
Pa nekad davno ..davno ..prosla bi ti ta taktika 
Vise ne 
Imam ptsp od toga santa

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 2 Apr - 18:17

Pa sad zene drage ak hocete da peremo i kuhamo moramo onda nes zauzvrat dobiti...malo shore a nakon toga sex-a nikom nije skodilo.. lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya Mon 2 Apr - 18:19

vuksadinare wrote:
kaja wrote:
Joj daj ne seri
ne serem..ozbiljno.. :)
Ne seri
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Mon 2 Apr - 18:20

marcellus wrote:Alzo šprah dr. Money:

"Pedophilia and ephebophilia are no more a matter of voluntary choice than are left-handedness or color blindness. There is no known method of treatment by which they may be effectively and permanently altered, suppressed, or replaced. Punishment is useless. There is no satisfactory hypothesis, evolutionary or otherwise, as to why they exist in nature's overall scheme of things. One must simply accept the fact that they do exist, and then, with optimum enlightenment, formulate a policy of what to do about it."

Herein lies the significance of Theo Sandfort's book. The most important thing about it, first and foremost, is that it exists as a source of information relevant to a vexacious and disputed issue in pediatric and ephebiatric sexological ethics. No matter that it may constitute only one wall of an unfinished edifice: its great scientific merit is that it does constitute that one wall on and around which more may be built. It is a very important book, and a very positive one.

---

znači ono mi smo pedofili, mi smo se takvi zlegli i beskorisno nas je kažnjavati, mi tu ne mremo niš, vi morate bit prosvijećeni i prihvatit da mi samo želimo jebati vašu djecu, a ako imate primjedaba onda ste zatucani katolibani
hahahahahaha..odlican.. lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora Mon 2 Apr - 18:22

Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 4 Img_2821
vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:Estrogen i testosteron 

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora Mon 2 Apr - 18:26

Marcelko +Markicka Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele - Page 4 Img_2822

2014-04-29

Back to top Go down

Post by L'âme Mon 2 Apr - 18:28

Sora raspalila vuka.
:-D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sora Mon 2 Apr - 18:28

danni1 wrote:
marcellus wrote:
danni1 wrote:
marcellus wrote:ne rodna ideologija je suluda ideja da je spol haljina pa ga biraš u dućanu

Tako nekako i moš ga mjenjat svaki dan pa čak i više puta dnevno. Kako kad i u kojoj situaciji ti više paše moš birat hoćeš bit muško ili žensko.

ono što je suludo u toj ideji je da genetika ne postoji nego je spol "socijalni konstrukt" tj ja sam recimo muško samo zato jer sam tako odgojen i jer je okolina od mene očekivala da se ponašam na određen način.

moš mislit. Niko od mene kao prvo nikad ništa nije očekivao, najmanje da igram nogomet i da me zanimaju auti

nogomet me uostalom nikad nije ni zanimao, pa sam po ovim luđacima ja nekakvo polumuško jer znam kuhat i ne zanima me nogomet
Ma..jbte...šizofrenija.

Sve to treba propustit kroz dimnjak ili zaprašit s nekim insekticidom. To je predaleko otišlo.
TO TI JE SAMO ZATO DA ONI MOGU KUPITI AVIJONE 
DOTLE SE VI JEBAVAJTE S PROMJENAMA SPOLA 
TO UVIJEK PALI :cry

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 15 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next

Back to top

- Similar topics