Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
TO TI JE SAMO ZATO DA ONI MOGU KUPITI AVIJONEdanni1 wrote:Ma..jbte...šizofrenija.marcellus wrote:danni1 wrote:Tako nekako i moš ga mjenjat svaki dan pa čak i više puta dnevno. Kako kad i u kojoj situaciji ti više paše moš birat hoćeš bit muško ili žensko.marcellus wrote:ne rodna ideologija je suluda ideja da je spol haljina pa ga biraš u dućanu
ono što je suludo u toj ideji je da genetika ne postoji nego je spol "socijalni konstrukt" tj ja sam recimo muško samo zato jer sam tako odgojen i jer je okolina od mene očekivala da se ponašam na određen način.
moš mislit. Niko od mene kao prvo nikad ništa nije očekivao, najmanje da igram nogomet i da me zanimaju auti
nogomet me uostalom nikad nije ni zanimao, pa sam po ovim luđacima ja nekakvo polumuško jer znam kuhat i ne zanima me nogomet
Sve to treba propustit kroz dimnjak ili zaprašit s nekim insekticidom. To je predaleko otišlo.
DOTLE SE VI JEBAVAJTE S PROMJENAMA SPOLA
TO UVIJEK PALI
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Bokte sjede po pivama pola radnog vremena ili su na burzi pa očekuju od zena nakon sto odrade 8 sati i izbehajndla djecu ako ima da mu sve pospremi i doda stotu pivu u ruku jer je on muško i pop je tako reko i Željka Markic i sta ce ta IK da ce njegov sin nosit suknju ..
Onda se mrcina digne i ode na trg prosvjedovati , na pitanje novinara zašto je tu odgovori da se neće oženiti za jarca !
To ti je prosjek ovih sa trga..
Onda se mrcina digne i ode na trg prosvjedovati , na pitanje novinara zašto je tu odgovori da se neće oženiti za jarca !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...ako to nije dovoljno onda i šakom u glavu...kaja wrote:pa ni u vojsku vise ne idu , sjede ko kilave babe i doma jebu ženu u glavu da su oni muško ..jastreb wrote:Potpis.kaja wrote:
Problem je sto vi vise ni ne štemate a ni radite u rudniku kako insinuira vuk nego sjedite negdje 8 sati i drkate a doma tražite ženu da vam dohvati pivu i usisa jer ste se” naradili “ ..
Sve manje muškaraca (pričam o HR) doista pravo radi. Uglavnom svi popuju,šefuju i "upravljaju".
Žene su po meni kudikamo vrijednije radnice. Čak danas u industrijskoj proizvodnji imaš puno više žena nego ovih trutova.
...ima ih i na forumu...
Trinity-
2014-04-17
marcellus wrote:ne rodna ideologija je suluda ideja da je spol haljina pa ga biraš u dućanu
točno, sve ostalo su kajine i sorine ludorije.. ponekad pomislim da kaja nije ona sa starog foruma nego da je netko uzeo njezin nick i piše gluposti..
primjer je evo Božo Vrećo. nekidan gledam dobro jutro hrvatska u kojem se predstavlja i voditeljica ga oslovljava kao ženu..
evo, zagovornici rodne ideologije uživajte u bradatoj ženi:
Guest- Guest
Pa..najveci broj radisnih hrvata i opcenito gradjana RH je vec vani u drugim dryavama poduze..Eto cure,dobro ste opisale onaj dio koji je ostao doli..
Guest- Guest
Sto frustracije naprave od ljudi, to je cudo.
dijagram-
2015-08-09
Bradata žena? So what?
Moja kuma se redovito brije.
Kad upoznate bolje ta "čudovišta" ...možda su i bolja od vas...
Trinity-
2014-04-17
paaa..sve se cure u nacelu briju...gori..doli..posvuda...Triny wrote:Bradata žena? So what?
Kad upznate bolje ta "čudovišta" ...možda su i bolja od vas...
Guest- Guest
Triny wrote:Bradata žena? So what?
i šta ćeš ti biti? roditelj jedan (zašto bi to bio otac) ili roditelj dva (možda otac)?
Guest- Guest
neparnim danima jedan, a pranim dvametilda wrote:Triny wrote:Bradata žena? So what?
i šta ćeš ti biti? roditelj jedan (zašto bi to bio otac) ili roditelj dva (možda otac)?
dijagram-
2015-08-09
Ko da je bitno?metilda wrote:Triny wrote:Bradata žena? So what?
Može starac 1 ili starac 2.
Trenutno sam "stara" i ne bunim se.
Trinity-
2014-04-17
Nedavno sam negdje čitao kako se u nekoj zapadnoj ili sj.američkoj državi više ne govori trudna žena,no trudni čovjek.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Triny wrote:Ko da je bitno?metilda wrote:Triny wrote:Bradata žena? So what?
Može starac 1 ili starac 2.
Trenutno sam "stara" i ne bunim se.
misliš da bi imalo neke povlastice da si staro?
Guest- Guest
ajd brzo to preuzmite..dok je jos vrutje...jastreb wrote:Nedavno sam negdje čitao kako se u nekoj zapadnoj ili sj.američkoj državi više ne govori trudna žena,no trudni čovjek.
Guest- Guest
U redu,dobri čovječe.pismejker wrote:ajd brzo to preuzmite..dok je jos vrutje...jastreb wrote:Nedavno sam negdje čitao kako se u nekoj zapadnoj ili sj.američkoj državi više ne govori trudna žena,no trudni čovjek.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ja..nekad u Juzi staroj su preuzimali od Amera jako dobre stvari..Leviske,Lee/ice,Starke,Bazooka Joe zvake,odlicne kaubojske filmove..tudej,kako od Mena napraviti Vumen..svijet se izopaciojastreb wrote:U redu,dobri čovječe.pismejker wrote:ajd brzo to preuzmite..dok je jos vrutje...jastreb wrote:Nedavno sam negdje čitao kako se u nekoj zapadnoj ili sj.američkoj državi više ne govori trudna žena,no trudni čovjek.
Guest- Guest
ma ne govore ni muskarac/zena vise (man /woman) nego muzjak /zenka (male/female). Nezz tocno kad je pocela ta promjena, ono ne uspijes se ni okrenuti i odjednom to pocme bost oci...jastreb wrote:Nedavno sam negdje čitao kako se u nekoj zapadnoj ili sj.američkoj državi više ne govori trudna žena,no trudni čovjek.
Guest- Guest
Kurac vi odradite od 8 sati 6 sati se gledate u ogledalo 1 sat gablecujete sat vremena se spremate za doma ić. Rodite jedno dijete u 45 prije toga 5-6 iskasapite jer se jebete bez zaštite i mozga i onda vam teško počistit kuću.kaja wrote:Bokte sjede po pivama pola radnog vremena ili su na burzi pa očekuju od zena nakon sto odrade 8 sati i izbehajndla djecu ako ima da mu sve pospremi i doda stotu pivu u ruku jer je on muško i pop je tako reko i Željka Markic i sta ce ta IK da ce njegov sin nosit suknju ..
Ajde ko vas ne zna. Ubište se od nadrkavanja po društvenim mrežama i ogledalcima.
Sad Danny budes ispao zenomrzac..evo i rijecima ih zlostavljas...danni1 wrote:Kurac vi odradite od 8 sati 6 sati se gledate u ogledalo 1 sat gablecujete sat vremena se spremate za doma ić. Rodite jedno dijete u 45 prije toga 5-6 iskasapite jer se jebete bez zaštite i mozga i onda vam teško počistit kuću.kaja wrote:Bokte sjede po pivama pola radnog vremena ili su na burzi pa očekuju od zena nakon sto odrade 8 sati i izbehajndla djecu ako ima da mu sve pospremi i doda stotu pivu u ruku jer je on muško i pop je tako reko i Željka Markic i sta ce ta IK da ce njegov sin nosit suknju ..
Ajde ko vas ne zna. Ubište se od nadrkavanja po društvenim mrežama i ogledalcima.
Guest- Guest
metilda wrote:Triny wrote:Bradata žena? So what?
a moje kćerke će bit potomak 1 i potomak 2
kaj god
Dobro je..jos mozemo pisati stojecki i otresati nakon pishkenja..To zene skoro nece motji...
Guest- Guest
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» HRT počeo sa širenjem rodne ideologije
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
Page 5 of 15