Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
No commentmarcellus wrote:da portal je od markićke a tekst je moj
Amin
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
muskarac prima pusku i zivot izlaze.se...zena najmanje sto moze uciniti je pospremiti sobu i nesto skuhati za jest..nemres se samo jebati i sarati okolokaja wrote:Ma, pedofilija je kazneno djelo i zaslužuju dugačak zatvor .
Rodna ideologija je nešto drugo.
Ja znam neke obitelji koje zbilja očekuju od ženske djece da posprema i za bratom jer je žensko. To je to sto bi oni htjeli maknuti ali to je u nekim primitivnim sredinama nemoguce. ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
Cilj uopće te price o rodnoj ideologiji je da se smatra da zenama društvo nameće podčinjenu ulogu jer je žensko. Njih se u konzervativnim obiteljima uci da budu tiho, pokorno, peru, ciste rade , sute i to je to. Oni hoce to okrenuti u smislu da im društvo ne nameće te uloge a ne da rezu penis dečkima a curama crtaju brkove i kreiraju čudovišta.
2015-08-15
Ajme na sto ti svodis pricu o rodnoj ideologiji.kaja wrote:Ma, pedofilija je kazneno djelo i zaslužuju dugačak zatvor .
Ja znam neke obitelji koje zbilja očekuju od ženske djece da posprema i za bratom jer je žensko. To je to sto bi oni htjeli maknuti ali to je u nekim primitivnim sredinama nemoguce. ..
Usisavanje i pranje posudja.
Veze to s vezom nema.
dijagram-
2015-08-09
lakse je skuhati saft za pola sata nego rmbaciti na bausteli osam deset sati..kaja wrote:Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
Cilj uopće te price o rodnoj ideologiji je da se smatra da zenama društvo nameće podčinjenu ulogu jer je žensko. Njih se u konzervativnim obiteljima uci da budu tiho, pokorno, peru, ciste rade , sute i to je to. Oni hoce to okrenuti u smislu da im društvo ne nameće te uloge a ne da rezu penis dečkima a curama crtaju brkove i kreiraju čudovišta.
2015-09-08
Pa prima da, u politici je i tako 99% muškaraca pa su im oni odlučili da prime pušku.vuksadinare wrote:muskarac prima pusku i zivot izlaze.se...zena najmanje sto moze uciniti je pospremiti sobu i nesto skuhati za jest..nemres se samo jebati i sarati okolokaja wrote:Ma, pedofilija je kazneno djelo i zaslužuju dugačak zatvor .
2015-08-15
pa sta!vuksadinare wrote:lakse je skuhati saft za pola sata nego rmbaciti na bausteli osam deset sati..kaja wrote:Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
2015-08-15
kaja wrote:Ma, pedofilija je kazneno djelo i zaslužuju dugačak zatvor .
rodna ideologija je čedo nekolicine "znanstvenika" koji su svi bili pedofili.
i čitava priča je zapravo trebala poslužiti samo i jedino "seksualnom oslobođenju djece" i "pravu djece na izbor seksualnog identiteta" što je zapravo samo eufemizam za legalizaciju pedofilije
a sve drugo su priče za djecu, nisi "muškarac zarobljen u ženskom tijelu" nego si muškarac, ali poremećen.
E to Bas ima veze a ne leteće djevojčice s pimpekom i dečki u haljinidijagram wrote:Ajme na sto ti svodis pricu o rodnoj ideologiji.kaja wrote:Ma, pedofilija je kazneno djelo i zaslužuju dugačak zatvor .
Veze to s vezom nema.
2015-08-15
vuksadinare wrote:lakse je skuhati saft za pola sata nego rmbaciti na bausteli osam deset sati..kaja wrote:Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
Svi o toj nesretnoj buašteli non stop. Pa dobro jel itko ovdje u školu išao jbte?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:lakse je skuhati saft za pola sata nego rmbaciti na bausteli osam deset sati..kaja wrote:Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
Svi o toj nesretnoj buašteli non stop. Pa dobro jel itko ovdje u školu išao jbte?
kad sam završio pravni, prešao na ekonomski hehehe
Nista ti ne razumijes.kaja wrote:E to Bas ima veze a ne leteće djevojčice s pimpekom i dečki u haljinidijagram wrote:Ajme na sto ti svodis pricu o rodnoj ideologiji.kaja wrote:Ma, pedofilija je kazneno djelo i zaslužuju dugačak zatvor .
Veze to s vezom nema.
dijagram-
2015-08-09
Jel, a sto su oni popovi pedofili , isto znanstvenici rodne ideologije?marcellus wrote:kaja wrote:Ma, pedofilija je kazneno djelo i zaslužuju dugačak zatvor .
rodna ideologija je čedo nekolicine "znanstvenika" koji su svi bili pedofili.
Pedofila imas svugdje oduvijek , nisu njih izmislili ovi..
2015-08-15
Pedofila ima oduvijek, od Rima jos , samo je društvo micalo granicu djece prema gore i počelo to kažnjavati na sreću..
Nekad je crkva vjenčavala curice od 12 , sad to vise ne smije.
Znaci pedofilija nema veze s tim..
2015-08-15
onda ne kukajte nego budite sretni..necete vi smrditi po znoju i mortu..kaja wrote:pa sta!vuksadinare wrote:lakse je skuhati saft za pola sata nego rmbaciti na bausteli osam deset sati..kaja wrote:Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
2015-09-08
kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
je to je i dr money tvrdio:
"Reimerovi roditelji su izjavili kako Dr. Moneya smatraju odgovornim za smrt oba svoja sina. Money je tvdio da su mediji prenapuhali stvar zbog u njima prevladavajućeg desničarskog svjetonazora i “antifeminističkog pokreta”. Rekao je da su njegovi kritičari zaostali ljudi koji žele dokazati da su “muževnost i ženstvenost ugrađeni u gene da bi onda mogli vratiti žene natrag u spavaću sobu i kuhinju.”
a da ja kuham za ženu i kćer jer sam katoliban a šimleša se naslikava nad perilicom za fejs i preserava se a ne zna ni suđe složit u mašinu a kamoli speć jaje da mu ne zagori jer je pravi feminist
što reče neve, beta ljigavac
ono, ako ti netko prigovori da si djecoubojica i pedofil i da vršiš neljudske eksperimente na nevinoj djeci ti im samo odgovori da su katolibani i zaostali i da hoće vratiti ženu u kuhinju
kaja wrote:Pedofila ima oduvijek, od Rima jos , samo je društvo micalo granicu djece prema gore i počelo to kažnjavati na sreću..
crkva nije nikad vjenčavala curice od 12... to je spin da je u vatikanu moguće oženit se s 12 godina
u vatikanu kao prvo nije uopće moguće oženit se
kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:lakse je skuhati saft za pola sata nego rmbaciti na bausteli osam deset sati..kaja wrote:Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:
e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...
veliš samo si premjestio skelu
marcellus wrote:kic wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:lakse je skuhati saft za pola sata nego rmbaciti na bausteli osam deset sati..kaja wrote:Necu joj dati lopatu jer nije fizički jaka kao muškarac . A sto ne znaci da mora u kuhinji biti kus..vuksadinare wrote:
e jbg sad..kad zeni hoces dati lopatu da bude ravnopravna..ona odbije pa veli..zasto meni?pa ti si musko...
veliš samo si premjestio skelu
ehe
U
I ti si kuhao oduvijek, al oduvijek nisi bio tako lud , jesu to u crkvi dali novicoka ili kaj?
Je, je.. ili ako netko nije za kalifat i da popovi budu moralna policija ti mu veliš da ce morati u ženski wc a da ce mu curica voziti kamion i da ce joj odrezati sise.marcellus wrote:kaja wrote:Mah .. muško je muško, žensko je žensko, oni koji nisu sigurni evo i sad im daju na račun hzzo terapiju da muško bude ženstvenije.
je to je i dr money tvrdio:
"Reimerovi roditelji su izjavili kako Dr. Moneya smatraju odgovornim za smrt oba svoja sina. Money je tvdio da su mediji prenapuhali stvar zbog u njima prevladavajućeg desničarskog svjetonazora i “antifeminističkog pokreta”. Rekao je da su njegovi kritičari zaostali ljudi koji žele dokazati da su “muževnost i ženstvenost ugrađeni u gene da bi onda mogli vratiti žene natrag u spavaću sobu i kuhinju.”
a da ja kuham za ženu i kćer jer sam katoliban a šimleša se naslikava nad perilicom za fejs i preserava se a ne zna ni suđe složit u mašinu a kamoli speć jaje da mu ne zagori jer je pravi feminist
što reče neve, beta ljigavac
ono, ako ti netko prigovori da si djecoubojica i pedofil i da vršiš neljudske eksperimente na nevinoj djeci ti im samo odgovori da su katolibani i zaostali i da hoće vratiti ženu u kuhinju
I ti si kuhao oduvijek, al oduvijek nisi bio tako lud , jesu to u crkvi dali novicoka ili kaj?
Last edited by kaja on 2/4/2018, 17:40; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Nego s koliko su se ženili prije 300 godina? S 13?marcellus wrote:kaja wrote:Pedofila ima oduvijek, od Rima jos , samo je društvo micalo granicu djece prema gore i počelo to kažnjavati na sreću..
crkva nije nikad vjenčavala curice od 12... to je spin da je u vatikanu moguće oženit se s 12 godina
u vatikanu kao prvo nije uopće moguće oženit se
2015-08-15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» HRT počeo sa širenjem rodne ideologije
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
Page 2 of 15