Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Otac (roditelj 1) rodne ideologije, nešto kao mengele
istina, ali nisam mislio na sluzenje robovskog tipa nego neophodnu brigu i vaspitanjemelkior wrote:Ako roditelji služe djecu, dobit ćeš razmaženu djecu nesposobnu za život. Ako muškarac služi ženu, uzoholit će se, skakat će mu doživotno po glavi i vječitna, ali nisam mislio sluze djeci ekstremnoo će biti nezadovoljna. Ne, muškarac mora trasirati put i ići naprijed, a žena mora ići za njim.prckov wrote:sve stoji osim onog da muskarci ne sluze zena (a tegle ko mazge kako kazes), i da zene ne sluze (odgajaju) djecumelkior wrote:Ne, muškarci nisu tu da služe žene, nego da tegle k´o mazge. Žene ne služe djeci, već djeca služe roditeljima, a roditelji se moraju pobrinuti da im djeca imaju budućnost. To su ono hard core tradicionalni odnosi, ali oni nisu nužno uvjetovani prisilom niti društvenim nasiljem, pogotovo ne nasiljem spola nad spolom. Daleko je dramatičnije nasilje generacije nad generacijom, nego spola nad spolom; koje je umjetno isproducirano. Društvo koje se vrti oko djece i kojem su djeca u središtu postaje infantilno. I sama ta djeca postaju smokvin list za infantilizaciju odraslih od strane vlasti. To je opasno, to je put u totalitarizam.prckov wrote:obratnomelkior wrote:
E to se već zove Pavlovljev refleks Kod žena je često uvjetovan i stockholmskim sindromom. Uostalom, samo žene i boluju od stockholmskog sindroma. A one nešto pričaju o emancipaciji i ravnopravnosti Žene su stvorene da služe muškarcu, ako ne služe one su nesretne i nezadovoljene.
muskarci da im sluze a one da sluze djecu
to je to
djeca kad sluze (i ako) roditeljima vise nisu djeca nego odrasli ljudi
a ovo muskarac kao Konan mi se ko muskom sovinisti vec dopada
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
stojimelkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicmemelkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
ocito se danasnji politicari osjecaju jako sigurni kad nam ovoliko seru
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
To je zato jer su muškarci infantilni, a čitavo društvo feminizirano.prckov wrote:stojimelkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicmemelkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
Narod bi se prvo sukobio oko simpatija prema pojedinim političkim opcijama, a onda i poubijao međusobno. Vi wannabe anarholiberali nemate pojma o tome kako realnost zapravo funkcionira.
Guest- Guest
nije drustvo feminizirano nego je feminizam u sistemumelkior wrote:To je zato jer su muškarci infantilni, a čitavo društvo feminizirano.prckov wrote:stojimelkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicmemelkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
feminizam je institucionaliziran
a moze se rec da se muskarci posljedicno infantilni ali to malo treba natezat da stoji
2014-04-19
melkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicmemelkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
To na kraju obavezno završi tako da se vlast izvješti u obmanjivanju naroda koji na kraju niti ne nasluti što ga je snašlo dok ne bude prekasno.
Guest- Guest
Imaš državu pretvorenu u dječji vrtić, a političari kao tetice u vrtiću s premijerom kao ravnateljem. Retardirano do bola. Treba zapalit Banske dvore, onako čisto iz zajebancije. Imaš Bernardića koji je kao šef oporbe, a bebast, pičkast, cmoljav, ni sam ne zna što hoće. Imaš Plenkovića koji je kao vođa i lider nacije, a anemičan je, beskarakteran i ljigav. Milanović je jedini koji je nešto vrijedio kao političar, ali je bio vođa pogrešne stranke. Kao premijer nije bio loš, samo mu je stranka bila za ubit se. Još bi bolji kao premijer bio Milan Bandić, samo mu ne dajte Pantovčak, ni pod razno.
2015-08-09
Glupost. ne treba nama revolucija nego atentat na premijera, a onda vojna diktatura i nacističko čišćenje svih istaknutih članova HDZ-a i SDP-a.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
Narod bi se prvo sukobio oko simpatija prema pojedinim političkim opcijama, a onda i poubijao međusobno. Vi wannabe anarholiberali nemate pojma o tome kako realnost zapravo funkcionira.
2015-08-09
melkior wrote:Imaš državu pretvorenu u dječji vrtić, a političari kao tetice u vrtiću s premijerom kao ravnateljem. Retardirano do bola. Treba zapalit Banske dvore, onako čisto iz zajebancije. Imaš Bernardića koji je kao šef oporbe, a bebast, pičkast, cmoljav, ni sam ne zna što hoće. Imaš Plenkovića koji je kao vođa i lider nacije, a anemičan je, beskarakteran i ljigav. Milanović je jedini koji je nešto vrijedio kao političar, ali je bio vođa pogrešne stranke. Kao premijer nije bio loš, samo mu je stranka bila za ubit se. Još bi bolji kao premijer bio Milan Bandić, samo mu ne dajte Pantovčak, ni pod razno.
Sad si prešao na dnevnu politiku. Put u pakao je popločan... jel. Infantilno do bola.
Guest- Guest
Onda treba razvalit sistem. Spalit ga u prah i pepeo.prckov wrote:nije drustvo feminizirano nego je feminizam u sistemumelkior wrote:To je zato jer su muškarci infantilni, a čitavo društvo feminizirano.prckov wrote:stojimelkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:
jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicme
a moze se rec da se muskarci posljedicno infantilni ali to malo treba natezat da stoji
2015-08-09
melkior wrote:Glupost. ne treba nama revolucija nego atentat na premijera, a onda vojna diktatura i nacističko čišćenje svih istaknutih članova HDZ-a i SDP-a.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
Koga boli đon što nama treba? Pravo je pitanje koje su opcije realne, a boldana sasvim sigurno nije. U ovom trenutku, a rekao bih i u još jednom duljem vremenskom periodu.
Guest- Guest
Hoćeš reći da je sad bolje?slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicmemelkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
To na kraju obavezno završi tako da se vlast izvješti u obmanjivanju naroda koji na kraju niti ne nasluti što ga je snašlo dok ne bude prekasno.
2015-08-09
hahahamelkior wrote:Imaš državu pretvorenu u dječji vrtić, a političari kao tetice u vrtiću s premijerom kao ravnateljem. Retardirano do bola. Treba zapalit Banske dvore, onako čisto iz zajebancije. Imaš Bernardića koji je kao šef oporbe, a bebast, pičkast, cmoljav, ni sam ne zna što hoće. Imaš Plenkovića koji je kao vođa i lider nacije, a anemičan je, beskarakteran i ljigav. Milanović je jedini koji je nešto vrijedio kao političar, ali je bio vođa pogrešne stranke. Kao premijer nije bio loš, samo mu je stranka bila za ubit se. Još bi bolji kao premijer bio Milan Bandić, samo mu ne dajte Pantovčak, ni pod razno.
eto, izgleda ipak da Milanovic ispade politicar sa kicmom u poredenju sa ostalim
2014-04-19
melkior wrote:Hoćeš reći da je sad bolje?slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicmemelkior wrote:Ja sam anarholiberal; naoružajmo narod i pustimo ih na političare. Jedan dobar atentat vrijedi više nego čitava trula, nesposobna i kupljena oporba.
Svakako je za neku većinu, čak i onu veliku, bolje od opcije građanskog rata kojeg zagovaraš.
Guest- Guest
Ok, nitko osim Bandića nema muda provest nužne gospodarske, financijske i porezne reforme i reforme državne i javne uprave te lokalne i regionalne samouprave. Čitav HDZ i SDP je pičkin dim. Sorry, sli u ovom trenutku Bandić.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Imaš državu pretvorenu u dječji vrtić, a političari kao tetice u vrtiću s premijerom kao ravnateljem. Retardirano do bola. Treba zapalit Banske dvore, onako čisto iz zajebancije. Imaš Bernardića koji je kao šef oporbe, a bebast, pičkast, cmoljav, ni sam ne zna što hoće. Imaš Plenkovića koji je kao vođa i lider nacije, a anemičan je, beskarakteran i ljigav. Milanović je jedini koji je nešto vrijedio kao političar, ali je bio vođa pogrešne stranke. Kao premijer nije bio loš, samo mu je stranka bila za ubit se. Još bi bolji kao premijer bio Milan Bandić, samo mu ne dajte Pantovčak, ni pod razno.
Sad si prešao na dnevnu politiku. Put u pakao je popločan... jel. Infantilno do bola.
2015-08-09
Pa Milanović i jest bio političar s kičmom.prckov wrote:hahahamelkior wrote:Imaš državu pretvorenu u dječji vrtić, a političari kao tetice u vrtiću s premijerom kao ravnateljem. Retardirano do bola. Treba zapalit Banske dvore, onako čisto iz zajebancije. Imaš Bernardića koji je kao šef oporbe, a bebast, pičkast, cmoljav, ni sam ne zna što hoće. Imaš Plenkovića koji je kao vođa i lider nacije, a anemičan je, beskarakteran i ljigav. Milanović je jedini koji je nešto vrijedio kao političar, ali je bio vođa pogrešne stranke. Kao premijer nije bio loš, samo mu je stranka bila za ubit se. Još bi bolji kao premijer bio Milan Bandić, samo mu ne dajte Pantovčak, ni pod razno.
eto, izgleda ipak da Milanovic ispade politicar sa kicmom u poredenju sa ostalim
2015-08-09
Oh_Femder wrote:Unatoč tome da je danas i činjenice lagano verificirati, i obmane lako opovrgnuti , ti i dalje lažeš ko najljući amater.marcellus wrote:da al ovom su ga otkinuli namjerno da bi dokazali da će jedan brat blizanac postati muško a drugi žensko samo temeljem odgoja i očekivanja okoline.kaja wrote:Otkinuli su tamo nekom penis, otkinuli su i onom u rijeci nogu a došao je operirati slijepo crijevo ..
David Peter Reimer (August 22, 1965 – May 4, 2004) was a Canadian man born male but reassigned as a girl and raised female following medical advice and intervention after his penis was accidentally destroyed during a botched circumcision in infancy
https://en.wikipedia.org/wiki/David_Reimer
alo debilu
muda su mu odrezali umjestu da napave plastiku penisa
prckov wrote:
Da, stvarno smiješno. Čovjek skoro pa ništa moralno i dobro nije za nikoga napravio u životu osim naravno za samoga sebe. Bole njega prepone ne samo od sjedenja u Saboru nego za svakog građanina ove zemlje. On je rođen sa bolovima u preponama. Da ne spominjem kako je bio nesposobna ljenčina pa zato ni danas nema neki konkretan posao koji se ne svodi na prodavanje magle. To je jedino u čemu je bio uspješan.
Guest- Guest
melkior wrote:Onda treba razvalit sistem. Spalit ga u prah i pepeo.prckov wrote:nije drustvo feminizirano nego je feminizam u sistemumelkior wrote:To je zato jer su muškarci infantilni, a čitavo društvo feminizirano.prckov wrote:stojimelkior wrote:
Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.
razvalice ga druge kulture ako sam ne propadne
i to vrlo brzo
tik - tak
2014-04-19
Dugotrajna agonija krepavanja države i društva nikad nije dobra opcija. Zapravo, to je najgora od svih mogućih opcija jer lišava društvo ikakve budućnosti, samo zbog straha od nasilja. S korupcijom kao sistemom i partitokracijom koja kao rak izjeda sve vitalne stanice ovog društva tu više čak ni umjereno zračenje ne pomaže. Potreban je ili radikalan zahvat i promptno odstranjenje bolesnog tkiva ili pacijentu spucat metak u čelo d se ne muči. To što ćeš, kao i vlast nuditi pacijentu tek morfij po sve skupljoj cijeni nije nikakva humanost.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Hoćeš reći da je sad bolje?slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ne, ne, to nije dovoljno ozbiljno. Vlast se mora bojati naroda, jer nije narod tu da služi vlasti, već vlast da služi narodu.prckov wrote:
jab bio zadovoljan da ih bar koji put neko sastavi toljagom preko kicme
Svakako je za neku većinu, čak i onu veliku, bolje od opcije građanskog rata kojeg zagovaraš.
2015-08-09
melkior wrote:Ok, nitko osim Bandića nema muda provest nužne gospodarske, financijske i porezne reforme i reforme državne i javne uprave te lokalne i regionalne samouprave. Čitav HDZ i SDP je pičkin dim. Sorry, sli u ovom trenutku Bandić.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Imaš državu pretvorenu u dječji vrtić, a političari kao tetice u vrtiću s premijerom kao ravnateljem. Retardirano do bola. Treba zapalit Banske dvore, onako čisto iz zajebancije. Imaš Bernardića koji je kao šef oporbe, a bebast, pičkast, cmoljav, ni sam ne zna što hoće. Imaš Plenkovića koji je kao vođa i lider nacije, a anemičan je, beskarakteran i ljigav. Milanović je jedini koji je nešto vrijedio kao političar, ali je bio vođa pogrešne stranke. Kao premijer nije bio loš, samo mu je stranka bila za ubit se. Još bi bolji kao premijer bio Milan Bandić, samo mu ne dajte Pantovčak, ni pod razno.
Bandić će ne može sam sa sobom dogovoriti što želi. Imao je trista milijuna obećanja i osim gradnje fontana i održavanja gomile nepotrebnih zastava u pogonu na što troši nepotrebne milijune kuna nije ništa konkretno učinio.
Nije izgradio novi stadion, nije niti započeo a kamoli napravio metro, nije napravio sjevernu obilaznicu, nije riješio problem zbrinjavanja otpada, nije čak riješio niti uspinjaču.
Što je on zapravo konkretno i korisno za grad napravio?
Jedino nije bio nesposobniji od drugih kandidata za to mjesto.
Guest- Guest
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» HRT počeo sa širenjem rodne ideologije
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
» "narušavanje osjećaja zajednice" - produkt rodne ideologije
» Harvard: zbog rodne ideologije zabrana svih bratstava
» Tražim za ubojstvo djece smrtnu kaznu kao otac,roditelj, i to je jedina moguća kazna!
» Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini vraća “oca” i “majku”, te ukida nazive “roditelj 1” i “roditelj 2”
Page 9 of 15