Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Čovjek pješke nosi križ od Rijeke do Zagreba
Blesav je, niti ce sta napraviti niti promjeniti.Gnječ wrote:Kermit wrote:Četnik i jugosloven zato i ne shvaća koliko će se zaraditi preko remonta
trebali su eroslavi dignut Kiowe i izraketirati tog jugonostalgičara tako da više nikome ne padne na pamet pješačiti i protestirati. neš ti protiv zločinaca eroslava.
Jedino moze na infuziju nakon sto se navucara kriza do Zagreba.
Moze jos uzeti nešto, traktor pa staviti na leđa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Biti će da je neki orjunaš jugoslaven, ali Čardak će u ovo izdržati...
crvenkasti wrote:Eroo wrote:Mislim da bi kupovina dvije eskadrile (2x12!) F-16 bio pun pogodak.
Ako bolje razmislim: 3 eskadrile bi bile potaman.
Sigurnost nema cijenu.
tako je
jebeš bolesnu djecu
imas nesto protiv majke katolicke crkve , sotono
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
Kao nekom ce biti jako zao pa ce nešto promjeniti.. mos mislit..
2015-08-15
kaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
nikad nisi bila aktivist/volonter ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaja wrote:Blesav je, niti ce sta napraviti niti promjeniti.Gnječ wrote:Kermit wrote:Četnik i jugosloven zato i ne shvaća koliko će se zaraditi preko remonta
trebali su eroslavi dignut Kiowe i izraketirati tog jugonostalgičara tako da više nikome ne padne na pamet pješačiti i protestirati. neš ti protiv zločinaca eroslava.
Jedino moze na infuziju nakon sto se navucara kriza do Zagreba.
Moze jos uzeti nešto, traktor pa staviti na leđa
nema veze zna i on da time neće promijeniti eroslaviju kockaste hercegovanske krkane i ostalu novokomponiranu gospodu a bivšu komunističku žgadiju. on je barem pokušao i uspio da se taj problem aktualizira za razliku od raznih katoličkih molitvenih skupova koji drobe krunicu i očenaše.
Guest- Guest
kaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
a vidiš ja sam aktivno agresivan i kažem da ću Eri doć na vrata u Ljubljanu i smaknut ga nožem ili metkom pa onda se mirotvorci pobune kao nije ti to lijepo civilizirano kulturno ponašanje. ali ja budem tog kurvinog sina smaknuo banali me ovdje ili ne, može i slovenski mup a i rvacku terorističku organizaciju MUP obavijestit jebe mi se ja što sam obećao to ću i napravit pa bilo mi to zadnje u životu.
Guest- Guest
Šta da radi? Svi šute i čovjek je vjernik i uzeo je križ da svi čuju i vide, druga opcija je da ode u sloveniju ubije ološ i obriše govno sa cipele o lešinukaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
Kermit-
2014-04-17
ovo je izravni napad na obrambene kapacitete i odličan posao KING Ict-acatabbath wrote:Biti će da je neki orjunaš jugoslaven, ali Čardak će u ovo izdržati...
Kermit-
2014-04-17
:)Gnječ wrote:kaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
a vidiš ja sam aktivno agresivan i kažem da ću Eri doć na vrata u Ljubljanu i smaknut ga nožem ili metkom pa onda se mirotvorci pobune kao nije ti to lijepo civilizirano kulturno ponašanje. ali ja budem tog kurvinog sina smaknuo banali me ovdje ili ne, može i slovenski mup a i rvacku terorističku organizaciju MUP obavijestit jebe mi se ja što sam obećao to ću i napravit pa bilo mi to zadnje u životu.
Daj nemoj zajebavat,
znas da u cardaku apse na granici dok razmotavas sendvič jer se prijetiš dok ozbiljne kriminalce puštaju ili su u saboru.
Briši to i ne daj im gusta..
2015-08-15
kaja wrote::)Gnječ wrote:kaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
Daj nemoj zajebavat,
znas da u cardaku apse na granici dok razmotavas sendvič jer se prijetiš dok ozbiljne kriminalce puštaju ili su u saboru.
Briši to i ne daj im gusta..
hr-slo granicu pređem bez beda gdje god hoću. ako sam ilegalno prelazio iz SFRJ u Italiju pješke preko vinograda i nitko me nije detektirao moš mislit da neću uć u Sloveniju. čas posla.
Guest- Guest
A sebi ce napraviti štetu . Jebe se njima za lijekove, tu ne možes ukrasti onda krepajte ko vas hebe misle..Kermit wrote:Šta da radi? Svi šute i čovjek je vjernik i uzeo je križ da svi čuju i vide, druga opcija je da ode u sloveniju ubije ološ i obriše govno sa cipele o lešinukaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
2015-08-15
Jebe im se, po njima samo smetajukaja wrote:A sebi ce napraviti štetu . Jebe se njima za lijekove, tu ne možes ukrasti onda krepajte ko vas hebe misle..Kermit wrote:Šta da radi? Svi šute i čovjek je vjernik i uzeo je križ da svi čuju i vide, druga opcija je da ode u sloveniju ubije ološ i obriše govno sa cipele o lešinukaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
Kermit-
2014-04-17
Malo ste se zajebali. Čovjek ne nosi nikakav križ.
U Zagreb kreće samuraj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A gdje su ljubitelji djece Hod za zivot, Željka Markic i simpatizeri .Kermit wrote:Jebe im se, po njima samo smetajukaja wrote:A sebi ce napraviti štetu . Jebe se njima za lijekove, tu ne možes ukrasti onda krepajte ko vas hebe misle..Kermit wrote:Šta da radi? Svi šute i čovjek je vjernik i uzeo je križ da svi čuju i vide, druga opcija je da ode u sloveniju ubije ološ i obriše govno sa cipele o lešinukaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
Njima nije to fora to izgleda..
2015-08-15
Oni vode ulične borbe sa salonskom lijevicom u megapolisu Zagrebijikaja wrote:A gdje su ljubitelji djece Hod za zivot, Željka Markic i simpatizeri .Kermit wrote:Jebe im se, po njima samo smetajukaja wrote:A sebi ce napraviti štetu . Jebe se njima za lijekove, tu ne možes ukrasti onda krepajte ko vas hebe misle..Kermit wrote:Šta da radi? Svi šute i čovjek je vjernik i uzeo je križ da svi čuju i vide, druga opcija je da ode u sloveniju ubije ološ i obriše govno sa cipele o lešinukaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
Kermit-
2014-04-17
kaja wrote:A gdje su ljubitelji djece Hod za zivot, Željka Markic i simpatizeri .Kermit wrote:Jebe im se, po njima samo smetajukaja wrote:A sebi ce napraviti štetu . Jebe se njima za lijekove, tu ne možes ukrasti onda krepajte ko vas hebe misle..Kermit wrote:Šta da radi? Svi šute i čovjek je vjernik i uzeo je križ da svi čuju i vide, druga opcija je da ode u sloveniju ubije ološ i obriše govno sa cipele o lešinukaja wrote:Nisam nikada razumjela tu pasivnu agresiju , ne sviđa mi se nešto pa idem sama sebe izgladniti ili vuci brod 300 kilometara ili križ.
oni bi stigli do prvog jaganjca na ražnju i tu bi čilali i i okrijepili se. nakon toga bi zaboravili zašto su uopće krenuli i kamo.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Supruga ubojice iz Rijeke:'On je dobar covjek i vjernik'
» '' ZA OVO MOGU U ZATVOR USRED ZAGREBA ZABORAVIO NOVČANIK, A VOZAČI RAZGRABILI NOVAC 'Kakve ljudske spodobe, vjerojatno da se čovjek sruši kraj njih ne bi niti reagirali' ''
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» '' ZA OVO MOGU U ZATVOR USRED ZAGREBA ZABORAVIO NOVČANIK, A VOZAČI RAZGRABILI NOVAC 'Kakve ljudske spodobe, vjerojatno da se čovjek sruši kraj njih ne bi niti reagirali' ''
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
Page 2 of 2