Čardak sex skalndal
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čardak sex skalndal
vidi tu stasitu figuru i intenzivni zavodnički pogled, pa tko se ne bi smjesta zaljubioNoor wrote:ova je dala iz čiste ljubavi, šta ti znaš
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ah, taj pogled me ubija...taj šeretski pogled ispod obrva, osjećaš prosto kako prodire, drsko i samouvjereno...sva treperim....koljena mi popuštaju...uhneve wrote:vidi tu stasitu figuru i intenzivni zavodnički pogled, pa tko se ne bi smjesta zaljubioNoor wrote:ova je dala iz čiste ljubavi, šta ti znaš
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
neve wrote:pa, razgledala sam malo ovog Lučića i rekla bih da prije spada u Đurđica Sumrak kategorijumarcellus wrote:sumnjam na rimac
pa onda dostavila te fotke plenkiju
u zamjenu za dobru funkciju :D
Rimčevka je zgodna, ne bi valjda spala na ovog blesana
heh šta znaš sve za fotelju fotelju ni za što
inače ne znam koja budala ide snimat jebačinu s ljubavnicom, kurvom, fuksom čime god
a ima ženu djecu i političar je...
neiskusna budalamarcellus wrote:inače ne znam koja budala ide snimat jebačinu s ljubavnicom, kurvom, fuksom čime god
zato se i utrpao u politiku da se realizira svim poljima na kojima inace nije znao ni mogao
dijagram-
2015-08-09
lizao ne lizao i dalje si u saboru :)dijagram wrote:ni kurve nisu sto su nekad bile:)Leviathan2 wrote:hm, pouka
nestala profesionalna diskrecija
a kak je izbecio oci dok jezikom obradjuje njezino medjunozje, aaaahNoor wrote:ah, taj pogled me ubija...taj šeretski pogled ispod obrva, osjećaš prosto kako prodire, drsko i samouvjereno...sva treperim....koljena mi popuštaju...uhneve wrote:vidi tu stasitu figuru i intenzivni zavodnički pogled, pa tko se ne bi smjesta zaljubioNoor wrote:ova je dala iz čiste ljubavi, šta ti znaš
ko djete kad se prvi put docepa sladoleda :)
Pa sta koja, svaki pošten Hdz cardaklija sa tradicionalnim sustavom vrijednosti, Bog, domovina i Hrvati!marcellus wrote:inače ne znam koja budala ide snimat jebačinu s ljubavnicom, kurvom, fuksom čime god
Jedino svakog ljubavnica ne naguzi pa ostane tajna.
I kad bolje razmislim njega treba biti sram, al ljubavnicu nakon ove seksi fotke u gaćama jos vise !
Vjerojatno je za fotke uvjetovala da joj nikad ne otkriju identitet.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebes karakter kojeg treba puno nagovarat :)epikur37 wrote:U ostalom nije lako odoliti zgodnim ženama koje se stalno nabacuju.
Ovaj jadnik je pokleknuo...
Važe jebiga....ako jebe kurve okolo i to izađe u medije možda zaborave ljudi da je u HDZ-u bio
Guest- Guest
a mozda ce od toga napravit karijeru ko seve :)MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:inače ne znam koja budala ide snimat jebačinu s ljubavnicom, kurvom, fuksom čime god
Važe jebiga....ako jebe kurve okolo i to izađe u medije možda zaborave ljudi da je u HDZ-u bio
A neće jebiga
Guest- Guest
Moja susjeda je imala psa kojeg je zvala "pizdolizac".
crvenkasti-
2014-04-17
ma pusti, nikad neznas za sto je jedan hdezeovac sposoban, koji talenti u njemu chuce,MaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:a mozda ce od toga napravit karijeru ko seve :)MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:inače ne znam koja budala ide snimat jebačinu s ljubavnicom, kurvom, fuksom čime god
A neće jebiga
mozda se uclani u grevio i eto karijere :)
pa da nije snimao, kako bi se kasnije mogao pohvaliti u izabranom muškom društvu? i dokazati im kakav je zavodnik :sleazy:marcellus wrote:inače ne znam koja budala ide snimat jebačinu s ljubavnicom, kurvom, fuksom čime god
neva- Posts : 4367
2014-04-12
mozda je ona snimala, da ga ima cime ucjenjivati :)
njoj se faca ne vidi, boli ju briga :))
a on...majke ti, iskolacio oci ko varen zec ..sto bi rekao Rojs
dani kad vidi sliku past ce u nesvjest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ii nije to nista, jos davnijeh devedestih u zagorju su isto znale biti orgije za hadezeovce kod Jakopeca u dvorcu, po par kombija djevojcica iz zagreba bi prvo doslo pa onda sluzbene limuzine
, ja isao kod frenda u posjet v zagorje pa me skoro sluzbena pratnja izbacila s ceste, jeboimpasmater i pandurima
voze govnare na jebacinu i usput ne jebu nista zivo, ako treba i nekog ubit nije bedara
pitam frenda koji to kurac, kaze kod jakopeca opet orgije, trebas bit oprezan
, ja isao kod frenda u posjet v zagorje pa me skoro sluzbena pratnja izbacila s ceste, jeboimpasmater i pandurima
voze govnare na jebacinu i usput ne jebu nista zivo, ako treba i nekog ubit nije bedara
pitam frenda koji to kurac, kaze kod jakopeca opet orgije, trebas bit oprezan
što je tu uznemirujuće osim hrpe mramora, malo kičasto
Noor wrote:mozda je ona snimala, da ga ima cime ucjenjivati :)
voli pičke više nego fotelju vidjet
a i zidovi su dobro pofarbani :)marcellus wrote:najjače mi da na net.hr-u piše "uznemirujuće fotografije"
što je tu uznemirujuće osim hrpe mramora, malo kičasto