Čardak sex skalndal
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čardak sex skalndal
Sigurno je bio i na prosvjedu u subotu , sa ženom.marcellus wrote:kaja wrote:A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
Za utopit u wc školjci ..
ajde ajde bar kao pravi tradicionalni muž voli pičke a ne dječjeg dupeta
:)
Majko moja..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Coek je iz slavonije, priprost, ponijelo ga ko i vecinu politicara.kaja wrote:Lola je skolski primjer cardaklije. Ljubavnica je iz provincije i ona ima saborskog zastupnika za dečka , nema veze sto je debil, njoj je ko Zinedine Zidan, ona je glavna u velikoj mlaki.dijagram wrote:Da su zene principijelne pa daju samo onome tko im se svidja ovaj bi mogao samo svoju babu ko i prije politicke karijere:)kaja wrote:A pravi cardaklija, glava krumpir , cardak drzava mu placa hotel, nešto je ukrao malo pa ima i ljubavnicu a puna mu usta boga i domovine.
Za utopit u wc školjci ..
Sto i kako se ponasaju neki drugi, ovaj je jos i gospodin za njih.
Evo, oce i polizat, vi kao zene udijelite mu barem tu mali plusic jer znate da masa mamlaza to ne zeli:)
dijagram-
2015-08-09
država treba regulirati ovo područje ljudskih aktivnosti, slično kao što je reguliran bankarski sektor
ovi prizori su protuprirodni
ovi prizori su protuprirodni
Guest- Guest
U ostalom nije lako odoliti zgodnim ženama koje se stalno nabacuju.
Ovaj jadnik je pokleknuo...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije lako ni platiti, al snimiti fotke, e to je lako.epikur37 wrote:U ostalom nije lako odoliti zgodnim ženama koje se stalno nabacuju.
Sad ce mala reci, nisan ja, ukralo mi mob pa stavlo na net.
Tako je svojedobno jedna:)
dijagram-
2015-08-09
Lucić je fotografije, kazao nam je, vidio netom prije nego što smo ga nazvali. Tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve netko namješta.
- Ovo je krajnje... Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Netko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni tko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da netko može ovako nešto učiniti i stojati iza toga, je stvarno ne mogu shvatiti
urota , znao sam
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Lucić je fotografije, kazao nam je, vidio netom prije nego što smo ga nazvali. Tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve netko namješta.
- Ovo je krajnje... Ma, ne znam što reći osim da je riječ o potpunoj katastrofi. Netko je napravio čistu montažu, jer ja nemam nikakve veze s time. Ne znam uopće odakle to, jer to sa mnom nema nikakve veze, a ne znam ni tko to meni želi napraviti takvu štetu. Doista to ne razumijem. Ovo nema veze s istinom. Riječ je o krvoločnoj hajci na mene. Sad sam čuo za to i vidio. To je strašno što se radi. Da netko može ovako nešto učiniti i stojati iza toga, je stvarno ne mogu shvatiti
urota , znao sam
on bar nešt jebe a ti si pretpostavljam djevac i s 4 banke
marcellus wrote:debotoijusto wrote:Lucić je fotografije, kazao nam je, vidio netom prije nego što smo ga nazvali. Tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve netko namješta.
urota , znao sam
Tko mu to govori, oženio si se u 53oj.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:
urota , znao sam
može biti i deepfake
http://www.buro247.hr/mediji/web/i-ti-i-ja-i-svi-mo-emo-postati-rtve-deepfake-videa-o-kojima-se-ne-prestaje-pri-ati.html
Last edited by HDZ u Istri on 30/3/2018, 17:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
5 i jeba sam jednom i dan danas o tome pricam kad temamarcellus wrote:debotoijusto wrote:Lucić je fotografije, kazao nam je, vidio netom prije nego što smo ga nazvali. Tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve netko namješta.
urota , znao sam
2014-04-12
HDZ u Istri wrote:debotoijusto wrote:
urota , znao sam
može biti i deepfake
http://www.buro247.hr/mediji/web/i-ti-i-ja-i-svi-mo-emo-postati-rtve-deepfake-videa-o-kojima-se-ne-prestaje-pri-ati.html
to i kazem , urota 1/1 , zena mu namistila a poznat po skrusenosti i bogobojaznosti
2014-04-12
debotoijusto wrote:5 i jeba sam jednom i dan danas o tome pricam kad temamarcellus wrote:
umjetna inteligencija će uskoro zamjeniti ljude
ništa neće biti stvarno
https://github.com/llSourcell/deepfakes
ništa neće biti stvarno
https://github.com/llSourcell/deepfakes
Guest- Guest
epikur37 wrote:U ostalom nije lako odoliti zgodnim ženama koje se stalno nabacuju.
.
Guest- Guest
On vise ne jebe mislim , ljubavnica ga je naguzila iz vec nekoga motiva ..marcellus wrote:debotoijusto wrote:Lucić je fotografije, kazao nam je, vidio netom prije nego što smo ga nazvali. Tvrdi da te fotografije ne odgovaraju istini, da nema ljubavnicu i da mu sve netko namješta.
urota , znao sam
Dobro ima ženu,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije, to je superPinochet wrote:zajebano je kada te pičke opsjedaju,
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5