krema društva
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: krema društva
prckov wrote:kofein wrote:Znao sam i predosjećao da je Irena Debotoova prijateljica, a ne ona nazadna vračara.
Vrh bi bi da se otkrije kako je Magic woman iz Hrasta i sl.
p.s.
NIRVANA OBRT ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE, VL. ŽELJKA HAĐUR
Guest- Guest
Ako netko zna raskrinkat prevarante onda su to upravo oni koji o tome znaju dostaveber wrote:Opet si zaboravio tabletice?
E sad neću ja tvrditi da znam sve niti sam gospodin pametnjaković ali očito znam puno
Čim te ispituje to ti je gatara a to ti koristi svoju višu instituciju plus podatke koje joj daš dakle ona sama ti priča priču
Ja da ti radim tarot nebih te pitao niti za ime i prezime
Šta će mi?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja da radim tarot ja te ništa nebi pitao, meni tvoje ime i prezime ne treba
ZNA TVOJ ANĐEO ČUVAR JAKO DOBRO KAKO SE TI ZOVEŠ
I PREZIVAŠ
ZNA TVOJ ANĐEO ČUVAR JAKO DOBRO KAKO SE TI ZOVEŠ
I PREZIVAŠ
2014-04-11
HDZ u srcu wrote:Pinochet wrote:zajeban ima problem čim ova nakon pola milijuna kuna nije riješila što druge rješavaju za 200kn
eto ti ideja za biznis, možeš ljudima puniti kamenje
Guest- Guest
U biti puno veće pranje radi tkz redateljica koja snima "filmove" koje nitko ne gleda a koštaju strahovito i to toliko da može 1/2 mil. kn platiti gatari, koliko tek plati frizerki, u mesari ili kozmetičarki
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:U biti puno veće pranje radi tkz redateljica koja snima "filmove" koje nitko ne gleda a koštaju strahovito i to toliko da može 1/2 mil. kn platiti gatari, koliko tek plati frizerki, u mesari ili kozmetičarki
bruka se-
Kako će dokazati da je prijevara? ako se baviš gatanjem to je ne moguće izmjeriti, premjeriti, izvagati ili bilo što treće, radi se o intelektulanoj usluzi sui generis, a koliko znam nije liječila a kazneno zakonodavstvo više ne sankcionira gatarekic wrote:Kermit wrote:U biti puno veće pranje radi tkz redateljica koja snima "filmove" koje nitko ne gleda a koštaju strahovito i to toliko da može 1/2 mil. kn platiti gatari, koliko tek plati frizerki, u mesari ili kozmetičarki
bruka se-
Kermit-
2014-04-17
I ja ti neću radit tarot tj nije isključeno no to nije vjerojatno
Prvo bez obzira na sve osoba koja radi tarot mora biti uredna, mirišljava, odvojit vrijeme za stranku i tako znači da se ja bavim sa time onda ne mogu radit nešto drugo tj ne mogu život od zraka
Stvar je u tome šta ti ja to nikad ne bih naplatio ali bi ti morao izvadit dvjesto kuna i to je zato da mi ne dolaze neki samo da dolaze nego netko tko to stvarno hoće
Ja te pare neću uzet nego ćeš ih dati siromašnoj djeci jer to nisu moje pare JA NE RADIM NIŠTA
E sad imam ja i hrpu stanova i nekretnina i mogao bi to radit i usput ali sine mili tiš kod mene naučit prvo sve ovo šta sam ja napisao na ovoj temi jer sam ja očito neka vrst duhovnog učitelja a ne tarot majstor
KUŽIŠ ?
Prvo bez obzira na sve osoba koja radi tarot mora biti uredna, mirišljava, odvojit vrijeme za stranku i tako znači da se ja bavim sa time onda ne mogu radit nešto drugo tj ne mogu život od zraka
Stvar je u tome šta ti ja to nikad ne bih naplatio ali bi ti morao izvadit dvjesto kuna i to je zato da mi ne dolaze neki samo da dolaze nego netko tko to stvarno hoće
Ja te pare neću uzet nego ćeš ih dati siromašnoj djeci jer to nisu moje pare JA NE RADIM NIŠTA
E sad imam ja i hrpu stanova i nekretnina i mogao bi to radit i usput ali sine mili tiš kod mene naučit prvo sve ovo šta sam ja napisao na ovoj temi jer sam ja očito neka vrst duhovnog učitelja a ne tarot majstor
KUŽIŠ ?
2014-04-11
I sad se goni u tri pičke materineRayMabus wrote:I ja ti neću radit tarot tj nije isključeno no to nije vjerojatno
KUŽIŠ ?
Jesi čuo?
2014-04-11
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/josipovic-nije-bitno-otkud-poznajem-irenu-skoric-20150521
ivo skida uroke i jebe po kućama
TočnoKermit wrote:Kako će dokazati da je prijevara? ako se baviš gatanjem to je ne moguće izmjeriti, premjeriti, izvagati ili bilo što treće, radi se o intelektulanoj usluzi sui generis, a koliko znam nije liječila a kazneno zakonodavstvo više ne sankcionira gatarekic wrote:Kermit wrote:U biti puno veće pranje radi tkz redateljica koja snima "filmove" koje nitko ne gleda a koštaju strahovito i to toliko da može 1/2 mil. kn platiti gatari, koliko tek plati frizerki, u mesari ili kozmetičarki
bruka se-
Može je jedino tužit za posuđene novce ako ima dokaz
2014-04-11
Filmography[edit]
2003 | The Glamour and Misery of Kuma Batinusa | Sjaj i bijeda Kume Batinuše | Yes | Yes | No | Documentary film |
2004 | Fisherman's Tale | Ribanje | Yes | Yes | No | Documentary film |
2004 | Happiness | Sreća | Yes | Yes | No | Short film |
2005 | Fire, Water, Flour | Vatra, voda, brašno | Yes | Yes | No | Documentary film |
2006 | Trace of My Hands | Mojih ruku trag | Yes | Yes | No | Documentary film |
2007 | F. Y. | P. M. | Yes | Yes | No | Documentary film |
2007 | You Scratch My Back, I'll Scratch Yours | Ti meni, ja tebi | Yes | Yes | No | Documentary film |
2008 | Under Surveillance | Pod nadzorom | Yes | Yes | No | Short film |
2008 | Farewell | Rastanak | Yes | Yes | No | Short film |
2010 | March 9th | 9. ožujak | Yes | Yes | No | Short film |
2010 | Demon from Kragujevac | Demon iz Kragujevca | Yes | Yes | No | Short film |
2010 | The Destiny of Line 13 | Sudbina broja 13 | Yes | Yes | Yes | Documentary film |
2010 | Berislav S. The Trial | Berislav Š. Proces | Yes | Yes | Yes | Documentary film |
2010 | Screenplay for Ordinary Life | Scenarij za običan život | Yes | Yes | Yes | Short film |
2011 | Farewell 2 | Rastanak 2 | Yes | Yes | Yes | Short film |
2011 | 7 seX 7 | 7 seX 7 | Yes | Yes | Yes | |
2013 | I love YU | I love YU | Yes | Yes | Yes | Short film |
2014 | Dear Lastan! | Dragi Lastane! | Yes | Yes | Yes | Documentary film |
2014 | Midnight Gray | Ponoćno sivo | No | No | Yes | |
2014 | The Bridge at the End of the World | Most na kraju svijeta | No | No | Yes | |
2016 | Unwanted Heritage | Neželjena baština | Yes | Yes | Yes | Documentary film |
Kermit-
2014-04-17
https://direktno.hr/direkt/redateljica-irena-skoric-priznala-sto-me-privuklo-kod-ive-josipovica-16871/
Sve se plaća u životu tako je i Irena platila lekciju
400 tisuća.
Da je mene pitala evo samo na ovoj temi odma istina o tome
Znači čim te ispituje osobne podatke a kao tarot majstor to je PREVARA
Anđelu čuvaru tvoji podaci netrebaju
ZNA IH
IDIOTI JEDNI
400 tisuća.
Da je mene pitala evo samo na ovoj temi odma istina o tome
Znači čim te ispituje osobne podatke a kao tarot majstor to je PREVARA
Anđelu čuvaru tvoji podaci netrebaju
ZNA IH
IDIOTI JEDNI
2014-04-11
inače su i 'obične' karte pune simbolizma.. samo ljudi ne primjećuju..
npr kralj srčadi nema brkove i prolazi mačem kroz svoju glavu.. zašto? :))
jer je nesertno zaljubljen u pik damukic wrote:npr kralj srčadi nema brkove i prolazi mačem kroz svoju glavu.. zašto? :))
Guest- Guest
Poznata osoba ali tko zna možda je Bog tako htjeo i sad je ovo postalo poznato i sad ja i slični a to je Asthar komada vam fino kažemo a čuj lekcije se plaćaju, eto ova je platila četiristo kunićakofein wrote:Pa ta je milijunašica, bogtemazo
Ali ste zato vi ostali dobili informacije od mene
Duhovna igra
2014-04-11
vec je 6 ipo , triba poc napunit kamenje i brzo na vecernju misu u gospe od karmena
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hrvatska poduzetnička krema na najjače
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Podijeljenost društva
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Podijeljenost društva
» 'OBITELJ JE DIJAGNOZA I TERAPIJA NAŠEG DRUŠTVA'
Page 4 of 7